Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Élvtársak!
  2012-03-06 20:21:12, kedd
 
  Élvtársak!


pontosan 59 éve , hogy kihúnyt a PÁRTot és az Emberiséget éltető, nekik irányt mutató FÉNY, hogy elvesztettük az iránytűnket, a RULEVÓJ-t!



Emlékezzünk Rá méltón, Eörsi István Eltársunk halhatatlan költeményével:



Eörsi István: Szálin halálára írott verse


A BETEGSÉG HÍRE. Az volt a legiszonyúbb, hogy elvesztette a szót és öntudatát,
A ki a világon a legtöbb igazságot beszélte, arra borul a némaság,
ki a világról a legtöbbet tud, most önmagát sem ismeri.
Fekszik mozdulatlanul, remény az ágya, remény száll fölébe,
minden igaz szempárból remény száll feléje, s egyszerre az is a semmibe hull.

MI MINDENT VESZTETTÜNK örökre el!
Gyár volt agya, jelen és jövő számára szakadatlan termelő.
Többé ez a gyár nem munkál soha már, mert elmosta vér, lerombolta halál!
De termékeit nem rontja az idő.

Vésd mind az eszedbe, szívd a szívedbe, hordozza véred,
s ahogy lángja lobog, világítson legbensőbb rejtekedbe,
hogy még azt is megértsed, amit ő már meg nem alkotott.
A GONDOT, A MUNKÁT, sose hűlt hitét, harcát,
örömét hagyta reád, világ, dolgos ezernyi nép
az ő bíztató szavát őrzi és adja gyászában is a párt tovább,
sebek, verdeső lobogók, feketék, könnycsepp, mely vöröslő szemekben ég,
gyásznapok, halálig feledhetetlenek, de mind nem elég.
Nőnünk kell, emberiség, hogy közösen betölthessük helyét,
az égbemeredő, rettenetes űrt, hogy jól használjuk izmainkba gyűlt ölelő,
sújtó, roppant erejét.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Budapesti Közlekedési Vezetékkülönadó
  2012-03-06 20:17:31, kedd
 
  Budapesti Közlekedési Vezetékkülönadó

Szerző: zero - 2012.03.06. 16:01


Március 17-én 5 milliárd forintot, 21-én 2 milliárdot, 26-án 4,5 milliárd forint lejáró hitelt kellene a BKV-nak 3 különböző banknak visszafizetnie, aztán áprilisban még 15 milliárdot.

Az óra ketyeg, a BKV-finanszírozása még ugyanúgy a homályban lebeg, mint az IMF-megállapodás.

A BKV megmentésén hazánk legnagyobb koponyái dolgoznak, ahogy közeledik a piros filccel bekarikázott március 17-e, egyre nagyobb szabású ötletekkel állnak elő. Februárban még mindenki röhögött Rogán Antal autósbérlet ötletén, azután azonban megelégelve a nagy brainstormingot, tényleg a legjobbakra bízták a Tervezést: a Századvég Gazdásgkutató Zrt-re. Az nem számít, hogy a Századvégnek semmiféle tapasztalata sincs a BKV-val vagy a tömegközlekedéssel kapcsolatban, kit érdekelnek holmi szakmai szempontok, hiszen a Századvég = Fidesz = a Stumpfpista = a Girószászandris meg egy kis Abu-Dzabizás Rogán Tónival meg a Habony Árpival. Ennyi bőven elég is.

Már vagy 3 ujjamról lerágtam a körmömet a nagy izgalmamban, hogy micsoda terveket kovácsolhatnak a Századvégnél, atyaég, vajon mit fognak kitalálni!

A tervekről ma lehullott a lepel, íme: különadó a BKV-nak !!! :-)))

"Adót vetne ki a cégekre a tulajdonukban lévő területek alatt futó gáz-, áram-, távhő- és egyéb vezetékek után a BKV finanszírozási gondjainak megoldására készült koncepció, amelyet a Századvég Gazdaságkutató állított össze a főváros és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szakértőivel.
A közműadóra keresztelt új köztehertől a koncepciót ismerő források szerint nagyjából évi 15 milliárd forint bevételt remél a tervezet, amely végső soron a közlekedési cég kasszájába folyna be. A lehetőségről február végén már a kormány is tárgyalt - erősítette meg az [origo]-nak az ülés egyik résztvevője , döntés azonban egyelőre nem született" - írja az Origo.

Mi is történhetett a Századvég legsötétebb bugyrában, mikor ez az isteni ötlet megszületett?
Ki fizesse a cehet? Az állam? A kerületek? A Zemberek? Egyik megoldás sem volt jó, így valószínűleg kitalálták, hogy fizessenek a közműcégek, mert izé ... extraprofit, meg mocskos kapitalista befektetők.
Viszont valaki megjegyezhette, hogy helló, szevasztok, így is már vagy 40% a rezsiköltség a háztársásokban, nem kellene tovább emelni a gáz meg az áram árát. Hmmm, hmmm ...de az áram, a gáz, a víz vezetékben, csőben fut, fut a földön, fut a levegőben, fut a föld alatt, adóztassuk meg ezeket! Hiszen akkor nem a vízműnek/gázműnek kell fizetnie, hanem akinek a birtokán megy a vezeték! Mennyire kurva nagy ötlet, hát nem?!

Úgyis közművesítve vannak a cégek, víz, áram, gáz van, igaz a bekötés nem volt ingyen, semmi baj, adózzanak csak ...

Már alig várom a részleteket, vajon kimennek a cégekhez, és lemérik a vezetékeket?
"Jó estét, a fővárosi Közműfelmérő és Közműadókivető osztálytól vagyunk, ahogy lemértük, van 20 méter gáz, 22 méter víz, 33 méter áram, az annyi lesz mint 454 645 forint ... az UPC-t is belemérjük?"

"Közműadó", micsoda gyáva banda, nem merték BKV-különadónak elnevezni, hanem egy ilyen bullshitbe csomagolták ... viszont látszik, hogy van potenciál a Századvégben, a határ a csillagos ég, szerintem most náluk izzik a legjobban a különadó-generátor!

Amúgy könnyen meg lehet úszni ezt a közműadót, valahogy így:
"Közművesített 2000 nm2-es alapterületű varroda üzememet egy 200 nm2-es irodára cserélném, irodaház felsőbb emeleti előnyt élveznek. Víz és WC elég, ha csak a folyosón van."

A tervezett 15 milliárdos bevételből vajon mennyi érne el a BKV-hoz? 5? 10?
Hála az égnek, hogy végre van egy kormány, aki csökkenti a vállalkozások terheit! És ráadásul még az adócsökkenést kormánya is, hát ez már szinte főnyeremény!

Különadót mindenre, izzon az a különadó-generátor!

http://vastagbor.blog.hu/2012/03/06/budapesti_kozlekedesi_vezetekkulonado
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balogh Gábor: A zsidókhoz írt levél
  2012-03-06 19:13:09, kedd
 
  Balogh Gábor: A zsidókhoz írt levél

2012. március 5. 20:25:57

"Mert akik így beszélnek, jelét adják annak, hogy hazát keresnek." (Zsid.11,14)

Kertész Ákos Kanadában kért menedékjogot saját népe elől - miután ,,genetikailag alattvalónak" nevezte őket, és ezért nem átallottak őt ,,kirekeszteni". Állítólag egy fürdőben még bántalmazták is. Hogy ez igaz-e, soha nem tudjuk meg - de engem nem is érdekel. Ebben az ügyben messze nem az a legfontosabb, hogy a magyargyűlölő írót valóban képen törölték-e. Ennek az ügynek ugyanis nem Kertész a főszereplője. Ő csupán epizodista egy több mint száz esztendeje zajló sokfelvonásos drámában.

Ez a történet, pedig arról szól: kik is vagyunk mi a saját hazánkban? És kik Kertész Ákosék? Ezen a ponton pedig ideje, hogy végre igazán őszinték legyünk egymáshoz: igen, a keresztényekről és a zsidókról beszélek. Egészen pontosan: a zsidó és a keresztény értelmiségről. Ebben a véres shakespeare-i drámában engesztelhetetlen Capuletekként és Montague-kként feszülünk egymással, és nincs az a dózse, aki igazságot tegyen köztünk. Mert már közös szavaink sincsenek, amelyekkel előterjeszthetnénk évszázados pörünket.

Üzenet a lövészárokból

Egy hazában él két ország, s a határok közt nincs semmilyen átjárás. Lövészárkok vannak csak, s bizalmatlansággal, gyűlölettel megszórt aknamező.

Hát, én most kimászok az ürgelyukból, és elindulok a senkiföldjén, felétek, zsidó honfitársaim. Nincs a kezemben fehér zászló. Tudom, örülnétek neki, az ilyet mindig örömmel fogadjátok a mieink közül. A kezemben nincs fegyver, de az oldalamon ott a pisztoly. Én nem kapitulálni jövök. Hanem beszélni - ha kell, kiabálni, veszekedni is. De végre szóba állni egymással.

Amikor azt kérdem, kik vagyunk a saját hazánkban, akkor rátok is gondolok, mert tetszik vagy nem másoknak, vagy épp nektek: ez itt a ti hazátok is. Kertész azt mondja, ,,nehéz döntést hozott", hiszen ,,minden szülőföldjéhez köti". Nem kételkedek abban, hogy igazat szól. Most abba ne menjünk bele, kik és milyen megfontolásból hitették el ezzel a szerencsétlen, sokszorosan terhelt, nyomorult öregemberrel, hogy ,,meneküljön" innen. (Az utcán és az uszodában történt állítólagos támadásokat talán inkább hagyjuk meg a szarvasi zsidó ifjúsági találkozó tábortűz melletti rémtörténeteinek.) Vannak tippjeim, de felesleges bármilyen, mégoly realisztikusnak is tűnő összeesküvés-elméletet gyártani. Mert a lényeget maga Kertész mondja ki, aki az uszító írásának is helyet adó Amerikai Népszavának azt nyilatkozta: Kanadában már nem kell félnie, mert ,,civilizált országba érkezett".

Civilizáltak és bennszülöttek

Hát, itt van elhantolva az a bizonyos eb, amely már évtizedek óta büdösödik a talpunk alatt, úgyhogy épp ideje már kiásni. Az a bizonyos civilizáció. A művelt napnyugat, Európa kultúrájának fáklyafénye, amelyről ti, zsidó honfitársaim mániákusan hiszitek, hogy egyedül hordozzátok a barbár kelet szittya sötétjében. Tudom én, hogy nem gyűlölitek a magyar népet. Rosszabb a helyzet: ti újra és újra csalódtok bennünk. Mert nem vagyunk hajlandóak meghajolni evidenciának tekintett szellemi és morális fölényetek előtt, mert csökönyös primitív bennszülöttek vagyunk, akik nem látják istennek a messziről jött szakállas idegeneket, s nem adjuk el az ajróperség üveggolyójáért az ősök aranyát. Hiába, nehezebb dolgotok van velünk, mint a spanyoloknak az aztékokkal. Ők a föld mellett néhány nemzedék alatt a pogány indiánok lelkét is megnyerték. Minket ti másfél évszázada nem tudtok a magatok világnézete és rögeszméi szerint civilizálni - és ezt képtelenek vagytok megbocsátani nekünk.

Biztos vagyok abban is, hogy ti nem gyűlölitek a hazát. Szeretnétek szeretni - de csak olyannak, amilyennek ti álmodjátok. Ahogyan Kertész is írja: ,,demokratikusnak, toleránsnak, emberségesnek". És ebben a képletben a ,,tolerancia" és az ,,emberségesség" valójában a birkatürelmet és az engedelmességet jelenti - nektek, a civilizáció hordozóinak. A ,,demokrácia", pedig azt, amikor ez politikai kurzussá, és megingathatatlan hatalmi rendszerré válik.

Pontosan ebben élünk pokolian hosszú évtizedek óta. Már minden ősi isten szobrát ledöntöttétek, lassan az utolsó regék is lekopnak a varázslók ajkáról - és a bennszülöttek éppen most kezdenek lázadozni. Mert a haza veszélyben van. A közös haza - a miénk és a tiétek. És mi meg fogjuk védeni. Nektek, pedig azt az üzenetet hoztam ide a front másik oldaláról, amit Kossuth mondott százhetven éve az arisztokráciának: veletek, ha úgy akarjátok, nélkületek, ha úgy döntötök, de ellenetek is, ha kell!

Balogh Gábor



Forrás: kuruc.info

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=96346
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyre több felforgatót tartóztatnak le Oroszországban
  2012-03-06 19:04:16, kedd
 
  Egyre több felforgatót tartóztatnak le Oroszországban


Moszkvában az elmúlt órákban 10 embert tartóztattak le az ellenzéki tüntetők közül. Eddig összesen 250 ember van előzetesben. A rendőrség lezárta a Kremlt, ahová nem mehetnének be a tüntetők, de többen megpróbálták. A Puskin téren kifejezetten durva letartóztatások voltak, és Szentpéterváron is tömeges letartóztatásokra került sor, ahol olyan anarchista huligánokkal tűzött össze a rendőrség, akik a tüntetőkkel együtt mozogtak. Összesen 850 főt tartóztattak le, akiknek nagy részét elengedték, de 250 embert őrizetben tartanak továbbra is. Velük szemben gyorsított eljárás folyik.

A rendőrség bejelentette: bármilyen eltérés a békés tüntetéstől, vagy az előre leadott programoktól azonnali oszlatást von maga után. Vezető személyeket még nem fogtak el, de több lázító fényképe már megvan. Ellenük nyomozás indul.

A választások előtt több kormánypárti és ellenzéki szakértő is úgy vélekedett, hogy a beiktatási időszakra várható, hogy megkezdődik az ellenzék valódi felszámolása. Ennek előjelei már tapasztalhatók. Putyin jelezte, hogy az emberi jogi és hasonló szervezetek nem fogják madzagon rángatni a kormányzatot, és az ilyen felforgató társaságok lehetőségeit erősen meg fogják nyirbálni. Több országban is a nyugatiak ezeken keresztül pénzelték az ellenzéket, felforgató szándékkal.

Tálas András - Jövőnk.info
2012. március 06.

http://jovonk.info/2012/03/06/egyre-tobb-felforgatot-tartoztatnak-le-oroszorszagb an
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A gyilkos végrehajtók újra akcióban!
  2012-03-06 18:53:56, kedd
 
  A gyilkos végrehajtók újra akcióban!



Az Egységes Magyarország Mozgalom Otthonvédő csoportjának kiegészítése a Fehér Kéményseprők "S.O.S. Kilakoltatási felhívásához", melyben segítséget kérnek, hogy megakadályozzák egy szerencsétlen veszprémi család kilakoltatását.

A kilakoltatást hivatalosan a Császti és Szunics Végrehajtói iroda végzi.

Császti és Szunics végrehajtói Iroda tulajdonosai: Császti Ferenc és Szunics Ildikó, a halálba kergető önálló bírósági végrehajtók.

Ezek a végrehajtók felelősek közvetetten, Stiaszni Éva erőszakos haláláért, mely nagy port kavart 2011 őszén. Ők kergették a végső kétségbeesésbe, miattuk ugrott ki az ablakon a metróvezető 2011. október 6-án.

Stiaszni Éva kilakoltatását is a Császti és Szunics Végrehajtói Iroda végezte. 2011. október 6-án, a Budapest III. kerület, Amfiteátrum u. 29. szám alatt. Ezen a helyszínen a fent említett napon az Császti és Szunics Végrehajtói Iroda bírósági végrehajtója, két rendőr kíséretében megpróbálta kilakoltatni a IX. emelet 89-es számú lakás tulajdonosát; Stiaszni Éva 51 éves BKV metró vezetőt egy 140 ezer forintos tartozás miatt.

Stiaszni Éva adós nem nyitott ajtót az őt kilakoltatni szándékozó bírósági végrehajtónak, ezért a végrehajtó a rendőröknek parancsot adván rátörette a bejárati ajtót a már rémült és sokkos állapotba kerülő asszonyra. Aki a lakásba betörő végrehajtó láttán olyan visszafordíthatatlan sokkos állapotba került, hogy kivetette magát a 9. emeletről és lezuhanva szörnyet halt.

Egyértelmű tehát, hogy a szerencsétlen asszony a rendkívül erőszakos végrehajtási eljárás miatt lelte halálát, mely eljárást a Császti és Szunics Végrehajtói iroda végezte.

És most ez a végrehajtói iroda lendül újra akcióba, s készül ugyanilyen erőszakosan kilakoltatni a Veszprémben élő szerencsétlen családot, a Baláca u. 26. szám alatt, 2012. 03. 08. csütörtök 11. 00 órai időpontban. A családdal él a két bottal közlekedő mozgássérült 82 édesanya, aki még cukorbeteg is.

Ennek is halál lesz a vége?

Meddig mehetnek még el az önállóan fosztogató végrehajtói vállalkozások? Mikor lép fel végre a rendőrség, nem a fosztogatók, hanem a kifosztott emberek védelmében?

De hogy megkönnyítsük a dolguka és mindazokét, akik tenni akarnak a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara önálló bírósági végrehajtóinak családi maffiái ellen, közzétesszük ezen fosztogató végrehajtói vállalkozás legfontosabb adatait.

Igen, ez egy fosztogatásra szakosodott családi vállalkozás. A Végrehajtói Kamara tele van ilyenekkel.

Tehát lássuk csak a fenti kilakoltatásban szereplő végrehajtók legfontosabb adait és fotóit, az EMM Otthonvédők jelmondatának értelmében, mely úgy szól; "Neveket akarunk hallani és arcokat akarunk látni!"

A feleség, mint önálló bírósági végrehajtó:

Szunics Ildikó Jelvény száma: 0111
Illetékességi terület: Veszprém, Zirc.
Iroda címe: 8200 Veszprém, Haszkovó ut 18 L I. 1.
Posta címe: 8206 Veszprém, pf 874.
Tel: (88)442-225 - (30)947-1073 (88)442-369
email:csaszti.szunics@t-online.hu

A férj, mint önálló bírósági végrehajtó, a Végrehajtói Kamara alelnöke:

Császti Ferenc, Jelvény száma: 0007
Illetékességi terület: Budapest, II.-III. Kerület
Iroda címe: 1071 Budapest, Dózsa György ut 40. I. 15.
Posta címe: 1439 Budapest, pf 641.
Tel: 06.1.780-5940 - 06.1.781-1209<
email: csaszti.szunics@t-online.hu
Császti és Szunics Végrehajtói Iroda cégkivonata:

Cégbejegyzés dátuma:
Bejegyezve: 2002.01.14
2002.01.02
2002.03.30
2004.08.04
2003.02.15

A cég elnevezése: Császti és Szunics Végrehajtói Iroda. Hatályos: 2002/01/15 -tól

A cég rövidített elnevezése:

Cégjegyzékszám: 01-18-000001. Hatályos: 2006/10/13 -tól
Adószám:
12771684-2-42 Hatályos: 2003/01/09 - 2004/02/23
12771684-1-42 Hatályos: 2004/02/23 -tól
12771684-1-42

A cég székhelye:

1061 Budapest, Anker köz 1-3. fszt. 2. Hatályos: 2002/01/15 -tól

A cég telephelye(i):
1063 Budapest, Kmetty u. 15. félem. 3. Hatályos: 2002/01/15 - 2002/03/30
1138 Budapest, Váci út 201. Hatályos: 2002/03/30 -tól
1078 Budapest, Hernád u. 40. fszt. 8. Hatályos: 2004/08/04 -tól
A cég tevékenységi körei:

7411'03 Jogi tevékenység
7240'03 Adatbázis szolgáltatás, on-line kiadás
7230'03 Adatfeldolgozás
8042'03 Máshova nem sorolt felnőtt- és egyéb oktatás
7487'03 Máshova nem sorolt, egyéb gazdasági szolgáltatás
7414'03 Üzletviteli tanácsadás
A cég jegyzett tőkéje:
1.800.000 Ft. Hatályos: 2002/01/15 -tól

Végezetül pedig nézzünk meg egy videót, a Császti és Szunics Végrehajtói Iroda, és fosztogató, halálba kergető vállalkozás - áldásos tevékenységéről:

"2011. október 26. Budapest, Óbudai Temető. Több száz ember kísérte utolsó útjára Stiaszni Évát, akit a végrehajtók kergettek az erőszakos halálba."

Ugye nem akarjuk, hogy ez még egyszer megtörténjen?!

EMM Otthonvédő csoport
2012. március 06.

http://jovonk.info/2012/03/06/gyilkos-vegrehajtok-ujra-akcioban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiszivárgott a Nemzetközi Pénzügyi Intézet belső anyaga: for
  2012-03-06 18:47:38, kedd
 
  Kiszivárgott a Nemzetközi Pénzügyi Intézet belső anyaga: forgatókönyv az eurózóna felbomlására


Kiszivárgott a Nemzetközi Pénzügyi Intézet egy belső jelentése, amely az irányítatlan görög államcsőd és Görögország eurózónából való kilépésének várható következményeit részletezi. Röviden: szinte cselekvésképtelen állapotba hozná az Európai Központi Bankot, miközben a többi eladósodott periféria-államba sokszor annyi pénzt kellene azonnal juttatni, mint amennyit a görög gazdaság vegetáló állapotban tartására költenének.

A görög államcsőd bejelentésével az államadósságot pénzelő befektetők kb. 73 milliárd euró veszteséget szenvednének el, miután Görögország nem lenne képes tovább fizetni a hiteleket, az Európai Központi Bank pedig 177 milliárd veszteséget szenvedne, ami az EKB alaptőkéjének kétszerese. Vagyis nem csak az EKB szenvedne jókora veszteséget, hanem az EKB mozgatható tőkéjét adó befektetők és európai uniós tagállamok. A veszteség ellensúlyozására újabb befizetésekre lenne szükség a tagállamok részéről, ami több országban is a megadott 3%-os küszöb fölé emelné az államháztartási hiányt. A folyamat ezen a ponton újabb megszorításokat és tömeges leépítéseket jelent az érintett tagállamokban, illetve az államadósság-állomány további növekedéséhez vezet.

Emiatt Portugália és Írország azonnali külső segítségre szorulna, ugyanis a főbb befektetők egy lapon kezelik a két államot Görögországgal. Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy újabb központi hitel nélkül Portugália és Írország kormányainak mozgástere a nullával válik egyenlővé. Bármelyik eset történik, Portugália és Írország ugyanabba a helyzetbe kerül, amiben most Görögország van. Beavatkozás esetén az uniós intézmények védekező reakciója szűkíti be a két ország lehetőségeit, a beavatkozás elmaradása esetén pedig a befektetői bizalom drasztikus csökkenése teszi meg ugyanezt. A két ország hitelezése az alapvető működések fedezésére 380 milliárd euró plusz forrást igényelne a következő öt évben.

Ha ez a helyzet előáll, azonnal szükség lesz a spanyol és olasz bankrendszer feltőkésítésére, ahol a lakossági és befektetői tőkekivonás együttesen a bankrendszer összeomlásával fenyegetne. Görögország eurózónából kilépése esetén vagy a kormányok maguk pénzelik Spanyolország és Olaszország főbb bankjainak kimentését, vagy a bankok csökkentik a kitettségüket, ami arra kényszeríti az EKB-t, hogy fokozza állampapír vásárlási programját. Ez további terheket róna az EKB-ra, vagyis újabb befizetések kellenének a tagállamok részéről, ami újabb leépítéseket és megszorításokat jelent.

Ezt nem mi mondjuk, hanem a Nemzetközi Pénzügyi Intézet elemzői. Ideje lenne észhez térni végre azoknak, akik még mindig azt gondolják, hogy az eurózóna átvészeli a válságot, és "végül majd minden rendben lesz". A Szovjetunió felbomlását megelőzően is voltak ilyen hangok, melyek egyre hangosabbak lettek, aztán később szép lassan elhalkultak... A Nemzetközi Pénzügyi Intézet anyaga szerint ez több mint 1000 milliárd euró terhet ró az Európai Unió pénzügyi hálózatára, vagyis nem érdemes abban reménykedni, hogy ennek hatása nem fog érződni közvetlen a magyarországi viszonyokon.

Végvári Ákos - Jövőnk.info
2012. március 06.

http://jovonk.info/2012/03/06/kiszivargott-nemzetkozi-penzugyi-intezet-belso-anya ga-forgatokonyv-az-eurozona-felbomlasa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kannibalizmus egyenes adásban, és az EU hallgat.
  2012-03-06 18:42:31, kedd
 
  Kannibalizmus egyenes adásban, és az EU hallgat.

Dátum: 2012. March 05. Monday, 21:49

EU-val kapcsolatos hírek, cikkek

Olvasom az újságot (Helyi Téma 2012.02.22.), hogy Hollandiában egy valóság-show keretében karácsony előtt két műsorvezető egymás húsából evett, igaz önszántukból, a show kedvéért. ,,Denis Storn ehetett egy kicsit Valerio Zeno bal fenekéből, cserébe az ő hasi húsáért. A köret néhány zöld spárga volt. " A dolog lényegét nem befolyásolja, hogy az ,,ízletes falatok" egy sebész közreműködésével lettek kimetszve a felkínált testrészekből.



,,A holland ügyész nem kért büntetést a két műsorvezetőre ..., indokolása szerint sem bántalmazás, sem közerkölcsbe ütköző dolog nem történt. ... A holland kereszténydemokrata párt a (holland) parlamentben kérdést tett fel a felháborító üggyel kapcsolatban, azonban a kérdésre válaszoló Marja von Bijsterveldt szerint az igazságszolgáltatásnak nem volt eszköze a büntetésre."

Azt hiszem, hogy a fenti gyomorforgató, botrányos eseménnyel kapcsolatosan minden jóérzésű ember jogosan háborodik fel, csakhogy a kannibalizmus Hollandiában és így az Európai Unióban nem ütközik a közerkölcsbe, vagyis ez is szabad. A liberális jogfelfogás szerint, amit nem tiltanak, azt szabad megcselekedni. Ennyit az Unió értékrendjéről, amint azt már tapasztaltuk: Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek.


Játszunk el azzal a gondolattal, hogy ez nem Hollandiában történik meg, hanem nálunk Magyarországon.

El tudják képzelni, hogy milyen hazai és nemzetközi visszhangja lenne? Fogadok, hogy nem! Mert az sem mindegy, hogy milyen tévécsatornán került volna adásba. Ha egy külföldi tulajdonú kereskedelmi csatornán történik mindez, akkor valami hasonló reagálás történt volna, mint Hollandiában azzal a különbséggel, hogy a magyar médiahatóság büntetést szabott volna ki, de az EU-ig semmiképp nem jutott volna el.


De tételezzük fel, hogy ez az esemény valamelyik nemzeti érzelmű médiában kerül adásba, akkor a világsajtó erről cikkezett volna hónapokig. Valahogy ilyen címekkel:

Magyar kannibalizmus!
A magyarok egymás húsát eszik egyenes adásban!
Jó étvágyat Magyarország! - A cigányok húsát tálalták fel a tévében!

Csak úgy, szerényen felteszem a kérdést magamnak, no meg a holland származású Neelie Kroes-nek az Európai Bizottság alelnökének, a digitális politikáért felelős bizottsági tagnak, hogy a kannibalizmus mennyiben egyeztethető össze az Európai Unió értékrendjével?

Tudomásom szerint az EU mindeddig nem foglalkozott a holland tévés kannibalizmussal.

Kevésbé tisztelt Európai Bizottság, mindaddig, amíg ez ügyben nem indítanak vizsgálatot Hollandia ellen, addig önöknek nincs erkölcsi joguk semmilyen más ügyben eljárást indítani egyetlen állammal szemben sem. Merthogy: ,,Erkölcs nélkül Európai is elvész!"

2012.03.5.
Takács András

(Az Index, 2011. december 21-én már hírt adott erről az eseményről videó felvétellel, de mára már nem lehetett megnyitni a felvételt, de itt még látható: http://www.youtube.com/watch?v=WEfO3S0uLD0

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4645
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rácz András: Torkig vagyok a holokauszttal
  2012-03-06 18:08:51, kedd
 
  Rácz András: Torkig vagyok a holokauszttal

2012, március 6 - 16:41


A holokauszt-mítosz nem más, mint a globalizált hatalom önigazoló propagandája. Ma majdhogynem ugyanilyen mechanizmusok alapján fosztják ki a harmadik világot, de a görögöket és mindenki mást is - mondja Rácz András újságíró, szerkesztő, blogger. A Torkig vagyok a holokauszttal című könyv szerzőjével a holokauszt-legendáriumhoz kapcsolódó történelmi hazugságokról beszélgettünk.

A könyv borítója- Torkig vagyok a holokauszttal című könyve megírásakor a szellemtelen, giccses, nyárspolgári soá-legendárium lerombolását tűzte célul. Mi késztette arra, hogy a magyar közélet egyik legérzékenyebb témájáról írjon?

- Abban a pillanatban, amikor az Országgyűlés elfogadta a holokauszttagadás kriminalizálást, úgy éreztem, elfogadhatatlan irányba fordult a magyar jogalkotás. Ezt a blogomban is szóvá tettem, ami elképesztő indulatokat gerjesztett. Többen javasolták, hogy részletezzem álláspontomat, így könyvírásba fogtam. Természetesen akadtak, akik holokauszttagadással vádoltak, mert nem olvasták a könyvemet, viszont a kötetben kifejtett véleményemmel és kutatásaimmal meglepően sokan egyetértenek. Ugyanakkor a könyvnek van egy nagyon érdekes utóélete, amiből kiderült számomra, hogy ebben a polarizált társadalomban többnyire csak igenek és nemek léteznek egy-egy ,,érzékenyebb" kérdéssel kapcsolatban. Egyesek azért bírálnak, mert nem elég kemény a könyv, míg mások fasiszta írásról beszélnek. Úgy vélem, kezd kínossá válni az igazság, amit a terjesztők lassú mozdulása és a média furcsa csöndje is igazol.

- Mikor és miért indult el a holokauszt-mítosz gyártása Magyarországon?

- A holokauszt története az elmúlt húsz évben burjánzott el igazán, és mára odáig jutottunk, hogy identitásképző erővé vált. A holokauszthoz való viszonyunk a jó és a rossz közötti választássá vált. Akik nem lelkesednek a holokauszt-témákért, azok a rosszak, míg a többiek a jók közé kerülnek, miközben az egész mélyén egy végtelenül leegyszerűsített és nagyon babonás történet húzódik. Babonás, hiszen az események egymásutániságát fűzi oksági viszonyba, tekintet nélkül arra, hogy itt ezernyi más indok is közrejátszott. Persze a történések valóban egymást követték, csak nem azért, amit felételeznek. A holokauszt-mítosz nem más, mint a globalizált hatalom önigazoló propagandája. Ma majdhogynem ugyanilyen mechanizmusok alapján fosztják ki a harmadik világot, de a görögöket és mindenki mást is. Évente 55 millió ember hal éhen a világon, míg 70 évvel ezelőtt 6 millió zsidót öltek meg.

- Kezdjük az elején! Mi a mítosz lényege?

- A mítosz lényege, hogy a zsidókat a maguk zsidósága miatt egy tervszerű logika szerint gyilkolták meg. Én pedig azt gondolom, hogy ez így nem igaz, mert valóban rengeteg zsidót meggyilkoltak, de sem terv, sem szándék nem állt mögötte. A zsidók halálához spontán folyamatok vezettek, ami mögött több embertelen logika állt. Egyfelől az a fajta racionális gondolkodásmód, hogy a fölösleges fogyasztóktól meg kell szabadulni - ami, megjegyzem, nemcsak a fasiszta, hanem a modern technikai civilizációt is jellemzi -, másfelől pedig a fajelmélet. Ám az a szándék, amit a holokauszt-legendárium állít, hogy a nácik az összes európai zsidót ki akarták irtani, egész biztosan nem igaz.

- Meglátása szerint melyek a holokauszttal kapcsolatos tévhitek, történelmi hazugságok?

- Az első a szándék kérdése. Úgy vélem, a zsidók meggyilkolása nem szándékosság, hanem spontán folyamatok eredménye. A második lényeges dolog a felelősség témája, amit a holokauszt-emlékezet szintén összemosóan közvetít. Az emlékbeszédek gyakori eleme, hogy akik annak idején szimpatizáltak a rendszerrel, vagy ma esetleg nem ismerik el ennek feltétlen bűnösségét, azok valamennyien felelősek a holokausztért. Ami téves képzet, mert azokat terheli a felelősség, akik de facto gyilkoltak. A mai közgondolkodásban arról sem esik szó, hogy a II. világháború alatt nemcsak zsidókat öltek meg, hanem 20 millió védtelen embert mészároltak le. A holokauszt-emléképítmény legnagyobb baja talán az, hogy végzetesen összemossa az egymással össze nem függő dolgokat. A történet úgy szól, hogy az antiszemitizmus vezet a holokauszthoz, és aki kétségbe vonja ennek pusztító jellegét, kvázi holokausztot készít elő. Ez egy önmagába záródó hamis érvelés, ami egy másik tévhitet is létrehoz. Azt, hogy a nácik kezdettől fogva a zsidóság megsemmisítésére törekedtek. Természetesen a nácik végül csakugyan meggyilkolták a zsidókat, de sok más megoldási kísérlet - például munkaerő-szükséglet miatt kezdik meg a zsidók kitelepítését - után jutottak el a fizikai megsemmisítésig. Ráadásul a megsemmisítés ipari jellegéről szóló tudósítások szintén távol állnak a valóságtól. Nem kétséges, hogy számos haláltáborban működtek gázkamrák, de ma már arról is pontos számadatokkal rendelkezünk, hogy az áldozatok többsége nem a gázkamrákban lelte halálát. Csakhogy: ha sem a tervezettség, sem az ipari kivitelezés, sem a teljességre való törekvés nem igaz, akkor a holokauszt páratlan volta is megkérdőjelezhető.

- Kiknek az érdekeit szolgálja a mítosz fenntartása?

- Általában nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, és nem gondolnám, hogy a holokauszt-legendárium szervezett érdekre épülne. Minden közösségnek megvan a saját lobbija, amivel a közpénzek elköltésének irányát próbálja befolyásolni. Vannak, akik az oktatásért és vannak, akik a holokauszt- történetért, a még több holokauszt-megemlékezésért lobbiznak. Nem gondolnám, hogy a holokauszt-projekt háttérszereplői összebeszélnének és tudnának egymásról, de a történészektől elkezdve a politikusokig nagyon sokak érdeke, hogy ez része legyen a közgondolkodásnak. Minél nagyobb a történet, annál többen érintettek benne, akiknek az érdekük a holokauszt napirenden tartása. Egyébként függetlenül attól, hogy ők zsidók, avagy sem. Véleményem szerint nem tudatos, hanem spontán csoportnyomás nehezedik a társadalomra.

- De hogyan lett a holokauszt-legendáriumból az USA nagyhatalmi státuszát igazoló narratíva?

- A holokauszt-legendárium Amerika esetében egészen másként néz ki, mert ott ez a hazafias propaganda része. A magyarázatot Washington világpolitikai természetű céljaiban kell keresni. Az USA a háború során a saját világhatalmi helyzetének stabilitására törekedett, viszont az ilyesmit erkölcsi köntösbe illik burkolni. Főleg, ha olyan bűnöket követnek el a hadban állók, mint az amerikaiak. Az erkölcsi magyarázat tehát az, hogy Amerika áldozatokat nem kímélve szabadította föl a világot a szörnyű és gonosz elnyomó náci uralom alól. Amerikai szemmel nézve ez egy klasszikus üldöző-áldozat-megmentő típusú történet. A hős USA megmenti a világot a náciktól, a kommunistáktól, most pedig éppen a terroristáktól. Mindig valakitől mentik a világot. A szuperhős-szerep identitásuk része. Ha amerikai lennék, biztosan büszke lennék rá, de mi jelenleg ennek az elszenvedői vagyunk. Ami mögött egy rendkívül racionális és hideg érdekrendszer, a gazdasági szuperhatalmi törekvéseik állnak. Itt, Kelet-Európában ismert a stílus. A holokauszt-megemlékezések ugyanis nagyon hasonlítanak az április 4-ei (felszabadulás) és a november 7-ei (nagy októberi szocialista forradalom) ünnepségekre. Pontosan ugyanazt a célt szolgálják, a nagyhatalom előtti hódolatot. Húsz évvel ezelőtt a vörös zászló dukált, és minden beszéd végén elhangzott, hogy éljen a megbonthatatlan szovjet-magyar barátság. Most pedig éljen a megbonthatatlan amerikai-magyar barátság.

- Amiben Magyarország élen jár.

- A holokauszt története abban a formájában, ahogy az a megemlékezéseken fölbukkan, valójában egy összeesküvés-elmélet. Arról beszélnek, amit látni szeretnének. Ha a zsidókat üldözik, elnyomják és meggyilkolják, akkor a zsidóság rendelkezik egy különleges attribútummal, amely más körülmények között előnyös, felemelő, pozitív és feddhetetlen. A saját népem különb a többinél. ,,Azért üldöznek bennünket, mert különbek vagyunk másoknál." A zsidóknál ez a kiválasztottság tudatában jelenik meg. Megerősítésként szolgál, és elősegíti a legendák fenntartását.

- Mit ért azon, hogy a holokauszt-mítosz egy kegyeltsértő propaganda?

- A mítosz egy kifacsart és velejéig romlott áldozatkultuszt állít az igazság helyére. A gondolat lényege, hogy az áldozat tiszta. A mártír győztes, aki megszabadult bűneitől és legyőzte önmagát. Ám ez a holokauszt áldozataira nem igaz. Ők nem áldozatok, hanem meggyilkoltak, akikből mások csináltak áldozatot. Csak bűnügyi értelemben áldozatok, szakrális szempontból nem, és akik ma ebből hasznot húznak, semmiben sem különböznek a náciktól.

- És egy könyv megírásával le lehet dönteni a tabukat?

- Azt gondolom, hogy igen. Mi mással?...

- Nem telik el hét holokauszt-megemlékezés vagy -film nélkül. A kormány Wallenberg-emlékévet tart, az Európai Parlamentben mégis a zsidók üldözését vetik Magyarország szemére.

- Úgy vélem, ez a modern világ meglehetősen nyitott, és talán sok mindent el lehet érni. Spanyolországban már eltörölték a holokauszttagadás elleni törvényt, és kimondták, hogy az szembemegy a véleménynyilvánítás és a tudományos kutatás szabadságával. Egy kormány értelmes kultúrpolitikával és gondolkodásmóddal normális mederben tudná tartani ezeket a folyamatokat. Nem hiszem, hogy gerinctelenül be kellene hódolni a nagyhatalmi törekvéseknek. Ez a magyar politikai elit nagy bűne, akik húsz éve szolgalelkűen követik a világpolitikai centrum óhaját.

- Mondja ezt egy Fidesz-alapító...

- Az Orbán-kormány is ugyanannak az elitnek a része, amely húsz éve kormányozza az országot, és ugyanúgy hajlamos a mélységes meghajlásra a központok előtt. Valóban Fidesz-alapító vagyok, és emberileg nagyra tartom azokat, akikkel személyes kapcsolatban állok. Ám jól látható, hogy a szóvirágok és a tények köszönőviszonyban sincsenek egymással.

Takács Veronika

http://barikad.hu/racz_andras_torkig_vagyok_a_holokauszttal-20120306
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bevédjék-e az egyház ügynökeit? Fellázadtak Lázár ellen a fi
  2012-03-06 09:20:50, kedd
 
  Bevédjék-e az egyház ügynökeit? Fellázadtak Lázár ellen a fideszes képviselők

http://hvg.hu/itthon/20120305_Lazar_Fidesz_ugynokugy_lazongtak

2012. március 05., hétfő, 20:33
Szerző: M. László Ferenc



A kijelölt napirendtől elrugaszkodva, a fideszes frakcióvezetőt bírálva vették elő a kormánypárti parlamenti képviselők a két héttel ezelőtt a Fidesz és a KDNP többsége által leszavazott ügynöktörvényt a hétfői frakcióülésükön. A tanácskozás végén parázs vita alakult ki, ahol több forrásunk szerint az egyik felszólaló azt mondta, a párt sem a saját, sem az egyház soraiban lévő egykori ügynököket vagy titkosszolgálati tartótiszteket nem védelmezheti, a Fidesznek mindenáron fel kell vállalnia a múlttal való szembenézést.

?Nem emlékszem olyan estre ebben a ciklusban, amikor egy napirenden kívüli témáról lett volna ilyen heves vita. Eddig is voltak vitáink, de mindig egy beterjesztés előtt álló törvényről, és ezeket rendszerint a frakcióvezető hozta elénk? ? jellemezte a hétfői konfliktust a hvg.hu-nak egy neve elhallgatását kérő kormánypárti forrás.

Több forrásból is megerősített információink szerint a fideszes és kereszténydemokrata politikusok a délelőtti frakcióülésen ? melynek hivatalos témája a víziközművek és a hulladékgazdálkodásról szóló törvény volt ? ismét felhozták a február 20-án leszavazott, LMP által beterjesztett törvénytervezetet. A javaslatot még december elején nyújtotta be az ellenzéki párt azóta lemondott frakcióvezetője. Az LMP a törvénnyel teljes egészében megismerhetővé akarta tenni az 1989 előtt készült állambiztonsági aktákat

Schiffer András tervezetét még vitára sem bocsátotta az Országgyűlés, a kormánypárti képviselők többsége még a tárgysorozatba vételt sem támogatta. A kormánypártok akkor sem voltak egységesek, mert tizenkilenc fideszes és öt kereszténydemokrata politikus (köztük Balog Zoltán, Bencsik János, Gulyás Gergely és Hoffmann Rózsa) igennel szavazott, 28 kormánypárti politikus (mások mellett Halász János államtitkár és Wittner Mária) pedig tartózkodott. A miniszterelnök-pártelnök nemmel voksolt, Lázár János jelen volt, de nem nyomott gombot. Schiffer múlt héten levélben fordult Orbán Viktorhoz, melyben azt tudakolta, milyen indokok miatt mondott nemet a pártja az ügynöktörvényre.

Berágtak Lázár nyilatkozatára

A hvg.hu-nak több fideszes parlamenti képviselő is azt mondta, a frakcióban Lázár János egy korábbi nyilatkozata verte ki a biztosítékot. A kormánypárt frakcióvezetője egy héttel a törvényjavaslat leszavazása után egy sajtótájékoztatón azzal indokolta a javaslat parlamenti bukását, hogy ő támogatta volna az ügynökügy rendezését, de az álláspontjával kisebbségben van a saját képviselőcsoportjában. Forrásaink szerint a nyilatkozatra többen felkapták a fejüket, ugyanis a kérdésről nem volt szavazás a frakcióban, a képviselőcsoportot nem szondázták meg előtte.

Lázár János - jelen volt, de nem szavazott

Fotó: Túry Gergely

?Legfeljebb ez lehetett a benyomása Jánosnak, hogy ellenezzük, de fogalmam sincs honnan alakult ki benne ez a benyomás, mert eddig nem volt érdemi vita az ügyben? ? mondta egy neve elhallgatását kérő KDNP-s politikus, aki azt állította, korábban Lázár leszögezte, hogy nemmel fognak szavazni, így sokan a frakciófegyelemhez igazodva, a meggyőződésükkel szembemenve voksoltak. Ezért bosszantotta fel őket, hogy a frakcióvezető végül az állítólagos ?többségi véleményre? hivatkozva indokolta a javaslat elutasítását.

A hvg.hu úgy tudja, a vitát egy vidéki képviselő robbantotta ki, aki azt mondta, már a megyei lap is kérdésekkel bombázza, amiért nemmel szavazott, szeretné tudni, hogy lesz-e folytatása az ügynek. Lázár múlt hét hétfőn azt nyilatkozta a sajtótájékoztatóján, hogy a Fidesz meg fogja alkotni a saját ügynöktörvényét, mert az LMP javaslatát szakmailag rossznak tartják. A frakcióvezető szerint ötpárti egyeztetést kezdeményeztek az ügyben, de erre az LMP mondott nemet a február 20-i szavazás után.

Az egyházaknak is szembe kell nézniük múltjukkal

Információink szerint az LMP-s törvénytervezet elutasítását a hétfői frakcióülésen a leghevesebben a frakciófegyelemmel szembe menő és igennel voksoló L. Simon László bírálta. Úgy tudjuk, az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottságának elnöke a vita kirobbanásakor nem volt jelen, csak azt követően csatlakozott, hogy értesítették, az ?egyebek? napirendi pont címszó alatt előkerült a téma.

L. Simon László (balra) - beszólt a pártjának

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

L. Simon forrásaink szerint a párt vezetésének szemére vetette, hogy 21 évvel a rendszerváltás után sem hajlandó szembenézni a múlttal. Úgy tudjuk, kijelentette, ezt akkor is meg kell tenni, ha a kormánypártok soraiban vagy a történelmi egyházak vezetői között jelenleg is akadnak volt ügynökök, besúgók, tartótisztek.

A frakcióülést vezető Lázár a vitában többször is hangsúlyozta, hogy az általa vezetett Hódmezővásárhely élén jár a múltfeltárásban, nyilvánosságra hozta több száz szt. tiszt nevét, köztük olyanokét is, akik a rendszerváltás után a jobboldali pártokban tevékenykedtek. Forrásaink szerint Lázár felhívta a figyelmet, hogy egy ilyen törvény megszavazása előtt számos kérdést meg kell válaszolni. Szerinte a 7-8 ezer hálózati személy egy jelentős részét megzsarolták, kényszerítették, és őket nem lenne helyes összemosni azokkal, akik pénzért vagy lelkesedésből jelentettek. Ahogy a múlt hétfői sajtótájékoztatón, úgy forrásaink szerint hétfőn is felemlegette, hogy a katonai dossziék automatikus nyilvánosságra hozatala nemzetbiztonsági érdekeket sértene.

Továbbá jelezte, hogy a kormány korábban tervbe vette, hogy engedélyezi az érintetteknek ? azaz, akikről jelentettek ?, vigyék haza a róluk szóló aktákat, tehát szabadon eldönthessék, hogy nyilvánosságra hozzák, esetleg megsemmisítik azokat. Szerinte egy ilyen döntés a kutathatóságot sértené, és a történelemtudomány dolgát nehezítené. (A kormány végül visszavonta az erre vonatkozó döntését.)

Információink szerint a vita végig rendkívül ingerült és feszült volt, többen jelezték, hogy az ügynökakták ilyetén kezelése szembemegy a párt nyilvánosan is képviselt antikommunista nézeteivel, csak a Jobbik malmára hajtja a vizet. Végül a képviselők abban egyeztek meg, hogy a március 19-i frakcióülésen ismét napirendre veszik a kérdést. Úgy tudjuk, a Fidesz képviselőcsoportjában szeretnék, ha két hét múlva az ülésen Orbán Viktor is megjelenne és részt venne a vitában. Az egyik forrás szerint még az sem kizárt, hogy elhalasztják az ülést, ha a miniszterelnök egyéb elfoglaltsága miatt nem tud megjelenni (Orbán a hétfői tanácskozáson nem volt jelen.) A kormányfő egy parlamenti kérdésre adott válaszban azt mondta, jelenleg is folyik annak átgondolása, hogy hogyan, milyen formában lehetne nyilvánossá tenni az ügynökaktákat.



N I Pécska

?Eszmények nélkül nem lehet élni; illúziókban nem szabad élni.?
Gróf Klebelsberg Kuno (1875. nov. 13. Magyarpécska ? 1932. okt. 11. Budapest)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2012.02 2012. Március 2012.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 258 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3582
  • e Hét: 13849
  • e Hónap: 24960
  • e Év: 178456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.