Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
A magyar rabszolgák megint behódoltak a liberális pénzhatalo
  2012-03-07 21:04:19, szerda
 
  A magyar rabszolgák megint behódoltak a liberális pénzhatalomnak
2012. március 07. 18:32
Hunhír.info

A kormány több ponton tervezi módosítani a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvényt, erről Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerdán levélben tájékoztatta Mario Draghi-t, az Európai Központi Bank (EKB) elnökét - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán

A levélben a miniszter hangsúlyozza: az európai uniós jogszabályokkal való összhang érdekében a kormány előkészítette a tavaly elfogadott MNB-törvény módosításáról szóló javaslatot.

E szerint többek között hatályon kívül helyeznék a törvény azon rendelkezését, amely szerint az MNB megküldi a monetáris tanács napirendjét a kormánynak, és a kormány képviselője részt vesz a tanács ülésein. Hatályon kívül kerülne az a passzus is, amely a monetáris tanács tagjainak súlyos kötelezettségszegés esetén történő felmentését szabályozta, valamint az, amely a tanács megszűnéséről rendelkezik az euró magyarországi bevezetése esetén.

Hatályon kívül helyeznék azt a passzust is, amelynek alapján lehetőség nyílna a jegybank és a pénzügyi felügyelet összevonására. tehát a szabadságharcos kormányunknak leszólt a zsidó pénz világhatalom, aztán már úgy is van, ahogy parancsolják.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Százmilliárdot költ "cigányintegrációra" a kormány, közben m
  2012-03-07 21:03:49, szerda
 
  2012-03-07. 12:09
Százmilliárdot költ "cigányintegrációra" a kormány, közben magyarok ezreit teszi utcára a bank

A Jobbik felháborodottan tapasztalja, hogy a kormányzat képviselői úgy tesznek, mintha nem vennék észre a Magyarországon kibontakozóban levő szociális katasztrófát. Ezen összeomlás egyik legtragikusabb jele, hogy naponta érkeznek segélyhívások azon családok érdekében, akiket a kilakoltatási moratórium lejártával elzavarnának otthonaikból. Számos civil szervezet, jogvédő küzd azért, hogy a folyamat legalább lassuljon.
A Jobbik képviselői maguk is több esetben léptek közbe, hogy a végrehajtók, követeléskezelők és bankok legyenek belátók a károsultakkal szemben, továbbá ne tekintsék Magyarországot ,,nyugodt vadászterületnek". A napokban is számtalan lánclevél kering a világhálón, melyek a kilakoltatásokkal szembeni fizikai ellenállást szervezik.
Az otthon elveszítésénél kevés tragikusabb esemény képzelhető el. A család széteshet, a gyermekeket elviheti a gyámügy, a helyzet visszarendezésének esélye pedig minimális. Ilyen körülmények közepette - bár a jobbikos képviselők állandóan hangoztatják, hogy rendezni kell a károsultak sorsát - a kormányzat csendben van. Újbóli kérdéseinkre, hogy ki segít a károsultakon, rendre felsorolják ,,megoldásaikat": a tehetősebbek, szerencsésebbek számára kitalált végtörlesztést, a még fizetőképeseknek segítő, s az adósságot későbbre terhelő árfolyamgátat, valamint a Nemzeti Eszközkezelőt. Utóbbi intézmény azonban rendre cserben hagyja a tisztességesen boldogulni kívánó, de létalapjukat vesztett családoknak, mert a bank ,,engedélyétől" teszi függővé, hogy az adós megmenekülhet-e vagy sem.
A kormányzat által megállapított kilakoltatási kvóta értelmében több ezerrel több család kerülhet utcára, mint amennyit a fenti ,,megoldások" összessége megmenteni képes. Többszöri kérdésemre senki nem válaszolt érdemben arra, hogy mi lesz az utcára kerülő családok sorsa. E márciusi hetekben igen falsul cseng a kabinet ,,senkit nem hagyunk az út szélén" című ígérete, mivel az érintett családokon nem akarnak segíteni. Ezért amíg a helyzet nem rendeződik, a Jobbik a kilakoltatási moratórium azonnali meghosszabbítását követeli, hogy egyetlen magyar családmag se essen szét tehetetlen kormánya miatt. Többször javasoltuk, hogy az úgynevezett ,,cigányintegrációra" elkülönített, százmilliárdot jóval meghaladó összeg felét a kormányzat fordítsa inkább a lakhatás, a ,,szocpol" elérésének megkönnyítésére. Emellett úgy véljük, hogy ezen összeg tizedéből meg lehetne menteni minden családot, akit az utcára kerülés fenyeget. A Jobbik véleménye szerint egy nemzeti kormány minimuma az lenne, hogy minden polgárának biztosítson bizonyos szintű védelmet, amennyiben az illető a társadalom hasznos tagja, vagy azzá kíván válni - írja közleményében Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője.

További részletek: http://kuruc.info/r/2/93158/#ixzz1oSmeandy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
FIDESz
  2012-03-07 19:26:20, szerda
 
  Féktelenül Indiszponált Degenerált Emberek Szervezete.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tüntetők várták Orbánt - és a munkakönyvét keresik
  2012-03-07 19:18:14, szerda
 
  Tüntetők várták Orbánt - és a munkakönyvét keresik
Hunikum
2012-03-07 07:16:18

Transzparensekkel és félpályás útlezárással várták Orbán Viktort Kecskeméten a Magyar Szolidaritás Mozgalom helyi aktivistái. A békés tüntetők a Knorr-Bremse Kft. projektindító rendezvényére érkező kormányfőtől egyebek mellett azt kérték, hogy vegye elő - ha van neki - a munkakönyvét!

Tüntetők várták Orbán Viktor miniszterelnököt kedden délelőtt a Knorr-Bremse Kft. kecskeméti telephelye előtt. A Magyar Szolidaritási Mozgalom kecskeméti szervezetének aktivistái délután kettő óráig félpályás útlezárással forgalomlassító demonstrációt tartanak.

Az akcióról még múlt héten pénteken tettek bejelentést a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon. A rendőrség nem talált olyan körülményt, amely akadályát jelentette volna demonstráció megtartásának, ezért a bejelentést tudomásul vették, és intézkedtek a szükséges biztosításról.

mti - hunikum.hu

(kép - MTI)

http://hunikum.hu/Tuntetok_vartak_Orbant_-_es_a_munkakonyvet_keresik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bemutatjuk Horváth Aladárt, aki szerint üldözik és kényszerm
  2012-03-07 18:18:46, szerda
 
  Bemutatjuk Horváth Aladárt, aki szerint üldözik és kényszermunkára fogják a romákat Magyarországon
Hunikum
2012-03-07 15:29:43



A cigány politikus 1964. augusztus 29-én látta meg a napvilágot és még jelenleg is él. Aladár már 24 évesen hallatott magáról, amikor is a Gettóellenes Bizottság vezetője volt Miskolcon.
Az önéletrajza szerint is harcos jogvédő háromszor járt az USA-ban, többek között azért, hogy az amerikai demokráciát tanulmányozza. Nem sikerült megtudnunk azonban, mi a véleménye arról, hogy az Egyesült Államokban a lakásában matató betörőt bárki szitává lőheti, pedig - ha már annyira követendő mintának tartja a tengerentúli törvénykezést - bennünket ez fölöttébb érdekelne.

Horváth különös szokása, hogy augusztus 2-án éjjel sohasem alszik, mert olyankor a Roma holokausztot gyászolja. Bár ő a virrasztás kitalálását saját magának tulajdonítja, ismereteink szerint az éjszakai ébrenlét már az ősemberek számára sem volt újdonság (vigyáztak a tűzre, hogy az ki ne aludjon).

Szóhasználatát az egyszerűség jellemzi: a ,,rasszista", a ,,fasiszta" és a ,,náci" szavak közé ritkán ékel más kifejezést, a nemzeti radikálisok minősítésére viszont új szót alkotott (mélymagyar).

Mindig a valóságnak megfelelően szereti tálalni az eseményeket. Ennek szellemében tájékoztatta például torontói hallgatóságát arról, hogy hazánkban jelenleg az egykori Mussolini-rendszerhez hasonló módon kormányoznak (tehát fasizmus van) és megteremtették már a munkatáborok felállításának a törvényi hátterét is (ahová persze majd cigányokat fognak vinni).

Határozottan látható, hogy nem olyan fából faragták a Roma Polgárjogi Alapítvány volt elnökét, hogy Kanadában maradjon, miközben cigányvérre áhítozó nyugdíjasok hordákba verődve garázdálkodnak Magyarországon. Azért jött haza, hogy ha szükséges, akár a testével is védje a rasszistáknak kiszolgáltatott romákat, akik szerinte országunkban közvetlen veszélyben érezhetik magukat (lásd, Istvándi településről szóló cikkünket), megbélyegzik őket (pedig nem velük vannak tele a börtönök), ráadásul megerősödtek a faji előítéletek is (indokolatlanul, hiszen magyar gyerekek miatt vezetnek a falusiak áramot a kerítésbe).

Horváth Aladár tehát visszatért a honi politikába. Elnökletével megalakult a Polgárjogi Mozgalom a Köztársaságért egyesület, s mint azt a Népszabadságnak kifejtette: ,,nincs más választás, mint újra elkezdeni az önszerveződést".

Hívei addig konditermekben, fekete luxusautókban és játéktermekben virrasztva várják az Apokalipszist, mert hiszen tombol a fasizmus, zajlik a romaüldözés Magyarországon.

Csak erről valaki elfelejtett szólni nekik.

hunikum.hu fotó:MTI


http://hunikum.hu/Bemutatjuk_Horvath_Aladart_aki_szerint_uldozik_es_kenyszermunka ra_fogjak_a_romakat_Magyarorszagon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hányan nyitottak cukrászdát Bécsben?
  2012-03-07 18:07:37, szerda
 
  2012-03-07. 15:05
Schmitt Brüsszelben: Az EU-csatlakozás volt a magyarok álma, elkötelezettségünk azóta sem változott

Schmitt Pál az Európai Parlament januárban hivatalba lépett, szocialista párti elnökével, Martin Schulzcal találkozott kétnapos brüsszeli látogatása második napján.
Mint ahogy arról a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-t tájékoztatta, Schmitt Pál gratulált a németországi politikusnak EP-elnökké választásához és sok sikert kívánt munkájához.
A köztársasági elnök nagyra értékelte, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök januárban lehetőséget kapott az akkor frissen hivatalba lépett Schulztól arra, hogy az EP plénuma előtt ismertesse Magyarország erőfeszítéseit. Schmitt szerint "ez a gesztus is azt bizonyította, hogy az Európai Parlament továbbra is a valódi európai viták és a demokrácia színtere".
Schmitt Pál biztosította tárgyalópartnerét arról, hogy a magyar kormány által végrehajtott átalakítás és a gyors törvényalkotási tempó azt célozza, hogy Magyarország "ismét az Európai Unió egyik legstabilabb és legelismertebb tagja lehessen". Emlékeztetett rá: a rendszerváltás kezdete óta "a magyarok álma az volt, hogy az ország csatlakozzon az Európai Unióhoz". Ez az elkötelezettség - tette hozzá - azóta sem változott.
A Köztársasági Elnöki Hivatal tájékoztatása szerint az államfő hangsúlyozta, hogy "Magyarország jó úton halad, és rövid időn belül európai partnereink is látni fogják az eredményeket".
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/93167/#ixzz1oS4CAjXW
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazaárulók országa Fideszföldön.
  2012-03-07 17:38:30, szerda
 
  Hazaárulók országa Fideszföldön.
2012.02.17. 14:45

Erőteljes megfogalmazása ez annak, miszerint aki nem ért egyet a kormánnyal, az nem is lehet más, csak hazaáruló. Most akkor mi is vagyok én? A Fidesz szerint hazaáruló vagyok mert nem követem bekötött szemmel a tartalmatlan mondanivalót, és nem bólogatok mindenre, ami szerintük óriási eredménynek könyvelhető el. Ez csak annak köszönhető egykor rossz oldalra születtem, és akkor lett egy olyan képességem amivel meg tudom különböztetni a jót a rossztól. Ha valami nem jó nekem, akkor nem fogok hozzá tapsolni, és nem fogom helyeselni. Hiába mutogatja nekem a számokat bárki, hiába próbál hazaárulózni, hiába beszél a nevemben csak velem nem, attól még én kicsit másként látom ezt a leányzót az ágyamban.

A legutóbbi nagy haza árulózási hullám, amit EP szavazása kiváltott, újabb nagyszerű félkommunikációra sarkallta a kormányt. Azt már megszoktam, náluk minden jó úgy ahogy van, és ők a fasza csávók, mindenki más csak hazudik, és szoci, de mindig sikerül alulmúlni önmagukat. Képtelenek elfogadni azt a tényt, ha valami ellenük szól az nem figyelmeztetés, hanem háború. Mellesleg ami ellenük szól szerintem teljesen jogos az én szempontomból, akinek a nevében beszélnek, csak éppen figyelmen kívül is hagynak, mint tényezőt. Hogy is mondta Orbán:"A magyar nép megválasztott képviselői, akik teszik a dolgukat, és ha ez nem tetszik a választóknak, akkor négy év múlva megváltoztatják ezt." Valami ilyesmi hangzott el tőle, ami kicsit meglepő az események láncolatában, ha azt a dolgot nézzük mit is művelt az első felében a kormányzásának. Lerombolt, elvett, szorított, betonozott, hazudott.Így ez a négy év érvényét veszíti. És persze még volt pár nagyszerű tette a nevemben ellenem, elég csak a különadóra gondolni, ami most szerinte a nagy átszavazást hozta félistensége ellen. Igaza van, a multi különadója nem volt szép húzás, főleg ha úgy nézzük mekkora lehetőséget kapott az új MT szerint az ilyen veszteség nyereségessé tételében. Így már azért kicsit más lett ez a nagy adó, és ha még azt is hozzá tesszük mennyi munkanélkülit generált a szabadságharc, akkor meg még a multi járt jól a rengeteg emberrel akik közül válogathat kedvére. Aztán jött a törvénykezési buldózer, ami miután lerombolt mindent, és már plágium pali sem kap görcsöt a sok aláírástól, most már ráér megnézni a rombolást, és egyeztetni a hibákról. Na ne már? Hirtelen ennyi dolog dolog is elég lenne az infarktushoz minden józan ésszel rendelkező gondolkodónak, ha nem kellene attól félnie, mindjárt huszadika, és már ebben a hónapban nem kezelhetik a bezárandó kórházban. A hazaáruló fogalmán is lehet meditálni, már csak ha azt nézzük ki mondja ezt, az elég a megértéshez. Aki keveseknek ad, és sokakat dönt a kétségbe esésbe, nem biztos jogosan oktat ki abból, hogy lehet megélni az általa felajánlott anyagi javakból.Sőt! Az jobb ha qrva gyorsan csomagolja, azt amit hozott, mert vinni nem vihet semmit. Van egy határ, ahol már nem lehet mindent ráfogni a nyuszira, főleg ha már ott rotyog a bográcsban, de nem kap belőle mindenki, csak aki a kormánnyal van. A nyócévezés sem bír el mindent, a kifizetetlen csekkek az elmúlt két évben keletkeztek, mint ahogy a reménytelenség. Már többször leírtam, a munkából még a hazaáruló is megél külföldön, csak itthon nem sikerül neki.

Összességében a hazaárulók a fordított kommunikáció miatt nem azok akikre mondják, hanem aki mondja. A hiteltelenség már régóta nem kérdés, hanem megállapított tény, hiába rántotta össze a Fidesz a nem támogatott szimpátia tüntetést maga mellé, ahol kimondták a nem gyarmati létet, aztán elment Viktor segítséget kérni ahhoz, aki gyarmatosítani akar bennünket szerinte. Ez akkor milyen árulás? Én nem tudom mennyire lehet bárkit hülyének nézni, de ezek a dolgok már csak maguknak szólnak, értelmes embernek nevetni sincs kedve ekkora böszmeségen. Legfeljebb vicsorogni, mert még mindig az ő farkával verik a csalánt, és valahogy nem élvezi.BANDITA.


http://banditapolitika.blog.hu/2012/02/17/hazaarulok_orszaga_fides
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balczó: Egy birodalom tartományává süllyedtünk
  2012-03-07 17:37:49, szerda
 
  Balczó: Egy birodalom tartományává süllyedtünk
2012, március 7 - 16:14


,,A magyar társadalomnak fel kell ismernie végre, hogy egy kettős mércét alkalmazó birodalom tartományává süllyedtünk" - jelentette ki mai sajtótájékoztatóján Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke, reagálva az Európai Bizottság mai döntésére.

balczóAz EB a mai napon három kötelezettségszegési eljárásból kettő (adatvédelmi biztos, bírák nyugdíjazása) folytatása mellett döntött, a Magyar Nemzeti Bank ügyében pedig további információkat vár a magyar kormánytól.

Balczó Zoltán ,,rendkívül kontrasztosnak" nevezte, hogy miközben Csehország fenntarthatja a nemzetiségeket kollektív büntetéssel sújtó Benes-dekrétumokat, Szlovákia pedig a maga állampolgársági- és nyelvtörvényét, addig Magyarországot az adatvédelmi biztos és a bírák nyugdíjazása miatt fenyegetik büntetéssel. A politikus szerint ezzel a brüsszeli kettős mérce nyilvánvalóvá vált.

A képviselő emlékeztetett, hogy a Jobbik - számos kifogása ellenére - támogatta a jegybanktörvényt, mivel az csökkenti az MNB elnökének kizárólagos döntési jogkörét, aki a párt megítélése szerint a jelenlegi pénzügyi-globális hatalom egyik leglojálisabb kiszolgálója. Ha ebben a helyzetben a kormány visszalép, az a teljes kapitulációval egyenlő - szögezte le a politikus.

Balczó kijelentette, tartományi helyzetünket az is bizonyítja, hogy a centrumországok a periféria országokból évente 100 milliárd euró nagyságrendű jövedelmet visznek ki, ehhez képest a kohéziós támogatások, amiket a piacaink megszerzése fejében kapunk, csupán alamizsnának számítanak, ráadásul még ennek a megadása is kétséges.

A Jobbik álláspontja szerint az EU-ból való kilépés ma már kedvezőbb, mint a tagság. Balczó Zoltán egy pénteki lakitelki gazdafórumra utalt, ahol az illetékes államtitkár beismerte, hogy az előszeretettel hivatkozott dán és holland földtörvényt (amely a külföldiek számára nem teljesíthető feltételeket tartalmaz) az európai alapjoggal ellentétesnek ítélte meg az Európai Bíróság. Vagyis amivel eddig biztattak minket, hogy az EU keretei között is meg lehet védeni a magyar termőföldet, mára érvényét vesztette.

A nemzeti radikális párt szerint Magyarországnak választania kell: vagy az EU-tagságát tartja meg vagy a termőföldjét.

B.J.

barikad.hu

http://barikad.hu/balczo_egy_birodalom_tartomanyava_suellyedtuenk-20120307
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány tárgyalni sem hajlandó az IMF-rendeletről
  2012-03-07 17:32:33, szerda
 
  A kormány tárgyalni sem hajlandó az IMF-rendeletről
2012, március 7 - 12:05

Az Országgyűlés Külügyi bizottsága kedden leszavazta annak a jobbikos indítványnak a tárgysorozatba vételét, amely hatályon kívül helyezte volna az IMF-nek nyújtott indokolatlan kedvezményeket - jelentették be mai sajtótájékoztatójukon Apáti István és Novák Előd országgyűlési képviselők.

Novák ElődAz 1982. évi törvényerejű rendelet tárgysorozatba vételét nagykoalícióban szavazta le a Jobbikon kívül az összes párt, amit Novák hazaárulásnak tart. Az MSZP-s Kovács László szerint Magyarországról ma már nem lehet gyarmatként beszélni, az egyik kormánypárti képviselő pedig azzal védekezett, hogy a Nemzetközi Valutaalap ingatlanszerzési jogosultsága nem terjed ki a termőföldre.

Apáti István elmondta, mivel a Fidesz egy emberként leszavazta a termőföld alkotmányos védelmét, jelenleg semmi nem zárja ki, hogy egy jogkiterjesztő tevékenységgel az IMF rátegye a kezét a magyar termőföldre és az alatta húzódó édesvízkincsre. Novák Előd hozzátette, egy ilyen forgatókönyv könnyen elképzelhető, főleg abban az esetben, ha a visszafizethetetlen államadósságot a nemzetközi uzsoraszervezet a termőföldért cserében fogja felajánlani mérsékelni.

A barikad.hu kérdésére Novák Előd megerősítette, a Fidesz és a KDNP politikusai az ülésen nem jelezték, hogy a problémát saját elképzeléseik szerint szeretnék rendezni - mint például az ügynöklisták esetében -, ami a jobbikos képviselő értelmezésében azt jelenti, hogy a kormány az IMF extra jogosultságait (teljes adó-, vám- és illetékmentesség, korlátlan ingatlanszerzési jogosultság, stb.) jogosnak tartja.

Apáti IstvánApáti István a helyzetet úgy értékelte: ismét megmutatkozott a különbség a nemzeti és nemzetközi radikalizmus között, és újból bebizonyosodott, hogy a cinizmus és cionizmus kéz a kézben jár. A képviselő leszögezte: a Jobbik az IMF-vel való szolgalelkű együttműködést teljes egészében felszámolná, de ha a kormány továbbra is fenn akarja azt tartani, akkor legalább az elvárható lenne, hogy a kommunizmus végóráiban hozott, népfelség elvét megkerülő 1982-es törvényerejű rendeletet új alapokra helyezzék.

Apáti szerint a Fidesz arra a falu erős legényére emlékeztet, aki bemegy a kocsmába, megkérdezi, hogy ki akar verekedni, és amikor egy nála erősebb - jelen esetben az IMF - jelentkezik, akkor azt mondja, jó, te velem vagy. A Jobbik Orbán Viktorral szemben nem hiszi, hogy az IMF a ,,mi bankunk", és minden rendelkezésére álló eszközzel meg fogja akadályozni, hogy a magyar termőföld a Valutaalap szabad prédájává váljon.

B.J.

barikad.hu
Kapcsolódó cikkek:
Az IMF-rendelet eltörlését kezdeményezi a Jobbik

http://barikad.hu/a_kormany_targyalni_sem_hajlando_az_imf_rendeletrol-20120307
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2012.02 2012. Március 2012.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 258 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2635
  • e Hét: 12902
  • e Hónap: 24013
  • e Év: 177509
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.