Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Anya megkérdezi a kamasz fiát:
  2014-09-03 22:33:58, szerda
 
  Anya megkérdezi a kamasz fiát:
-Hová mész kisfiam?
- A kuplerájba, feleli a srác.
Anya bepörög:
-Szó sem lehet róla! Mit képzelsz kicsi vagy még ilyesmihez!
Mire a gyerek:
-Jó akkor menjen el apa az ottfelejtett esernyőjéért.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Kanadának kellett kifizetni a magyar pilóták NATO-kiképzését
  2014-09-03 22:15:22, szerda
 
  Magyarország jobban teljesít !!!

************************

Kanadának kellett kifizetni a magyar pilóták NATO-kiképzését

2014. szeptember 03., szerda, 19:29 Utolsó frissítés: 1 órája

Szerző: hvg.hu


Magyarországnak annyira nincs pénze, hogy Kanadának kellett kifizetnie a magyar vadászpilóták kiképzésének költségét az ottani NATO-központban - közölte az Ottawa Citizen a kanadai védelmi minisztériumtól és a légierőtől származó dokumentumokra hivatkozva. A lap szerint Magyarország azt kérte, Kanada egészen 2021-ig állja ezeket a költségeket.

Kanadának kellett kifizetnie a magyar vadászpilóták kiképzésének költségeit a NATO Saskatchewan tartománybeli kiképzési központjában 2012-ben és 2013-ban - közölte az Ottawa Citizen. A lap szerint évi 9 millió dollárról van szó, de ezt Magyarország a "pénzügyi problémái" miatt nem tudta vállalni.

A beszámoló szerint a kanadai védelmi minisztérium az idei 9 millió dolláros magyar számla kifizetése mellett arra is javaslatot tett, hogy a jövő évben esedékes 10 millió dolláros, és a 2016-ra várható 11 millió dolláros költséget is átvállalják. A cikkből nem derül ki, hogy kanadai vagy amerikai dollárban számolt összegekről van-e szó.

Magyarország a lap szerint azt kérte Kanadától, hogy egészen 2021-ig fizesse ki helyette ezeket a költségeket.

A hvg.hu megkérdezte a Honvádelmi Minisztériumot, igazak-e a lap által közöltek és ha igen, miért vállalta át Kanada a számlát. A tárcánál későbbre ígértek válaszokat.

Az Ottawa Citizen felidézte, hogy Magyarország 1999-ben csatlakozott a NATO-hoz. Azt írták, a magyar probléma az új NATO-tagországok némelyikének pénzügyi gyengeségét mutatja, és ezek az országok nem tudják oly mértékben növelni a katonai és védelmi költségvetésüket, mint NATO-szövetségeseik.

http://hvg.hu/gazdasag/20140903_Kanadanak_kellett_kifizetni_a_magyar_vada
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kövér szerint nem készültek politikusnak, csak úgy érezték,
  2014-09-03 22:02:31, szerda
 
 
Kövér szerint nem készültek politikusnak, csak úgy érezték, értelmiségiként mintaadónak kell lenniük a közösségükben


horváthbence
politika
ma 20:41


Az Országgyűlés elnöke egy szerdai rendezvényen beszélt a rendszerváltás lefolyásáról. Szerinte a fiatal rendszerváltók nem készültek parlamenti képviselőnek, csak belesodródtak mindebbe, a címben említett okok miatt. Értelmiségeikként a társadalom elitjévé váltak, akiknek vezetniük kell a közösségüket.

Kövér László beszélt arról is, hogy Nagy Imre és mártírtársai 1989-es újratemetése mindenkinek nyilvánvaló bizonyságot jelentett, hogy a kommunista rendszer ideológiai és morális értelemben is összeomlott, hiszen az állampárt hozzájárulásával tehették meg ezt a kegyeleti gesztust.

Ezen a temetésen amúgy egy ÁVH-s múltú ügynök jelentett a fiatal rendszerváltókról, annak a Tasnádi Lászlónak, akit nemrég neveztek ki miniszternek a harmadik Orbán-kormányban. De az MTI beszámolója alapján Kövér erre nem tért ki.
Kövér László és Szűrös Mátyás a szerdai rendezvényen. (Máthé Zoltán/MTI)Kövér László és Szűrös Mátyás a szerdai rendezvényen. (Máthé Zoltán/MTI)

Kövér elmondta, hogy arra a kérdésre, hogy mikor kezdődött a rendszerváltozás, több válasz is adható. Például, hogy akkor, amikor az MDF megalakult, vagy amikor Szűrös Mátyás kikiáltotta a köztársaságot és ezzel közjogi értelemben elindította a rendszerváltozás folyamatát, vagy amikor a háttérben a nagyhatalmak politikusai elkezdtek alkudozni, igyekeztek átmenteni a hatalmukat az új berendezkedésbe, esetleg 1945-ben, mert az a rendszer, amelyet 1990-ben Kelet-Közép-Európában demokráciára cseréltek, soha nem nyert legitimitást egyik országában sem a szovjet övezetnek.

A rendezvényen felszólalt Lezsák Sándor is, aki pedig arról beszélt, hogy 2011-ben a Fidesz kétharmados többsége kellett ahhoz, hogy új alkotmányt fogadjanak el, és ez volt az igazi rendszerváltozás.

Az Országgyűlés alelnöke arról is beszélt, hogy 1987-ben a lakiteleki találkozón megalapították az MDF-et. Száznyolcvanan gyűltek össze az eseményre, a szabadság kis körei találkoztak, köztük Áder János jelenlegi köztársasági elnök. Hozzátette, annak, hogy nem verték szét a találkozót, nagy jelentősége volt.

Szűrös Mátyás volt ideiglenes köztársasági elnök, aki 1989. október 23-án a harmadik magyar köztársaságot kikiáltotta, arról beszélt, 1989-re a mérvadó magyar politikai elit, a kommunista párt és az új demokratikus pártok egyetértettek abban, hogy reformokat véghezvinni nem lehet politikai fordulat nélkül.

Szűrös, bár erről nem beszélt, de a rendszerváltás előtt amolyan politikai üldözött volt, például fiatalon a külügyben attasé helyett csak segédattasé lehetett, utána pedig az MSZMP központi bizottságáig vitte Az ő 1989 utáni szerepvállalásának is köszönhető, hogy olyan nagyszerű lett a rendszerváltás, amilyen. (MTI)



A kormány új államtitkárának ÁVH-s múltú ügynök jelentett Nagy Imre újratemetéséről


http://444.hu/2014/09/03/kover-szerint-nem-keszultek-politikusnak-csak-ugy-erezte k-ertelmisegikent-mintaadonak-kell-lenniuk-a-kozossegukben/


Kövérről már csak egy dolog említésre méltó, amit ráadásul saját maga mondott: Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. És tényleg. Ő az élő példa.
Arról persze hallgat mindenki, hogy a rákoskeresztúri új köztemetőben két-háromhetente mondanak fel a temetőőrök. Most is így lesz, Kövér szavai után. Az ok: a 301-es parcella felől gyakran hallatszik zaj: az oda temetettek forognak a sírjukban.
Köteles laca hozza a formáját.
Nem véletlen hogy a fidesz és a jobbik is körömszakadtáig védi ezeket és nem akarja nyílvánosságra hozni az ügynökaktákat.
Kiderülne, hogy több a bolsevik ott, mint az mszp-ben.


Komcsi a legótvarabb fajtából.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jól van Németh Szilárd. Igaz fideszes bunkó vagy.
  2014-09-03 21:51:17, szerda
 
 
Jól van Németh Szilárd. Igaz fideszes bunkó vagy.
2014.09.03. 17:11

A nemzet első számú rezsitábornoka, aki általában hibátlanul fel tudja olvasni a rezsi-rizsa éppen aktuális népámítását, bár annak megértése már valószínűleg elég nehéz feladat lehet a számára, éppen most tesz tanúbizonyságot korlátozott képességeiről jogszabályismeret, általános műveltség, jó modor, elegancia, és értelem vonatkozásában. Az adatvédelem sem nagyon erőssége ennek a resziharcosnak, ez is az egyik gyenge pontja, ahogyan azt a nyilatkozatai mutatják. Az ellenzéknek csak hátra kell dőlni, és hagyni, minél mélyebben mutassa meg szellemi alultápláltságát a kormánypárt egy olyan képviselője, aki a nevét, és elég ronda ábrázatát adta a Fidesz egyik legnagyobb hazugságához, azonban most megmutatja a valódi arcát. És ezzel a kormánypárt hozzáállását is az ellenzékhez.

Ezt azért előtte azonban valahogy ki kellett neki érdemelni. Végül is a keresztényi imádkozás Orbán Viktor lelki üdvéért a képviselő testület térdelő gyűrűjében biztosan meggyőzte a kormánypárt vezetőit Németh Szilárd alkalmasságáról, és emelte őt a rezsiharc élvonalának édes szirupjába. És hagyja most az adatvédelem sáros pocsolyájában fetrengeni.

Pedig Németh Szilárd nem tesz semmi olyasmit, ami kirívó lenne a kormánypártban uralkodó pofátlan gátlástalanság általánosan elfogadott mércéjében. Volt ott kisanyámozás, volt vak komondor, volt szüljön a nő gyereket, akkor nem veri el a férje. Volt komcsizás, volt nyócévezés, volt bukott baloldalozás, és mindez az észérvek, vagy vita helyett. Németh Szilárd szépen beleillik ebbe a fennhéjázó, magát tévedhetetlennek hívő kormánypárti képviselői arroganciába. Nála annyival nyom többet a latba a nyilatkozatainak értelmetlensége, kicsit sincs tisztában vele a megválasztása egy szavazáson nem jelenti azt, birtokolja is a pozícióhoz járó területet. Azt csak képviselnie kell. Most éppen Csepel tulajdonosának képzeli magát, és ezt úgy valósítja meg, mintha a saját tulajdonát védené a maga ökörcsorda módjában. Legalábbis igyekszik valódi ökör módjára viselkedni.

Annyira akarja Németh Szilárd a megbízhatóságát, a nélkülözhetetlenségét, a hűségét bebizonyítani, néha bizony sikerül magából ilyenkor komplett idiótát varázsolni. Az is lehet, csak ennyi telik tőle, hiszen egy kicsit is értelmes ember nem mutatja ki nyilvánosan a talpnyalása egyetlen formáját sem, még imádságként sem. Vagy nem szervez versmondó versenyt egy nyilas képviselő irodalmi munkásságából, egy zsidó költőről elnevezett művelődési házban. De Németh Szilárd megteszi ezeket, és nem csak egyszer. Folyamatosan igyekszik megmutatni a kormánypártnak, rá bizony lehet számítani a baloldal elleni harcban, ő teljesen nemzeti, még a szíve is a jobboldalon dobog. És ha egy baloldali képviselőjelölt az ő területén akar kampányolni, azt ő bizony meg fogja akadályozni. Ha kell, még felvételt is mutat róla, igaz hang nélkül, milyen aljas módon randalíroztak ezen bukott baloldaliak egy békés egészségügyi intézményben. Ha meg ezen felvétel nyilvánosságra hozása törvénytelen lenne, még arra is képes, vérig sértődjön, és kikérje magának, mint tulajdonos, neki ehhez is joga van. Ilyen esetben nem érdekli a jogszabály, vagy törvény, neki a saját törvényei szerint kell cselekednie, és segget nyalnia.

Arra már végképp képtelen Csepel szégyenfoltja beismerje a tévedését, vagy felfogja, hibázott. Mondjuk ezzel a kormánypárt padsoraiban nem kirívó eset, nem volt még olyan kormánypárti képviselő, aki beismerte volna a tévedését. Inkább arra volt számos eset, ha lebukott az illető az oda nem illő cselekedetért, vagy kiderült tévedése, akkor egyből elkezdett vádaskodni, hazudozni, nyócévezni, másra kenni a felelősséget. Ilyenkor felhangzott mögötte a kétharmad kórusa, is bőszen nyáladzva elkezdett ugatni az érdekében.

Pedig most rezsitábornok komoly lefokozás előtt áll. Ezt végül is magának köszönheti, csak ebben a formában így felfogni képtelen. A képviselői választást már elvesztette, és a legjobb úton halad az általa eddig csak nevetségessé tett Csepel elvesztésére is. Ezért végül is nem kellett semmit tennie, csak magát adnia. Benne nem volt meg benne az a kötelező sunyiság, meg alattomosság, ami jellemző a Fidesz képviselőire, főleg választás idején. Azok nagy része legalább tudja mikor kell egy kicsit kussban lennie, ha továbbra is a közpénzre alapozott jólétből akar részesülni. Német Szilárd mint mindig, itt is nagyon adta magát, és beleszaladt a pofonba. És nem is tanul belőle, csak megy tovább előre, ezzel is segítve az ellenzék győzelmét a vele való megmérettetésben. Számára nem létezik olyan, most egy kicsit visszafogom magam, aztán folytatom a lopást a közpénzből, ahogy azt Orbán Viktor meghirdette a választási programjában. Nem követi a kormánypárt útmutatását a választás során:" most ígérj meg mindent, megszegni ráérsz a választás után."

De Németh Szilárdnak ezzel kell beérnie. Nincs Várkert bazárja, amit kétszer-háromszor átadhatna. Nincs jegybankja, amivel ingatlant vásárolhatna, meg oktathatná az adóemelési nem megszorítást. Nem tud harcolni az államadósság ellen olyan formában, hogy az állandóan növekedjen. Nincs neki egy Paks sem a közelében, ami Putyin aklába terelné. Nincs kétmillája a zsebben, amivel kifizetne egy állami utat, mert neki annyit megér. Nincs Pasaparkja, és turulos gábrieles szobra sem, amit nem mer felavatni. Neki csak egy felvétele van két emberről, és kész.

http://banditapolitika.blog.hu/2014/09/03/jol_van_nemeth_szilard_igaz_fideszes_bu nko_vagy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Félmillió euróba kerül Obama egynapi életben maradása
  2014-09-03 21:43:54, szerda
 
 
Félmillió euróba kerül Obama egynapi életben maradása
2014.09.03 11:24


Barack Obama amerikai elnök szerda reggel megérkezett Észtország fővárosába, ahol Észtország, Lettország és Litvánia vezetőivel tart megbeszélést.

Az elnöki gép helyi idő szerint reggel 6.22-kor érkezett, ahol Obama találkozott Urmas Paet külügyminiszterrel, majd a reptérről egy 20 páncélozott gépjárműből álló konvoj vitte őket Tallin központjába.

Az amerikai elnök Toomas Hendrik észt államfővel tárgyal elsőként a Kadriorg palotában. Majd továbbhaladnak az országházba, ahol Taavi Rőivas észt kormányfővel is megbeszélést tart. Azt követően Andris Berzins lett államfővel, majd az Oroszország ellen háborút hirdető Dalia Grybauskaitė litván államfővel is megbeszéléseket tart. A balti államok elnökei később közös sajtótájékoztatót tartanak.

Mielőtt Obama elhagyná az országot, látogatást tesz az Egyesült Államok 173. ejtőernyős dandárjánál, amit jelenleg Tallinn mellett az Amari légibázison állomásoztatnak. Délután pedig Obama tovább utazik Wales-be a NATO csúcstalálkozóra, ami szeptember 4-5-én kerül megrendezésre.

Korábbi jelentések szerint Obama látogatása több mint 500ezer eurós költséget jelent, amit Észtország fizet az állami költségvetésből. Ez az összeg fedezi a titkosszolgálatok kiadásait és a fizikai védelmet, ami ahhoz szükséges, hogy az általános közutálatnak örvendő amerikai elnök ne váljon merénylet áldozatává. Obama ugyanis - akárcsak más nyugati politikusok - nem mehet ki százmilliós védelmi kiadások nélkül, szabad fővel a nép közé a nyugati országokban. Burokban kell tartani, nehogy az általa megnyomorított sokmillió élet közül valamelyik megbosszulja magát.

Obama személyes védelmét a testőrein felül több mint 500 rendőr garantálja. Amellett, hogy minden óra, amit a fővárosban élve eltölt, 30 ezer euróba kerül, a fővárosban Obama jelenléte miatt átmenetileg fokozottan nő a terrortámadás kockázata. Reméljük, Magyarországra nem áll szándékában látogatást tenni.


http://www.hidfo.net/2014/09/03/felmillio-euroba-kerul-obama-egynapi-eletben-mara dasa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Medvegyev: Ukrajna nem fog megfagyni, de a vámuniós tagságra
  2014-09-03 21:41:09, szerda
 
 
Medvegyev: Ukrajna nem fog megfagyni, de a vámuniós tagságra szükség lesz
2014.09.03 20:17


Dimitrij Medvegyev orosz miniszterelnök bejelentette, hogy Moszkva kész tárgyalni Ukrajnával a gáztranzit újraindításáról, de ehhez Kijevnek két feltételt kell teljesítenie: visszafizeti a felhalmozott tartozást, valamint elfogadja, hogy a gáz ára ezer köbméterenként 385 dollár lesz.

Hídfő.net | Dimitrij Medvegyev

"Készen állunk Ukrajnával - mint adós országgal - az együttműködés folytatására a gázszektorban, de két feltételnek meg kell felelniük. Vissza kell fizetniük a teljes adósságot, ami mostanra csillagászati összegekre rúg. Ezen felül az éves átlagárat 385 dollárban határozzuk meg, amennyiben a szállítás vámmentességet élvez".

Medvegyev második feltétele arra az esetre vonatkozik, ha Ukrajna tagja lenne az eurázsiai vámuniónak, vagyis az energiatranzit vámmentes lenne. A kormányfő ugyanakkor azt is elmondta, hogy amennyiben Ukrajnának nincs szüksége az orosz gázárakra, ők készen állnak arra is, hogy vámköltségekkel terhelten, 485 dollár/1000 köbméter áron folytassák a tranzitot, amennyiben Kijev előtte rendezi tartozásait.

Arszenij Jacenjuk a napokban - a fűtési szezon közeledtével - kezdett alkudozni Moszkvával a gáztranzit újraindításáról. Jacenjuk egy nyilatkozatában közölte, hogy ezer köbméterenként 300 dollárt hajlandók fizetni évközben, fűtési időszakban pedig 380-at.

Moszkva értelemszerűen nem siet a gáztranzit újraindításával: Oroszország másnak is el tudja adni a földgázt jóval magasabb áron. A nyugati országok azonban nem tudják fedezni Ukrajna gázszükségletét - Kijev már napi kétszeri áramszünetet iktat be, és egyre több lakásban zárják el központilag a melegvizet, hogy tartalékolják a földgázt a fűtési szezonra. Eközben kiderült, hogy Ukrajna csak szeptember végéig elegendő széntartalékkal rendelkezik. Egy ukrán parlamenti képviselő pedig felszólította a lakosságot, hogy vásároljanak tüzelőfát a teljes fűtési szezonra, mert a gáztranzit-rendszer privatizálása miatt idén nem lesz fűtés.


http://www.hidfo.net/2014/09/03/medvegyev-ukrajna-nem-fog-megfagyni-de-vamunios-t agsagra-szukseg-lesz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tender - Ismerős?
  2014-09-03 21:14:40, szerda
 
  Tender - Ismerős?

Három vállalkozó meglátogat egy múzeumot. Észreveszik, hogy a hátsó kerítés javításra szorul, hát mind a hárman felajánlják, hogy megszervezik a munkálatokat a múzeumnak.

Az első (Béla) megméri centivel a kerítést, felír néhány számot, majd közli:

- Azt hiszem, 90.000 forintért meg tudnám csinálni. 40.000 az anyagköltség, 40.000 a munkások bére, és 10.000 lesz az én hasznom.

A következő, (Endre) szintén méricskél, számolgat, aztán:

- Szerintem ki lehet hozni 70.000-ből is. 30.000 az anyag, 30.000 a melósok, és 10.000 nekem.

A harmadik (mondj egy nevet) odanéz zsebretett kézzel, és foghegyről odaveti:
- 270.000 forint.

A múzeum munkatársa teljesen elhűlve:

-Hogy jön elő ekkora összeggel, amikor meg se nézte rendesen, hogy mit kell csinálni, mint a többiek!

- Roppant egyszerű. 100.000 magának, 100.000 nekem, és a munkával megbízzuk Endrét.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Inog Hende Csaba széke
  2014-09-03 21:12:11, szerda
 
  Inog Hende Csaba széke

Hír24

2014. szeptember 03. 18:19



Hamarosan változás lehet a Honvédelmi Minisztérium élén - értesült a HVG.

A hetilap legújabb száma arról közöl cikket, hogy elképzelhető, Hende Csaba távozik a Honvédelmi Minisztérium éléről. A változás már októberben bekövetkezhet.

A HVG szerint leginkább a tárca beszerzései állnak a háttérben, de az állítólagos magyar harckocsi-eladások se tettek jót a minisztérium renoméjának.

Részletek a csütörtökön utcára kerülő hetilapban.

http://www.hir24.hu/belfold/2014/09/03/inog-hende-csaba-szeke/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez lesz, ha nem jön orosz gáz
  2014-09-03 21:07:51, szerda
 
  Ez lesz, ha nem jön orosz gáz

Hír24

2014. szeptember 03. 08:55


Az ipari felhasználás kárára biztosítanák a lakossági ellátást Európában - írja a Világgazdaság.

Uniós tervezet készül arra az esetre, ha az ukrán válság miatt elakadna az orosz gázimport - számolt be a lap. A lakosság stabil ellátásáról csak úgy lehetne gondoskodni, ha leállítják az Európai Unió gázkivitelét és korlátozzák az ipari felhasználást - a tervezetben is ezt írnák elő.

Az oroszországi szállításoknak legjobban kitett európai térség nehezen talál alternatívát, a cseppfolyósított földgáz importjára még nincs felkészülve. Az európai kikötőkbe ugyan érkeznek tartályhajók, de az oda szállított gázt inkább továbbexportálják az európai kereskedők. Az EU a továbbadás letiltását és a beérkező gáz európai tárolókba juttatását javasolja.

Magyarországon van érvényes rendelet arra vonatkozóan, hogy mi a teendő ellátási zavar esetén, ez a korlátozások menetrendjét és a biztonsági tartalékok felhasználásának feltételeit is előírja. A lakosság, a rendszerüzemeltető és a közszolgáltatást biztosító cégek gázellátását nem lehet korlátozni. Aki a korlátozást megszegi és a rendszerirányító se tudja megakadályozni a vételezését, az büntetésül ötvenszeres árat köteles fizetni a gázért.


http://fn.hir24.hu/gazdasag/2014/09/03/ez-lesz-ha-nem-jon-orosz-gaz/?utm_source=n ewsletter&utm_medium=email&utm_content=napi&utm_campaign=fn_2014-09-0 3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A legnagyobb olasz párt vezére kimondta: rühesen és más fert
  2014-09-03 20:18:05, szerda
 
  2014-09-03. 16:27
A legnagyobb olasz párt vezére kimondta: rühesen és más fertőző betegségekkel érkeznek az illegális bevándorlók

Évszázadok óta leküzdött járványokat hoznak magukkal az Olaszországba érkező illegális bevándorlók - állítja Beppe Grillo, a legnagyobb olasz parlamenti párt, az 5 Csillag Mozgalom (M5S) vezére, aki blogján emelte fel a szavát az olasz kormány bevándorlási politikája ellen.
A legolvasottabb olasz blogként számon tartott beppegrillo.it üzenőfalán három napja az illegális bevándorlás a központi téma. Tbc, nem köszönjük! címmel Beppe Grillo arról írt, hogy Olaszországban nemzeti egészségügyi vészhelyzetet teremtenek az illegális bevándorlók által behozott fertőző betegségek. A humoristából lett politikai vezető szerint az illegális bevándorlók tbc-t és számos más, Európában régóta eltűnt, fertőző betegséget importálnak Olaszországba. Elsőként azokat az olasz rendőröket fertőzik meg, akik a bevándorlókat az Itáliába való érkezésükkor fogadják.
"El akarom kerülni a rasszizmus vádját, de az az abszurd helyzet alakul ki, hogy az afrikai országok lezárják határaikat az Ebola elterjedésétől tartva, mi pedig tárva-nyitva hagyjuk a határokat, egyáltalán nem ellenőrizve azokat, akik ki tudja, honnan érkeznek" - írta Grillo. Álszentnek nevezte a balközép olasz kormány migrációs politikáját, hangsúlyozva, hogy a most Olaszországba érkező bevándorlókat nem lehet a XX. század elején szintén tömegesen az Egyesült Államokba kivándorló olaszokkal összehasonlítani, ahogyan az olasz kormány teszi, mert "az olaszokat, amint megpillantották New Yorkot, azonnal karanténba zárták Ellis Island szigetén".
Az ellenzéki M5S hivatalos kommunikációs csatornájának tartott blogon szerdán újabb bejegyzés jelent meg arról, hogy a bevándorlókkal érintkező 50 ezer olasz rendőrt elsősorban a tbc fenyegeti, de más baj is van, mert számos bevándorló rühesen és más betegséggel érkezik. Ezt megerősítette a Consap rendőrségi szakszervezet. Az olasz rendőrség egészségügyi igazgatója viszont úgy nyilatkozott, hogy Beppe Grillo pánikot kelt a rendőrök és az olasz lakosság körében. Eddig az ötvenezerből negyven rendőr bizonyult pozitívnak a tbc-teszten, de ez nem jelenti, hogy betegek lennének, tovább végzik a munkájukat - hangoztatta a felelős. Idén augusztus végéig mintegy 100 ezer illegális bevándorló érkezett Itáliába, többségük Szíriából és a közép-afrikai országokból.
(MTI)


https://kuruc.info/r/4/132539/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2014.08 2014. Szeptember 2014.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 539 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 569
  • e Hét: 14799
  • e Hónap: 25910
  • e Év: 179406
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.