Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Halló, tessék itt a Nemzeti Adattároló Központ kerületi kire
  2015-07-02 23:00:50, csütörtök
 
  Halló, tessék itt a Nemzeti Adattároló Központ kerületi kirendeltsége...
2015. július 2., 6:51

Jó napot kívánok! Néhány adatra lenne szükségem.

Regisztrált már?

Nem. Azt is kell?

Természetesen. Felmegy a honlapunkra, a www.pofatlansag.hu-ra , ott kitölti az űrlapot, befizeti az egyszeri kétszázezer forintos belépési díjat és után már csak adatonként kell fizetni.

Rendben van, megteszem, addig is kérdezhetnék?

Azért vagyunk kérem, 3500 kiképzett munkatársunk várja a keményen dolgozó kisemberek kérdéseit. Vezérigazgatónk, Dr. Külön Semjén Zsolt utasításba is adta, hogy előzékenyek legyünk, sőt mosolyognunk is kell, bár ez a telefonban nem nagyon látszik.

Ez szép! Mondja, ki fogja építeni a szerbhatári kerítést?

Nagyon jó kérdés, nekünk örömet okoz az érdeklődése! Kérem, ez egy C típusú adat, 56 ezer forint lesz, majd ha ön már regisztrált adatkutató felhasználó.

Azt hallottam, hogy Mészáros Lőrinc gyártja a drótfonatokat.

Mészáros Lőrinccel kapcsolatos adatok az ,,A" kategóriába tartoznak. 150 és 450 ezer forint között mozognak az árak, attól függően, hogy mint stróman, kinek tejel majd, ha Orbán Viktor van a buliban, az a legdrágább, de ez érthető, ő a magyarok vezetője.

Értem, és mennyi EU-s pénz jön a menekültügyre?

Jaj, de örülök, hogy ezt is megkérdezte! Na, ez az adatcsoport, ami kizárólag svájci frankban fizetendő, közvetlenül a fidesz vezetők egyszámlájára. Ha ön devizahiteles, könnyítésképpen 400 forintos váltással, de itt is van egy kis eltérés, ez egy külön szervezet, ahova szintén be kell regisztrálnia, a www.tarsolycsaba.hu oldalon.

Azért érdekelne, hogy az önök szervezete, ez a Nemzeti Adattároló Központ mennyibe kerül az adófizetőknek?

Ez a legszebb kérdés a mai napon! Egy klasszikus ,,D" csoportbeli! Ez a legdrágább, viszont bármit fizet is érte, úgysem jut hozzá az adathoz.

Még annyit, hogy ezek az összegek, amit említett, nettó árak?

Jaj, de jó, hogy említi! Természetesen, erre még rájön az ÁFA, ami a KDNP legújabb javaslata szerint 100%!

Ne bassza már meg! Ki a jó kurva anyjának jut eszébe ez az egész marhaság?

Ez egy ingyenes adat, Magyarországon ezt mindenki tudja!


https://www.facebook.com/notes/gabor-breyer/hall%C3%B3-tess%C3%A9k-itt-a-nemzeti- adatt%C3%A1rol%C3%B3-k%C3%B6zpont-ker%C3%BCleti-kirendelts%C3%A9ge/91810788825036 2?pnref=story
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2015-07-02 22:58:48, csütörtök
 
  Álhír:
Baldauf László és Semjén Zsolt határozottan cáfolták azt a hírt, miszerint ők ez év február 10-én a Gundel étteremben, a CBA érdekében megegyeztek volna a vasárnapi zárva tartásról.
Ez egy aljas rágalom! Az február 12-én volt és a Kisrabló étteremben - jelentette ki felháborodástól remegő hangon az üzletlánc vezére.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Török: A kormány levegőhöz jutott a menekülttémával
  2015-07-02 22:51:08, csütörtök
 
  Török: A kormány levegőhöz jutott a menekülttémával

2015. július 02., csütörtök, 10:30

Szerző: hvg.hu

Török Gábor szerint a Fidesz táborának stabilizálásában a migráció problémája többet segített, mint a 2010-2015 közti időszakot értékelő Orbán-beszéd, Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője pedig úgy gondolja, hogy a kerítés azért épül, hogy megállítsa a menekültek áradatát, de azért is, hogy segítse a kormányzati kommunikációs stratégiát. Az MSZP-ről mindketten úgy gondolják, hogy amíg nincs karizmatikus pártvezetője, addig nem fejlődhet látványosan és benne ragad jelenlegi helyzetében. Páros interjú a Heti Válaszban.

Újra összeültette Mráz Ágoston Sámuelt, a Nézőpont intézett vezetőjét és Török Gábor politikai elemzőt a Heti Válasz.

A közös interjúban Török azt mondta, a Fidesz ugyan a tavalyi három nagy győzelme után talajt és "jó sok" szavazót vesztett, az elbizonytalanodás jeleit mutatta, a menekültproblémával azonban szerinte megtalálta azt a témát, amellyel visszavette a kezdeményezést, a kérdésre adott miniszterelnöki válaszra pedig a közvélemény jelentős része rezonál, így a kormány levegőhöz jutott.

"A bevándorlásvita és a kerítés a Fidesz óriásplakátja"

Mráz Ágoston Sámuel az interjúban azt mondta, szerinte inkább arról van szó, hogy a migráció kérdése annyira égetővé vált, és a média annyira tele van a plakátháborúval és a kerítésvitával, hogy a hangzavar elfedi a hosszú távú terveket és nem hiszi, hogy a Fideszben ne számolnának azzal, hogy milyen messze vannak még a 2018-as parlamenti választások.

Mráz Ágoston Sámuel

Fotó: Stiller Ákos

Úgy véli: a bizalom megszerzéséhez vezető stratégia az, hogy a makroszámokban mutatkozó sikereket érzékelhetővé, kézzelfoghatóvá kell tenni az emberek mindennapi életében.

Török Gábor megemlítette, hogy sokan vannak, akik szerint a bevándorlásvita és a kerítés a Fidesz "óriásplakátja", amivel választást nyerhet, de ez szerinte most a "pillanat uralása", Orbán "ötévértékelő" beszéde pedig fontosabb lehetne 2018 felől nézve a dolgokat. Az is biztos, hogy a tábor stabilizálásában a migráció problémája többet segített, mint a 2010-2015 közti időszakot értékelő beszéd - tette hozzá.

Török Gábor

Fotó: Fülöp Máté

Az elemző azt mondta: ilyen vonatkozásban a menekülthullám olyan, mint az árvíz, elmossa, háttérbe szorítja a belső konfliktusokat és nehezebb helyzetbe hozza az ellenzéket, mert konfliktushelyzetben a kormány van cselekvő pozícióban. Mráz erre úgy reagált, hogy kormányzati szempontból az árvízi védekezést is el lehet rontani.

A baloldalnak hiányzik egy karizmatikus vezető

Míg Török szerint az a látszat, hogy a Fidesz folyamatosan keresi azt a témát (ld. halálbüntetés), amivel újra meg tudja szólítani a választókat és ezáltal belpolitikai hasznonra tehet szert, addig Mráz úgy gondolja, ez nem a látszat, hanem a valóság és a kerítés például két okból is épül: egyrészt, hogy megállítsa a menekültek áradatát, másrészt, hogy segítse a kormányzati kommunikációs stratégiát.

Abban egyetértettek, hogy az idei év legnagyobb vesztese az MSZP, egyikük sem tudta felidézni például, hogy Tóbiás József pártvezetőnek mikor volt utoljára hírértékű megnyilvánulása. Mráz szerint ez a szocialisták "csendes leépülése", Török szerint pedig "teljes illegalitásba vonultak" és amíg nem lesz karizmatikus vezetőjük, addig a baloldal benne ragad a mai helyzetében.

http://hvg.hu/itthon/20150702_Torok_A_kormany_levegohoz_jutott_a_meneku#utm_sourc e=hvg_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2015_07_02&type-i d=HvgDaily&user-id=572662BE&utm_content=normal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A példa kedvéért!
  2015-07-02 22:29:41, csütörtök
 
  A példa kedvéért!

Nekem kell a pénz, de nem tudom megszerezni! Elindulok és elveszem másét. Ezt ugye lopásnak hívják és bünteti a törvény szerte a világon?! Egy szudáni férfi azt mondja az olasz-francia határon, hogy neki kell a szabadság. Én pedig azt, hogy tessék hazamenni és kivívni. Nagyapáink, apáink, és mi itt Európában kivívtunk valami hasonlót, (nem az igazi, de elvagyunk vele). Ő is megtehetné, de nem teszi. Nekivág a világnak és elveszi másét. És a törvény néma marad! Igen elveszi, mert miután a más ,,kultúrából" Európába özönlött bevándorlók pusztítanak, rabolnak, erőszakolnak, gyilkolnak mi már nem vagyunk szabadok. Az európai szabadság úgy módosult, hogy a szegény menekültek szabadon pusztíthatnak minket, családjainkat, és javainkat. Ami még probléma ezzel a szabadsággal, hogy nem lehet hazavinni. Az európai ,,szabadság" (viszonylagos gazdasági jólét) európai alapokon nyugszik, amit az afrikai ember nem tud elfogadni. Nem érzi itt jól magát, és dühös lesz, mert átverték, mégsem jó itt. Ha pedig kiszorítja az őslakosságot és megteremti azt, ami a sajátja (pl. Iszlám), akkor megteremti azt, amit hátrahagyott (nyomort, viszályokat) és akkor is dühös lesz. Nekik a saját útjukat kell járniuk és ha az európai társadalmakat tekintik példaként, akkor is maguknak kell végig járni az utat és beilleszteni a saját rendszerükbe a vágyaikat. Nem lehet átugrani egy fejlődési szakaszt. Abból, hogy tömegesen idejönnek, semmi jó nem származik. Káoszt hagynak maguk mögött és káoszt hoznak. Az egyik tévhit, amit a sajtó és a közösségi oldalak terjesztenek, az az, hogy összemossák az Európán, illetve azonos kultúrkörön belüli elvándorlást, ezzel a kultúrkörön kívülről jövő képzetlen, jórészt analfabéta, európai nyelvet nem beszélő emberek tömeges megszállásával. Nem szabad bedőlni annak, hogy a történelem során ez a jelenség fegyveresen zajlott, és most ők "fegyvertelenül" menekültnek álcázva szállnak meg minket. Nem vitatom, hogy sokaknak nehéz és kilátástalan a sorsa, de ez Afrika problémája. Valamint elgondolkodtatónak tartom azt is, hogy az európai szemmel nézve is (Afrikában pedig jelentős vagyonnak számító) komoly összeg, amit az Európába jutásra áldoznak a rendelkezésükre áll, akkor miért nevezik őket gazdasági menekültnek?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Afgán nyelvű, Gyere haza, fiatal! plakátokkal kísérletezik a
  2015-07-02 22:22:38, csütörtök
 
  Afgán nyelvű, Gyere haza, fiatal! plakátokkal kísérletezik a Kormány

2015. július 2., csütörtök

Megtévesztő, mosolygós tálibokat ábrázoló plakátokkal próbálja hazatérésre bírni a Kormány a hazánkba érkező afgánokat.

afgan.jpg

A kampány célja elhitetni azt, hogy hazájukban tárt karokkal fogadják a hazatérő menekülteket. A plakátokon korábban Magyarországon már bevált üzenetek lesznek, mint például a Te is nyithatsz cukrászdát Kabulban! vagy az Afganisztán jobban teljesít! A kampányplakátra nemzetbiztonsági okokból Rogán Antal szomszédjait hívják csak meg, mivel így a biztonságukról gazdaságosabb lesz gondoskodni.

A tervek szerint hamarosan bekerül a csatornakínálatba az M9-es csatorna is, ahol az MTVA szír, afgán és szomáli nyelven sugároz megnyugtató híreket a küldő országokból, amelyek azt a látszatot keltik, hogy ott minden rendben van. "A csatorna nem a hírhamisításról, hanem a hírek kitalálásáról szól" - fejtette ki egy magyar nyelvű sajtótájékoztatón Papp Dániel tartalomszolgáltatási igazgató.

A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy a Kormány álláspontja továbbra is az, hogy azoknak kell a menekültáradatot megállítania, akik azt okozták, így várják, hogy mit lép az ügyben Ronald Reagan, a Jóisten, Leonyid Brezsnyev és számos már elhunyt angol uralkodó, valamint az ottomán birodalom egykori szultánjai.

A sajtótájékoztatón részt vevő Szijjártó Péter kifejtette, hogy a konfliktusokat ott kell megoldani, ahol kirobbantak. Szijjártó szerint az oktatás, a kultúra és a gazdasági stabilitás lehet a terrorizmus és az erőszak megállításának igazi eszköze, ezért ha kell, szívesen nyújt segítséget egy magyar “Bölcsek tanácsa", amely Czunyiné Bertalan Juditból, L. Simon Lászlóból és Tarsoly Csabából állna.


http://hircsarda.blog.hu/2015/07/02/afgan_nyelvu_gyere_haza_fiatal_plakatokkal_ki serletezik_a_kormany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Csúcsra járatja a Fidesz az MTI-nek nevezett cenzúrahivatal
  2015-07-02 22:11:14, csütörtök
 
  2015. 07. 2. 16:39
MTI

"Csúcsra járatja a Fidesz az MTI-nek nevezett cenzúrahivatalt"

A Jobbik tiltakozik a teljes közmédiát, de különösen a távirati irodát jellemző rendszeres cenzúra és elhallgatás miatt. Az elmúlt 25 évben talán soha nem volt annyira tetten érhető a kormánypárti befolyás és az észak-koreai típusú cenzúra a közszolgálatinak nevezett MTI-ben, mint az elmúlt időszakban - írja a Jobbik sajtóosztálya által kiadott közleményben Pál Gábor, a párt sajtófőnöke.

Országos jelentőségű, aktuális és kiemelten fontos jobbikos sajtóeseményeket hallgat el a távirati iroda, amennyiben azok kellemetlenek a Fidesznek. Konkrét példákat is említve: hiába tart a Jobbik sajtótájékoztatókat a Quaestor-botrány fideszes szálairól, Tiffán Zsolt fideszes maffiózók üzelmeiről szóló Facebook-bejegyzéséről, Andy Vajna kaszinómutyijáról vagy egyéb korrupciógyanús ügyekről, az MTI és a közmédia többi része azokról nem számol be, egyszerűen elhallgatja. Sok esetben a távirati iroda munkatársa egyébként lelkiismeretesen megjelenik az eseményen, megírja a tudósítását, ám végül az MTI hírfolyamában mégsem jelenik meg semmi, mivel utólag letiltják az anyagot. Az elmúlt 30 napban kilenc, központilag meghirdetett jobbikos sajtóeseményről nem számolt be az MTI, amely arányaiban is példátlan.

A kettős mérce alkalmazása értelemszerűen a kormánypártokkal összehasonlítva a legszembetűnőbb, hiszen ők bármilyen témában, önmagukat bármennyiszer ismételve teret kapnak az MTI hírszolgáltatásában és a ,,közszolgálati" tévék híradóiban.

Kormányra kerülését követően a Jobbik véget vesz ennek a múlt századi cenzúrára és a hatalmon lévők körülrajongására épülő közmédiarendszernek, s minden jelentős politikai erőnek biztosítani fogja a lehetőséget véleménye ismertetéséhez - zárul a közlemény.

http://alfahir.hu/csucsra_jaratja_a_fidesz_az_mti_nek_nevezett_cenzurahivatalt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Norvég cserediákok
  2015-07-02 21:59:21, csütörtök
 
  Ez helytálló ma is.



Már több mint nyolcvan éve tökéletesen megfogalmazták, összefoglalták:

"...a cigány, ez a tolvaj, gyilkos, dögevő, vérbajos, vérfertőző, gonosz, vallást, Istent nem ismerő, a törvényt tudatosan tipró, bosszúálló, vakmerő, de komoly erővel szemben végtelenül gyáva söpredék..." - Zalai Közlöny, 1931.


*

Cigánybűnözés :: 2015. július 2. 20:48

Pusztaszemes: eszméletlenre vertek egy idős embert a "fiatalok", majd rágyújtották a házát


Megölték a Somogy megyei Pusztaszemesen azt az idős férfit, akit kedden kora este hoztak ki egy kiégett házból. A rendőrség néhány órával később őrizetbe vett két "fiatalt", akik a Police.hu portálon szerda hajnalban megjelent tájékoztatás szerint megalapozottan gyanúsíthatók a gyilkossággal. A rendelkezésre álló adatok szerint kedden délután Pusztaszemesen kigyulladt és leégett egy ház. A helyszíni szemle és az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján megállapították, hogy az ott lakó idős ember bűncselekmény áldozata lett. A rendőrök Tab közelében elfogtak, és a siófoki rendőrkapitányságra előállítottak egy 20 éves somogymeggyesi és egy 17 éves bedegkéri "fiatalt". A nyomozók kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Azt nem közölték, pontosan hogyan történhetett a gyilkosság. (MTI nyomán) Frissítés: még élt, amikor megtalálták Rátámadtak, majd kirabolták és rágyújtották a házát az eszméletlenre vert idős férfira - közölte a kedden Pusztaszemesen történt gyilkosság részleteiről csütörtöki sajtótájékoztatóján Szijártó István, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettese. Az idős férfi eszméletlen volt, de még élt, amikor a tűzoltók megtalálták, a mentők azonban már nem tudták megmenteni az életét. Halálát égési sérülések és a füst miatti fulladás okozta. A gyilkosság két gyanúsítottja - egy 20 és egy 17 éves férfi, akit a rendőrök még kedden elfogtak és őrizetbe vettek - előbb tagadta a bűncselekmény elkövetését, majd beismerő vallomást tett. Előzetes letartóztatásukról pénteken dönt a bíróság. Szijártó István a gyanúsítottak vallomása alapján arról számolt be, hogy a két férfi a gyilkosság előtti héten is kirabolta a férfit. Akkor egy kiskorú, az áldozatot ugyancsak ismerő lánnyal együtt mentek a házához. A lány kihívta a férfit, a kapuban beszélgetett vele, és közben a két férfi a kamra ablakán bemászott a házba, ahonnan 70 ezer forintot vitt magával. A két gyanúsított és a 13 éves andocsi lány Somogymeggyesről ismerte az áldozatot. A Franciaországból hazatelepült nyugdíjas ugyanis először ott vett házat magának, és csak később költözött abba a pusztaszemesi házba, ahol született. A kedd délután történtekről a főkapitány-helyettes elmondta: a két férfi - ismét pénzt remélve - visszament a házhoz, és amíg a házigazda távol volt, bemászott a fürdőszobaablakon és elrejtőzött. Amikor az idős férfi hazaért, előbb sörösüveggel, majd székkel és más kemény tárggyal rátámadtak, aztán értékek után kutattak. Az orvos szakértő több életveszélyes, de nem halálos sérülést talált az áldozat fején. Hatezer forintot - a házban volt még eldugva pénz, de azt nem találták meg -, néhány bizsut és egy mobiltelefont vittek magukkal. Mielőtt távoztak, szétlocsolták a házban talált hígítót, és rágyújtották a házat az eszméletlen férfira. A rendőrök néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket. A két, korábban vagyon elleni bűncselekmények miatt már büntetett férfit emberölés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. (MTI)


Forrás: https://kuruc.info/r/2/145123/

*****

Ha zsidóé lett volna a kégli már holokausztemlékmű állna a ház előtt örök mementóul,de így nem fog történni semmi!Igaz pintér?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy bizonyos illető bérelhette fel Nancy gyilkosát
  2015-07-02 21:50:25, csütörtök
 
  2015. 07. 2. 19:39

Egy bizonyos illető bérelhette fel Nancy gyilkosát

Persze az is lehet, hogy a címben szereplő felvetés mindössze összeesküvés elmélet. Mindenesetre a cink.hu értesülései szerint Kínában azonnal feladta magát az a kínai, aki a gyanú szerint meggyilkolta Nancy Davist, az Akácfai utcai örömlányt. Ugyanakkor a férfit egyből kiengedték.

Ezt az információt a magyar rendőrség nem volt hajlandó sem cáfolni, sem megerősíteni a Cink kérdésére, annyit azonban elárultak, hogy a gyanúsított tényleg feladta magát.
Miből utazott el Yao Gaopeng?

A blog újságírója Szily László azt állítja, hogy egy barátja kínai üzleti partnereivel vacsorázott, eközben mintegy mellesleg a Nancy-gyilkosságot is kibeszélték. A budapesti kínaiak szerint a gyilkossággal gyanúsított Yao Gaopengnek annak ellenére voltak hatalmas adósságai, hogy sokat dolgozott, mert elverte a keresetét prostituáltakra és drogra. Ezek a kínaiak ezért lepődtek meg azon, hogy Yao Gaopeng a gyilkosság után azonnal Pekingbe tudott repülni, mert állítólag annyi pénze sem volt, hogy megvegye az egyirányú jegyet. Ezért úgy kombináltak, hogy az elkövető bérgyilkosságot hajtott végre, még a magyar sajtóhírek szerint a szökevény ismerőseitől kért kölcsönt.

Hol lehet most Yao Gaopeng?
Bérgyilkosság vagy szerelemféltés?

Korábban a sajtóhírek arról szóltak, hogy a tettes magával vitte Nancy egyik fotóját is, ami arra utal, hogy a tettes erősen kötődött áldozatához. A nyomozók az is vizsgálják, hogy lehet-e a brutális gyilkosság háttérében bosszú vagy szerelemféltés.
Elveszett mobiltelefonok fosztogatói

Sajtóhírek szerint helyszínelés során a nyomozók több mobilt találtak, amikkel Nancy intim felvételeket készített az együttlétekről. A hvg.hu rendőrségi forrásaira hivatkozva azonban azt írta, hogy a korábbi sajtóhírekkel szemben a lány mobilján, legalábbis ami a rendőröknél van, nem volt videofelvétel kuncsaftokról, köztük ismert közszereplőkről, mivel nem is volt ilyen funkciója a telefonkészüléknek. A rendőrségi forrás a mobilról még azt is megjegyezte, hogy "egy ócska, régi darab". Másik telefon még nem került elő, és a nyomozók által meghallgatott barátnő mobilja sem tartalmazott politikusról készült felvételeket. Bár a sajtóban elterjedt olyan fotó, amelyen a lány egy okostelefonnal szelfizik, a rendőröknél lévő készülék egy nagyon régi darab. Tarjányi Péter biztonsági szakértő szerint a mobil talán a gyilkosnál lehet. Ezt támasztja alá az is, hogy az Interpol nemcsak gyilkosság, hanem kifosztás miatt is keresi a kínai Jao Kao-penget.

Nancy és egy se nem ócska, se nem régi mobiltelefon
Elengedték a gyilkost?

A Blikk információi szerint bár a környék tele van térfigyelő kamerával, mégsem készült felvétel arról, aki megölte a fiatal lányt. A BRFK életvédelmi osztálya háromhetes nyomozás után azonosította a feltételezett elkövetőt.

A cink.hu értesülései szerint Yao Gaopenget aztán Pekingben megbilincselték, mikor feladta magát, de amint kiderült, hogy a tettet Magyarországon követte el, a rendőrök állítólag szabadlábra bocsátottak azzal a példátlan indoklással, hogy a két ország között nincsen kiadatási egyezmény, és csak papírmunkát csinálna nekik, úgyhogy tűnjön el. ,,A hazájában bujkáló gyanúsítottnak egy perc nyugta sem lehet, biztos vagyok benne, hogy még a nyáron levadásszák a kínai hatóságok. Szégyent hozott a hazájára, ez nem játék arrafelé. Ha elfogják, biztosan nem adják ki Magyarországnak, hanem maguk tesznek igazságot. Valószínűleg elítélik és kivégzik." - vélekedett korábban Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a cink.hu megkeresésére azt válaszolta, hogy Nancy feltételezett gyilkosa ellen 2015. május 19-én európai és nemzetközi elfogatóparancs került kibocsátásra. A nemzetközi rendőri együttműködés keretében a hazai hatóság megtudta, hogy az elkövetéssel gyanúsítható férfi Kínában feladta magát. A kínai hatóságok felvették a kapcsolatot a magyar szervekkel. A folyamatban lévő eljárásra hivatkozva bővebb tájékoztatást nem adott ki a BRFK. A 32 éves Yao Gaopeng eközben továbbra is szerepel az Interpol körözési listáján, mint keresett személy.
Kitől félt Nancy?

A lány apja a Facebookon arról írt, hogy Nancy kuncsaftjai között egy politikus is volt, akitől nagyon félt. A Blikk úgy tudja, a rendőrség ezt a szálat is megvizsgálta a nyomozás során - egy személy került a nyomozók látókörébe, de állítólag őt nem hozták közvetlen összefüggésbe a gyilkossággal. Nancy édesapja (Hortváth úr) a stop.hu részére adott egy interjút. Ebben azt állította, hogy a félelem oka az volt, hogy Welsz Tamás találkozott egy ismert közszereplővel, ezt követően halt meg a rendőrautóban. Horváth úr azt is elmondta, hogy biztos abban, hogy lánya és az ismert közszereplő szexuális aktusáról videofelvétel készült.


Welsz Tamás egy rendőrautóban halt meg (MTI)

Érdekesség, hogy a Blikk által megkérdezett szakértők azt valószínűsítik, hogy az Egyesült Államokban és Kínában kivégzésekhez használt méreganyaggal, nátrium-pentotál-szérummal végzett magával Welsz Tamás. Igaz a lap a Simon Gábor volt szocialista képviselő elleni eljárás koronatanújának öngyilkosságáról olyan részleteket közölt, hogy W. Tamás már hónapokkal ezelőtt beszereztetett két kis üvegnyi mérget egy gyógyszerész ismerősével. Az elmúlt időszakban az Egyesült Államok komoly gondban van, mert a méreganyagból európai gyártói nem szállítanak többet. Ugyanakkor a szer az interneten, illegális csatornákon keresztül beszerezhető.

http://alfahir.hu/egy_bizonyos_illeto_berelhette_fel_nancy_gyilkosat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki lesz a következő Görögország után? - Ez az ábra elárulja
  2015-07-02 21:42:17, csütörtök
 
  Ki lesz a következő Görögország után? - Ez az ábra elárulja
2015. június 25. 19:37


Legalább két napra most megfeneklettek Görögország és a nemzetközi hitelezők közötti tárgyalások, nem múlnak azonban a találgatások, melyik állam bizonyul a legsebezhetőbb országnak a hellének után. A MarketWatch a portugálokat vette elő, választását az alábbi ábrával alátámasztva.

Ki lesz a következő Görögország után? - Ez az ábra elárulja

Bizony, Portugália két fontos jellegzetességgel is bír, amely nem jó ómen akkor, amikor a piacok feltüzelt állapotban vannak:

magas a GDP-arányos államadóssága,
ezen belül magas a külföldiek által tartott kötvények aránya.

Azt azonban a MarketWatch is elismeri, hogy Portugália jobb bőrben van, mint 3 éve, például évi 1,5%-kal nő a gazdasága, és ha az idei választások sem ingatják meg a beléjük vetett befektetői bizalmat, akkor Görögországgal ellentétben, ugyanakkor Írországhoz hasonlóan Portugáliában is sikeres lehet az IMF és az EU gazdaságpolitikai programja.


http://www.portfolio.hu/short/ki_lesz_a_kovetkezo_gorogorszag_utan_ez_az_abra_ela rulja.216080.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Érdekes elszólás a vasárnapi boltbezárásról
  2015-07-02 21:39:22, csütörtök
 
  Érdekes elszólás a vasárnapi boltbezárásról
2015. július 2. 09:53


Interjút készített a Heti Válasz Baldauf Lászlóval, a CBA elnökével. A kiskereskedelemben érdekelt üzletemberről megtudhatjuk például, hogy üzlettulajdonosként éjjel-nappal nyitva tartaná a boltokat, de van emberi oldala is ennek. Azt is megtudhatjuk a cikkből, hogy:

Már nincs meg a Porsche 918-as, mert nem tudta kihasználni (ami egyébként 5 perc alatt talált új gazdára). És különben is,
A tisztességesen leadózott jövedelméből mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.
Repülőgépet azért nem vesz, mert nem akar a Tesco sorsára jutni.
5-10 év múlva sokkal kevesebb hipermarket fog üzemelni várakozása szerint.
Négy éve volt napirenden bankvásárlás a cégnél, akkor rájöttek: ez nem éri meg.
A hazai kiskereskedelemben a piac legalább 60-65 százalékát magyaroknak kell uralniuk, mint a bankszektorban.
A hazai vállalkozóknak azért kell megerősödniük, hogy a szegénységet fel tudják számolni közösen.


A vasárnapi zárva tartással kapcsolatban egy érdekes elszólást találhatunk az interjúban:

A Cooppal egyébként épp a Match felvásárlása óta nem jó a kapcsolat. Még a vasárnapi nyitva tartás korlátozása érdekében is nehezen tudtunk összefogni.


http://www.portfolio.hu/short/erdekes_elszolas_a_vasarnapi_boltbezarasrol.216423. html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 666 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 842
  • e Hét: 11109
  • e Hónap: 22220
  • e Év: 175716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.