Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Andy Vajna rendkívül ideges lett
  2015-07-28 19:01:07, kedd
 
 
Andy Vajna rendkívül ideges lett


2015. július 28

Korábban megírtuk, hogy Andy Vajna nemzeti filmbiztos, szépségverseny-, rádió-, kaszinó- és étterem-tulajdonos beszállna a tévébe is, amihez egyébként eddig nem sok köze volt a Terminator: The Sarah Connor Chronicles című tévésorozaton kívül.

A beszállásról sokáig úgy tartotta a szakma és a sajtó, hogy az egyébként igen nehéz helyzetbe jutott TV2 megvásárlása lesz Habony nem közszereplő Árpád társaságában, aki minden bizonnyal az ideológiai vonalat képviselné ebben a szimbiózisban afféle politikai tisztként, míg Vajna a hollywoodi tapasztalatokat és az ott megkeresett, majd itthon fialtatott forintokat tenné bele az üzletbe. Aztán kiderült, hogy Vajna inkább egy új tévébe fektetne, amitől teljesen felbolydult a médiapiac nyári állóvize - írja az index.

Vajna nem azért tévézne, mert annyira megjött a kedve ehhez a médiumhoz, hanem azért, mert a Fidesznek nagyon kell egy olyan csatorna, ami amellett, hogy szervilisen közvetíti a politikai üzenetet és nem kérdőjelezi meg azok értelmét és valóságtartalmát, még nézett is, hiszen az első kitételnek megfelelő csatornacsoport már létezik, köztévének hívják. A számottevő nézettség meg ahhoz kell, hogy a Nemzeti Kommunikációs Hivatal által kiírt, 25 milliárdos tenderen eséllyel indulhassanak az állami hirdetési pénzekért. (Nem mintha nem lehetne ezt is megbundázni, de legyünk megengedőek egy kicsit.) A feltételeknek a jelenlegi piacon egyetlen olyan tévé felel meg, amit el is adnának: a TV2.

Ha a cél tehát a TV2, márpedig a háttérben hónapok óta folyik a kemény alkudozás a második számú kereskedelmi csatorna megszerzéséért, akkor mi ez az új tévé, és hogy került elő csak úgy, a semmiből? Továbbgondoltuk a médiapiaci információkat és pletykákat, és két lehetséges választ találtunk.

Az elsőben a parlament előtt heverő és a terjesztési díj beszedésére engedélyt adó törvénymódosítást a Fidesz csak nem akarja megszavazni, mert a dögöljön meg a szomszéd tehene is elv mentén nem akarják, hogy az RTL klubnak bármilyen formában is jó legyen. Az RTL és a kormány a piacvezető kereskedelmi tévére szabott reklámadó bevezetése óta hadakozik nyíltan, bár mióta a reklámadót átalakították (így már nemcsak az RTL-csoport, hanem minden médiavállalat szív), az RTL Híradójának hangvétele, ha óvatosan is, de puhulni látszik, legalábbis nem tűnik olyan markánsan kormány- és Fidesz-ellenesnek, mint azelőtt.

A terjesztési díj egyébként az a díj, amit a műholdas és kábeles szolgáltatók fizetnek majd a TV2-nek és az RTL-nek az adás továbbításáért. A két, úgynevezett nagy befolyással bíró adó az NMHH-val kötött korábbi megállapodása értelmében idén januártól kérhetett volna terjesztési díjat a szolgáltatóktól, de ezt tavaly a kormány egy rendelettel megtorpedózta: tulajdonképpen azt mondták ki, hogy a tévék majd akkor kérhetnek ilyen díjat, ha arra ők engedélyt adnak. Ez a húzás a TV2-t érintette a legkeményebben, mert az eleve elég nehéz anyagi helyzetben levő tévé 6-8 milliárd forintos bevétellel számolt ebből a forrásból, aminek kiesését azóta sem tudták pótolni. Ehhez jön még az is, hogy az állami reklámköltés látványosan visszaesett a tévén, míg a Szerencsejáték Zrt. például közel egymilliárdot vitt hozzájuk 2014-ben, idén egy vasat sem, és ez jellemzi a többi állami céget is.

A TV2 bajban van, a tulajdonosoknak törleszteniük kell az előző tulajdonos Pro7Sat1 felé (ha jól tudjuk, legközelebb augusztus végén), de információink szerint ez nem fog simán menni. Simon Zsolt és Yvonne Dederick úgy jutott ugyanis a TV2-höz, hogy a vételárat tulajdonképpen meghitelezte nekik az előző tulajdonos - a reklámbevételért cserébe, amiből törleszteni kell a németek felé. Mivel ez most elég komoly akadályokba ütközik, a Pro7Sat1 a legvégső esetben akár vissza is veheti a TV2-t, amihez információink szerint nem sok kedve van.

Ha Vajnáék tényleg nem akarnak a TV2-vel foglalkozni, és valóban egy saját tévét indítanának be, a tulajdonosok annak adják el a tévét, akinek akarják, illetve tudják. Ilyen befektetői csoport Magyarországon jelenleg nem sok van, a korábban emlegetett Simicska-Nyerges-páros a Fidesszel való szakítás óta meggyengült, másnak pedig nemigen kell egy rengeteg pénzt felemésztő kereskedelmi tévé. Korábban felmerült még az ex-RTL-főnök Dirk Gerkens és az IKO Holding tulajdonosa, Rákosi Tamás neve is, akik közösen vennék meg a tévét, de ennek a pletykának valóságtartalmát az Indexnek nyilatkozó szakemberek egyike sem tartotta 10 százaléknál nagyobbnak.

A külföldi befektetők ódzkodnak attól, hogy egy olyan tévében fektessenek Magyarországon, amit a kormány egy-egy személyre szabott törvénnyel bármikor tönkretehet, a politikai befolyásolást pedig érthetően a hátuk közepére kívánják. Ezért nem valószínű, hogy akár a korábban pletykaszinten felmerülő Viacom vagy a tavaly még szintén érdeklődő MTG (a Viasat egykori anyagcége) komolyabban foglalkozna a felvásárlással.

A TV2 tehát maradna ott, ahol van, Vajnának pedig lenne egy Fox News mintájára szervezett, új hírtévéje, amin a kormány ugyanúgy tolhatná a propagandát, mint a köztévén, csak éppen kábelen, de hát majd megbeszélik a haverokkal, hogyan lehet pár milliárdnyi állami pénzt reklámköltés formájában áttolni a tévébe. Az új közéleti tévébe (jelenleg Info TV néven fut a projekt) szépen beküldik a kormánypárti erőket és haverokat nyilatkozgatni, ezzel párhuzamosan letiltják őket a többi adóról, és átveszik a Hír TV szerepét, bekerülnek a helyébe a kábelcsomagokba, és minden szép és jó lesz. Ezt erősíti az az információnk is, miszerint Vajna rendkívül ideges lett cikkünk megjelenése után, mert azt, hogy egy tévében gondolkodik, nem most akarta a sajtó orrára kötni.
És most nézzük a másik elképzelést.

A TV2 tulajdonosai makacsul ragaszkodnak a portékához, és nem akarják eladni Habonyéknak, vagy csak annyival többért, amennyit nem akarnak kifizetni. A terjesztési díj szedését engedélyező törvényjavaslatot hamarosan meg kell szavaztatni, addig ezt a huzavonát le kellene már zárni, ez nyilvánvaló. Az Info TV ötlete egy aránylag olcsó nyomásgyakorlásnak is felfogható: kibérelnek egy stúdiót a Mafilmtől, összeraknak egy csatornatervet, kifizetnek egy stábot, elköltenek legfeljebb két-hárommillió forintot egy próbafelvételre, amihez látványosan Vajna is csatlakozik, ott mászkál a Mafilm és a TV2 közös udvarán, mindenki láthatja, hogy nagyon benne van a dologban, most is pont olyan komor képpel szívja a szivart, mint amikor a Filmalap pénzei felett diszponál. Apróság, de azzal, hogy a Filmalap bejelentette: a Róna utca 174. alá költöznek, oda, ahol a Mafilm stúdiói és a TV2 is lakik, egy szimbolikus lépéssel közelebb került a TV2-höz is.

A TV2 vezetősége, úgy tudjuk, a próbafelvétel idején éppen szabadságon volt, de kétségünk nem fér hozzá, arról, hogy Vajna mit keres a Mafilm-udvaron, azonnal értesültek. Az Info TV így egyfajta gumitank, Patyomkin-falu lehet, egy tévé, ami úgy néz ki, mint az igazi, de csak távolról, mondjuk a sajtóból nézve, míg a valóságban nem az, hanem teszem azt egy olyan webtévé előkészítése, ami egy hamarosan induló hírportálon jelenhetne meg. És hogy ehhez az összeesküvés-elmélethez még egy adalékot adjunk: a TV2 egykori programigazgatója, György Bence egy hírportált rak össze éppen, amit ősszel indítana be - és egyben ő volt az, aki az Info TV próbafelvételeit is irányította.
Vajon milyen esélyekkel indulna el egy közéleti kábeltévé a meglehetősen zsúfolt magyar médiapiacon?

Az első kérdés, hogy minek indítana Vajnán keresztül a Fidesz egy olyan tévét, amit annyian sem néznének, mint a kormánypropagandát állami pénzből, azaz technikailag ingyen szajkózó köztévét? Ki nézne egy olyan tévét 24 órán át, amiben emberek ülnek egy asztal mellett és beszélgetnek? És eleve: hol történne a sugárzás? A kábeles programcsomagok így is nagyon zsúfoltak, egy új tévét az alapcsomagba betenni lehetetlen úgy, hogy onnan ne kerüljön ki valami, így ez nem tűnik járható útnak.

Egy már bejáratott tévét megvenni nem olcsó mulatság, úgy meg pláne nem, hogy így hirtelen nem is tudunk olyat mondani, ami eladó lenne, és olyan stabil nézőkörrel bír, hogy egy átnevezést szó nélkül átvészelne. Szóba jöhet az Origo Life Network tévéje esetleg, de ha jól tudjuk, azt csak a másik tévével, az Ozone Networkkel együtt akarják eladni, ráadásul az alapcsomagokban benne sincs, így igazán sok értelme megvenni nem lenne. Az ATV nem eladó, a Hír TV sem, az Echo is jól van, köszöni szépen, a Story4 TV-t pedig pont Habonyéknak nemigen adnák el.

A kérdés tehát továbbra is jogos: mit akar Vajna az Info TV-vel? Tényleg befektetne egy első blikkre halottnak látszó vállalkozásba, vagy ez csak a nyomásgyakorlás egyik eszköze? (Andy Vajnának elküldtük kérdéseinket, de még nem kaptunk választ.)

http://civilhetes.net/belfold/andy-vajna-rendkivul-ideges-lett
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
L. Simon, a pöcs
  2015-07-28 15:28:48, kedd
 
  2015.07.28. 12:04
L. Simon, a pöcs


Költő és jellemóriásunk, L. Simon László ismét kitett magáért. A rá jellemző utánozhatatlan eleganciával kente a szart másra , mikor szorult helyzetbe kerül. Hogy ez a más ebben az esetben a felesége? Ennek a pöcsnek nem különösebben számít ez sem. Akkora konzervatív keresztény, mindent a családért úriember, hogy ennek nagysága már csak zsigamarcellban mérhető.



A gátlástalanság nem újkeletű dolog politikus körökben. De addig csak zsigamarci merészkedett lakásvásárlás ügyben, hogy az asszonyka nem vizsgálható vagyonnyilatkozata mögé bújjon elszámolás idején. L. Simon ezt is átugrotta elegánsan mikor a "rákellenes barackmag" ügyről faggatta volna az RTL. Pedig tudnia kellett, hogy a cégkivonatból kb 10 másodperc ráfordítással derül ki ennek ellenkezője. Őt azonban ilyen apróságok nem érdekelték, vagy már akkora rutinná vált a hazudozás, hogy mindegy kire, kapásból bárkire rákeni a legméretesebb disznóságot is.

Ha az asszony jut eszébe elsőre, akkor az asszonyra.

Ráadásul a disznóság tényleg méretes. L. Simonék megpróbáltak felkapaszkodni az "ökológiai rákellenes termékek" interneten tagadhatatlanul meglévő divatvonalára, csak elég bután sikerült. A Simon és Simon Kft. nem szerepel a nyilvántartott ökológiai gazdálkodók között, és a barackmagnak magának sem ildomos olyan hatásokat tulajdonítani, mint ők tették. Sőt, a 2011-es Cochrane elemzés szerint nincs bizonyíték arra, hogy alkalmazása daganatellenes hatású, cserébe meglehetős egészségi kockázattal jár. Mert arról viszont van számos esetleírás, hogy a magasabb ciántartalmú magokból fogyasztás mérgezést okozott.

Megnyugtató, hogy a NÉBIH vizsgálja az ügyet. Még akkor is, ha a nemtörténtsemmise borítékban van már most, és pont annyi az értelme, mint egy átlagos versszaknak hősünk költeményeiben:

"régészeti kutatásaim során

egyszer egy marék végbélkúpot találtam

egy megfejthetetlen feliratú régi

agyagcserépben

az első lépés

a világ természetes megértése

gondoltam rágás közben"





http://varanus.blog.hu/2015/07/28/l_simon_a_pocs

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Migránsok: a cionista nagy terv megvalósítása folyamatban!
  2015-07-28 15:22:18, kedd
 
  Végül ki fog robbanni a fegyveres harc az őslakók és bevándorlók egésze között, ami a katonai irányítás bevezetése követ! A demokratikus jogokat, mint pl. gyülekezési jog, szólásszabadság, stb. felfüggesztik és a NATO (amerikai) katonák elkezdik a rendteremtést, melynek keretében először a nemzeti erőkkel számolnak le, majd sor kerül a bevándorlókra is! Mindezek után megalakul az Európai Egyesült Államok, és a nemzetállamok eltűnnek! A helyzet stabilizálása után, cionista uralkodó veszi át a hatalmat a nemzetek felett, és nem csak Európában! Azaz megalakul a cionista világkormány!

**********


Migránsok: a cionista nagy terv megvalósítása folyamatban!
2015/07/27

Az Európai Unió tudatosan olyan béna kacsa állapotába került, ami ugyan hangosan hápogni még tud, főleg ha valami nem tetszik neki, de egyéb cselekvésre képtelen. Különösen igaz ez utóbbi, az Európát megszálló menekültek vonatkozásában!

Azt, hogy az EU vezetése tulajdonképpen egy vízfej a ma még többé-kevésbé szuverén országok felett, eddig is tudtuk, de hogy a liberalizmus oltárán feláldozzák a fehér emberek hazáját: Európát - magával a fehér emberrel együtt - ráadásul a multikulturalizmus jegyében, az vagy közveszélyes (ön)gyilkos hajlamnak, vagy valami ,,magasabb rendű célnak" tudható be. Úgy gondolom, egyértelműen az utóbbiról van szó, a liberalizmus mindössze egy törékeny álarc, ami most még tökéletesen megfelel a valódi szándék elkendőzésére, igaz itt-ott már repedezik!

Azt mindannyian látjuk, hogy Hazánk irányába egyre inkább felerősödik a menekültáradat. A migránsok túlnyomó többsége a 17-40 éves - ereje teljében lévő - férfiakból kerül ki,akik csak kizárólag biodíszlet gyanánt, esetenként magukkal hozzák családjuk egy részét is. Ezek a férfiak jó kondícióban, nemegyszer márkás ruhában teszik meg a több száz-, esetleg több ezer kilométeres utat - mobil kommunikációs eszközökkel a zsebükben - miközben anyagiakban sem szűkölködnek. A fősodratú média hamis állítása szerint ők a szülőhazájukban eladtak mindent, hogy Európában új, boldogabb életet kezdjenek. Azt már nem közli a média, hogy akkor az elhagyott otthonukban oly nagy a használt lakásra, bútorra, stb. a fizetőképes kereslet, hogy a kapott pénzből ki tudják fizetni a csempészeket, meg is tudnak élni az út alatt, sőt olyan anyagi tartalékokkal bírnak, amiről egy naponta 8-12 órát robotoló magyar dolgozó legfeljebb csak álmodozhat?! És ha el is tudják adni mindenüket, hátramaradt - népes családjuk - hol él lakásuk értékesítése után? Az őserdőben, sziklákon? Talán erről is írniuk kellene! De nem teszik, mert így is kilóg már a lóláb! Nem is lehet mást gondolni, mint azt: Európát sújtó modern népvándorlást idegen hatalmak szervezik és anyagilag bőségesen finanszírozzák!Vajon milyen célból?

migránsok2 (280x180)

Idővel a migránsok száma el fogja érni a kritikus tömeget, felélik az EU tartalékait, a közép európai országokban előbb, a gazdaságilag erősebbekben valamivel később, de közben ugrásszerűen nőni fog az egész kontinensen a bevándorló ellenesség.

migránsok3 (275x183)migránsok5 (640x384) (640x384) (320x192)

Növelni fogják a feszültséget a különböző helyeken történő merényletek, terrortámadások, melyek a megfélemlítés eszközei. Kitervelőikről, szervezőikről sohasem tudjuk meg valódi kilétüket, de a háttérhatalom gondoskodni fog arról, hogy a terrort az iszlámmal hozzuk összefüggésbe! Végül ki fog robbanni a fegyveres harc az őslakók és bevándorlók egésze között, ami a katonai irányítás bevezetése követ! A demokratikus jogokat, mint pl. gyülekezési jog, szólásszabadság, stb. felfüggesztik és a NATO (amerikai) katonák elkezdik a rendteremtést, melynek keretében először a nemzeti erőkkel számolnak le, majd sor kerül a bevándorlókra is! Mindezek után megalakul az Európai Egyesült Államok, és a nemzetállamok eltűnnek! A helyzet stabilizálása után, cionista uralkodó veszi át a hatalmat a nemzetek felett, és nem csak Európában! Azaz megalakul a cionista világkormány! Szerintem ez a cél! A migráns áradat ugyanolyan áldozat lesz, mint mi magunk, hiszen kevesebbet jelentünk így velük együttvéve is, mint egy parasztfigura a sakktáblán! A NATO fellépéséig viszont legyilkoljuk/legyengítjük egymást. Ha belegondolunk, talán már érthető, hogy a NATO vezetése miért “bontakoztatta szét", elsősorban az amerikai katonaságot szerte Közép-Európában, nem létező orosz veszélyre hivatkozva? A végső céljukra a “veszélyt" mi magunk jelentjük, és nem az oroszok, akikre feltehetően élethalál harcunkban sem számíthatunk!

Európa népei és a migránsok is, olyan helyzetbe kerültek, ami csapda a javából! Az utóbbiak még maguk sem tudják, hogy magát mindenek felettinek tartó erő, már akkor kimondta róluk a halálos ítéletet, mikor elindultak hazájukból! Kiutat egyelőre nem látok: ha majd tűrünk: meghalunk, ha fellázadunk: meghalunk. Mindössze választhatunk: birkaként vágnak le bennünket, vagy felemelt fejjel küzdünk - ha eljön az ideje - Hazánkért, családunkért, unokáinkért a végsőkig, esetleg összefogva a Szent Korona országának népeivel?! Ez utóbbi adhatna némi reményt...

A cion bölcseinek jegyzőkönyvéből idézek, mely magáért beszél:

,,Kényurunk elismerésére sor kerülhet már az alkotmány lerombolása előtt is; ez akkor fog bekövetkezni, amikor a nép, miután a végsőkig kifárasztotta uralkodóinak - általunk előidézett - szabálytalankodása és tehetetlensége, így fog felkiáltani: “Távolítsátok el őket és adjatok nekünk egyetlen világuralkodót, aki egyesít minket és megszünteti a viszályok okait - a határokat, a népi hovatartozást, a vallásokat, az államadósságokat -, ki békét és nyugalmat ad nekünk, melyet nem találhatunk meg mostani uralkodóink és képviselőink alatt: Mint önök azonban nagyon jól tudják azt, hogy az összes nemzet kifejezést adjon ilyen kívánságoknak, csak úgy érhetjük el, ha minden országban megzavarjuk a nép és kormány közti viszonyt, annyira összetörve az emberiséget egyenetlenséggel, gyûlölettel, veszekedéssel, irigységgel, sőt még sanyargatások alkalmazásával, éhínséggel, betegségek beoltásával, nyomorral is, hogy a gójok ne lássanak más kivezető utat, mint azt, hogy menedéket keresnek a mi teljes pénzbeli és minden egyéb vonatkozású főhatalmunknál."

A migráns áradat, továbbá az európai államok kormányainak-, és főleg Brüsszelnek az árulása, kifejezetten alkalmas a cion bölcsei fenti tervének megvalósítására, mely szerintem az orrunk előtt folyik! Ezt a célt szolgálják egyes magukat baloldalinak tartó politikusaink is, akik a menekült táborok felállítását szorgalmazzák, a kerítésépítés és határzár helyett. (Támogatom a liberális elképzelést én is, sőt, ha kell szűkös keretemből anyagilag is hozzájárulok a táborok létesítéséhez, ha azok Budapest belvárosában a Síp és Dob utca környékén, valamint a Rózsadombon épülnek fel!) Ha Önök figyelemmel kísérik a politikai eseményeket, olvashatták, hogy Juncker - az Európai Bizottság elnöke - az Európai Egyesült Államok megalakítását szorgalmazta, majd ugyanezt megismételte a francia elnök és Merkel asszony is! A háttérhatalom szekértolóin - mondhatnám: árulókon - kívül, ugyanezt minden nemzet állampolgárainak többsége ellenzi! Ezért a cionisták és hazaáruló kiszolgálóik elképzelése csak úgy valósítható meg, ha egyszer és mindenkorra leszámolnak a nemzeti oldalakkal, és a gondolkodó értelmiséggel! Csak a rabszolgák maradhatnak, persze ha egyáltalán életben maradnak!

A magát Istennek képzelő háttérhatalom olyan országokból importálja hozzánk is az úgynevezett menekülteket melyekben, ,,hála" az USA “"demokrácia"" exportjának, az emberi élet mára már semmit nem ér! Szíriából, Irakból, Afganisztánból, Szudánból, Líbiából, stb. Ezen országok lakói, az amerikai érdekek miatt, szinte modern kori barbárokká váltak, hiszen annyi értelmetlen halált láttak már, hogy immúnissá lettek az emberi érzésekkel szemben, ugyanakkor gyűlölhetik azt a fehér fajt, aki milliónyi kínt, szenvedést és halált hozott népükre a történelem folyamán, és mostanság ismét! A szándékosan félremagyarázott iszlám hit még jobban fel fogja tüzelni, fanatizálni őket ellenünk, amit persze ellenségeink kihasználnak! Ha egyszer itt Európában beindulnak, nem fognak kíméletet tanúsítani, sem nővel, sem kisdeddel szemben. Ha tudnak, kiirtanak bennünket.És erről mégsem ők tehetnek, a korábbi- és mai gyarmatosítók hozták, hozzák ellenünk őket, a háttérhatalommal kéz a kézben! De nekünk, Közép - Európa lakóinak, mi közünk van a nyugat korábbi, és mai gyarmatosításaihoz? Nekünk miért kell pusztulni?

A fősodratú médiában hallható, hogy csak a magyar - szerb határon át kb. 200 ezer migráns fog hazánk területére érkezni összesen ebben az évben. Pontosabban ez a szám csak azokról szól, akikről tudunk. És akikről nem? Ebből a kb. 70-80%, azaz úgy 150 ezer fő a fiatal, életerőtől duzzadó férfi. Létszámukat tekintve egy hadsereg! Európába más szárazföldi és tengeri útvonalakon is érkeznek. Felszerelve kommunikációs eszközökkel, melyen majd alkalomadtán megjön a parancs...

somalia_gyermek_ak47_2menekült6

Amiről fentebb írtam, ,,csak" egy lehetőség, ha úgy tetszik: vízió, de a migránsok Hazánkba történő beengedése, hatalmas nemzetbiztonsági kockázat, akkor is, ha bárki bármit mond!

Tudom, hogy a liberális beállítottságúak, továbbá azok, akik még nem olvasták az 1901.-ben kézre került cion bölcseinek jegyzőkönyvét, azt mondják az általam elmondottak mindössze: egy rosszul sikerült ,,összeesküvés elmélet"! Nagyon remélem nekik lesz igazuk! Amíg ez kiderül, kérem, számoljunk együtt! A magyar kormány a 2015 esztendőben kétszáz-ezer migránssal számol. (Ebben nincsenek benne azok, akiket a határon, vagy az ország más pontjain nem ,,kaptak el", vagyis nem kerültek nyilvántartásba.) Ha azt feltételezzük, hogy egyetlen menekült számára - alaphangon számolva - legalább öt-ezer eurót kellett biztosítani a vándorlás alatti megélhetésre, az embercsempészek kifizetésére, és sok egyéb (telefonhasználat, orvos, gyógyszer, ruha, mosószer, stb.) költségére, akkor a végösszeg 1.000.000.000.- euró! De érkeznek migránsok Olasz- és Spanyolországon keresztül is! Egyes nyugati hírforrások két millió, Európába tartó menekültről beszélnek. Irdatlan összegről lehet szó. Aki az Európába induló migráns áradatot dotálja, az tulajdonképpen befektet azért, hogy az általa beinvesztált pénzt valamilyen módon visszakapja, reményei szerint kamatostól, vagy az a pénz más, pl. politikai célt szolgál, mint jelen esetben. Nos, ha az általam fentebb vázoltak összeesküvés elméletnek minősülnek, mégis miként nyeri vissza pénzét, vagy valójában mi mást akar elérni a befektető? Ha ezt az összeget csak a helyben maradásért áldozza be, ebből a mai migráns saját hazájában legalább 10-15 hónapig vidáman megél akkor is, ha nem dolgozik!

Súlyosbítja gondjainkat, hogy Európa nyugati feléből Hazánkba fogják visszaküldeni azokat a menekülteket, akiket itt vettek nyilvántartásba! Tehát úgy tűnik, Magyarországot jelölte ki nyugat egy nagy menekülttáborrá. Ha élethalál harcra kerül sor, az sajnos nagy valószínűség szerint Hazánkban fog elkezdődni, és innen terjedhet el szerte a kontinensen.

Végül a migránsügy kapcsán gróf Széchenyi István, a főrendiházban 1841.10.01. -én elmondott beszédéből idézek a liberálisok kedvéért. Igaz, a legnagyobb Magyar a felszólalásában a kazár zsidókra célzott, de szavai a “szerencsétlen menekültek" beáramlására ugyanúgy érvényes:

“Ha egy bárkában ülök és abban van gyermekem és más gyermeke, és ha a bárkába bejő a víz, s előttem apodictice áll, hogy ezen két gyermeket benn nem tarthatom, az igaz, ha a magamét lököm ki és a másikat benn tartom, azt az újságban fogják hirdetni, de bizén inkább a magam gyermekét conserválom és a másikat kilököm. E tekintetben tehát a liberalismus egyenesen a nemzetiség rovására történik, és ez nem vélekedés, mert apodictice szám szerint be lehet bizonyítani, hogy minden ilyféle kedvezés csorba a nemzetiségre nézve."

gróf Széchenyi István

A kormányunk figyelmébe ajánlom gróf Széchenyi István szavait! Fogadják azt meg, amíg nem késő! (Ha egyáltalán az un. “magyar kormány" bármilyen lépést meg tud még tenni saját elhatározásából!)

A fenti véleményemben nagyon remélem tévedek, és nem úgy alakul mint írtam, de anyagi képességed szerint készülj fel, hiszen azzal semmit sem veszthetsz, mert őket már akár fel is készíthették!

Madarász László

http://magaspart.hu/

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/07/27/migransok-a-cionista-nagy-terv-m egvalositasa-folyamatban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyre legendásabb a gyerekszeretetük: ez a cigány akasztotta
  2015-07-28 15:19:32, kedd
 
  Cigánybűnözés :: 2015. július 28. 07:14

Egyre legendásabb a gyerekszeretetük: ez a cigány akasztotta fel a két kisfiát Hevesen

Mint megírtuk, felakasztotta két kisgyerekét, majd magával is végzett egy hevesi "apa", "L." Krisztián, miután gyermekei anyjával végleg megromlott a kapcsolata. Szörnyű tettét valószínűleg péntek este követte el, a holttesteket a helybéliek szerint P. Kitty, a gyerekek édesanyja fedezte fel, amikor szombat délelőtt haza akarta vinni gyermekeit a láthatásról.

Krisztián és Kitty közel másfél évtizede volt együtt, a férfi pedig nagyon nehezen viselte a szakítást. Az okokról a helybéliek keveset tudnak, de a szóbeszéd szerint akkor állt be a törés a kapcsolatukban, amikor egyikük zálogházba vitte a jegygyűrűt. Arról ugyan nem tudnak, hogy melyik fél akarta pénzzé tenni a jelképes ékszert, azt azonban többen biztosra vették, hogy ez már az elhidegülés jele lehetett - olvasható a Blikk cikkében. A Bors azt írja, látszólag szépen élt a család, a férfi arról beszélt a szomszédoknak, hogy házasságra készülnek. Ezért mindenkit meglepett, amikor Kitti összepakolt, és lezárta közös életüket. A zárt ajtók mögött valójában a férfi terrorizálta a családot. - Nem véletlen, hogy Kitti elköltözött a gyerekekkel. Elmesélte, hogy Krisztián na­gyon féltékeny volt, és gyakran megütötte. Tavaly közölte vele, ha nem vonul be önként a pszichiátriára, akkor elhagyja. Úgy tudom, Krisztián megtette, és egy ideig kezelés alatt állt - mondta a nő egyik ismerőse. Mégsem változott semmi. Kitti fogta a hat- és tizenkét éves fiút, és a kisvárosban egy társasházba költözött. Krisztián összeomlott. Tavaly vesztette el az édesapját, még azt sem sikerült feldolgoznia, ez pedig csak olaj volt a tűzre. Gyakran hívogatta volt élettársát, hogy fogadja vissza, de csak azzal fenyegetőzött, hogy végez ma­gával. Kitti sajnos nem tagadta meg az apától, hogy láthassa a fiait. Csütörtöktől hagyta nála őket, vasárnap ment volna értük. A bulvárlap információi szerint Krisztián akasztás előtt a kisfiúkat álmukban bántalmazta. A nagyobbikkal kezdte. A kisebb fiú, Pistike felébredt és próbált elfutni, de zárva volt az ajtó. A két lap fényképeket is közzétett a férjről és a feleségről, előbbinek sajnos kitakarták a fejét, ennek ellenére eléggé beszédes a látvány: Zoom Zoom Több olvasónk egybehangzó információja szerint cigány az elkövető, a neve Lólé Krisztián. Egyik informátorunk szerint az anya magyar, a fenti fénykép alapján azonban lehetetlen eldönteni. (Kuruc.info) Frissítés: a Blikk mai, egyébként semmilyen új információval nem rendelkező cikkében közzétett egy újabb fényképet, mely alapján egyértelműnek mondható a tényállás a saját gyermekeit felakasztó állat esetében: Zoom


Forrás: https://kuruc.info/r/2/146208/


L, mint Lólé Krisztián !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyugodtan lopunk tovább - Két hét eltelt, s mindenki beletör
  2015-07-28 15:06:50, kedd
 
  Nyugodtan lopunk tovább - Két hét eltelt, s mindenki beletörődött Deutsch sameszának kinevezésébe


publikálva
2015/28. (07. 09.)



Magyarországgal mindent meg lehet csinálni. A Fidesz úgy próbálta lezárni a paralimpiai botrányt, hogy odaküldték elnöknek Deutsch Tamás kifutófiúját. Mára ez már mindenkinek tök oké.

Vannak a Fidesznél ilyen karrierek, egy másik fiúcska például abból él jó ideje, hogy egyszer odakiabált valamit Medgyessy Péternek. Szabó Lászlót most a Magyar Paralimpiai Bizottság élére állította a párt. Erre is alkalmatlan lenne, mint eddig mindenre, amit az adott hivatal természetes (elméleti) mércéjével mértek. Emlékezetes gesztusa volt például MTVA kommunikációs vezető korában szendvicsezős kamuképekkel sarazni az éhségsztrájkoló tévéseket, de volt része Schmitt bebukott főpolgármesteri kampányában is.

Ám szerencsére jelen állami berendezkedésünkben nem a hivatal támasztotta követelményeknek kell megfelelni, hanem biztosítani kell a ,,rendes ügymenetet". A rendes ügymenet pedig az, hogy Deutsch Tamás, a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnöke javaslatot tesz, hogy ugyan fizessük már ki a parasportolók szponzori pénzéből az elnök (akkor még Gömöri) devizahitelének a végtörlesztését. Mert ez a dolgok normális rendje ma Magyarországon; Deutsch épp lapunknak ecsetelte szenvedélyesen, hogy mennyire okés is ez (szó szerint: ,,ezek nem felháborító dolgok").
false



Fotó: MTI

Deutsch maradt most bizottsági alelnök, mert az talán még Orbánnak is ciki lett volna, ha ő lesz az elnök, nem is azért, ahogy Kocsis Máté vagy Németh Szilárd kézilabda-, illetve birkózószövetségi elnök lett, tán inkább azért, mert ,,ezek" mégis rohadtul felháborító dolgok. A felháborító dolgokat meg illik valamennyire takargatni, épp csak úgy, hogy azért mindenki kiolvashassa a takarás alól, hogy mi mindent megtehetünk. Nos, ilyen tessék-lássék fügefalevél ez a szerencsétlen rom, Szabó is.

Szabó László, aki karrierje csúcspontjának azt a helyettes államtitkári posztot tekintheti, amit - nem fogják elhinni - Deutsch Tamás emlékezetes miniszterkedése alatt töltött be egy darabig a sportminisztériumban. Ilyenformán jelen kinevezését, bocs, megválasztását tekinthetjük akár a szakmaiság diadalának is - hiába, Szabó elvtárs a sportvonalról érkezett. A sportmúltnak amúgy is megvan a kellő felhajtó ereje Orbán Viktor pártjában, Németh Szilárd például sokat birkózott gyerekkorában a téren, Kocsis Mátéért pedig egykor a Paris Saint-Germain versenyzett a THW Kiellel, amikor jobb átlövőt kerestek, bár lehet, hogy ezt csak Ungár Klára állítja róla. Deutsch Tamásról ellenben biztosan tudjuk, hogy bátyja magasugró volt. Ennyit a szakmaiságról.

Persze nem igazságos mindezért szegény Szabón elverni a port. De még a paralimpiai mozgalomnak sem sok köze van az ügy érdemi részéhez. Az ugyanis Pásztory Dóra kétszeres paralimpiai úszóbajnok (lapunk állandó szerzője) és Deutsch Tamás örökös alelnök közti lapzártánk délelőttjén abszolvált levelezésben van lefektetve. Ebben a régi-új alelnök azonképpen reagál a sportoló bizalmatlanságára, hogy akinek velünk és az általunk űzött államgyakorlattal baja van, annak saját magával van gondja. Magyarra fordítva, minimum el van tájolva, nem tudja, hogy hol a helye. Ám, ha kigyógyítja magát ebbéli bajából, beállhat a sorba - a helyére, hátra, alulra, bárhová, még ha úgy akarjuk, kis díszfigurának is használhatjuk. Szeretettel: Deutsch Tamás.

Ne mondjuk, hogy a pofánk leszakad!
Deutsch csak egy szerényebb képességű, sűrűn figyelmetlen, ám szerfelett önimádó figurája ennek a szisztémának, így mindig egy kicsivel túltolja a dolgokat, többet beszél a kelleténél. Most csak az alacsonyabb szintekre nyílt belátás, de eddig minden azt igazolta, hogy minden így megy minden szinten. Hisz épp ez az orbánizmus lényege.


http://magyarnarancs.hu/aszerk/nyugodtan-lopunk-tovabb-95650
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Győztesek és legyőzöttek: zsidók ezrei olimpiáznak Hitler s
  2015-07-28 15:02:31, kedd
 
  2015. július 28. 11:21

Győztesek és legyőzöttek: zsidók ezrei olimpiáznak Hitler stadionjában


Kezdődnek az Európai Maccabi Játékok, vagyis a zsidó olimpia európai versenyei - ezúttal jelképes helyen, Berlinben. A II. világháború vége után 70 évvel a német főváros látja vendégZoül 36 ország 2300 zsidó sportolóját, akik összesen 19 sportágban vetélkednek majd egymással.

Az idei sorrendben a 14. Zsidó Olimpia Európában. A Maccabi Játékokat négyévente rendezik Izraelben. Az európai zsidó sportolók külön is összegyűlnek, szintén négyévente, de az izraeli versenyek időpontjához képest két év eltolással - valahol Európában.

Sajnos változnak az idők Az első európai Maccabiádát 1929-ben rendezték Prágában. A zsidó sportolók első világversenye 1932-ben volt a ma már izraeli Tel-Avivban. Angela Merkel német kancellár üzenetében azt fogalmazta meg, hogy az idei berlini Maccabiáda "történelmi és politikai szempontból is meghatározó esemény".

https://youtu.be/xFbcg0xACNU

(EuroNews nyomán)

Forrás: https://kuruc.info/r/4/146238/

***********


Belépés csak pöcsszkenneren át.
Ha nem lehet listázni, hogy ki a zsidó, akkor milyen alapon válogatják össze a zsidó olimpia résztvevőit? A libibsik már megint öngólt lőttek!
Nincs vér a pucájukban, hogy a Gázai fennsíkon rendezzék meg?
Ja, és a Hamasz biztosíthatná a rendezvényt.

Azért indulnak csak zsidók, hogy végre egy zsidó is célba érjen. Különben szénné égnének, mint 2012-ben. :))))

https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2320/9999/original.jpg

Gondolom 4 év múlva az új Puskás Aréna lesz a helyszín.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felesége javaslatára kapott ötmilliós bánatpénzt, de nem ért
  2015-07-28 14:53:17, kedd
 
  Felesége javaslatára kapott ötmilliós bánatpénzt, de nem érti, mi ezzel a baj


Az írás a Népszabadság 2015. 07. 28. számában jelent meg.



Kácsor Zsolt
Népszabadság

Ellenzéki felszólítások és feljelentések ellenére sem mond le Simon Miklós fideszes parlamenti képviselő a nyírbogáti polgármestersége lezárása után kapott végkielégítéséről és szabadságmegváltásáról, amit a felesége vezette önkormányzat utalt ki. Simon nem kívánta kommentálni, hogy más volt fideszes polgármesterek nem vettek fel bánatpénzt - köztük Kósa Lajos sem.


A Fidesz hiába érvel azzal, hogy Simon Miklós volt nyírbogáti polgármester többmilliós végkielégítése jogszerű volt, éppen fideszes politikusok példájával lehet rámutatni arra, hogy a nyírbogáti honatya eljárása etikailag kilóg a sorból. A debreceni polgármesteri székből tavaly távozó Kósa Lajos parlamenti képviselő ugyanis egy forint végkielégítést sem vett föl a debreceni önkormányzattól. De beszédes Tasó László példája is, aki több cikluson át vezette Nyíradony városát, s amikor államtitkár lett, a helyi önkormányzattól nem kapott végkielégítést.

Simon Miklós - aki 2001 és 2014 között volt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nagyközség polgármestere - öthavi végkielégítésként bruttó 3 millió 67 ezer, a ki nem vett szabadsága után pedig bruttó 2 millió 147 ezer forintot kapott Nyírbogát önkormányzatától, ahol a felesége lett a polgármester.

A végkielégítéséből az azt terhelő különadó miatt 780 ezer forintot vehetett fel. Simon Miklós szerint ,,politikai hisztériakeltés" folyik ellene, szavai szerint a végkielégítést jogszerűen fizették ki neki. Közölte: a hivatalba lépő polgármesternek az új ciklus elkezdésekor kötelessége a munkaügyi folyamatokat lezárattatni, és ez akkor is kötelessége, ha éppen a férjéről van szó. Hozzátette, hogy a kormányhivatal jogszerűnek minősítette ezt a munkaügyi döntést.



Simon Miklós egy választási kampányrendezvényen Nyírbogáton
MTI

Simon juttatását bírálják az ellenzéki pártok. Lövei Csaba, az Együtt nyíregyházi önkormányzati képviselője szerint a törvény alapján Simon Miklóst nem illeti meg a végkielégítés, ha országgyűlési képviselői jogviszonyt létesít, márpedig ebben az esetben éppen ez a helyzet. Az Együtt felszólította Simon Miklóst, hogy mondjon le a mentelmi jogáról, a kifizetett pénzeket pedig azonnal fizesse vissza. A párt elnökségi tagja, Pataki Márton költségvetési csalás és hűtlen kezelés miatt feljelentést tett a volt nyírbogáti polgármester végkielégítésének ügyében a Központi Nyomozó Főügyészségnél.

Ellenzéki politikusok fölvetették, hogy a juttatás nem szerepel Simon 2014-es vagyonnyilatkozatában. Tudósítónk értesülése szerint azonban Simonnak nem is kellett szerepeltetnie a szóban forgó összeget, hiszen azt 2015 februárjában utalták el neki, a nyilatkozatot pedig januárban adta le. A juttatást tehát - a parlamenti képviselői foglalkozáson kívül származó, adóköteles jövedelemként - majd az idei vagyonnyilatkozatában kell feltüntetnie. Megkérdeztük Simon Miklóst, mit szól hozzá, hogy Kósa Lajos és Tasó László nem vett föl végkielégítést, mire azt mondta: nem kommentálja.


http://nol.hu/belfold/vegkielegites-van-kommentar-nincs-1554083

**

Simon Miklós szerint csak politikia hisztériakletésről van szó, az ellenzék viszont feljelentette
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hadiállapot
  2015-07-28 14:42:15, kedd
 
  Hadiállapot

Ma reggel, Kecskemét határában egy szakasznyi színes bőrű, katonaköteles korú férfit tartóztatott föl a rendőrség az 5-ös út mentén.
Egy nő, vagy gyermek sem volt köztük!
Vajon egy diverzáns egység tagja azt mondja-e majd, hogy "azért jöttem, hogy megmérgezzem az ivóvizetek/fölrobbantsam a transzformátor állomást/túszul ejtsek egy busznyi iskolást"? Vagy azt állítja, hogy szegény üldözött fogorvos/mérnök/tanár...
Csak éppen a papírjait hagyta el menet közben.
A gyengeségünket használják ki. Azt a fajta gyengeséget, amely azt mondatja velünk, hogy segítünk az üldözötteken. Megtalálták a gyenge pontunkat.
A rendőrség és a honvédség összlétszáma nem éri el a 80 ezer főt - és ebben már a polgári szolgálatosok, irodisták is benne vannak. Ezzel szemben naponta 1000 katonaköteles korú férfi szivárog be az országba, olyan helyekről, ahol évek óta háború van, a gyerekeket is az ölésre tanítják és ezerszám mészárolják le a keresztényeket.
Pár héten, hónapon belül többen lesznek, mint a védelmünkre hivatottak.
Ezt elhallgatni, bagatellizálni nem hiba, hanem árulás.
Úgy tűnik a történelem ismétli önmagát. 1541. augusztus 29-én a törökök szép csöndben, kis csoportokban jutottak föl a budai várba: azt mondták, csak meg akarják nézni a várat. Aztán összeverődtek, megszállták a stratégiai fontosságú helyeket és az őrség azon részét, aki észbe kapott; megölték. Másfél évszázadig nyomorították meg a hazát.
A magam részéről látok párhuzamot.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán haverja válthatja Vida Ildikót a NAV élén
  2015-07-28 14:13:19, kedd
 
  Orbán haverja válthatja Vida Ildikót a NAV élén

Tállai András államtitkár vezetheti majd az átszervezett adóhatóságot a Népszava értesülése szerint.
Belföld, Kiemelt - Hírfarkas | Forrás: Népszava | Beküldte: Gépnarancs | 2015. július 28. | Nincs hozzászólás


Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára komoly esélyes Vida Ildikó lemondott NAV-elnök megüresedő posztjára - értesült a Népszava.

A lap úgy tudja, a múlt keddi kormányülésen már szó volt Tállai jelöléséről, sőt Orbán Viktor miniszterelnök már az érintettel is egyeztetett. Orbán Viktor tavaly azt mondta Tállairól: az államtitkár személyében jó barátot, hűséges bajtársat és elszánt harcost kapott.


Tállai azonban csak akkor vállalja a megbízatást, ha az adóhatóság alól nem szervezik ki a vám- és pénzügyőrséget, márpedig van egy ilyen forgatókönyv is. A legutóbbi kormányülésen az adóhivatal átalakításáról is beszéltek a Népszava információi szerint. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) strukturális reformját néhány hete jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az adóhivatal távozott elnöke, Vida Ildikó ugyanakkor épp ezen tervekre, azok április óta megismert, számára elfogadhatatlan részleteire hivatkozott - többek között - a NAV állományának szétküldött búcsúlevelében.

Orbán Viktor kormányfőnek valóban szüksége lenne egy olyan, titkosszolgálati jogosítványokkal felruházott szervezetre, amely egy teljesen megbízható vezető kezében képes kontrollálni cégeket, egyéneket egyaránt.


http://gepnarancs.hu/2015/07/nav-tallai/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fazekas valószínűleg már nem miniszter, ha a sajtó hallgat
  2015-07-28 14:08:44, kedd
 
  Fazekas valószínűleg már nem miniszter, ha a sajtó hallgat

Propeller ma, 12:12

A letartóztatott egykori agrárattasé, Kiss Szilárd ügyében nyomozott hónapok óta az Index. Az újság most arról értesült, a Földművelésügyi Minisztérium vezetője, Fazekas Sándor az ellenzéki sajtónak köszönheti, hogy Orbán még nem cserélte le.

Fazekas nemcsak azzal szerzett rossz pontokat magának, hogy miatta maradhatott a C típusú átvilágításon megbukott Kiss Szilárd az agrártárca dolgozója, hanem azzal is, hogy a minisztériumnak 410 millió forintja tűnt el a brókerbotrányban a Hungária Értékpapír Zrt.-nél. Ha pedig utóbbiba bárki is belebukik, az a felelősség beismerését jelentette volna, mikor a kormány minél inkább próbálta eltolni magától a brókerbotrányokat.

Az sem jött jól Fazekasnak, hogy a sokat támadott nemzeti parkok földjének elvételéről szóló törvényt végül visszadobta Áder János köztársasági elnök.

Ugyanakkor egy kormányzati forrás azt mondta az Indexnek, hogy miután az ellenzék és a sajtó folyamatosan a minisztériumról cikkezett, Orbán teljesen kiszámíthatóan reagált, ugyanis "a miniszterelnök ilyenkor mindig megvédi az embereit".


http://propeller.hu/itthon/3135091-fazekas-valoszinuleg-mar-nem-miniszter-ha
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 666 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2444
  • e Hét: 12711
  • e Hónap: 23822
  • e Év: 177318
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.