Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2,5 millióba kerülne most Orbán diplomája
  2012-12-06 21:52:30, csütörtök
 
  2,5 millióba kerülne most Orbán diplomája

Írta: hir.ma 2012. december 6. csütörtök

Orbánék elveszik az ingyenes felsőoktatás intézményét a fiataloktól.

A Blikk megvizsgálta, hogy a mai magyar minisztereknek mennyi lenne a diplomájuk megszerzésére fordítandó összeg és azt a mai diákhitelből meddig és milyen összeggel kellene törleszteniük.

Az Emberi Erőforrás Minisztériumának előterjesztése szerint a következő tanévben felvettek közül már csak 10 ezer hallgatónak nem kell képzési díjat fizetnie, míg idén még közel 30 ezer tandíjmentes diákot vehettek fel az egyetemek és főiskolát. A tárca szerint 46 ezer hallgató képzési költségeinek felét állja az állam, a többieknek pedig teljes tandíjat kellene fizetniük.

A mai kormány miniszterei közül egyedül Semjén lehetne az, akinek az állam fizetné a diplomáját. Az összes miniszternek vagy kp-ben kellene perkálnia, vagy felvehetné a diákhitelt.

A következő ábrán a Blikk által összeállított képet mutatjuk be, melyen jól láthatóak a miniszteri diplomák költségei:

A Diákhitel Központ tájékoztatása szerint a törlesztőrészlet az adós mindenkori fizetéséhez igazodik: annak legalább négy százalékában állapítják meg.

http://hir.ma/belfold/politika/25-millioba-kerulne-most-orban-diplomaja/25668
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csia Sándor beszéde a Nyilaskeresztes Párt - Hungarista Mozg
  2012-12-06 21:50:49, csütörtök
 
 


Csia Sándor beszéde a Nyilaskeresztes Párt - Hungarista Mozgalom decemberi nagytanácsán

- lapszemle 1944-ből

1944. december 4., 19:30 (MTI)

A Nyilaskeresztes Párt - Hungarista Mozgalom december 2-án, szombaton délután 5 órakor tartotta Szálasi Ferenc Nemzetvezető részvételével december havi nagytanácsát. A Királyi Palota márványtermét zsúfolásig megtöltötték a párt fővárosi és vidéki vezető tisztségviselői. A nagytanácson, melyen megjelentek a szövetséges hatalmak katonai képviselői is, Csia Sándor, a pártvezető helyettese és a kormányzótanács tagja tartotta a beszámoló beszédet.
Széchenyi Istvánnak abból a mondásából indult ki, hogy ,,Elveszünk, ha tett idején tanácskozunk". Hangsúlyozta, hogyha erre az alkalomra nagytanácsot hirdettek is, ez ma parancskiadást jelent. Beszéde bevezetésében arról szólt Csia Sándor, hogy a múlt eseményeiről való beszámoló és a jövőre szóló célkitűzések felvázolása között a máról nem kell beszélni. Ma az események beszélnek helyettünk.

Csia Sándor szónokol a decemberi nagytanácson
,,Mindnyájunk életében van olyan fordulópont - mondotta beszéde további során Csia Sándor -, egyikünk életében több, másikunkéban kevesebb, amikor döntenünk kell a magunk, szeretteink vagy esetleg mások jövendő sorsa felett is. Amikor választani kell a jó vagy a rossz, a becsületes vagy a becstelen, az igaz vagy a hamis között. Könnyű lenne ez a választás, ha a jó, a becsületes és az igaz mindig kényelmet, a pillanatnyi jólétet, az egyéni érdeket és érvényesülést, egyszóval a mát jelentené. A választás azonban nehéz, mert nemcsak magunkért, hanem másokért is élünk, és nemcsak a mának, de a holnapnak is dolgozunk. Azokról a kishitűekről és gyávákról, akik a helyesnek meglátott út nehézségeitől megrémülnek, és ezért soha nem jutnak el a cselekvés bátor lendületéig, beszélni is kár. Jaj azoknak az erkölcsi nyomorékoknak, akik látják a Mindenható Isten mutatásait, előttük vannak a természetnek, történelemnek, múltnak, példáknak tanításai, de helytelenül következtetve ezeknek tanulságait tévesen alkalmazzák. Százszorosan jaj azonban azoknak, akik nemcsak a maguk, hanem mások, tömegek, népek, nemzetek élete irányításának súlyos és nagyszerű kötelességére hívattak el, erkölcsi ítélőképesség hiányában azonban a reájuk bízottakat veszedelembe döntik, vagy erkölcsi erő híján rossz utakon vezetik őket.
Emberek ítélete jóról és rosszról tökéletes sohasem lehet, az erkölcsileg magasabb rendű emberek ítélete azonban inkább fogja megközelíteni a tökéletest, mint az alacsonyabb rendűeké. Mások vezetésének elengedhetetlen feltétele az erkölcsi érték. Tévelygő az útja, megpecsételt a sorsa annak a nemzetnek és társadalomnak, amelynek vezetői nem elsősorban az erkölcsi érték mértéke szerint választódnak ki.
A vezető erkölcsi tisztaságától függ, hogy milyen irányba indítja el tömegeit. Ha jó az irány, úgy akadályok, küzdelmek, zökkenők és nehézségek ellenére is folytonos a haladás a helyes cél felé.
Láthatjuk, hogy korunk egyes fertőzött lelkű vezetői hány népet vittek a pusztulás felé. A döbbenetesen tragikus menetelés abba az ingoványba fog fulladni, amely e vezetők mocsaras lelkéből eleve kiáradt.
Higgyétek el, testvérek, hogy csak a jó, csak az erkölcs, csak a tisztaság győzhet véglegesen, és higgyétek el, hogy csak azért érdemes harcolni. Elpusztul az a terv, és sárba fullad az az út, amely nem ebből fogant, s jaj azoknak az időleges győzelmeknek is, melyek nem olyan zászlók alatt születtek meg, ahová ezek vannak írva.
A Hungarista Mozgalom célja tiszta, vezére pedig megingathatatlan erkölcsi alapon áll. A Mozgalomnak és vezetőjének útja mindig rögös volt - ilyen lesz a jövőben is -, de éppen ez a záloga annak, hogy győzni fogunk.
Évszázadokon keresztül hiába csurgott a magyar veríték, hiába hullott a magyar könny, és hiába folyt patakokban a magyar vér. A Nemzet erkölcsi alap nélküli vezetőinek bűne miatt egyre lejjebb és lejjebb süllyedt. De most végre ütött a szabadulás órája. Az élen elhivatott vezető áll, aki ki fogja vezetni a feneketlen mélységből hőn szeretett nemzetét. Azt azonban tudomásul kell verni, hogy a lejtőn felkapaszkodni csak nagy erőfeszítések árán lehet, hogy a föld gyomrában lévő értékeket felszínre hozni csak nehéz munkával lehet: mi is csak újabb áldozatok, erőfeszítések és munka árán biztosíthatjuk a magyar jövendőt.
Csakhogy most már tudjuk, hogy miért verejtékezünk, dolgozunk és vérezünk. Előttünk a cél, pártvezetőnk parancsa: elszegényedett magyarjainkat felemelni, évszázadok igájában megroggyant parasztjainkból bátor, önbizalommal és életkedvvel teli boldog népet formálni, a magyar testvéri közösségből kitaszított magyar munkást magunkhoz ölelni, s beteg társadalmunkból erős, egészséges magyar társadalmat kialakítani. Ki legyen az, akiért dolgoznunk kell, ha nem ezért az időtlen idők óta nyomorúságba süppedt magyar népért? Ki legyen az, akinek emberiességet, méltóságot, boldogulási lehetőséget, szeretetet kell nyújtani, ha nem édes magyar testvéreinknek? Ki legyen az, akit ki kell mentenünk a legaljasabb erkölcsi fertőből, ha nem értékes magyar társadalmunkat? Mi legyen az, amiért harcolunk, ha nem ezeréves hazánk szent földjéért? Mi legyen az, ami helytállást parancsoljon nekünk, ha nem a szövetségi hűség és az adott szó szentsége?
Minden szenvedésen, áldozaton, börtönön, máglyán, vérpadon, poroszlón, gályarabokon túl örökéletű az az eszme, melynek erkölcsi tartalma van. A mi igazságunk nem a hatalmaskodók, nem az idegen fajúak, nem az ellenségek igazsága, hanem az elnyomottaké, a szegényeké, a kisemmizetteké, tehát: a magyar nép igazsága.
A hazugságok lerombolása és az igazság kiharcolása: forradalom. De nem az aljas és erkölcstelen ösztönök forradalma, hanem a tisztaság után áhítozó lelkeké. E nélkül népeket nemzetté kovácsolni nem lehet soha.
Harcra, véres harcra buzdítanak benneteket, de nem az alantas romboló ösztönök tobzódására, hanem a nemzet értékes férfiainak lelkében élő, alkotó erők harcára.
Amint az egyes ember életében vannak sorsfordulók - folytatta a továbbiakban Csia Sándor -, ugyanúgy vannak egy nemzet életében is.
Idézzük magunk elé képletesen az örök magyart, akinek gúnyáját oly sokszor megtépte a történelem vihara, s aki éhezve, fázva, rongyosan, véresen, fájdalmas kétségbeeséssel, de mégis hittel - így fohászkodott a sorsforduló küszöbén:
Múltadban nincs öröm,
Jövődben nincs remény,
Hanyatló szép Hazám,
Miattad, vérzem én.

Miattad zeng panaszt
S örök bút énekem!
Sötét felhőd alatt
Az élet gyász nekem.

Ki szívet alkotál s bele érzelmeket,
Szeretni lángolón Hazát és Nemzetet,
Kinek hatalma szab törvényeket, határt,
Oh népek Istene, küldj egy reménysugárt!

Ezeréves történelmünk során soha nem volt időszerűbb ez a fohász, mint 1944. október 15-én. A gaz árulás hallatára elfacsarodott minden becsületes magyar ember szíve, könnyesek lettek a szemek, és a kezek ökölbe szorultak, vagy imára kulcsolódtak. De a feszültség nem tartott sokáig. Az ökölbe szorított kéz: a Hungarista Mozgalom lesújtott; a fohász meghallgatásra talált, a reménysugárból hatalmas fénycsóva lett, elhangzott Szálasi Ferenc hadparancsa, s a dermedt magyar szíveket életet adó melegség öntötte el.
Büszke öntudat töltött el minden magyart, hogy a nemzet becstelen elpusztulás helyett a becsületes harcot, az árulás helyett a hűséget, Sztálin helyett Szálasit választotta.
A Hungarista Mozgalom örök érdeme, hegy nemzetünket erre a választásra előkészítette. De büszkén kell megállapítanunk, hogy a döntés nem a párt, hanem a nemzet kezében volt. A magyar nemzet tett bizonyságot arról, hogy nem vagyunk Románia. A magyar parasztnak, értelmiséginek, munkásnak és nőnek tartozik köszönettel a Párt, hogy vezetését elfogadta, s tartozik elismeréssel a hazánkban állomásozó német haderőnek, hogy nem jutott Románia bajtársainak sorsára.
Beigazolást nyert itt Bismarck kitűnő megállapítása, aki a magyar-német sors és társközösséggel kapcsolatban egyik levelében a következőket mondja: 'A magyarok sorsa egy a miénkkel, ők velünk állnak, vagy buknak. Ez különbözteti meg őket alapvetőleg a szlávoktól és a románoktól. Az egész Balkán területén számunkra a magyar faktor a legfontosabb.'
Pártvezetőnknek mintegy kilenc esztendővel ezelőtt, az induláskor, testvéri körben tett kijelentése jut eszembe: 'Meglátják, amikor az ellenség hazánk földjét fogja tiporni, amikor az országban minden összeomlik, akkor fog reánk hárulni a súlyos feladat: megmenteni ezt a nemzetet.' Mint annyi sok meglátása és megállapítása Szálasi Ferencnek, ez is valóra vált. Akkor nem volt még háború. Ő tudta, mit vállal. A kényelmes kibúvók, a felelősséget elhárító félreállás, az 'okos' megalkuvás helyett a küzdelmet, a harcot választotta, pedig előre látta és tudta, hogy eljön az idő, midőn a legelkeseredettebb rohamra kell - óh, nem küldeni -, hanem vezetni a nemzetet. Olyan rohamra, melynek kimenetele csak kettő lehet: győzelem, vagy halál!
Erre az utolsó döntő nagy rohamra készül a nemzet.
Tisztségviselők! A ti kötelességetek a nemzetet erre a rohamra alkalmassá, éretté, erőssé tenni. Jól jegyezzétek meg: még nem 'győztünk'. Nem érkezett el a jutalmak, a kitüntetések osztogatásának ideje. Ne érezze magát senki mellőzöttnek, most nem az a kérdés, hogy ki mi lett és ki mi szeretett volna lenni, hanem az: ki mit tesz azért, hogy fegyver és kenyér legyen. Ezt tartsátok szemetek előtt: aki első a harcban, első a hatalomban. Ma pedig még harc van!
Senki ne keressen ma anyagi javakat a feketepiac dagasztására, amikor holnap esetleg mindent itt kell hagynunk. Sokan azért teszik ezt, mert azt hiszik, hogy mindent elvesztettünk. Pedig még semmit sem vesztettünk el, de mindent megnyerhetünk.
Gondoljatok a kurucokra, mikor a 'nagymajtényi síkon letörött a zászló', és felbúgott a tárogató hangja: 'pajtásom, pajtásom, ne zokogj, ne sírjál, idegen országban kell bujdosni immár. Egy falat kenyér se terem nékünk itten, s vérünk hullásáért egy ital bor sincsen, - verje meg az Isten!' Ők joggal hitték azt, hogy minden elveszett. És mégis megmaradtunk.
Mi még a magunkét védjük. Kérő szavam szól a Dunántúl népéhez. Az ő sorsuk is függ attól, hogy melyiket választják: menekültnek lenni, vagy menekültet befogadni. A Dunántúl a jövő záloga: onnan fog kirajzani az új magyar hadsereg.
A múlt rendszer legnagyobb bűne az, hogy nincsen egészséges szellemű, jól fegyverzett hadseregünk. 'Mert ha a trombita bizonytalan zengést tészen, kicsoda készül a harcra?' Csodálat és elismerés azoknak, akik gyenge fegyverzettel, de erős lélekkel mégis helytállnak. Tartsanak ki továbbra is! Igenis kapunk fegyvert, jön a felmentő sereg! Teljességgel hibás az olyan okoskodás, hogy Dömsöd elesett - elvesztettük a háborút; a Csepel-sziget egyik tanyáját visszafoglaltuk - megnyertük a háborút. Mindig az egész, az általános hadihelyzetet kell nézni.
A veszélyeztetett területek kiürítése: elővigyázatossági intézkedés. Ez ne okozzon pánikot, hiszen a legfelsőbb vezetés célja éppen a folyamatos munkamenet lehetőségének biztosítása. Minden ellenséges hírveréssel szemben állítom, mindenki itt van, akinek itt a helye, és amíg lehet, maradunk. Éppen az a hiba, hogy már régen nem történtek komoly előkészületek. Ez persze most zavarokat okoz, de ez nem is lehet másként. Bár a Kárpátokon ástak volna és ott készültek volna fel robbantásra! Az ellenséges propaganda egyik főszólama, hogy a magyarságot Németországba hurcolják. Mi nemcsak új Magyarországért, hanem új világrendért, benne új Európáért és ebben új Magyarországért harcolunk. Németországnak csak hálásak lehetünk, ha harcunkban segítséget nyújt nekünk. Nagyon fájdalmas dolog az otthon elhagyása, a megválás szívünkhöz nőtt kedves tárgyainktól. De gondoljunk csak arra, mit visz magával a harcoló katona. És emlékezzünk arra: a győzelem mindenért kárpótolni fog.
Pártvezetőnk alkotmányos kibontakozást hozott - mondatta beszéde további során Csia Sándor -, erejének és igazságának tudatában megbocsátott a félrevezetetteknek és eltévelyedetteknek. Ezt kötelessége minden párttagnak tudomásul venni, s a maga körében hasonlóan cselekedni. Az elv ez legyen: kiselejtezni magunk közül az oda nem valókat, s szeretettel körünkbe fogadni mindazokat, akik becsülettel akarnak dolgozni és harcolni.
A létünk rendszerének azokat az embereit, akik szabotálnak, s az új idők parancsát nem akarják tudomásul venni, könyörtelenül el fogjuk tiporni, de azokat, akik 'régi' pártjogaikra hivatkoznak s magukról megfeledkeznek, önös érdekeket szolgálnak, hatalmi tébolyba esnek, fegyelmezetlenekké válnak, s a kiadott parancsokat nem teljesítik, azokat falhoz fogjuk állítani.
A Nemzetvezető az ország súlyos helyzetére való tekintettel mind katonai, mind polgári vonalon mindenkinek megadta a lehetőséget, hogy kötelességét teljesítse, és beálljon a sorba. Akik ezt a nemes gesztust gyengeség jelének hiszik, azokat figyelmeztetem, hogy határa van a türelemnek, utána pedig megtorlás következik.
Mozgalmunkat azzal vádolják, hogy ha uralomra kerül, 'mindenkit ki fog irtani, aki nem volt párttag.' Ezzel az aljas váddal szemben az igazság az, hogy kitártuk kapuinkat minden jó szándékú magyar előtt, de tessék tudomásul venni azt is, hogy trójai falovat nem engedünk becsempészni.
Tisztségviselők! Véssétek jól az agyatokba, hogy vezetni csak példaadással lehet. Aki mást beszél és mást cselekszik, azt taszítsátok ki soraitokból. Pártvezetőnkben és saját erőnkben bízva vesszük fel a harcot. Büszkén valljuk Kőrösi Csorna Sándorral, hogy keletről jöttünk. De ha itt olyan nemzet él, amely megtagadja a Keletet, hogy kiszolgálja a Nyugatot, vagy megtagadja a Nyugatot, hogy kiszolgálja a Keletet, s önmaga helyett más erejében bízik - az a nemzet felmorzsolódik.
Karácsony szent ünnepe s az újesztendő közeledik. Szinte anakronizmusnak tűnik 'kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újesztendőt' kívánni, amikor a magyarok milliói fogják nélkülözni karácsony estéjén a meleg otthont, a meghitt családi kört, s idegenben ázva-fázva, könnyes szemmel tekintenek az újesztendő felé. Sokak lelkében megrendül a hit, s kétségbeesetten kérdik a vérgőzben fetrengő világ láttán: ez hát a szeretet ünnepe? Igen, testvéreim, mert szeretni csak az tud, aki gyűlölni is tud. Szeressétek a szépet, a jót, az igazat, a nemest, s gyűlöljétek a rútat, a rosszat, a hazugot, a becstelent, s akkor ma is lesz karácsonyi ünnepetek, és lesz boldogabb, magyarabb, igazi újesztendőtök.
Az örök szeretet forró könyörgésével hív a Hungarista Mozgalom karácsonyi harangja: Jöjjetek magyarok, fogjatok össze, küzdjetek, harcoljatok, készüljetek a végső rohamra, a győzelemre!" - fejezte be Csia Sándor nagytanácsi beszédét.


http://kuruc.info/r/8/104974/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: A Fidesznek köszönhetően folytatódik a magyar család
  2012-12-06 21:40:27, csütörtök
 
  2012-12-06. 17:36
Jobbik: A Fidesznek köszönhetően folytatódik a magyar családok elszegényedése

A kormány által nyilvánosságra hozott költségvetési fő számok ismét bizonyítják: a kormány nem képes kezelni a válságot, folytatódik a gazdaság leépülése, tovább szegényednek a magyar családok, zuhan az életszínvonal.
Ugyanakkor az energetika továbbra is jó üzlet egyeseknek: a katasztrofális hazai szabályozás miatt a szektor óriási profitot hoz a befektetőknek. Ugyanakkor a beruházások elmaradása miatt hazánk e téren növekvő importra szorul, azaz nő Magyarország energiafüggősége, egyre kiszolgáltatottabbak vagyunk.
Felháborító az is, hogy az Unió által Magyarországnak szánt kohéziós pénzekből csupán minden hetedik forint fordítható hazánk versenyképességének fejlesztésére. Az EU tehát láthatóan nem érdekelt az erős magyar gazdaság megteremtésében.
Magyarországnak olyan vezetésre van szüksége, mely a húzóágazatok, úgymint ipar, mezőgazdaság, turizmus, kutatás-fejlesztés megerősítését tűzi ki célul akár a gyarmattartók követeléseivel szemben is. A Jobbik e téren vallja: tündérmesék helyett radikális változás kell a gazdaságpolitikában is - írja közleményében Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

További részletek: http://kuruc.info/r/1/105056/#ixzz2EJ3vFdfM
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milliárdokat szór el a kormány az iskolakáoszra
  2012-12-06 21:35:08, csütörtök
 
 
Milliárdokat szór el a kormány az iskolakáoszra
Joó Hajnalka 2012. 12. 04., 13:24 [origo]

Az utolsó pillanatban is jelentősen módosítja a kormány az iskolák államosításáról szóló szabályokat. Már csak egy hét van az államosítás megkezdéséig, de a kormány úgy döntött, hogy az eredetileg tervezettnél több iskolát vesz át, akármilyen sokba kerül is. Több polgármester a káoszra panaszkodik, mert még mindig nem tudják, hogy ki fizeti a fűtést és a portást januártól.

"Akkora a káosz, hogy el nem tudom mondani, december van, de még mindig nem tudjuk, hogy januártól kinél lesz az iskola kulcsa" - jelentette ki Szabó Loránd, Dombóvár polgármestere arra utalva, hogy a város még nem kapott visszajelzést arról, hogy átveszi-e az állam az iskolák működtetését. Dombóvár egyike annak a 228 településnek, amely - az [origo] birtokába került lista szerint - korábban jelezte a kormánynak, hogy szívesen lemondana iskoláiról.

Ha kíváncsi, mely háromezer fő feletti települések szabadulnának az iskoláiktól, kattintson a listáért.

A most érvényes szabályok szerint január elsejétől az állam az összes magyarországi iskola fenntartását átveszi, vagyis az állam felel az intézményekben folyó oktatási-nevelési munkáért, és a pedagógusok is állami alkalmazottak lesznek. Emellett a kormány a mostani szabály szerint a 3 ezer főnél kisebb települések iskoláinak üzemeltetést is átveszi, az ennél nagyobb községekben, városokban pedig fő szabályként az önkormányzatoknak kell fizetniük a fűtésszámlát és a technikai dolgozókat. A 3 ezernél népesebb önkormányzatok közül (492 ilyen település van) ugyanakkor 228 jelezte november közepéig, hogy eltérnének a szabályoktól, és lemondanának az iskolák működtetéséről.

Az [origo] birtokába jutott lista szerint olyan nagyobb városok is megszabadulnának az iskoláiktól forráshiány miatt, mint Érd, Kiskunfélegyháza, Sárospatak, Gyöngyös, Nagykőrös vagy a már említett Dombóvár. A legtöbb, háromezer lakosúnál nagyobb település, amely szabadulna az iskoláitól, Pest megyében található (39), de Borsodból, Szabolcsból, és Bács-Kiskunból is sok önkormányzat jelentkezett. A lista szerint megyeszékhely és budapesti kerület nem jelezte, hogy átadná az iskola működtetését.

Fogalmam sincs, ki fizeti januártól a portást

Az érintett polgármesterek közül többen azt mondták az [origo]-nak, hogy még mindig nem kaptak visszajelzést arról, a kormány elfogadta-e a jelentkezést, vagyis "egyszerűen fogalmam sincs, hogy januártól ki fizeti a fűtést, a portást és a takarítónőt" - mondta egy városvezető, aki emiatt nyilatkozni sem akart. A szabályok szerint egy hattagú kormányzati bizottságnak kell átvilágítania a települések gazdálkodását, a 228 település vizsgálatára azonban nincs már idő, mivel legkésőbb december 10-ig minden településen alá kell írni a szerződést a működtetésről. Az ünnepek miatt ugyanis kevesebb mint három hét maradt már csak az adminisztratív feladatokra.

Az [origo]-nak több fideszes és kormányzati forrás is azt mondta, hogy a kormány ezért módosít a szabályokon, és felemeli a 3 ezer fős küszöböt. Egyik forrásunk szerint minden ötezer fő alatti település iskoláját átveszi az állam, míg egy másik fideszes forrásunk azt mondta, hogy minden 10 ezer alatti település intézményének működtetése automatikusan, átvilágítás nélkül az államhoz kerül majd. Több forrásunk szerint a 10 ezernél nagyobb települések viszont "nem álmodhatnak arról", hogy megússzák az iskolák finanszírozását, és Érd, Dombóvár vagy például Gyöngyös jelentkezését visszautasítja az állam.

A változtatás ugyanakkor így is több milliárdos pluszkiadást jelenthet a költségvetésnek, hiszen nagyjából kétszáz település több száz intézményéről van szó. Megkérdeztük az oktatási államtitkárságot, valóban így módosítják-e az átvétel szabályait, és mennyi pluszkiadással jár ez majd a központi költségvetésnek. A délelőtt feltett kérdéseinkre még nem kaptunk választ.

Hátha átveszik

Néhány, a listán szereplő több mint 10 ezres önkormányzat polgármestere is azt mondta, hogy azért kérte az iskola átvételét, mert "hátha átveszik", de nem számít arra, hogy sikerrel jár. "Az iskolák nélkül könnyebb lenne a jövő évi költségvetés, de őszintén szólva arra számítok, hogy itt marad a működés finanszírozása" - mondta például Dombóvár független polgármestere. A Pest megyei, 65 ezer lakosú Érd fideszes polgármestere, T. Mészáros András azt mondta, hogy azért kérte az iskoláik átvételét, mert az önkormányzat még most sincs "birtokában a pontos adatoknak az állam részéről", és a közgyűlés az átadás mellett van, amíg meg nem ismerik a pontos számokat. Érd vezetője reméli, hogy ha mégsem veszi át az állam az iskolák üzemeltetését, akkor is ad ehhez "valamilyen segítséget.

Több polgármester is azt mondta, hogy az iskola átvételéért felelős, néhány napja kinevezett tankerületi igazgatókat sajnálja, mert ők is információhiányban vannak, és nem tudnak a kérdések zömére válaszolni. "Megszakad a szívem, ha látom a hivatal egyik szobájában ücsörögni a tankerületi igazgatót, aki csak kezét tudja széttárni" - mondta egy városi polgármester. Hozzátette: "szoktam neki mondogatni, hogy nemcsak a karácsonyát szúrták el, hanem a húsvéti programja is megvan".

KORÁBBAN
Fejvesztett kapkodás lett az iskolaállamosítás
Közelharcot vívnak az iskolákért a Fideszben

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Igazi ritkaság a Kitartás.hu-n: Zsidó arcképcsarnok!
  2012-12-06 21:26:27, csütörtök
 
  Igazi ritkaság a Kitartás.hu-n: Zsidó arcképcsarnok!
2012. 12. 5. szerda. - 21:33

A Kitartás.hu feleleveníti szellemi elődjének, a Fiala Ferenc által szerkesztett legendás Összetartásnak egy 1944 nyarán közölt sorozatát. Minden héten bemutatunk egy olyan zsidó típust, amelyet mindannyian ismerhetünk, hiszen utcán, strandon, színházban, televízióban, kávéházban találkozhatunk ezekkel az alakokkal; reméljük, hogy a közeljövőben végleg eltűnnek városainkból, községeinkből ezek az alakok, akik nemcsak hogy magyarok nem tudtak lenni, hanem bebizonyították, hogy az ő érdekük s az ő célkitűzésük merőben ellenkezik a magyarság érdekeivel és célkitűzéseivel.

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a sorozat írásai 1944 nyarán készültek, azokban a hónapokban, amikor úgy tűnt, hogy Magyarország végre megszabadul a zsidó mételytől. A cikkek is ebben a szellemben íródtak, így értelmezhetők.

Lássuk hát az első részt!

A rongyos zsidó

"Immár ezer esztendő óta, de különösen 1867 óta szivárgott be hozzánk ez a típus. Batyuval, lelkiismeret nélkül, mohó kapzsi szándékkal lépte át a Kárpátok hegyszorosait és mint hernyó telepedett le a határmenti rutén falvak életfájára, s a legrövidebb időn belül lerágta az élet zöld leveleit. Először pálinkát mért, majd később ő árulta a deszkát, a cserepet, s úgy behálózta a falvak lakosságát, mint a telhetetlen pók, amely önmaga testsúlyának százszorosát tudja elfogyasztani. Lelkiismeret-furdalás nélkül gyötörte áldozatait. Kitöltetlen váltókra adott hitelt s miközben a ,,falu atyjának" a ,,falu jótevőjének" címeztette magát, nem irgalmazott senkinek, aki karmai közé került. Magával hozta a keleti zsidóság minden bűnét és más fajták iránti gyűlöletét és sokáig nem volt hatalom, amely szembe mert volna szállni ezzel az óriási összeköttetéssel rendelkező betyár galíciai társasággal. Szapora, mint a mezei egér, nincsenek igényei. Piszkos jesivákban oktatta fiait a harácsolás magas iskolájára és mikor már kellő vagyont szerzett, akkor tovább vándorolt dél felé. Rugalmas és macskatermészetű. Ismeri a sötétség útjait és mindenhová beszivárog, mint a víz. Ha kellett, sziklákat repesztett, mert vallja és hiszi, hogy ő a választott nép, amely mindent megtehet és amelynek senkire és semmire sem kell tekintettel lennie. Őshazája Galícia, ahonnan száz és száz esztendők óta szivárognak a déli végek felé. A nagy galíciai erdők mélyén meghúzódó zsidó falvak egészen a legutóbbi időkig szinte ontották magukból a gyulladtszemű pajeszos karavánokat, amelyek kijátszottak minden határzárlatot, minden ellenőrzést, minden éberséget, és mint a pestis szívták el a meghódításra kiszemelt népek életerejét."

(Összetartás, 1944. június 18.)

Napjaink példánya:

http://kitartas.mozgalom.org/sites/default/files/images/hirek/wolfowitz.jpg

A Világbank elnöke: Paul Wolfowitz



Kitartás.hu

http://kitartas.mozgalom.org/cimlap/igazi-ritkasag-kitartashu-n-zsido-arckepcsarn ok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új Káinokat képeznek ki Izraelben
  2012-12-06 21:23:36, csütörtök
 
 
Új Káinokat képeznek ki Izraelben
2012. december 06. 13:54 Hunhír.info

Kétezer éves szünet után ismét megkezdődik a próféták szervezett oktatása Izraelben.A Jediót Ahronót című napilap híradása szerint ezen a héten indul meg a tanítás a Káin és Ábel prófétaiskolában Tel-Aviv déli, Florentin nevű negyedében.

A zsidó hagyomány szerint a próféciák végetértek mintegy 2000 évvel ezelőtt a második szentély lerombolásával, és csak a megváltás nemzedékének idején, a megváltó eljövetelekor térnek vissza. De az intézményt alapító Smuel Portman Haparci rabbi szerint már a megváltás generációjának korát éljük, és így ismét lehet próféciákat hirdetni.

"A Káin és Ábel prófétaiskola célja a fiatal prófétanemzedékek hiteles forrásokkal történő felvértezése, hogy az igazság és a becsületesség útjára irányítsák lelküket" - áll az iskola tantervében. A diákok arcról olvasást, álomfejtést és az isteni szellem elérésének módjait sajátítják el a kurzuson, valamint megismerkednek az angyalok kommunikációjával és életünkben való részvételével.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sikeres volt Novák nyomásgyakorlása: Jövőre megvonják a komm
  2012-12-06 21:20:37, csütörtök
 
  Sikeres volt Novák nyomásgyakorlása: Jövőre megvonják a kommunista nyugdíjakat
2012. december 06. 19:39
Hunhír.info

A kommunista rendszer szolgálatáért nyújtott kiemelt nyugdíjakat felülvizsgáló bizottság törekszik arra, hogy munkáját még idén befejezze, így jövőre ténylegesen megszűnhetnek az érdemtelenül folyósított pótlékok - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM)

A minisztérium sajtó főosztálya azután közölte ezt, hogy Novák Előd lemondásra szólította fel Navracsics Tibor tárcavezetőt. A jobbikos politikus szerint ugyanis a törvényi határidőre, október 31-ig nem készült el "a kommunista luxusnyugdíjak" felülvizsgálata. Az ellenzéki képviselő sajtótájékoztatón jelentette be, hogy írásbeli kérdéssel fordult az ügyben Navracsics Tiborhoz. A miniszter azt válaszolta, hogy a 2012 nyarán létrehozott ötfős testület munkája a több ezres aktamennyiség miatt el fog húzódni.

A bizottság a törvényben kijelölt időpontnak megfelelően megkezdte a munkáját, és több ezer akta felülvizsgálatát végzi módszeresen, egyenként. A vizsgálat el fog húzódni, de a bizottság törekszik arra, hogy a munkát még idén befejezze, olvasható a KIM válaszában. A tárca szerint a bizottság munkájának köszönhetően "jövőre ténylegesen megszűnhetnek azon személyek érdemtelenül folyósított pótlékai, akiknek a korábbi tevékenysége a demokratikus értékrenddel nem egyeztethető össze".

Ilyenek azok, akik részt vettek az 1945 és 1949 közötti időszakban a demokratikus államberendezkedés felszámolásában, az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésében vagy az azt követő megtorlásokban. Nem jár a kiemelt nyugdíj azoknak sem, akik 1948 és 1990. május 1. között titkosszolgálati tevékenységet folytattak, illetve ebben az időszakban állami vezetői tisztséget vagy a Magyar Kommunista Pártban, a Magyar Dolgozók Pártjában, a Magyar Szocialista Munkáspártban vagy a Kommunista Ifjúsági Szövetségben tisztséget töltöttek be, és ott végzett tevékenységük ezt indokolja.

Hunhír.info - mti

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=59939
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy nap alatt 3 milliót is meg lehet keresni a BKV-nál - ha
  2012-12-06 21:13:50, csütörtök
 
  2012-12-06. 18:44
Egy nap alatt 3 milliót is meg lehet keresni a BKV-nál - ha megfelelő beosztásban dolgoznak a haverok

Még a szerződés megkötésének napján elkészített tanulmányért hárommillió forintot fizetett a BKV Zrt. - derült ki azokból az iratokból, amelyeket a Kecskeméti Törvényszéken a Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes és társai ellen folyó per csütörtöki tárgyalásán ismertettek. Hadnagy Ibolya tanácsvezető bíró a BKV Zrt. és négy gazdasági társaság közötti szerződéseket ismertette.
A Pont EZ Kft.-vel 2007. november 14-én létrejött szerződés értelmében november 15-ig kellett elkészíteni egy A BKV Zrt. a közösségi közlekedés javításáért - A pozitív imázs kialakításának lehetőségei, eszközei a sajtóban című 30 oldalas tanulmányt.
A vádirat szerint a cég november 15-én már be is nyújtotta a bruttó hárommillió forintról kiállított számlát és a teljesítésigazolást, amely szerint a 40 oldalas tanulmányt 2007. november 14-én - a szerződéskötés napján - bemutatták és elfogadták.
Egy korábbi tárgyalási napon elhangzott: a közlekedési vállalat 2007 elején felmondta a Pont EZ Kft.-vel korábban megkötött szerződést, ezután az ötödrendű vádlott, a Hagyó Miklós kabinetjében dolgozó L. Ottó közölte a nyolcadrendű vádlottal, R. Miklóssal, a BKV Zrt. kommunikációs igazgatójával, hogy a Pont EZ Kft.-vel szerződést kell kötni, mert "Hagyó és köre ezt igényli". A szerződést ezután megkötötték, sőt további szerződéseket is kötöttek a Pont EZ Kft.-vel, amely a Hócipő kétheti szatirikus lappal állt kapcsolatban.
Az ismertetett szerződések szerint a BKV Zrt. 2006. január 1. és 2010. március 8. között 155,4 millió forintot utalt át a Well Reklám Kft.-nek több szerződés ellenértékeként. A Well Kft. ebben az időszakban L. Ottó ötödrendű vádlottnak 11,2 millió forintot utalt.
A Well Kft. L. Ottó 2007. április 18-án határozatlan időtartamra létesített munkaviszonyát 2008. november 24-én rendes felmondással megszüntette. A felolvasott szerződés szerint a Well Kft. már 2007 februárjában megbízásos jogviszony keretében foglalkoztatta L. Ottót, három hónapos próbaidőben állapodtak meg. L. Ottót üzletfejlesztési menedzserként alkalmazta a Well Kft., havi bruttó alapbére 1 millió 45 ezer forint volt.
A vádlottak egybehangzó reagálása szerint a szerződések elérték a meghatározott célt, még akkor is, ha némelyik "negatív reklámot" jelentett a közlekedési vállalatnak. Az ügyész hangsúlyozta: nem talált egyetlen olyan újságcikket sem, amely az adott időszakban folytatott reklámkampányt kedvezően értékelte volna.
Az az észrevétel, hogy a negatív kampány is kampány, ellentétes azzal a vádlottak által eddig képviselt állásponttal, amely szerint a BKV Zrt. pozitív imázsának kialakításáért kötöttek kommunikációs szerződéseket külső cégekkel - mondta az ügyész.
R. Miklós nyolcadrendű vádlott kérte, hogy vele szemben az ügyészség módosítsa a vádat, mert a BKV Zrt. és az egyik külsős cég 2008 decemberében kötött szerződését a vádirat szerint ő terjesztette elő, holott csak 2008. szeptember végéig állt alkalmazásban a közlekedési vállalatnál.
A per december 11-én a tizenkettedrendű vádlott kihallgatásával folytatódik. A vádirat szerint a Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes által létrehozott és vezetett bűnszervezet 2007 januárjától 2008 augusztusáig 1,49 milliárd forintot meghaladó vagyoni kárt okozott a BKV-nak.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/105061/#ixzz2EIxDt59R
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél a pápai középfokú iskolák igazgatóinak
  2012-12-06 21:13:04, csütörtök
 
  Nyílt levél a pápai középfokú iskolák igazgatóinak

Tisztelt Igazgató Asszony / Úr!

Az egyik internetes oldalon (Kuruc.info) olvasói levél formájában értesültem arról, hogy Pápa városában a középfokú iskolák tanulóit arra kényszerítik az iskolavezetők, hogy kötelező jelleggel vegyenek részt "Az elfeledett szomszédaink" című kiállításon.

A kiállítás a helyi zsinagógában van elhelyezve, és a pápai zsidóságnak állít emléket.

Ezen kiállítás a történelmi tények bemutatása mellett (helyett) nem szól másról, mint a pápai ifjúság tudatában és lelkében elültetni a bűnös nemzet fogalmát.

Felháborítónak találom, hogy 22 évvel a módszerváltás és 2 évvel a fülkeforradalom után még mindig első számú "feladat" a történelemhamisítás és az agymosás.

Nagyon sajnálom, hogy a történelmi tények bemutatásán túl, a tárlat és egyben a Pápa és Környéke Zsidó Kulturális Hagyományőrző Egyesület vezetője az objektivitást mellőzve, cionista propagandával traktálja a diákokat, a magyar történelem egyik kiemelkedő alakját, Horthy Miklóst becsmérli a tárlatvezetés során.

Az már megszokott tőle, hogy mozgalmunkat, a Jobbik Magyarországért Mozgalmat mint "jogutódot" emlegeti a holokausztot illetően.

A kiállításon résztvevő fiatalok személyesen is megkerestek, és úgy érzik, hogy a tárlatvezető megalázta őket magyarságukban.
Megalázó volt számukra, hogy az osztályok fiú tagjainak kötelező volt a kipa felvétele, noha a pápai zsinagóga nem tekinthető szakrális helynek.

Nagyon sajnálom, hogy iskolák igazgatói, történelemtanárai nem emeltek szót a kiállításon zajló cionista propaganda ellen, sőt információim szerint egyes iskolákban írni kellett zsidókról, és felolvastatták az írásokat az osztály előtt a diákokkal.

Szégyenteljesnek tartom, hogy az iskolavezetők asszisztáltak ehhez a megalázó helyzethez, s nem védték meg tanulóikat.

Úgy tudom, hogy az egyházi iskolák kivételével világnézeti semlegesség van az iskolákban.

Ezért kérdezem Önöktől, hogy miért tették kötelezővé a zsinagóga látogatást a tanulók számára?

A Hit Gyülekezete és a Jehova tanúi tanait követő tanulók nem vesznek részt az iskola azon rendezvényein, mikor a magyar nemzet ünnepei vannak, nem éneklik a magyar himnuszt.

Az ő esetükben tiszteletben tartják vallásos érzékenységüket.

Miért nem tették ezt a többségi társadalmat képviselő tanulókkal szemben?

Hibás döntésnek tartom, hogy az iskola vezetői semmibe vették diákjaik szabad akaratát, és ezáltal a cionista propaganda eszközévé tették tanulóikat.

Ezért a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi vezetése úgy döntött, hogy szórólapon kívánja felhívni a pápai ifjúság figyelmét Horthy Miklós kormányzó nemzetmentő tevékenységére, és példákkal bizonyítja, hogy a cionisták mennyit ártottak és ártanak még ma is Hazánknak.

Orbán Imre
Jobbik Magyarországért Mozgalom
elnök, Pápa
Veszprém megyei alelnök

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amerikai terrorizmus: Élet drón-halállal
  2012-12-06 21:12:26, csütörtök
 
 
Amerikai terrorizmus: Élet drón-halállal

2012. december 6. csütörtök Komlómédia

Múlt héten, a Stanford Egyetem és a New York Egyetem kiadott egy tanulmányt a drónok (pilóta nélküli légi járművek) használatáról a mindig-fejlődő, de sose-végződő terrorellenes háborúban. Sajnos, sok kommentátor nem vette a riport fő üzenetét: a drónok az egész civil lakosságot terrorizálják. Én voltam a tanulmány kutatóinak egyike, és heteket töltöttem Pakisztánban, interjúkat készítve több, mint 60 észak-vazirisztáni emberrel. Sokan közülük támadások túlélői voltak. Mások elvesztették szeretteiket és családtagjaikat. Mindannyian a megsemmisülés állandó félelmében élnek. A riport címét az adta, amit én és kollégáim tanultunk ennek az amerikai drón háborúnak névtelen és ismeretlen áldozataitól.


Az emberek a világban azt képzelik, hogy a drón elrepül egy célponthoz, sebészi precizitással kilövi rakétáit és aztán visszatér egy US-bázishoz, több száz vagy ezer kilométer távolságra. De Pakisztán észak-vazirisztáni törzsi területeinek egén a drónok jelenléte állandó, sokszor hat lebeg a falvak fölött egy időben. Az emberek hallják őket éjjel-nappal. Elkerülhetetlen jelenség, a halál derengő réme felülről. És ez a jelenlét kitartóan rombol szét egy Rhode Islandnál kétszer nagyobb közösséget. Szülők félnek iskolába küldeni gyerekeiket. Az asszonyok félnek összetalálkozni egymással a piacon. Családok félnek összegyűlni a korábbi támadásokban hibából meggyilkolt emberek temetésén. Gépjárművezetők félnek élelmet szállítani az ország más részeiből. A mindennapi élet rutinja szét lett tépve darabokra. Vitathatatlan ártatlanságú emberek otthonaikban lapulnak, és félnek gyülekezni az utcán. A "dupla csapok"(1), vagy másodlagos támadások ugyanazon célpont ellen visszatartják a lakosságot a segítségadástól olyanoknak, akik megsebesültek. Egy vezető humanitárius ügynökség, megdöbbentő módon, most hat órát késik a segítségadással.

Még rosszabbá teszi a helyzetet, hogy senki nem tudja megmondani ezen közösségek lakóinak, mit tehetnének biztonságuk érdekében. Az egész félelmetesen véletlenszerű. Senki nem tudja, ki van az amerikai "halállistán", senki nem tudja, hogyan került oda, és senki nem tudja, hogyan kerüljön le róla. Hirtelen és figyelmeztetés nélkül, egy rakéta becsapódik, s 16 méteres sugárban mindenkit megsemmisít. Természetesen az Obama-adminisztráció azt állítja, hogy csak harcosokra csap le. De azt megtanultunk 9/11 óta, hogy az apró betűs szöveget kell olvasnunk. Amit az emberek nem érzékelnek, az az, hogy az adminisztráció úgy határoz meg egy harcost, mint: minden katonaköteles korban lévő férfi, rendszerint 18 és 65 éves kor között. Mivel az USA általában nem közli a meggyilkoltak neveit, így nem tudhatjuk, hogy az áldozatok valóban harcosok voltak-e, vagy harcosoknak voltak-e tekintve, csak mert Washington rájuk mondta, hogy azok. Tényleg, az egész eljárás tele van ugyanazokkal a hibákkal, mint ami a fogolytartó rezsimet veszi körbe a Guantánamo-i katonai börtönben, Kubában.


Afganisztánban a Bush-adminisztráció hatalmas pénzjutalmakat fizetett helybeliek információiért. A törzsi és családi viszálykodásokban bővelkedő területeken az eredmény előre tudható volt: ártatlan emberek százaira volt hibásan mutogatva, hogy Talibán vagy Al-kaida, akik közül sokan éveket töltöttek Guantanamoban, vagy más tengerentúli amerikai börtönben. Most az Egyesült Államok hasonló ösztönzőket ajánl fel olyan embereknek, akik megígérik harcosok beazonosítását Észak-Vazirisztánban. Az állítólagos harcos otthona meg van jelölve GPS nyomkövetővel, és később, mikor az informáló biztos távolságban van, szilánkokká lesz lőve. Mivel senki nem tudja, kik az US-drone-attackinformátorok, az emberek nem hívnak meg senkit otthonukba. Az egész közösség behúzódik és nem mer kibátorkodni, de ugyanúgy fél a külvilágot is behozni. Ezt jelenti drónok alatt élni. Észak-Vazirisztánt a világ legnagyobb börtönévé változtatta, egy óriási megszállt zónává. Egy humanitárius dolgozó, aki New Yorkban volt 9/11-én és most Észak-Vazirisztánban dolgozik, elmondta nekünk, hogy a közhangulat mindkét helyen teljesen egyformának érződik. Az állandó terror érzete egy olyan érzés, ami nem ismer határokat. Persze, fel kell tenni a kérdést, hogy a nemzetközi törvények értelmében megengedhető-e a drónok használata; az én véleményem az, hogy nem. Persze fel kell tenni azt a kérdést is, hogy a drónok a céllal ellenkező hatást érnek-e el; az én véleményem az, hogy igen. De a párbeszéd ezekről a dolgokról közel se teljes, amíg nem fogjuk fel igazán, mit jelent drónok alatt élni.

Jennifer Gibson - LA Times, 2012. október 4


Jennifer Gibson ügyvédi alkalmazásban áll a Reprive-nál, egy London bázisú jogi jótékonysági szervezetnél, ami pakisztáni drón-áldozatok tucatjainak érdekeit képviseli. Része volt annak a Stanford kutatócsoportnak, amelyik Pakisztánban tett látogatást, és az "Élet drónok alatt" társszerzője.

Forrás: www.jovonk.info / www.thetruthseeker.co.uk

2012.12.05. Irán újabb amerikai drónt fogott el
2012.12.05. Elkezdődött a magyar PRT kivonulása Afganisztánból
2012.12.04. Miért van szükség az amerikai hírszerző drónokra?
2012.12.03. Az európai fejlesztésű drón megtette első útját
2012.11.23. Jogvédők a gyilkos robotok betiltását szorgalmazzák
2012.10.29. Egy iráni drónnak sikerült lefotóznia titkos izraeli bázisokat
2012.10.29. Már a tengeri ütközet is távirányítású lesz
2012.08.24. Az ENSZ felhívása a drónok alkalmazásáról
2012.06.30. Egyetemisták térítettek el egy drónt

Kapcsolódó:
A vegyi fegyverekkel való riogatás Szíria megszállásának előkészítése (hunhir)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2012.11 2012. December 2013.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 583 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2820
  • e Hét: 13087
  • e Hónap: 24198
  • e Év: 177694
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.