Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Nemet mondott az EP az EU-büdzsére - csontra fognak bennünke
  2013-03-13 22:15:40, szerda
 
  Nemet mondott az EP az EU-büdzsére - csontra fognak bennünket szívatni
2013. március 13. 18:58
Kostás Roland - Hunhír.info

eu-eg-250.jpgAz Európai Parlament ígéretének megfelelően bekeményített, és tárgyalni akar a 2014-2020-as költségvetéséről, amelynek fő számairól februárban maratoni tárgyaláson egyeztek meg az uniós állam-, és kormányfők. Nagy a valószínűsége, hogy a cionisták uralta EP meg akarja majd leckéztetni a magyar pusztabunkókat, mert betámadták a sékellel teli frigyládájukat! A vége úgyis az lesz, hogy ki kell lépnünk ebből a poloskás gettóból!

Az EP elfogadta azt a tárgyalási mandátumot, amelynek alapján az ír tanácsi elnökséggel tárgyalóasztalhoz ülhet a keretköltségvetés megvitatására, de a jelenlegi formájában elutasítja a megállapodást. Az EP állásfoglalása felhívja a figyelmet a kifizetések és a kötelezettségvállalások közti hiányra, amit miatt adott esetben uniós programok állhatnak le - lásd az Erasmus-szal kapcsolatos tavalyi aggodalmakat, hiszen az oktatási csereprogram az év vége előtt kifutott a pénzből. Az EP szerint a kérdést meg kell oldani, különbed deficitesnek mondható az uniós büdzsé.

Az EP azt is szeretné elérni, hogy a keretköltségvetés kellően rugalmas legyen, és fel nem használt pénzeket át lehessen csoportosítani, illetve a periódus felénél felül akarja vizsgálni a kiadásokat. Legkésőbb az év végig kell megoldást találni a kérdésre, de várhatóan pár hónapon belül megszületik a megállapodás a parlament és a tanács között.

Nagy a valószínűsége, hogy a cionisták uralta EP meg akarja majd leckéztetni a magyar pusztabunkókat, mert betámadták a sékellel teli frigyládájukat! A vége úgyis az lesz, hogy ki kell lépnünk ebből a poloskás gettóból!

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62762
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha önök nem tudnak rendet tenni, akkor majd rendet tesznek
  2013-03-13 21:14:32, szerda
 
  Ha önök nem tudnak rendet tenni, akkor majd rendet tesznek mások...


szerda, március 13, 2013


...ha ön nem Balatonfüred környékére járna szobrot avatni, hanem gyakrabban járna Szatmárba, akkor talán jobban képben lenne. Ha az önök gyermekei az Ópályi általános iskolába járnának, vagy hogyha ott laknának, vagy ha az ópályi cigánytelepet átköltöztetnénk egy évre a Rózsadombra vagy a pesti belvárosba, akkor ne féljenek, megtudnák, hogy hol lakik a Jóisten.

Ez egész egyszerűen elképesztő. Ez hazugság. Az egész települést széthordták. Én személyesen győződtem meg államtitkár úr, önnek is ezt kellett volna tennie. Én jól meggondoltam, hogy mit mondok, önnek is ezt kellett volna tennie. 4500 aláírással szemben három polgármester, amiből kettő fideszes, politikai haszonszerzés céljából megfogalmazott véleménye nem lehet mérvadó.

Ha önök nem tudnak rendet tenni, akkor majd rendet tesznek mások! Ez nem fenyegetés, hanem ígéret!

http://www.youtube.com/watch?v=wK56CP9PglU&feature=player_embedded


http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/03/ha-onok-nem-tudnak-rendet-tenni-akkor.ht ml
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A látóember
  2013-03-13 21:05:09, szerda
 
 
A látóember

2013.03.13. 19:53

A Fényességes a jövőbe lát. Vagy Ő írja a jövőt. Valamikor decemberben, az egyik rádióinterjújában könyörögve kérte a devizahiteleseket, hogy válasszák az árfolyamgátat, mert az megvédheti őket a jövőtől. Most ül a kis kuckójában és figyeli az euró fékeveszett száguldását. Közben maga elé zsolozsmázza, hogy "Én megmondtam. Szóltam előre."

Bizony a sajnálatos márciusi eseményeket ő már előre látta decemberben. Csak senki nem hallgatott rá.

Vagy karácsonykor bevásárolt a Fidesz frakció 290-es euróból, most meg eladnak ezerrel. Ezt tojta a nyuszi.

http://mittu-domain.blog.hu/2013/03/13/a_latoember
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dakota évértékelő
  2013-03-13 20:44:41, szerda
 
  Dakota évértékelő

Old Dakota 2013. március 4., hétfő 08:10

Ne üsd a komancsot, ha szálka akad a torkán. Híveim dakoták a politikai ellenfeleinek támadása nem elsődleges feladatunk. Csak a túlbuzgó híveink szeretik levezetni ezen a módon az országimázs építésben felgyülemlett energiáikat.

Mint a dakoták főnöke kijelenthetem, hogy sokat teljesítettünk. Megvolt bennünk az erő és az elszántság, hogy változtassunk, mert mi jók vagyunk, csak az ellenfeleknek és az országnak kell változnia. Erőfeszítéseinket siker kezdi koronázni, és nyugodt dakota szívvel kijelenthetjük, hogy jók voltuk, tehát Én is jó voltam. Sőt ebben az évben is Én voltam a legjobb. De ha nem is a legjobb, de jó voltam. Legjobbat meg nem hirdetünk.indian

Én vagyok a legjobb e dakota honban, talán egész Európában, még ha ezt Európa nem is látja be, nem kis részben itthoni komancsok külhoni ármánykodásának köszönhetőn. De a komancs kutya ugat, a dakota halad. Munkásságom töretlenül fejlődött ebben az évben is. Kitűzött célomat elértem. Célkitűzéseimtől nem hagytam magamat eltéríteni egy pillanatra sem. Az országgal, a nemzettel együtt haladtam előre, és a nemzet egy emberként követett. Annak ellenére, hogy a komancs szutykos kézzel nyúl a tálba, hogy minden az övé legyen. Ez a dakota bölcsesség azt sugallja nektek híveim, hogy léteznek olyan politikai és civilizációs szabályok, amelyeket magára adó párt soha nem szegne meg. Komancs ellenfeleinket ez szemmel láthatóan nem zavarja. Mint ahogy az sem, hogy az általuk összeharácsolt privatizációs zsákmányról a többiek mondtak le, mert a fő komancsok közelebb ültek a tűzhöz. Nem mérhetünk mindenkit a magunk dakota mércéje szerint. A komancsok vérlázító viselkedésére is ki kell dolgoznunk cselekvési programokat. Mert ha nem úgy járunk, mint a nagy hadvezérek orosz hadjárataik során. Rajtavesztünk. Mélységesen szánandó az a gyermeki viselkedés, amellyel a komancs ellenfelünk a szokottnál is értelmetlenebb akcióin settenkedik. Dakota felebaráti szeretetből rá kell mutatnunk arra, hogy munkájuk a körülményektől függetlenül eleve kudarcra ítéltetett. Ingerült támadásuk nem sebez minket mélyebben, mint őket az a tény, hogy minden törekvésük ellenére ismét az igazunkkal kell szembesülniük.

Mi dakoták, és különösen Én dakota jó úton haladunk! Megőrzöm és megőriztem függetlenségemet. Így van ez még akkor is, ha általában azt teszem, amit mondanak nekem, mire költsem a pénzemet és mennyit, hova menjek, kihez és mikor. De Én teljesen a szabad akaratomból engedelmeskedem. Nem vagyok gyarmat! Az Én szavam nem eladó. Csak ha rendesen fizetnek érte. Én tudom; ahogy mind több szegény magyar embernek jut mind nagyobb kenyér, mind több szegény, de tehetséges magyar fiatal részesül a mind színvonalasabb ingyenes magyar oktatás áldásaiban.fejdisz

De ahogy a szegény dakoták és komancsok is csak akkor érzik, ha kapnak, ha előbb megfosztjuk őket mindenüktől. Én a dakoták vezére nem egyszerűen jó vagyok, de nagy. Lehet, hogy ezt itthon még nem mindenki látja, lehet, hogy Európa sem hisz még a szemének, de Kelet-Ázsia, Közel-Kelet már fölfigyelt rám. Természetesen tudjuk, sok idő kell ahhoz, hogy beérjenek, a törekvéseim. De nekem van időm,- legalább tizennyolc évem- van türelmem, van önfegyelmem is. Népszerű dakota közmondás szerint: ,,ha te tömöd a békepipát. az ellenséged szívja meg!" Ez alapvető a politikánkban mert a háború és a vérszerződés között mindössze annyi a különbség, hogy a vért hányan adják össze.

Hihetetlen programokat találtunk ki és indítottunk útjára. Az országos feladatainkat megoldó programokat! A dakota romák felemelkedését célzó Ku-Klux-terv. Vagy a vasút és hídépítést elősegítő Matuska-terv, a múzeumok és könyvtárak ügyét egyszer s mindenkorra megoldó Néró program, a szegénység problémáit rendező Nemzeti Tiborc Panaszai Testület, a hajléktalanokat gondozó Nemzeti Diogenész Program, vagy a hosszú távú nemzetstratégiát kidolgozó Nemzeti Pávatánc projekt.

Gondolkodom, hogy hol követtem el hibát. És őszintén, töredelmesen meg kell vallanom Önöknek, Nektek, oda jutottam: sehol. Nem bírtam hibázni. Mindent tökéletesen csináltam.

Kedves barátaim, e szavakkal búcsúzom Önöktől, abba kell hagynom, ugyanis nem tudok már mit mondani, egyszerűen nincsen rám szavam. Döbbenten állok magam előtt. S alig hiszek a szememnek. Ilyen van? Ilyen lehet? Ilyen tökély, ilyen magabiztosság, ilyen erő? És bólintanom kell: igen van. Csak rám kell nézni. Híveim ne feledjétek a régi dakota bölcsességet: ,,csak a komancsok kenuja borul fel! Mi dakoták csak fejjel lefelé evezünk!" Vannak olyan események, amelyek velünk nem történhetnek meg. Az egyik ilyen a bukás. Az ellen törzseknél eleve elrendelt, hogy szemfényvesztő mutatványaik kihunytával a kijózanodott tömegek elhagyják őket. Mi dakoták és különösen Én dakota mindig a választók érdekeit nézzük, és velük dolgozunk a polgári értékeken nyugvó sikeres ország felvirágoztatásán.

Nem tudok már javallani végül csak ezt: kövessetek! Hajrá dakoták! Hajrá Én!

http://patacsipilvax.hu/2013/03/04/dakota-evertekelo/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Külföldi elemzők: gyors összeomlás előtt áll Magyarország
  2013-03-13 20:36:03, szerda
 
  Külföldi elemzők: gyors összeomlás előtt áll Magyarország

125 hozzászólás propeller.hu 2013. 03. 13. 10:28

Ha a magyar kormány és a jegybank folytatja erősen unortodox politikáját, akkor rövid időben belül összeomolhat az ország finanszírozása - állítja a Danske Bank elemzője.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök vissza akarja szorítani a külföldi bankok magyarországi jelenlétét, egyre mélyülő összeütközésbe került az Európai Unióval és öt hónapos csúcsra lökte az ország tartozásainak adósságbiztosítási felárát (cds) - kezdi a tegnapi nap magyarországi eseményeit összefoglaló tudósítását a Bloomberg.

Idézi a reakciókat a kormányfő megjegyzésére, miszerint 50 százalékos magyar tulajdont szeretne látni a magyar bankrendszerben. Az olasz Intesa Sanpaolo vezérének kifakadása mellett - Magyarország rémálom -, a dán Danske Bank A/S elemzőjének megállapítását is átveszi. Eszerint Orbán gyakorlatilag államosítással fenyegette meg a pénzügyi ágazat egy részét - olvasható a Napi.hu cikkében.

Amennyiben tett követi a felvetést, az tovább mélyítheti a konfliktust Budapest és Brüsszel között. Ha a magyar kormány és a jegybank vezetősége folytatja erősen unortodox politikáját, akkor megerősödik a kockázata egy nagyobb piaci összeomlásnak - állítja Lars Christensen, a Danske Bank elemzője. Egyre kevésbé látjuk, hogyan fogja finanszírozni Budapest a költségvetés kiadásait a nemzetközi tőkepiacokról, ha a kormány és az MNB nem csinál valamint nagyon gyorsan a befektetők idegességének lecsillapítására.


http://propeller.hu/itthon/2646401-kulfoldi-elemzok-gyors-osszeomlas-elott
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzetünk vértanúiért és hőseiért
  2013-03-13 20:21:29, szerda
 
 

Nemzetünk vértanúiért és hőseiért
2013. 03. 12. kedd. - 08:02

Salzburgban a Hungarista Mozgalom szórványa március 10-én (a 10. évfordulón - a szerk.) mondatott engesztelő gyászmisét Szálasi Ferenc és a bolsevizmus elleni harcban hősi halált halt összes magyar mártírok és hősök lelki üdvéért. A Makart-téri templomban tartott gyászmisére a salzburgi hungaristák meghívó útján szeretettel vártak minden nemzeti érzésű magyart.

A gyászszertartás alatt a hungaristák mellett a nemzeti emigráció több tagja is lerótta a kegyelet adóját vértanúink iránt.

A mise végeztével a miséző plébános döbbenetes hatású beszédet mondott. Lelket megrázó, szellemet lenyűgöző szavai könnyet csaltak hallgatói szemébe és mélyből feltörő gondolatai, becsületes magyar szívének visszhangja felejthetetlen élmény volt. Egy magyar ember beszélt, aki nem pártok szekerét tolja - de nem hajlandó megtagadni az igazságot csak azért, mert annak kimondása napjainkban ellenkezik a ?realitással". Egy magyar pap szólt híveihez, aki nem hajlandó pártoskodni a ?nem szalonképes" hősök megtagadásával, igazságaik és áldozataik elhallgatásával, de kötelességének tartja pártokon, érdekeken, klikkeken felül és kívül hirdetni, hogy a becsület és vértanúság előtt akkor is meg kell hajolni, ha a mártírok neve nem jó csengésű a becsületet, vértanúságot, hitet kigúnyoló törpe jelleműek előtt.

Íme, a gyászmisét követő beszéd teljes szövege:

?Testvérek!

Nem akarok komikussá válni azzal, hogy én beszéljek nektek Szálasi Ferencről. Ti jobban ismertétek őt, mint én, közelebb voltatok hozzá, személyes kapcsolatban álltatok vele. S amikor ti harcoltatok, én egy bácskai plébánia ölén remegtem, híveimmel együtt, a dúló csaták borzalmaitól.

Mégis, nem állhatom meg, hogy egy-két gondolatot ki ne emeljek azokból, amelyek itt a szentmise alatt leptek meg.

Privát beszélgetések közben mondottam többször: egy hibát követett el Szálasi: miért ment haza meghalni? Mentette volna életét! Ma lenne egy fix kristályosodási pont ebben a széteső, laza, önmarcangoló, civakodó emigrációban; lenne egy fix pont, akit vagy nagyon szeretnének, vagy nagyon gyűlölnének. - S most mégis meg kell önmagamat cáfolnom: amit tett, az nem volt hiba! Mert ugyanezt tette az Istenfia is. Lejött az égből a földre, emberré inkarnálódott. Hihetetlenül, szédítően nagy tett, istenien végtelen gesztus. S mégis - céljának végrehajtására nem vett több időt igénybe, mint három évet, de ezt sem egészen. Miért halt meg olyan fiatalon? Miért nem tanította a világot 85-90 éves koráig? Hisz megtehette volna: Isten volt. S miért hallgatott 30 évig? Hisz 12 éves korában már bámulatba ejtette a teológiai iskolák bölcs véneit. - Az isteni eszméknek nem kell az idő érlelése. Az igaz eszméknek pecsét kell, az eszméknek igazolás kell. Az Istenfia meghirdette eszméit: erre elég volt a nem egészen 3 évi tanítás, s aztán rájuk tette szenvedéseivel, vérével a pecsétet. S ez a vér, ezek a kínok, a töviskoszorú és vérizzadás, a megaláztatás és a keresztfa örökéletűvé biztosították Jézus tanait.

De Isten szentjeiben is ugyanezt a módszert követi. Szent Imre herceget elvette a magyar nemzettől, pedig látta, tudta, hogy mekkora szükség lett volna rá emberi bölcsesség szerint. Isten mégis elvette őt és eszményt, ideát magasztosított belőle. És Szent Imre így többet használt a magyarságnak, mert így örök példakép lett. Ha életben marad és elél 70-80 évig, csak saját korára hatott volna.

Szálasi elment. A börtön, az akasztófa, a vértanúság gyötrelmei közt eszménnyé vált, kínjaival tette fel a pecsétet sokat gúnyolt eszméire. Ellenfelei csak nyálazni tudták e tanokat, csak fecsegni tudtak róluk - ő meghalt értük. Ez az áldozat, ez a hősi halál igazolta a hungarizmus eszméit.

Meg kellett halnia, mert nagyon szerette Urát, Istenét, Megváltóját: Krisztust. Meg kellett halnia: nem volt sem a párisi, sem a londoni, sem a new yorki nagypáholyok embere, nem volt szabadkőműves bizalmi, megbízott, ágens. Sőt ellenkezőleg: mélyen hívő, hitét praktizáló katolikus volt. Már ez elég volt önmagában arra, hogy akasztófára küldjék őt azok a nyugati páholyok, melyek a Patrona Hungariae tanra Trianonnal és Parissal feleltek, melyek a szabadkőműves Benest és kommunista Csehországát tették meg nyugati bálvánnyá.

Közvetlen környezetében élt magyaroktól és itt a mattsee-i és salzburgi osztrák papoktól tudom, hogy Szálasi mily buzgón járt szentmisére, mily példásan végezte el szentgyónásait, mily férfias hittel járult a szentáldozáshoz. Az ő száján a hit és vallás nem üres politikai szólam volt, hanem átélt és praktizált valóság. Börtönében, halála pillanatáig társalgott lelkiatyjával.

Soha el ne feledkezzetek minderről, ti, akik eszméinek apostolai, továbbvivői vagytok. Mozgalmatok alapdogmái közül ki ne engedjétek lopni a pozitív keresztény hitet és ennek alapítóját, a Názárethi Jézust! Legyetek Szálasi Ferenchez e pontban is méltók, ha a szabadkőmíves, ateista nyugat nem is szeret emiatt titeket.

És legyetek hozzá méltók abban is, hogy önzetlenül szolgáljátok a hungarumot: a magyar hazát, a magyar népet, a magyar kultúrát, a magyar jövőt. Szálasi lelki, jellembeli nagyságát az ő kopott felöltőjével lehet igazán lemérni. Ha igaz mindaz, amit puritán önzetlenségéről hallottam, - pedig nincs semmi okom arra, hogy a tanúskodók szavaiban kételkedjem - akkor leemelt kalappal kell megállni emléke előtt.

Otthon is láttuk, hogy miképpen siettek meggazdagodni az állami kisebb-nagyobb húsosfazekak mellé került ?önzetlen" hazafiak. De amit itt nyugaton láttunk és látunk, hallottunk és hallunk, az halálosan kiábrándító. Dollárért minden és mindenki eladó! Dollárért eladták Szálasi ellenfelei és gyilkosai az ezeréves magyar határokat, dollárért írtak magyar múltat piszkoló, nyálazó könyveket, dollárért beálltak - Izaiás szavaival élve (56, 10) - ?néma kutyáknak" s hallgatnak, amikor hangosan kellene kiabálniok, dühösen, vészt jelezve kellene ?csaholniok". - S ezek a dollárért mindent eladó ú. n. magyarok vádolják azt a Szálasit, aki kopott felöltőben volt magyar államfő. De Mussoliniről is tudjuk, hogy vasalt láda számra voltak mesés kincsei, Peronról olvashattuk ugyanezt, Hitler is épített magának egy sasfészket, Sztálin elvette népétől mindenét, Truman pedig hatalmas összegért eladta a LIFE-nek azokat a bizalmas információkat, melyeket a MacArthur ügyet kivizsgáló szenátusi bizottságnak megtagadott: pénzért szívesen eladta azokat a felvilágosításokat, amelyeket a kongresszusnak közérdekből nem volt hajlandó átadni, - ugyanakkor Szálasi Ferenc kopott felöltőben volt államfő.

Legyetek hozzá ebben is méltók. Mutassátok meg a magyarságnak, hogy önzetlenül is lehet a nemzetet, a hazát, a népet szolgálni. S amikor megvesztegetéssel, pénzzel csinálják a világpolitikát, - amikor a bolsevizmus ellen is fegyverek helyett s eszmei harc helyett csak pénzeszsákokat állítanak, - amikor még a levegővel is a korrupció miazmáit és baktériumait leheljük be itt nyugaton, - akkor ti Szálasi Ferenc példáját kövessétek, aki az eszméit nem árulta el pénzért, de azoknak hatalomra jutásából sem csinált magának anyagi előnyöket.

Ellenségeinek pedig azt üzenjük, hogy ne keverjék össze az eszmét a pártban sürgött-forgott egyedek emberi hibáival. Az evangéliumokban, az apostoli levelekben meg Szent hagyományban reánk maradt Jézusi eszméket sem lehet megvetni az egyház kétezer éves történelme folytán élt keresztények emberi hibái és bűnei miatt. Ha úgy gondolják, hogy pártemberek kompromittálták a tiszta, a jó, a becsületes, az igaz eszmét, vagy Szálasi puritán életpéldáját, - akkor ők iparkodjanak ezt az eszmét kompromittálás nélkül szolgálni!

Befejezésül pedig azoknak, akik e szentmisébe is politikumot akarnak belemagyarázni, a következőket mondanám:

a) Szálasi Ferenc engedelmes fia volt a róm. kath. anyaszentegyháznak, hitét, vallását aktívan gyakorolta, - a szentgyónásban lelkét rendszeresen tisztogatta, a szentáldozásban Krisztusát hittel magához vette, akasztófájára pap kíséretében ment, utolsó órájára hittel készült: semmi okunk nincs rá, hogy azt a gyászmisét megtagadjuk tőle, mely kijár minden róm. kath. hívőnek, aki bűnbánattal ment ki ebből a világból.

b) Minden civilizált államban az a szokás, hogy az elhunyt államfő halálozási évfordulóján gyászmisét mondanak érte. Ezt megkapta Ferenc József, Károly király is. Semmi okunk nincs arra, hogy ezt a jogot elvitassuk Szálasi Ferenctől, aki a nemzet szabályszerűen, alkotmányosan megválasztott államfője volt.

c) Ferenc József még ?Isten kegyelméből uralkodó királynak vallotta magát, - a parlamentáris jogokat követelő mozgalmat véres háborúval nyomta el, - de a kiegyezés után nagystílűen el tudott nézni az aradi vértanúk kultusza s azok évenkénti gyászistentisztelete felett. Úr volt, gentleman és gavallér.

A yaltai, potsdami és nürnbergi demokraták, illetőleg azok szürke kis eszmetársai se nem urak, se nem gentlemanek, se nem gavallérok, mert minden demokráciás jelszavuk és elveik ellenére sem akarnak belenyugodni abba, hogy politikai ellenfeleiket legalább sírjukban hagyják békében pihenni. Az ilyen kötekedők kritikája azonban magában hordja saját ítéletét.

d) Petőfi írja egyik versében: - ?Ha nem születtem volna is magyarnak, e néphez állanék én." - Nos, én nem voltam soha életemben egyetlen politikai párt tagja sem, így Szálasi pártjához sem tartoztam, programját sem tanulmányoztam tüzetesebben. De itt az emigrációban a hungarizmus mellé álltam. Miért? Mert a lepergett 10 év Szálasit igazolt s nem pedig azokat a nyugati politikusokat, akik őt háborús bűnösnek bélyegezték s kiszolgáltatták halálra, - sem pedig azokat a magyar politikusokat, akik ellenfelei voltak s gyilkosai lettek. A háború utáni politikai irodalom nem Szálasit leplezte le, - nem Szálasira bizonyította rá Kelet-Európa, Kína, Kórea, Indokina elárulását, az atombomba titkainak szovjet kézre játszását, a legyőzött, kizsigerelt, halálra gázolt bolsevizmus újra felerősítését és világveszedelemmé fejlesztését, - nem Szálasi a felelős azért, hogy a világtörténelem legnagyobb tömeggyilkosát: Sztálint ültették Nürnbergben és a kelet-európai népbíróságokon a bírói székbe, nem Szálasi a felelős Tito tömegmészárlásaiért, nem Szálasi kezéhez tapadnak a jugoszláviai és oroszországi megsemmisítő-táborok szörnyűségei, nem Szálasi rendelte el a balti népek kiirtását, nem Szálasi gyilkoltatta le az Oroszországban és a csatlós államokban eltüntetett százezer és százezer hadifoglyot és deportáltat. Szálasinak felróják, hogy az alig 26 éve elrabolt ezer éves magyar határok revízióját hirdette, de gyilkosainak szabad volt a kétezer éve nem létező Izrael revízióját hirdetni és megvalósítani! Szálasi Ferencnek meg kellett halnia azért, mert azt hirdette, hogy az ezeréves határokon belül békés konnacionalizmusban éljen minden fia hazánknak, - de hóhérainak szabad volt egymillió őslakó arabot elűzni ősei földjéről s fantáziát elállító nyomorba taszítani.

Hát akkor miért Szálasi a rossz és miért az ő vádlói a jók, akik mind e szörnyűségeket elkövették? Mondjuk ki nyíltan s ne kerteljünk: Szálasinak volt egy nagy politikai bűne éspedig az, ami McCarthy szenátor, Mac Arthur tábornok, Chiang Kai Sek generális, Singhman Ree államelnök, ami Franco generális bűne is: s ez a bűn az, hogy antibolsevista volt megalkuvás nélkül! Ha McCarthy, vagy Mac Arthur, Chiang Kai Sek, vagy Singhman Ree történetesen Budapestnél harcoltak volna a bolsevista hadseregek ellen, akkor őket is felaggatta volna háborús bűnösként Roosewelt és Truman, meg az ő famulusuk, Sztálin. - Ezt az antibolsevizmust nem tudták megbocsátani Szálasinak azok, akiknek világtervében - első pontként - szerepel a bolsevizmus diadalra juttatása: a Morganok, a Morgenthauk, a Baruchok, a Kaganovicsok, a Slanskik, a Rákosiak, a Pauker Annák, a Kun Bélák, a Szamuellik, az atomtolvajok népe, - azok, akiknek főgondjuk volt az elmúlt 10 év alatt a bolsevizmusból világhatalmat csinálni, akik az UNO-ból bolsevista világközpontot alakítottak, - akik a koreai és a vietnami frontokon saját vezérlőtábornokaikat és saját katonáikat árulták el azzal, hogy a minisztériumok legtitkosabb hadijelentéseit sorra átjátszották az ellenségnek, - akik sajtójukban agyonhallgatják a bolsevizmus szörnytetteit és még ma is csak a nácik és nyilasok bűnein tudnak háborogni: ezek Szálasi vádlói.

Mi tehát emelt fővel mondunk Szálasiért szentmisét, ha ez ezeknek az ellenfeleknek nem tetszik. Hogy ki a megbélyegzett, - az mindig attól függ, hogy kinek a kezében van a bélyegző. Nos, ezeknek a világokat eláruló gengsztereknek kezében nem ismerjük el a bélyegző jogát!

Szálasi Ferenc itt a koporsódat szimbolizáló katafalk felett valljuk meg: mi a te bűntársaid vagyunk: antibolsevisták! S akik téged emiatt halálra adtak, azok gyilkosok! Igaz, ennek megvallásához még ma is bátorság kell. Krisztus Jézus akasztófája-keresztje alatt is bátorság kellett ahhoz, amit a jobb lator és a kivégzőosztag századosa tettek, amikor a jelenlevő Főtörvényszék bíró urainak füle hallatára megvallották: Názárethi, te valóban ártatlan vagy, te valóban az voltál, aminek állítottad magadat s amiért bíráid ide juttattak: az Isten Fia, annak a másik országnak Ura, - ártatlan Istenember. Bíráid tehát közönséges gyilkosok. - Az apostolok gyávák voltak e vallomásra: szétfutottak, remegve bezárkóztak, gyáván megtagadták. A zsidó lator ellenben és a római pogány százados bátran vallomást tettek mellette. A tömeg, mely kínjait élvezte, gyötrelmein mulatott, haláltusáját kikacagta, megkínzott, vonagló, haldokló testét leköpdöste, gúnyvicceket faragott rá, míg a fán függött: mellét verve oszlott szét bitófája alól: ez is tanúskodás volt.

Szálasi Ferenc, te - aki Jézus Krisztust szeretted, - imádtad, az Oltáriszentségben magadhoz vetted, - sokkal jobban imponálsz nekünk, mint azok, akik ?T a világból kiűzték és ma is kiűzik, akik Jézust megölték és ma is öldösik, megfeszítették és ma is feszegetik, - s akik ma azt a világprogramot vallják, amit a római megszálló haderők főparancsnokának bírói széke előtt ordítoztak: Nem akarjuk, hogy ez uralkodjék rajtunk - nem kell királyunknak, - el vele, -feszítsd meg őt!

Szálasi Ferenc: a légionárius utódai már temelletted tanúskodnak, - a jobb érzésű latrok is rájöttek már, hogy ártatlanul taszítottak a gyilkos bírák a latrok közé, -- a gondolkozni nem tudó tömeg is veri már a mellét, - s ha egy mindent elpusztító istenítéletes, sziklákat repesztő, eget elsötétítő, sírokat megnyitó, templomkárpitokat hasogató, földrengéses nagypénteki iszonyat végét nem veti a világnak, akkor az eljövendő politikai és történelmi húsvét Téged igazol."

A beszéd elhangzása után a gyászmise résztvevői megilletődött lélekkel távoztak.

Forrás: Út és Cél (betiltva.com nyomán)


http://kitartas.mozgalom.org/eszme/nemzetunk-vertanuiert-es-hoseiert
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán: a matolcsyzmust kidobtuk!
  2013-03-13 19:52:41, szerda
 
  2013.03.13. 04:28
Orbán: a matolcsyzmust kidobtuk!


Ha nem ülnénk nyakig a recesszióban engem szórakoztatna, mikor a sültbolondok összeülnek és a fejükben lévő zagyvaságot kivetítve verbálisan maszturbálnak a nemlétező sikereik fölött. Éppen csak annyi a bibi, hogy 307 forint egy euró, ütnek minket minden oldalról, és már a leghűségesebb mamelukok sem mernek olyan hevesen bólogatni a Vezért önpolírozására, hogy a lelkesedés lendületétől asztalszélét lefejelve aléljanak el a sikertől.

ÉdesViktor álmot látott megint, olyan álmot, amit rajta kívül senki a világon. Növekedés lesz akárki meglássa, majd a pénzpiaci és világgazdasági elemzők is úgy fognak működni, mint a bíróságok itthon: egy legyintéssel lelárifárizzuk őket és alaptörvénybe foglaljuk, hogy nálunk bármilyen metódussal számolt eredményt gazdasági növekedésnek hívnak, oszt'punktum. Hiába súgta oda neki Parragh László, hogy kisgazdám, azért mert te azt teccel mondani még nem lesz növekedés baszki, három éve ígéred, pszt(!) az vezényszóra nem megy, de Viktor fittyet hányva mindenre csak vigyorgott, mint aki kéjgáz limuzinban utazott odáig.

orbán-gdp.gif

A mondatait egyesével ízekre lehetne szedni, de lássuk be tökunalmas meg felesleges is. Van itt azonban két dolog amit érdemes kicsomagolni az orbánkampány nyelvjárásból és lefordítani magyarra.

1: "Matolcsy miniszter urat ellenfeleink azzal szokták gyepálni, hogy egy fantaszta. Nem véletlenül hiszen ő elsősorban gazdasági modellekben gondolkodik. 2010-ben új modellt kellett teremteni, kisebb reformokkal nem lehetett előrébb jutni, teljes átszervezésre volt szükség (...) Most már megnyugtató "pólusú" gazdasági minisztert is fel lehetett kérni. Varga Mihályt hallgatva én is, mondhatni, megnyugodtam"- mondta Orbán, aki szerint ugyanakkor most viszont már az új gazdasági modell boltját kell vinnünk."

Teccikéteni, hogy akkor a matolcsyzmust mint gazdasági modellt kivágtuk a kukába, és az "új modell boltját" kell vinni, ugye?

Apró szépséghiba, hogy az unortodoxiából egy vállrándítással kifarolni és ortodoxia irányába menetelni azért nem lehet. El teccentünk ezt kúrni, ugyanis. Ami egy ortodox szemléletű gazdaságban működhetne - forintleértékelésen keresztül történő gazdaságélénkítés - az 3 év unortodoxia és 1 év recesszió után már sajnos nem fog menni, és a nagyon vágyott gazdagi növekedésre sem lesz hatással. Akkor sem, ha viccesfiú gyakorlatilag utasította a dehogy-kézivezérelt Kusza Szemet a további alapkamat csökkentésre.

2: Parragh László a pénzügyi szektor egy része fölött elvesztett irányításról, Varga a múlt héten a bankrendszerünk normális működésének helyreállításáról beszélt, Viktor meg arról, hogy a bankrendszer minimum 50%-nak magyar kézben kéne lennie. Lassan annyi pénzünk nincs, hogy gyalog hazamenjünk Levédiába, de álmok azok továbbra is vannak. Sebaj, ha a CIB anyabankjának nagyfőnökét , az OTP egy nap alatt 26 milliárdot bukó részvényeseit nézzük akkor lesz hely a magyar bankrendszerben hamarosan, nem kell könyöklő harcot vívni a kiterjesztett takarékszövetkezeteknek a fiókhelyekért. Lehet álmodozni, hogy a vállalkozói hitelek kamatterhei csökkenjenek, csak majd egyszer áruljátok már el a Nagy Megfejtést, pénz honnan a francból lesz mindehhez.

Mert "Nem vagyunk kommunisták, nem irigyeljük mások pénzét." - legfeljebb azokét, akik még mindig képesek finanszírozni a gazdaság egyre ritkuló hazai tőkés beruházásait, és learatják a babérokat helyettünk. Ráadásul annyira nem vagyunk kommunisták, hogy "a kommunista rendszer szakmunkásképzési rendszeréből" csinálunk becsületbeli ügyet. Végül is miből másból?

http://varanus.blog.hu/2013/03/13/orban_a_matolcsyzmust_kidobtuk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország folyamatos fosztogatása
  2013-03-13 19:39:29, szerda
 
 

Dr. Drábik János1
Magyarország folyamatos fosztogatása


Magyarország folyamatos fosztogatására az elmúlt két évszázadbanaz ismételtenrákényszerítettháborúkkal és a nemzetközilegmegszervezett eladósítással került sor. A bécsi
Rothschild-ház
adósságbakényszerítési kísérletének az elutasítása miatt tört ki aháború 1848 szeptemberében, és alakult át a békés forradalom véresháborúvá.Már a reformkorban is az volt a magyar társadalom egyiklegfontosabb problémája, hogy a magyar pénzügyeketmonopóliumkéntegy bécsi magánbank intézte. Magyarországon nemvolt bankhitel. A pénz amiatt áramlott ki az országból, hogykiszolgálja ezt a bécsi bankot. De kiáramlott a pénz adók, regálék,kölcsönök, a kölcsönök kamatai, vámok, kincstári jegyek és a császárikatonaság elszállási költségei formájában is.Amikor 1848-ban Kossuth lett a pénzügyminiszter, azonnalhozzáfogott az üres államkassza megtöltéséhez, és egybankjegynyomda felállításához. A gazdasági élet működését biztosító,fedezettel bíró magyar pénzt akart bevezetni. A bécsi Rothschild-házirányítása alatt állott Osztrák Nemzeti Bank, az ONB, azonban nemvolt hajlandó valódi pénzre beváltani az általa kibocsátottbankjegyeket, és egyidejűleg gyorsított ütemben vonta ki anemesfém-és ércpénzt külföldre. Kossuthezért már 1848. április 19-én rendeletileg tiltotta meg az arany és az ezüst külföldre vitelét.Terve az volt, hogy 5 millió pengő-pénz alapján mintegy tizenkét-ésfél millió forintnyi pénztárjegyet bocsát ki. A Rothschild érdekeltségűONB azonban azt akarta, hogy a magyar kormány tőle vegyen fel 12millió forint hitelpénzt, de azzal a feltétellel, hogy a magyar kormányismerje el az ONB bankjegykibocsátó monopóliumát Magyarországterületén, és fizessen kamatot a Rothschildok által nyújtott hitelpénzután.Kossuth ezt elutasította, és az önálló magyar pénz mellettdöntött. A pénzügyekben megmutatkozó kibékíthetetlen ellentét

Dr. Drábik János2
vezetett el a fegyveres konfliktushoz, amelyből végül szabadságharcés függetlenségi háború lett.A szabadságharc bukását követően az ONB összes kívánsága teljesült.Magyarországon 1873-ban már 482 pénzintézet, 160 különbözőbiztosító intézet, de csak 164 nagyobb iparvállalat működött. Ezekszinte mind a Rothschild-ház által irányított pénzkartellhezkapcsolódtak valamilyen módon. Az informális pénzkartell működésétirányító és végző bankárhatalom a személyi kapcsolatokon, és agondosan kiépített összefonódásokon keresztül biztosította pénzügyiegyeduralmát. A szabadságharc után az ONB és a mögötte állónemzetközi pénzkartell erőteljes nyomást gyakorolt a Habsburguralkodóházra és a kormányzatra, hogy az keményen lépjen fel azönálló magyar pénzt követelő magyar kormánnyal szemben.A kiegyezés után az osztrák-magyar pénzrendszer közösségétbiztosították. Magyarország az ONB bankjegy kibocsátásimonopóliumát ugyan formálisan nem ismerte el, a tényleges állapotazonban az volt, az ONB által kibocsátott bankjegyek forgalombanvoltak ugyanúgy, mint bármely más állam pénzei.A magyar pénzügyi és gazdasági élet irányítói a XIX. század másodikfelében a rendszeresen ismétlődő válságokat az ONB tudatospénzügyi manipulációjának tulajdonították. A Magyarországonrendszeresen ismétlődő válságok nem termelési anarchiakövetkezményei voltak. A rejtőzködő szuperkartell, vagyis apénzügyeket a háttérből irányító érdekcsoport, idézte elő aválságokat, mégpedig úgy, hogy Magyarország nemzetgazdaságánakegészét az ellenőrzése alá vonta, és átvette a többi alkartellnektekinthető kisebb kartell irányítását is. A szuperkartell a bécsiRothschild-érdekeltség irányítása alatt álló, bécsi központbólszervezett és ellenőrzött termelési és pénzügyi viszonyokat hozottlétre. A Monarchia részét képező Magyar Királyságban nem volt aRothschild-érdekeltségtől független egyetlen jelentős vállalat sem.Magyarország nemzetgazdasága a Rothschild-ház hegemóniája alattműködött. Egyfajta korporációs uralomról beszélhetünk. Az egész

Dr. Drábik János3
ország ipari és kereskedelmi élete egyetlen pénzügyi szervezetláthatatlan, kellően álcázott, de erős akaratának volt alárendelve.A magyarok sajnosnem tudták, hogy kivel állnak szemben, mert azelrejtőzött az arctalan pénzviszonyokban. A magyar társadalom akirállyal fordult szembe, de az ellenség valójában egy rejtőzködőpénzcsoport volt. Az emberek nem voltak tudatában, hogy anemzetközi pénzoligarchia létrejöttével a kamatozóhitelpénzrendszer vette át fokozatosan az irányítást. A pénzoligarchiaazonban nemcsak kamatszedés formájában fosztogatta az országot,de úgy is, hogy titkos-kartellt hozott létre, és ezzel egészMagyarországot gazdasági függőségbe tudta taszítani. Ez pediglehetővé tette az értékteremtő munka eredményének egyre növekvőkisajátítását hitelezési és kartellezési technikákkal.A Rothschild-ház az általa irányított láthatatlan pénzkartell létezésétminden lehetséges módon titkolta.Ebben volt a fő ereje. Ígytörténhetett meg, hogy a Monarchián belül egész Magyarország egyzárt vadaskerthez vált hasonlóvá, bekerítve egyetlen pénzcsoporthatalmának láthatatlan, de annál inkább érezhető acélkerítésével.Ebben a körülkerített vadaskertben a kamatgyarmattá váltMagyarországon, a vad nem volt más, mint a magyar nép, amely akerítésig futhatott, de azon túlra már nem juthatott.A Monarchián belül Magyarország csak a külső kényszerek hatásáralépett be abba a világháborúba, amely ma már bizonyíthatóan aszupergazdag beruházó bankárokból álló nagyhatalmú nemzetközipénzkartell készített elő és robbantott ki. A vonakodó, békeszeretőMagyarországra rákényszerítették ezt a háborút, mégis alegsúlyosabb büntetéssel sújtották Trianonban. Magyarországelvesztette területének kétharmadát, lakosságának több mint 60százalékát, és az ugyancsak a nemzetközi bankárok által irányítottNépszövetségnek a Jóvátételi Bizottsága 200 millió aranykoronamegfizetésére kötelezte a kivérzett, kifosztott Csonka-Magyarországot.


http://hu.scribd.com/doc/129742938/Magyarorszag-folyamatos-fosztogatasa-tervszer% C5%B1-eladositasa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Páncélosok az amerikai utcákra
  2013-03-13 19:35:57, szerda
 
  Páncélosok az amerikai utcákra


Többször írtuk már, hogy a felfordulás csúcspontja, melyet a már megkezdődött nyugati bomlás elér, az Egyesült Államok lesz. Amikor ott is elkezdődik a nagy "móka", akkor jön el a világszabadságharc kezdete. Addig csak helyi fellángolások lehetnek.

Azt, hogy merre is halad az USA, jelezte sok olyan információ, melyeket megosztottunk az olvasókkal. Kezdve az amerikai műanyag koporsóhegyektől, a kész koncentrációs táborokon és a speciális roncsoló lőszereken át, a politikai folyamatokig. Most itt egy újabb bizonyítéka annak, hogy mire is készül az amerikai állam. Az amerikai rendőrség 2700 városi használatra alkalmas páncélost rendelt. Kihangsúlyozzuk, hogy nem páncélozott terepjárókról van szó, a tender kifejezettet TANK szót ír. A tender kiírása szerint, a megrendelendő jármű páncélozott legyen, 6 fegyveres személy szállítását tudja elvégezni, és lövegtoronnyal rendelkezzen.

Ezek mellett 30 000 (!) darab pilóta nélküli repülőt különböző mértekeben, a legkisebbektől a legnagyobbakig, melyek már komoly fegyverzet és rakéták szállítására is alkalmasak lehetnek. E mellett megrendeltek 2 milliárd darab lőszert. Vajon mire készül az amerikai rendőrség ekkora arzenállal? Mivel a terrorizmus a nullával egyenlő, azt nem mondhatja senki, hogy a mindennapos terrortámadások leverésére.

Aki tudja mit jelent ekkora haderő megrendelése, és azt is tudja, hogy a rendőrség ezeket a saját területén fogja használni, az nagyjából tudja mit jelent ez.

Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/03/12/pancelosok-az-amerikai-utcakra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Adolf Hitler beszéde a horogkereszt állami szimbólummá tétel
  2013-03-13 19:26:34, szerda
 
  Adolf Hitler beszéde a horogkereszt állami szimbólummá tételekor
2013. 03. 13. szerda. - 08:31

1933. március 12-én Adolf Hitler birodalmi kancellár Hindenburg birodalmi elnök következő rendeletét hozta nyilvánosságra:

Ma, amidőn egész Németországban félárbocon leng hősi halottaink tiszteletére a régi fekete-fehér-piros zászló, elrendelem, hogy holnaptól kezdve, a zászlószínek végleges rendezéséig a fekete-fehér-vörös és a horogkeresztes zászló együttesen tűzendő ki. Ez a két zászló fonja egybe a német birodalmi dicsőséges múltját és a nemzet erőteljes újjászületését.

Egyesülve testesítsék meg az államhatalmat, és a német nép valamennyi nemzeti érzésű köreinek benső összetartozandóságát. A katonai épületek és hadihajók csak a hadizászlót tűzik ki. A rendelet felolvasása után Hitler birodalmi kancellár beszédet mondott, amelyet valamennyi német adó közvetített.

- A birodalmi elnök e rendeletével saját elhatározásából a végleges rendezésig kimondotta, hogy a nemzeti újjászületés zászlaját a régi német birodalom tiszteletre méltó és felejthetetlen zászlaja mellé ezután az állami és középületekre ki kell tűzni.

Nemzetiszocialisták, védelmi osztagok és rohamcsapatok!

Ezzel a rendelkezéssel külsőleg is kifejezésre jut a nemzeti forradalom győzelme. Minket, akik most térünk vissza elhunyt bajtársaink emlékére rendezett ünnepségekről, Hindenburg tábornagy nemes lelkű elhatározásáért érzett mély hála mellett a büszke megelégedés kell hogy eltöltsön. A hatalomért folytatott tizennégy éves harc fejeződött be most a látható szimbolikus véggel.

Most gondoskodni kell arról, hogy ezt a hatalmat semmi se rendítse meg a jövőben. Mint a ti vezéretek, de a nemzeti kormány nevében is, felhívlak benneteket, hogy az új rendszer becsületét és méltóságát úgy képviseljétek, hogy becsületben és tisztességben álljon egykor a német történelemben. A mai nappal, midőn jelképesen is a nemzeti kormány kezébe került az egész végrehajtó hatalom, kezdődik a mi küzdelmünknek második része. Mától kezdve a tisztogatás munkáját és a birodalom rendbehozatalát felülről terv szerint vezetik.

Éppen ezért megparancsolom nektek, hogy mostantól kezdve a legszigorúbb és vak fegyelmet tanúsítsatok. Minden egyéni vállalkozásnak vége kell hogy szakadjon. Csak ott, ahol a nemzeti újjászületés ellenségei erőszakkal helyezkednek szembe a mi törvényes rendelkezéseinkkel, vagy ott, ahol akár egyes embereinket, akár menetelő osztagainkat megtámadjak, kell azonnal és alaposan megtörni ezeknek az elemeknek ellenállását. Egyébként a mi feladatunk az, hogy az egész német nép és elsősorban gazdasági életünk számára a feltétlen biztonságérzetet biztosítsuk. Aki mostantól fogva megkísérli, hogy egyéni vállalkozással a közigazgatásban vagy a gazdasági életben zavart keltsen, tudatosan a nemzeti kormány ellen dolgozik. Mert mától kezdve felelősök vagyunk a birodalomért, minthogy kezünkbe adatott.

- Harcunk zászlaját - mondotta a kancellár beszéde további során - államilag szentesítették. Ebben a tényben láthatjátok, hogy hova vezetett a ti fegyelmezettségetek. Csak ez vezethet továbbra is bennünket. A mi győzelmünk olyan nagy, hogy nem táplálhatunk kicsinyes bosszút. Ha a nemzeti megújhodás ellenségei valahol ellenszegülést kísérelnének meg, a nemzeti forradalom kormányának akarata villámgyorsan letöri őket, és ti akkor megkapjátok a parancsot. Őrizkedjetek azonban a kihívásoktól és a kémektől, akiket, mint ma már tudjuk, a kommunista párt kiküldött a mi sorainkba.

A kancellár beszéde végén még egyszer felhívta a nemzetiszocialista párt valamennyi tagját arra, hogy a nemzeti mozgalom tisztaságát és becsületét védelmezzék meg, és köszönetet mondott azért a hűségért, önfeláldozó és fegyelmezett magatartásért, amellyel a párt tagjai őt megajándékozták.

(Magyar Távirati Iroda, Berlin - 1933. március 12.)

(harcunk.info)


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/adolf-hitler-beszede-a-horogkereszt-allami- szimbolumma-tetelekor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2013.02 2013. Március 2013.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 525 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 181
  • e Hét: 14411
  • e Hónap: 25522
  • e Év: 179018
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.