Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Kósa Lajos szerint az élsportban a nemi erőszak olyan, mint
  2016-05-10 19:50:51, kedd
 
  AZ ANYJÁRA KELLETT VOLNA RÁHAJTANI AZ ARANY BIKÁT

Kósa szerint pár megerőszakolt nő, emberek tönkrevágott élete megfelelő ára azért, hogy beseperjünk pár érmet valami olimpián... Talán nem véletlenül lépett le tőle is az asszony egy sportolóval, ráadásul egy nővel....
De megnézném, ahogyan Orbánnak hátulról becsúszik Szíjjártó egy meccsen! Nem úgy...hanem ÚGY, vazelin nélkül!!!
Aztán semmi gond, a meccs mehet tovább!


***************************

Kósa Lajos szerint az élsportban a nemi erőszak olyan, mint a szabálytalanság a fociban



2016. május 10. kedd, 15:21


Hát tessék, megszólalt végre a kormány is a Kiss László-ügyben, most először, amióta kirobbant a botrány. Hogy a gyengébbek is értsék, Kósa Lajos focis hasonlattal magyarázta a magyarázhatatlant. És szokás szerint minden szavával ártott.


Fotó: Kósa Lajos, rtl.hu

Kósa Lajos, mint a Fidesz frakcióvezetője állt a kamerák elé, miután a Demokratikus Koalíció lépéskényszerbe hozta a kormánypártot. A DK ugyanis már tegnap bejelentette, hogy parlamenti vizsgálóbizottságot állítanának fel a versenysportban tapasztalható bántalmazások és szexuális bűncselekmények kivizsgálására. Kósa Lajos ezt képtelenségnek nevezte, illetve azzal érvelt: ,,a versenysportokra más szabályok vonatkoznak".

Mi is a baj Kósa szavaival? Leginkább az, hogy rettenetesen elkéstek. Az országot kormányzó pártnak ugyanis, akkor amikor milliárdos TAO-pénzekkel tömnek ki látványsportokat egy ilyen szintű sportot érintő botrány idején, nem szabad hetekig némán lapulnia a fűben. Főleg, ha eme látványsport egyik legfontosabb alakja kerül a botrány középpontjába. Nők ellen elkövetett erőszakról beszélünk - nincs egy szava sem a kormánynak? Hogy lehetséges ez?

És ami még ennél is nagyobb baj: most, hogy a DK legalább egy kísérletet tett arra, hogy a versenysportok ezek szerint mocsoktól bűzlő ingoványát egy fokkal tisztábbra lehessen súrolni, a Fidesz frakcióvezetője azzal érvel, hogy a ,,versenysportokra más szabályok vonatkoznak". De mégis mi, már bocsánat? A versenysportokban a versenysportolóknak nem jár súlyos büntetés, ha elkövetnek egy ilyen bűncselekményt? A versenysportolóknak, ha eredményeket érnek el, mindent meg lehet bocsájtani? Vagy ha egy versenysportoló erőszakol meg egy nőt, akkor azt máshogy kell ,,pontoznia" a bíróságnak? Hogy kell értenünk Kósa Lajos szavait?

Hogy senki ne maradjon kétségek között Kósa egy másik sportágból (a fociból, honnan máshonnan?) kölcsönzött hasonlattal igyekezett alátámasztani az érvelést.

,,Bármilyen esetben, ha ön egy földön fekvő emberbe belerúg, akkor a rendőrség letartóztatja könnyű testi sértésért minimum. De egy labdarúgó meccsen, adott esetben ezért lehet, hogy még szabadrúgás sem jár. Mert a bíró úgy ítélte meg, hogy az eset olyan, ami miatt mehet tovább a játék."

Az RTL videója a nyilatkozatról:

Bontsuk ki a hasonlatot: a földön fekvő ember ez esetben a megerőszakolt nő. Aki belerúg, az az erőszaktevő. Ha mindez a focipályán történik (vagy ez esetben egy uszoda szolgálati lakásában), akkor a bíró döntheti el, hogy történt-e szabálytalanság. Tényleg így menne ez? Pusztán azért, mert itt a versenysport világában vagyunk, és mások a játékszabályok? És egyáltalán: kérdés lehet az a versenysportok világában, hogy az erőszak valóban erőszak-e? Mégis miféle világ ez a versenysportok világa?

Ha hiszünk a hasonlatnak olyan, ahol ,,mehet tovább a játék". Ettől válik igazán ijesztővé Kósa Lajos hasonlata. Mármint azért, mert mindez a Fidesz frakcióvezetőjének a szájából hangzott el - közvetve tehát ez a kormánypárt álláspontja is. Mehet tovább a játék.

Arra nincs magyarázat, hogy a Fidesz, mint párt, mégis hogyan képes egy ilyen embertelen álláspontot képviselni. Nem az lenne mindannyiunk érdeke, hogy soha többé ne fordulhasson ilyen elő - még a versenysportok világában sem? Nem az lenne a politikusok feladata, hogy a maguk (megfelelően nagy) eszköztárával megpróbálják garantálni, hogy ezeket az eseteket a lehető legbiztosabb módon lehessen a jövőben megakadályozni? Erre jön Kósa Lajos, és lesöpri a DK-t az asztalról. Igazán nagyon jó lenne tudni, hogy miért.


http://kettosmerce.blog.hu/2016/05/10/kosa_lajos_szerint_az_elsportban_a_nemi_ero szak_olyan_mint_a_szabalytalansag_a_fociban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Duna-parti kutyaviadal
  2016-05-10 19:45:47, kedd
 
  Duna-parti kutyaviadal


Posted on 2016-05-10


“Mit gondol, ki maga? Teljhatalmú kormányzó vagy király?"


Mit gondol, ki maga? - ezt kérdezte Orbán Viktortól az MSZP-s Harangozó Tamás a parlamenti vitában, miután a kormányfő azt mondta: a szocialista politikus képzetlen pártkatonaként milliókat keresett a paksi atomerőműben.
Az MSZP-s Harangozó Tamás azt mondta, az egész országot felháborító, “ipari méretű lopás és károkozás" fűződik az MNB elnökéhez. Polt Péter legfőbb ügyész pedig “évek óta asszisztál a gazemberségek eltussolásában" - fogalmazott.
Orbán Viktor szerint több mint arcátlanság a szocialisták részéről összeférhetetlenségről, összehangolt kifosztási akcióról beszélni, miután az MSZP kormányzása alatt a miniszterelnök felesége második emberként felelt a fejlesztési pénzek elköltéséért.
Azt is mondta Harangozó Tamásnak, hogy “2009-ben ön huszonévesen mindenfajta energetikai előképzettség nélkül, pártkatonaként a paksi atomerőmű igazgatóságába került, ahol 13 hónap alatt felvett 3,3 millió forint fizetést".
Az MSZP-s politikus úgy reagált, hogy Magyarország akkor járna a legjobban, ha a mostani miniszterelnököt és az elődjét is “kilőnénk valahova a Holdra". Hozzátette, Orbán Viktor szavai miatt bíróságon fog elégtételt venni.
,,Mit gondol, ki maga? Teljhatalmú kormányzó vagy király? Maga ennek az országnak a felelős miniszterelnöke. Ha az ön által jelölt és az ön pártja által megválasztott ilyen emberek, akik kőkemény korrupciós ügybe keverednek százmilliárdokkal, akkor önnek kutya kötelessége érdemi választ adni ebben a parlamentben, ennek a háznak a falai között" - tette hozzá.

pp
Viszonválaszában Orbán Viktor közölte: nagyra értékeli az ügyészség és vezetője munkáját, a szervezet “a magyar jogállam egyik jelentős pillére". A Matolcsy Györggyel kapcsolatos bírálatokat úgy kommentálta: az MNB elnöke nélkül nem sikerült volna stabilizálni és növekedési pályára állítani a gazdaságot.
Orbán kiállt Matolcsy mellett
Az LMP frakcióvezetője, Schiffer András is az MNB ügyében szólalt fel, úgy fogalmazva, hogy a jegybanki alapítványokból “saját rokonságát stafírungozta ki" Matolcsy György. Megingott-e végre a bizalma az MNB elnökében? - kérdezte.
A kormányfő úgy reagált: Matolcsy György a lehető legjobb jegybankelnök, aki megmentette a devizahiteleseket, olyan hitelprogramot hirdetett, amely nehéz pillanatban növekedés forrása volt a magyar gazdaságban, az inflációt pedig leszorította. Ezért “Matolcsy György jegybankelnökségét jó lelkiismerettel és teljes egészében továbbra is támogatom" - jelentette ki.
Orbán Viktor válaszaiban jelezte azt is, helyesli, hogy a jegybank egyetemet, főiskolai kart épít, segít visszaszerezni a nemzeti kincseket, vagyont halmoz fel, ösztöndíjat biztosít. Külön megjegyezte: helyesli, hogy “Debrecenben ott van a Munkácsy-festmény". “Meggyőződésem, hogy a célok jók, fontosak, és azt kívánom, folytassák ezt a munkát a jegybankban" - zárta válaszát.
(atv)
Bal-Rad komm: A Duna-parti soktornyos házban lezajlott tegnapi acsarkodás külön pikantériáját az adja, hogy a “Győzelem Napja" volt tegnap. Ami ha 71 esztendővel ezelőtt nincs, akkor EZEK a hölgyek és urak ma nagy valószínűséggel NINCSENEK OTT ebben az utóbbi 25 évben bűntanyává züllesztett palotában, és nem arról civakodnak, hogy melyik horda tud/tudott többet lopni-rabolni!
De VOLT az a 71 évvel ezelőtti győzelem, és a hölgyek és az urak zsákmányhoz jutottak/jutnak. Ami fölött állandóan marakodnak, mint a kiéhezett kutyák. Nap-nap után attól hangos a ketrec, hogy az ebek miként acsarognak, miként marakodnak.
A gazda pedig-A NÉP-(mert a nép kell/ene/ hogy legyen a marakodó kutyák gazdája) rezignáltal konstatálja, hogy kutyái az ő testét marcangolva marakodnak egymással. A tét: melyik kutya kaparinthatja meg magának a gazda tetemét!

PEDIG MÉG ÉL A GAZDA! És fegyelmező eszköze is van! Csak közéjük kéne csapni! A marakodó kutyák közé!


http://www.balrad.com/2016/05/10/duna-parti-kutyaviadal/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tét a túlélés!
  2016-05-10 19:33:24, kedd
 
  A tét a túlélés!

Posted on 2016-05-10

Tölgyessy: A Fidesz nem fog “békésen belemenni a késbe"


A politikai elemző szerint a Fideszt rendre túlmérik a közvélemény-kutatók, ahogy történt ez a 2002-es választási vereség előtt is. Ezúttal azonban a párt nem megy bele békésen a késbe, minden fronton harcol majd, hogy megtarthassa a hatalmat. Tölgyessy Péter szerint ha Orbán jól időzít, jövő nyáron jön elő a nagy dobással, amit pártja mindig úgy valósít meg, hogy “elveszi a másét, és szétosztja". A Fidesz mindent felhasznál majd a győzelem érdekében - jövendölte Tölgyessy.
2002 óta rendszeresen túlmérik a Fideszt a közvélemény-kutatások. 2002-ben 12 százalékpontos előnyt jeleztek az akkori kormánypártnak, mely meglepetésre mégis elbukta a választást - mondta Tölgyessy Péter politikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorának adott interjú második részében. Tölgyessy szerint most minden korábbinál nagyobb mértéket ölt ezt a túlmérés, ezt bizonyítják az időközi választások eredményei is. Igaz, ezeket rendre olyan helyeken írják ki, ahol nem áll jól a Fidesz, például Salgótarjánban - tette hozzá a volt politikus.
A túlmérés annak is köszönhető Tölgyessy Péter szerint, hogy a Fidesz nyomás alatt tartja a társadalmat, a média nagy része is a kormánypárthoz tartozik, az emberek pedig titkolják, hogy kire szavaznának.
Az interjú első részében Tölgyessy arról beszélt, hogy piramisszerű a hazai hatalmi szerkezet, Orbán Viktor pedig “kegygazdálkodást " folytat. Szerinte expanzív költekezés kezdődik, a jövő évi költségvetésnek pedig az a fő állítása, hogy Orbán Viktor meg akarja nyeri a választást.
A beszélgetés folytatásában Tölgyessy azt mondta, jóval kisebb lehet a különbség a kormánypárt és az ellenzék támogatottsága között, mint a felmérésekből kiderül. Ez természetes is, hiszen a mindekori kormánypárt támogatottsága a ciklus közepén a legkisebb. Orbán, aki a Fidesz, azaz Tölgyessy szerint “a legjobban szervezett kisebbség" élén áll, most nemhogy 10 százalékot, de 1 ezreléket sem kockáztathat.
Elveszi a másét, és szétosztja
Éppen ezért a választás előtti években a miniszterelnök “nagy tűzijátékra" készül. Már a 2017-es költségvetés is költekező büdzsé lesz, feszegetve a hiány 3 százalékos határát. Jó időzítés esetén Tölgyessy szerint 2017 nyarán nagy dobások jönnek. Valószínű, hogy még maga Orbán sem tudja, mi lesz az, de “a Fidesz a nagy dobásait mindig úgy valósítja meg, hogy nem a költségvetést használja fel, hanem elveszi a másét, és szétosztja" - fogalmazott.
Bár az ellenzék jó része legszívesebben börtönben vagy emigrációban látná a Fidesz-politikusokat, a párt “nem fog békésen belemenni a késbe", ahogy 2002-ben tette - mondta Tölgyessy.
Tölgyessy jövendölése szerint a kormánypárt mindent felhasznál majd a győzelem érdekében: ebbe beletartozik a politikai ellenfelek támadása és a költekezés is - a más pénzéből.
(HVG)
Bal-Rad komm: “...nagy dobások jönnek. Valószínű, hogy még maga Orbán sem tudja, mi lesz az..."
A döbrögista horda ad-hoc módon cselekszik. Mindig az adódó helyzetnek leginkább megfelelő cselekménysort ötli ki, amibe a lehető legdurvább dolgok is beleférnek!
Számukra egyetlen vezérlő elv létezik, amihez konzekvensen tartják is magukat: ZSÁKMÁNYOLNI BÁRMI ÁRON!
A horda természetében benne van, hogy ezt a lehetőséget a JOG ÉS A TŰZFEGYVEREK EREJÉVEL IS-de biztosítsa MAGÁNAK!
“...Tölgyessy jövendölése szerint a kormánypárt mindent felhasznál majd a győzelem érdekében..."
Efelől kétsége senkinek ne legyen! Döbrögiék az “életükért küzdenek"! Méltó ellenfelük CSAK EGYETLEN LÉTEZIK: A NÉP!
Az meg egyelőre MÉG megosztott! Viszont kiszámíthatatlan, és egyre elkeseredettebb!


http://www.balrad.com/2016/05/10/a-tet-a-tuleles/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Iszlamista mészárkodás München mellett
  2016-05-10 19:31:19, kedd
 
  Iszlamista mészárkodás München mellett

Posted on 2016-05-10

NÉGY EMBERT MEGSEBESÍTETT EGY KÉSELŐ NÉMETORSZÁGBAN

Egy jókora haleffal rontott ma reggel egy nekivadult “szentéletű" egy csomó emberre Bajorországban. Négyet össze is kaszabolt.
A München melletti Grafingban az elővárosi vasút (S-Bahn) egy megállójában kora reggel egy fiatalember egy embert életveszélyesen, hármat könnyebben megsebesített. Az elkövetőt a rendőrök lefogták és őrizetbe vették.
A késelő az Allahu Akbar! (Allah hatalmas!) üvöltözések közepette rontott áldozataira.
Egy áldozat életveszélyes állapotban van. A müncheni ügyészség hírzárlatot rendelt el.

germaniya_menty_vzryv
Hírek szólnak arról, hogy a barbár német, és eddig nem volt dolga a rendőrséggel.


http://www.balrad.com/2016/05/10/iszlamista-meszarkodas-munchen-mellett/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Volt titkosszolgálati vezető támogatja a szankciók eltörlésé
  2016-05-10 19:26:42, kedd
 
  hidfo.ru 2016.05.10. 11:50


Volt titkosszolgálati vezető támogatja a szankciók eltörlését


Alain Juillet, Franciaország külföldi hírszerző szolgálatának volt igazgatóhelyettese szerint el kell törölni az Oroszország elleni szankciókat, mert a Washington nyomására hozott gazdasági korlátozásokkal a francia kormány a hazai mezőgazdaságot teszi tönkre.

A Külső Védelmi Főigazgatóság volt igazgatóhelyettese a Paris Match magazinnak adott interjú során kijelentette; a francia kormány részéről hibás lépés volt az oroszellenes szankciók életbe léptetése, mert ez az intézkedés a hazai mezőgazdaság számára is hatalmas csapás volt. Elmondása szerint a francia kormány úgy hozta meg a döntést a szankciók bevezetéséről, hogy figyelmen kívül hagyta saját nemzetbiztonsági tanácsadóinak ajánlásait - ehelyett inkább az amerikai külpolitikához igazodott hozzá, ami az “európai partnerek" részéről is elvárta a szankciók bevezetését.

“Az amerikaiak által megkövetelt politikához igazodás során nem számoltunk a Moszkva elleni embargó következményeivel. Természetesen, ez okozott számos problémát Oroszországnak is, de nézzék, mi történik a saját mezőgazdaságunkkal! Elvágtuk magunkat az orosz piactól."

Juillet szerint a francia kormány helytelen döntéseket hozott a szíriai és ukrán válság kapcsán is, ami két okkal lenne magyarázható: vagy helytelen információk alapján hoztak döntést, vagy a helytálló információk ellenére a politikusok olyan irányba akartak menni, ami összeegyeztethetetlen a valósággal. “Szíria esetében egyszerűen nem vettünk tudomást a valóságról." - mondta.

A volt titkosszolgálati vezető rámutatott, hogy egy francia állampolgárt pusztán annak köszönhetően tartottak fogva a terroristák több mint egy éven át, mert a francia kormány felszámolta minden hivatalos kapcsolatát a szíriai kormánnyal, és a legitim hatóságok közreműködése nélkül nem volt lehetséges a kiszabadítása. Párizs ehelyett a szíriai kormányt vádolta, és az államhatalom ellen harcoló fegyveres csoportokat kezelte elfogadott tárgyalópartnerként, szintén az amerikai standard alapján.

Áprilisban azonban a francia nemzetgyűlés elfogadott egy határozatot, ami az oroszellenes szankciók eltörlését sürgeti. A nem kötelező érvényű döntés során 101 képviselő 55 ellenében támogatta a szankciók eltörlését, mert Franciaországban mostanra mezőgazdasági válság bontakozott ki az orosz embargó miatt.


http://www.hidfo.ru/2016/05/volt-titkosszolgalati-vezeto-tamogatja-a-szankciok-el torleset/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most KONZULTÁLHATUNK Döbrögi ELLEN!
  2016-05-10 19:24:15, kedd
 
  Most KONZULTÁLHATUNK Döbrögi ELLEN!


Posted on 2016-05-10


Jöhet a népszavazás az uniós kvótáról


136 igen, 5 nem és tartózkodás nélkül megszavazta a parlament a kormány által kezdeményezett, kötelező betelepítési kvóta elleni referendumot. Várhatóan ősszel voksolhatunk.
A képviselők rögtön első napirendi pontként szavaztak a kvótareferendum elrendeléséről, miután a Ház hétfőn a Fidesz-KDNP kezdeményezésére lehetővé tette a javaslat házszabálytól eltérő gyorsaságú tárgyalását.


A függetlenek szavaztak nemmel
A honatyák 136 igen, 5 nem és tartózkodás nélkül elrendelték a népszavazást.
A referendumot fideszes és jobbikos képviselők szavazták meg. Fodor Gábor, Kónya Péter, Szabó Szabolcs, Szabó Tímea és Szelényi Zsuzsanna független képviselők szavaztak nemmel.
Arra a kérdésre kell válaszolniuk majd a népszavazáson résztvevőknek: ,,Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"
A javaslat szerint csaknem ötmilliárd forint fordítható a népszavazás lebonyolítására, amelyre várhatóan szeptemberben vagy október első napjaiban kerül majd sor.
Mint arról korábban beszámoltunk, alkotmányjogi panaszt nyújt be a Magyar Liberális Párt, azt kérve az Alkotmánybíróságtól, hogy semmisítse meg a Kúria korábbi döntését, és ne engedélyezze, hogy kiírhassák a kvótareferendumot.
Asselborn: Orbán nyerni fog
Az Európai Unió ,,meghal", ha uniós kérdéseket népszavazással döntenek el - mondta Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter az ARD német országos köztelevízió Europamagazin című műsorának hétvégi adásában. A szocialista politikus elmondta: Orbán Viktor Magyarországon most népszavazást tart, és azt mondja, hogy egy migráns sem jöhet Magyarországra.
A magyar miniszterelnök ,,meg fogja nyerni ezt a referendumot..."-és akkor aztán...!-huhogott Asselborn.
(Forrás: origo)
Bal-Rad komm: Hadd huhogjon Asselborn meg a honi libsitársadalom. Valamit elárulunk nekik: Döbrögi nem jószántából ÁLLT A MAGYAR NÉP TÖBBSÉGÉNEK AKARATA ÉLÉRE-mert valójában a gyakorletban erről szól a történet! Fölismerte, hogy népszerűségre tehet szert, ha hirtelen migránció-ellenes lesz, MINT A TÁRSADALOM NAGYOBBIK HÁNYADA! (Ha ez a nagyobbik hányad migrációpárti lenne, akkor most Döbrögi is midránspátyolgató lenne!) Döbrögink CSAK KISAJÁTÍTOTT egy érzést! Ennyi történt!
Tákolmányába népszavazás nélkül is belevésethetné a NEM AKARJUK megfogalmazását, de hát ő azt akarja, hogy nagyot szóljon a dolog! Hát most ötmilliárdért rendez egy színjátékot, önmagát szidolozandó! Amibe ha belemegyünk!-hülyék vagyunk!
Döbrögi egy olyan referendumot rendez, amiről tudja, hogy az ő neki tetsző válaszok lesznek nagy többségben!
A MAGYAR NÉP NEM AKAR MUSZLIM MIGRÁNSOKAT SE KVÓTÁVAL!-SE KVÓTA NÉLKÜL!
Akkor cselekszünk leghelyesebben, ha NEM LEGITIMÁLJUK EZT A CIRKUSZT!
ÚGY CSELEKSZÜNK LEGHELYESEBBEN, HA NEM VESZÜNK RÉSZT A REFERENDUMON!
Annak eredményétől függetlenül is bele lehet írni a tákolmányba az elutasítást, és oda lehet tolni az EU-képébe! (Igaz, az nem kerül egy fillérbe sem!) Döbrögi ne hivatkozzon a magyar nép akaratára, amikor más alkalmakkor sem teszi meg!
MARADJUNK TÁVOL A KVÓTÁS NÉPSZAVAZÁSTÓL! Így aztán a libsik sem hivatkozhatnak senkire!

http://www.balrad.com/2016/05/10/most-konzultalhatunk-dobrogi-ellen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teljes odaadással a Gazdáért…
  2016-05-10 19:22:36, kedd
 
  Teljes odaadással a Gazdáért...

Posted on 2016-05-10


Szijjártó New Yorkban magyarázkodott a feszültségek miatt


A magyar-amerikai kapcsolatok biztos alapokon nyugszanak, s bár terhelik feszültségek, a gazdasági együttműködés kiváló, és hasonlóképpen jó a transzatlanti együttműködés keretében végzett közös munka - jelentette ki hétfőn este Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban, a Harvard Klubban tartott előadásán.
Szijjártó Péter kétnapos látogatásra érkezett New Yorkba, ahol kedden felszólal az ENSZ-közgyűlés békéről és nemzetközi biztonságról rendezendő vitájában, majd még aznap tovább utazik Costa Ricába.
A tekintélyes Harvard Klubban tartott előadásában - amelyről telefonon számolt be az MTI-nek - a magyar diplomácia irányítója úgy fogalmazott: a súlyos európai kihívásokra Magyarország sikeres válaszokat adott, és sikeres a gazdasági együttműködése az Egyesült Államokkal. A magyar-amerikai kapcsolatokat terhelik ugyan feszültségek, de Budapest és Washington közös munkáját a transzatlanti együttműködésben ez nem befolyásolja.
Európát a második világháború vége óta nem érték olyan nagy kihívások, mint most - mondta előadásában Szijjártó Péter, s az ukrajnai helyzetet, az energetikai kérdéseket, a bevándorlást, a növekvő terrorfenyegetettséget sorolta e nagy feladatok közé. “Magyarország patrióta és szuverén válaszokat adott ezekre, s ezzel hazánk már nem a probléma része, hanem a megoldásé" - szögezte le. Hangsúlyozta egyúttal, hogy Magyarország példája, sikere a bizonyíték arra, hogy az Európai Unió csakis erős tagállamokkal lehet sikeres, gyönge tagokkal nem.
“Világos, hogy Magyarország nem lett volna ilyen sikeres, ha nem kapott volna erős felhatalmazást a választóktól" - jelentette ki.
A miniszter kitért a magyar-amerikai viszonyt terhelő feszültségekre, s mint mondta: az Egyesült Államok részéről sokszor érte kritika Magyarországot, amely azonban mindig készen áll a konkrét bírálatok megvitatására, viszont általánosságokkal nem tud mit kezdeni. “Az amerikai politikai kritikákat megkérdőjelezi az a tény, hogy 1600 amerikai vállalat 9 milliárd dollárnyi befektetéssel rendelkezik hazánkban, s mintegy százezer magyar embernek ad munkát" - mondta, és leszögezte: ha Magyarország valóban olyan rossz hely lenne, mint ahogyan azt a bírálók állítják, akkor az igényes amerikai tőke nem menne oda. Ráadásul tavaly fordult elő először, hogy az Európán kívüli országok sorában az Egyesült Államok lett a legfontosabb piac Magyarország számára. A miniszter emlékeztetett arra, hogy az Egyesült Államok multinacionális cégei közül negyven működik Magyarországon is.
Szijjártó emlékeztette a Harvard Klub hallgatóságát arra, hogy világszerte több
száz magyar katona teljesít szolgálatot, részben amerikai parancsnokság alatt, s ez a tény is hitelteleníti a Magyarországnak címzett amerikai politikai bírálatokat. Magyarország egyike annak a huszonhárom országnak, amely részt vesz az Iszlám Állam nevű terrorszervezet ellen küzdő koalícióban - mondta, s kijelentette: “ugyan, mi lehetne jobb bizonyíték a szolidaritásunkra, megbízhatóságunkra, kiszámíthatóságunkra, ha nem ez a tény".
A külgazdasági és külügyminiszter az előadást követően a The Waterfront központban találkozott az amerikai piacon egyre aktívabb magyar startup vállalkozások vezetőivel; kedden pedig, még az ENSZ-közgyűlésben elmondandó beszéde előtt, nagy amerikai cégek - így a Comcast és a Lockheed Martin - vezetőivel tárgyal.
(propeller)
Bal-Rad komm: A Nemzet Legnagyobb Puritánja szerint Döbrögisztán “...nem lett volna ilyen sikeres, ha nem kapott volna erős felhatalmazást a választóktól..."
Hm-hm!
De ha a Gazda továbbra is kitarta a döbrögista horda mellett, most majd vásárolnak amerikai helikoptereket, teljes mellszélességgel kiállnak a TTIP-mellett, ontjuk az amerikai csapatok elé aknataposónak a magyar “honvédeket" messzi földekre, meg várjuk a további zsákmányéhes cégeket. Még stratégiai partnerséget is BIZTOSÍTUNK nekik.
A NATO-nak meg olyan lelkes hívei vagyunk, hogy annál lelkesebbek már nem is lehetünk!
Coleen Bell nagykövetasszony minden figyelmeztetését megfogadta qrmányunk! Szíjjártó pedig most New Yorkban lihegi fel a hűségesküt!
“...ugyan, mi lehetne jobb bizonyíték a szolidaritásunkra, megbízhatóságunkra, kiszámíthatóságunkra, ha nem ez a tény..."


http://www.balrad.com/2016/05/10/teljes-odaadassal-a-gazdaert/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rablóbandáink szerencséje
  2016-05-10 19:21:15, kedd
 
  Rablóbandáink szerencséje


Posted on 2016-05-10


Mennyi az annyi? Kétszázhatvan-milliárd forint! (Kb. ennyi Csányi Sándor magánvagyona!)


Az utca embere az MNB alapítványairól
https://vimeo.com/165913232

Tulajdonképpen nemmzetthy és kevésbé nemmzetthy rablóhordain óriási szerencséjére a pórnépnek el sem jut a tudatáig, hogy mennyi kétszázhatvan-milliárd forint. Csak hümmentenek rá! Sok! LEÍRHATATLANUL SOK! 260 ezer millió forint.
És a pórnépet hidegen is hagyja a dolog. Mert nem tudja felfogni az összeg nagyságát!
Van egy rossz hírünk a számunkra. Ez a tengernyinek tűnő pénz csak egy csepp a tengerben! Ahhoz képest, amit 25 éven keresztül loptak el! Tőlünk!
De jó lenne egyszer egy viszonylag megközelítően pontos számot tudnunk a megkárosításunkról!
Gyaníthatóan azt már ki sem tudnánk mondani!


http://www.balrad.com/2016/05/10/rablobandaink-szerencseje/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jogi szakértő: nem számít, mi lesz a betelepítési kvótáról s
  2016-05-10 19:18:16, kedd
 
  Jogi szakértő: nem számít, mi lesz a betelepítési kvótáról szóló népszavazás eredménye

Az Országgyűlés kedden elrendelte a kötelező betelepítési kvótáról szóló országos népszavazást, amelyet a kormány kezdeményezett. Az eredménynek nincs semmilyen kötelező ereje az Európai Unió döntéshozatalára nézve - tudta meg a Faktor Valki László nemzetközi jogásztól. A kormány mindenképpen megkérdezi a az embereket - mondta Halász János, a Fidesz frakcióvezetője.

A népszavazási kérdés a következő:

"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

A népszavazást valószínűleg az ősz első felében tartják meg. (faktor.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit csinál egy unatkozó nigger a magyar fővárosban? Liszttel
  2016-05-10 19:17:28, kedd
 
  Acélbetétessel plusz egy állcsúcson pattintással meg tudnám igazgatni a pofáját,szarok bele,hogy azzal javítok a kinézetén,a fájdalom a lényeg ;)


****************************

2016. május 9. 21:50

Mit csinál egy unatkozó nigger a magyar fővárosban? Liszttel önti nyakon találomra a járókelőket

Nieke Ayamba unatkozik. Ezzel nincs is semmi probléma. Szebb korokban ezen kínját orvosolta a munkafelügyelő, esetleg az unaloműző korbács. De a Nieke Ayamba-félék manapság is gyakran unatkoznak, és ami viszont már nem kicsit probléma, hogy a magyarok fővárosában unatkoznak. Zoom Mivel - bár a földrajzórákat próbálják az iskolákból kiebrudalni - még az átlagos magyar kisiskolás is tudja, hogy maradék kis hazánk nem éppen egy gyapotnagyhatalom, szinte lehetetlen 0-24 órás elfoglaltságot találni Nieke Ayambának. Pedig tettrekészség jól láthatóan van a fiatalemberben, bizonyítandó, hogy iparilag kevésbé fejlett térségekben a mai napig hasznosítható lenne fizikai erőforrása, igaz, más haszna nincs is a Nieke Ayamba-féléknek. Főleg "Magyar"országon. Zoom Tájidegen kispajtásunk tehát, akinek a Zuckerberg-galaxisban csaknem húszezer követője van (ez még érthető is lenne, hiszen a fentebb említett szebb korokban állatkertekben mutogatták az egzotikus ismeretekre is nyitott fehér gyermekeknek Nieke Ayamba fajtáját), ország-világ elé tárta, hogyan dobja fel szürke hétköznapjait. Egyszerűen liszttel teli tálakat nyom az egyszeri őslakos járókelők - a munka öröméből jövet, vagy afelé tartva biztosan nem unatkozó - arcába: Nieke Ayamba alapvetően egyszerű teremtés, jól láthatóan élvezi a szituációt: De fajtája primitívsége Fb-oldalának böngészése közben bárki számára kitűnhet. Adatlapja ide kattintva érhető el. A fenti bejegyzését e sorok írása közben épp levette, de ezen cselekedetével is csak agysebészi vágyálmait hessegeti tova. De tényleg? Mit keresnek a Nieke Ayambák Magyarországon? Mert bennszülött kortársaik egészséges fejlődését biztos nem segítik elő. Zoom Zoom Zoom Zoom Az AIDS, az ebola és a kábítószer terjesztésén túl még a gettót is elhozzák kis hazánkba, a sokszínűség hiányára mégse panaszkodjék a magyar! Történetünk főhőse például olyan Zsohár-fülbe mászó dallamokat is Budapest unalmas utcáira csempészett, amitől a Soros-zsebpénzes körúton belüliek egyenesen elcsöppennek a romkocsma humuszbárjában: (YouTube-csatornáján van még egy, de azzal már egyrészt nem mocskolnánk oldalunkat, másrészt azt sem akarhatjuk, hogy a fentebb említett humuszadag túlságosan elázzon. Mazochistább olvasóink ide kattintva megleshetik.) Az előnyöket és hátrányokat számításba véve, mi mégis inkább úgy látjuk, hogy az ilyen és ehhez hasonló invazív fajokra semmi szükségünk nincs Európa szívében. (Kuruc.info)


Forrás: https://kuruc.info/r/46/158587/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2016.04 2016. Május 2016.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 462 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 569
  • e Hét: 14799
  • e Hónap: 25910
  • e Év: 179406
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.