Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Honvéd NEM áll a vártán!
  2016-05-30 21:34:37, hétfő
 
  Honvéd NEM áll a vártán!


Posted on 2016-05-30 by Admin

Kevesebb katona őrzi a kerítést a somogyi határszélen

Úgy tudjuk, kevesebb mint a felére csökkent a szolgálatot teljesítő katonák száma a Dráva mentén, pedig a menekültválság bármikor új lendületet vehet, ráadásul a korábbi erős határvédelem növelte a határszélen élők biztonságérzetét.
Az egyenruhások nagy száma miatt jelentősen csökkent a bűncselekmények száma. Információink szerint jelenleg egyetlen katona teljesít járőr szolgálatot a barcsi közúti átkelő és a Dráva-sétány között, így biztosítja e szakasz védelmét.

kathat
Ander Balázs, a Jobbik országgyűlési képviselője a barcsi századnál tett korábbi látogatásán hangsúlyozta az ott elhangzott, megbízható bűnügyi statisztikákat, melyek szerint a határsáv térségében komoly bűnügyi visszatartó ereje van a katonai jelenlétnek. A most tapasztalható létszámcsökkenés okán írásbeli kérdést nyújtott be a Honvédelmi Minisztériumot vezető miniszterhez, arról érdeklődve, hogy meddig számíthatnak még dél-somogyiak a honvédség barcsi jelenlétére. ,,Évtizedeken át sajnos alig láttak magyar katonát Dél-Somogy vidékén is" - írta. - ,,Az Európát érintő illegális bevándorlás miatt viszont térségünkben is megnőtt a katonai jelenlét. A lakosság örül a honvédség jelenlétének, a katonák társadalmi elfogadottsága pedig nőtt az elmúlt időszakban. Mi köszönjük, hogy itt vannak, és fokozzák a város, a környék biztonságát, csakhogy az elmúlt időszakban, az utóbbi hónapokban szemmel láthatóan is csökkent a katonai jelenlét intenzitása, már nem találkozni járőröző honvédekkel."
Lapunk is megkereste a minisztériumot: létszámok helyett az alábbi választ kaptuk: ,,a honvédség minden esetben a Belügyminisztérium felkérésének megfelelően a feladatokhoz igényelt katonai erővel és technikai eszközzel vesz részt a migrációs helyzet kezelésében. A határok védelmében több ezer katona vesz részt, a pontos számokat a migrációs helyzet alakítja. A Somogy megyében élőket megnyugtatjuk, hogy a kormány eddig is minden megtett és ezután is mindent megtesz, hogy megvédje Magyarországot az illegális bevándorlóktól."
- Örülök, hogy jelenleg nem jönnek az illegális bevándorlók, de tudnunk kell, hogy az az állapot, amit ősszel láttunk, bármikor újra bekövetkezhet - mondta lapunknak Ander Balázs. - A világ rohamosan változik és a migrációt ezer folyamat sürgeti: egyik oldalról itt van egy brutális népességrobbanás azokban a régiókban, ahol hatalmas a szegénység és nem tudják eltartani magukat. Másik oldalról a környezeti katasztrófa következtében megy tönkre a termőterület, egyre kevesebb az ivóvíz és az emberek törvényszerűen megindulnak. És nem utolsó sorban a multinacionális cégek és a politika érdekei sok országban elősegítik a tapasztalt történéseket.
Ander Balázs szerint ma még nem Magyarország a migráció célállomása, de néhány évtized múlva, amikor az ivóvíz még nagyobb kincs lesz,még ez is előfordulhat.
(sonline)
Bal-Rad komm: Miközben qrmányunk és témafelelősei-sőt nem csak témafelelősei is, ahogyan az a tegnapi gyereknapi inimádó qrmányközleményből az kiderült-a migránshordákkal rémisztgeti Döbrögisztán amúgy is e téma hallatán berzenkedő alattvalóit, kiderül, hogy...
Kiderül, hogy minden hordamelldöngetés ellenére “honvéd NEM áll a vártán!" Honvédeink előretoltan-egészen Afganisztánig előretoltan-védik határ(aink)unkat. Meg a Baltikumba készülődnek. “Medvevadászatra"! NATO-“misszió" keretében.
Qrmányunk minden jel szerint készíti fölfelé az alattvalók tömegeit az általa kitalált népszavazásra. Nem árt ugyanis, ha a qrmányzati eltökéltséget alátámasztja az országunk területén tobzódó migránshorda.
Amely b...szik a letiport, őrizetlen csodaGYODA látványára! Csak özönlenek, MINTHA MEGHÍVÓJUK LENNE!


http://www.balrad.com/2016/05/30/honved-nem-all-a-vartan/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eljön az idő, amikor valóban két őr fog vigyázni rátok
  2016-05-30 18:57:56, hétfő
 
 
H. A. 2016-05-30

Eljön az idő, amikor valóban két őr fog vigyázni rátok


A paranoiás házelnök és testőrsége (Fotó: via RTL Klub)



Rakosgatom össze a közélet kockáit egy új hét hajnalán, de tegnapról ittmaradt még egy egészen hajmeresztő hírecske, ami a szokásos tolvajtempóba csomagolt kormányzati urizálás intézményéről fest újabb sáros csendéletet. Olvasom és nézem, kivételesen látom is, hogy a költségvetési törvényhez múlt héten csütörtökön éjfél körül benyújtott javaslat szerint csaknem száz új fővel emelnék az Országgyűlési Őrség létszámát.



Ha van valami, amit a csillagok és a magyar gazdaság állása pillanatnyilag halaszthatatlanul megkövetel az adófizetőktől, akkor az ez: biztosítsanak kábé kettő darab őrt minden egyes parlamenti képviselőre. A kormánypárti sunyiság már ott megmutatkozott, hogy utolsó pillanatban nyújtották be módosító javaslatukat a költségvetési bizottság titkárságára. Eredetileg a költségvetési törvény nem tartalmazta ezt a tételt, ám a hölgyek-urak láttak még fantáziát a közpénzben, megfejelték hát még egy pár százmillióval az őrző-védő szolgálat kiadási oldalát.

Itt van ez a csodálatos, nemes történelmi hagyományokra épülő fegyveres szervezet, Kövér László házelnök magántestőrsége és álmainak netovábbja, amely három évvel ezelőtt tette le az esküt, pillanatnyilag 349 főből áll és amellett, hogy ellátja a morcos-bajszos-fosos önkényúr és az ország házának védelmét, egyúttal belépteti az arra tévedőket, illetve esetenként kivezeti az ülésteremből a rendbontó, pofátlan, agresszív ellenzéket (ilyenre még nem került sor).

Tény, hogy e derék fegyveres testületnek a közhasznú tevékenysége mellett hét darab fideszes laptopot, 74 asztali számítógépet és 5 monitort loptak ki a parlamentből-képviselői irodaházból. Ennek tudatában valószínűsítjük, hogy amit 349 fegyveres nem tudott megakadályozni, azt majd 447 biztosan meg fogja. Nem vicces és nyilván nem is erről van szó. Lehet demagógiának nevezni, de ha csak egyetlen mai hírrel hozom összefüggésbe (pont azért, hogy ne lélegeztetőgépekről legyen szó) ezt a fölösleges pénzszórást, az is bőven elég.

2015 utolsó negyedévéhez képest 90 százalékkal csökkentek az állami beruházások (összesen mindössze 66,4 milliárd forintot tettek ki), a Fidesz pedig azon ügyködik, hogy Kövér magántestőrségére az eredetileg is elkülönített 2,6 milliárd forinton felül még 850 millió jusson. Nem összehasonlítható, de azért hasonlítsuk össze: Kövér László testőrségére az összes állami beruházás 5%-át költik úgy, hogy míg a beruházásokból még akár GDP-növekedés is lehet, az egykori Soros-ösztöndíjas védelméből azonban a világosn semmi nem lesz.

Igen, tendenciózusan mosom össze az összemoshatatlant, de legalább vállalom is. Ugyanis jelenleg nincs az az úgynevezett eredményes feladatellátás, ami indokolhatná a Kövér paranoiájának alárendelt, egyébként sem olcsó (három év alatt közel 300 milliós jutalmat kaptak, 10 millió értékben sokkolókat, 17 millióért fegyvereket vásároltak nekik, a kispesti lőteret is kibérelték számukra) fegyveres állomány bővítését. Mint ahogy az ismeretlen számú sokkolók tavalyi beszerzését sem indokolta semmi. Kövér László akkor sem szívesen árulta el a részleteket (hogy mire költi a köz pénzét tudniillik és főleg miért), holott amint azt tudjuk, sokkoló veszélyes fegyver, alkalmazása komoly egészségügyi kockázattal jár, és szabadságjogaink szempontjából is komoly kétségeket kell eloszlatnia annak, aki a bevetése mellett dönt.

Milyen szabadságjogok? Kövér László és a szabadságjogok. Egy mondatban totálisan értelmezhetetlen, inkompatibilis kategóriák. Ha nem kerülne ilyen sokba, mondanám, hogy jó hír: fosnak az elvtársak élükön ezzel a lassan közveszélyes MSZMP-maradvánnyal. A háttérhatalmakon és a migránsokon való tipródás ugyan elhomályosította a tudatukat, annyira azonban nem, hogy ne tudnák, jogos az a rettegés. Az a hatalom, amely ragaszkodik a fegyveres erőkhöz maga körül, az nem érti, hogy a tulajdonképpeni a hatalom nem az övé. Hogy ő csak választott szolga, nem egy milliárdok árán őrizetre szoruló különleges próféta.

Kövér László ugyanolyan szereptévesztésben van, mint a fénylő csillag, aki csak verőemberek gyűrűjében mer kimenni az utcára, akit hermetikusan elzárnak a választóktól, akinek csak gondosan elszigetelt közegben nagy a pofája, de aki egy váratlan újságírói kérdéstől lehugyozza a bokáját. És ugyanolyan szereptévesztés ez, mint a Nemzeti Bank fóbiás elnökének pazarló önvédelme, aki szintén fegyverkezik és betegesen retteg a nyolcas számtól.

Aki becsületes, annak márpedig nincsen oka gyávának lenni. Aki képes volt kitiltani újságírókat a parlamentből, mert kérdezni merészeltek tőle, aki közben két kézzel szórja a pénzt fegyveres testületekre, aki a saját védelmét fontosabbnak érzi, mint a választóival való tisztességes szembenézést, az pontosan tudja, hogy ő maga fosott bele a közbizalom ventillátorába. A kétharmados magabiztosság elolvadt mint maga a kétharmad. Az esetek nagy többségében kongó parlamenti ülésterem őrzését pedig 349 fegyveres így is el tudná látni, ha meg nem, akkor 447 sem fogja tudni.

Mert mégiscsak van valami, amitől jogosan retteghetnek az elvtársak. Hogy a nép szeretete előbb vagy utóbb megtalálja őket. Az nem megy az idők végezetéig, hogy a hazugságokba csomagolt korrupciós ügyek, a titkosított közpénzlenyúlások és az ország gazdaságának totális szétverése után még arra is szívesen adakozik a magyar adófizető, hogy fegyveres erők védjék a Kövér Lászlókat tőle. Féljetek, rettegjetek, elvtársak, bőven van mitől és miért! Eljön az idő, amikor valóban két őr fog vigyázni rátok, sőt a napi félórás sétátokra is elkísér.


http://kolozsvaros.com/2016/05/30/eljon-az-ido-amikor-valoban-ket-or-fog-vigyazni -ratok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már a Parlamentben is retteg a kormány: két őr fog vigyázni
  2016-05-30 18:47:33, hétfő
 
  Már a Parlamentben is retteg a kormány: két őr fog vigyázni minden képviselőre

Nemcsak a migránsoktól, a háttérhatalmaktól és az emberek véleményétől retteg a Fidesz-KDNP, hanem úgy tűnik, már ritkán látogatott munkahelyükön, a Parlamentben sem érzik magukat biztonságban. Egy kormánypárti javaslat szerint ugyanis jövőre kilencvennyolc fővel bővítenék az Országgyűlési Őrséget, ezzel már két őr jutna minden egyes képviselőre - számolt be róla az RTL Klub.

A javaslatot az utolsó pillanatban adták be a költségvetés módosításához. Az ellenzék szerint érthetetlen, hogy hirtelen miért kell ennyivel több őr a Parlamentbe, főleg, hogy a létszámnövelés 850 millió forintjába kerül az adófizetőknek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Utánanéztünk Lázár János számainak – valami nagyon nem
  2016-05-30 18:38:27, hétfő
 
  A fidesz amikor 2002-ben átadta a kormányzást: Nominális államadósság 9225 milliárd, MNB vagyon 11700 milliárd kiemelkedő beruházás 0 (se infrastruktúra, se autópálya,)
2010-ben amikor az mszp átadta a kormányzást: Nominálisan 20422 milliárd államadósság, 33500 milliárd MNB vagyon 3000 milliárd MANYUP vagyon, kiépült infrastruktúra, több száz kilométer új autópálya!
Napjainkban: Nominálisan 25394 milliárd államadósság, 26400 milliárd MNB tartalék

A fidesz kormányzása alatt tehát elfüstöltek az MNB tartalékából 7000 milliárd forintot, a MANYUP vagyonból 3000 milliárdot, az EU támogatásból 15300 milliárdot, továbbá felvettek 5000 milliárd hitelt és a nyugdíjkasszából kivettek még további 2400 milliárdot és ennek ellenére, az utolsók között kullogunk a sorban! Ezek után joggal felmerül a kérdés, hogy hová tűnt el ez a 32700 milliárd forint.





2016. május. 30. 06:30 6


Utánanéztünk Lázár János számainak - valami nagyon nem stimmel


szerző:
Farkas Zoltán


Elég csöppet utánaszámolni, és kiderül, hogy annak a gazdasági sikerpropagandának, amit Lázár János legutóbb csütörtökön előadott, vannak ám igen gyenge pontjai. Ez önmagában is nagy gond, de ha a kormány tagjai el is hiszik azt, amit saját maguk kozmetikáznak, ott a következmények még súlyosabbak lehetnek.

Hat év alatt tíz százalékkal csökkent az államadósság, büszkélkedett Lázár János miniszter a legutóbbi kormányinfón, de a biztonság kedvéért azért gyorsan elmondta azt is: minderről Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter beszélt a kormányülésen. A Miniszterelnökség vezetőjének óvatossága pedig fölöttébb érthető is: a leírt teljesítmény szép ugyanis, ez a gond vele: erős hitelességi kihívásokkal küzd... nem igaz, na! Nézzük, miért.

A magyar állam bruttó tartozása 2009. decembere és 2015 .decembere között 20 422 milliárd forintról 25 394 milliárdra nőtt, ami testvérek közt is a 20 százalékot meghaladó többlet. Ha ezt az adósságot a hazai össztermékhez viszonyítjuk, mert feltehetőleg erről, vagyis az úgynevezett maastrichti eladósodási mutatóról emlékezett meg Lázár János - rosszul -, akkor ez a mutató 2009. december végén 80 százalékon állt, a tavalyi év végén pedig az előzetes adatok alapján 75,5, a későbbi korrekció után 75,3 százalékon. (Forrás gyanánt említsük az EU statisztikai hivatalát, az Eurostatot, amely bárki számára elérhető.) Ez pedig mindössze 3,5 százalékos csökkenés, százalékpontban pedig - feltételezve, hogy Lázár János erre gondolt - csekély 2,7!!! Szóval nem, nem az, amennyit Lázár állított.
© Fülöp Máté

Azt mondják, amit a miniszterelnök is

A felettébb jól felkészült Lázár János óvatosságát ismerve, aligha véletlen, hogy minisztertársára hivatkozott, és nem a saját nevében beszélt. Ráadásul Varga Mihály nem először mond kicsit (vagy nem kicsit) mást, mint a valóság. (Pedig ő is kellőképpen felkészült, és aligha feltételezhető, hogy elvész az adatok dzsungelében.) Idén márciusban például azt fejtegette a Századvég konferenciáján, hogy az Orbán-kormány ,,az államadósságot a GDP 84 százalékáról 75 százalékra vitte le". A jelenetet az tette különösen kínossá, hogy Varga háta mögött, a kivetítőn ott szerepeltek az igazi, hiteles adatok: 2009-ben a GDP 78 százaléka, 2010-ben a 80,6 százaléka, 2011-ben a 80,8 százaléka volt az államadósság, és így tovább. A magyarázat kézenfekvő: a fő szólamot a magyar miniszterelnök viszi, aki következetesen 84 és 75 százalékot emleget, és a jelek szerint senkinek nincs bátorsága vele szemben mást (na adj' isten: igazat) mondani.

Korántsem mellesleg, 2016. első negyedévének a végén az államadósság már megint 76,9 százalék volt, ékes bizonyítékaként annak, hogy a mérési pontokban (mindig az év utolsó napján) a kormány nem riad vissza némi trükközéstől sem. Ennek széles tárháza van, a baráti cégekből egy-két napra visszakunyerált államkötvényektől a kincstári egységes számla átmeneti lemerítéséig; ezek 2-3 százalékpontnyi kozmetikázásra kiválóan alkalmasak. Az Eurostat mindazonáltal az év végi adatokat rögzíti.
© hvg

Szépítette Lázár az államháztartás deficitjére vonatkozó adatokat is, azt állítva, hogy a kormány hatodik éve tartani tudja a 3 százalék alatti hiányt. Egy a gond: 2011-ben a hiány 5,5 százalék volt, ami első pillantásra is több mint 3 százalék, és csak az ezt követő években szállt a deficit az utóbbi alá.

Csöpp mentség

Ezeknek a számmisztikai műveleteknek és az államadóssággal való szemfényvesztésnek az ad mégis némi alapot, hogy az elmúlt években az Eurostat többször változtatott a módszertanon, és ebből két korrekció a magyar számsorokra is hatással volt. Előbb a hazai össztermék elszámolását egészítette ki korábban nem számszerűsített tételekkel, ezzel Magyarország 2013-as GDP-je egyik napról a másikra, 2014. szeptember 30-ára virradóra 29 077 milliárdról 29 846 milliárd forintra nőtt, és a korrekciót több évre visszamenőleg elszámolták. Ez a GDP-arányos adósságadatokat lejjebb vitte. Tavaly pedig megváltozott a magán-nyugdíjpénztári vagyon államosításának könyvelése - szintén visszamenőleg. A kormányzati hazudozás tehát alapvetően abból áll, hogy a régi és az új adatokat tetszőlegesen kavarják, a számokat kizárólag propagandára használják.

Hogy állunk azzal a csőddel?

A múlt meghamisításában viszont következetesek a kormány tagjai. Lázár János megint elismételte, hogy 2010-ben gazdasági csődöt örököltek, és még az is kérdéses volt, tudnak-e nyugdíjat fizetni. Hát nem! Ha eltekintünk attól, amit a Bajnai-kormány állít magáról, és nem az átadás-átvételi jegyzőkönyvre, hanem csupán a Matolcsy György vezette Nemzetgazdasági Minisztérium adataira hagyatkozunk, akkor kiderül, hogy a 2010. július elején készült felmérés szerint egyáltalán nem volt fenyegető a helyzet. ,,Jelenlegi számításaink szerint, intézkedések nélkül az államháztartás - helyi önkormányzatok nélküli - 2010. évi pénzforgalmi hiánya 1144,7 milliárd forintot érne el, ez a GDP 4,3 százalékát jelenti" - összegzi egy kormányzati dokumentum (Tárgyalási anyag az IMF-EU-tárgyalásokhoz, 2010. július 6-19.), amelyet azóta eltüntettek a kormányzati honlapról.

A 2010-es költségvetés eredeti deficit-előirányzata 870 milliárd forint volt, a nemzetgazdasági tárca által 2010 júliusában várt hiány, az 1144,7 milliárd ennél nagyjából a GDP 1 százalékával több, a különbség nem lényegtelen, ám nem is vészes. A helyzetet, Lázár állításával szemben, nem az örökség tette kritikussá, hanem az, hogy Kósa Lajos és Szijjártó Péter 2010. júniusi nevezetes nyilatkozata Magyarország állítólagos csőd közeli helyzetéről brutális forintgyengülést okozott, az Orbán-kormány a GDP 0,3 százalékára tehető különbség miatt összeveszett az IMF-fel és az Európai Bizottsággal, és az őszi önkormányzati választások előtt végrehajtott adócsökkentésekkel lazított a költségvetésen. Ezzel rossz startot vett, és újabb bizalomromboló döntéseivel kiérdemelte a 2011. őszi-2012. tavaszi leminősítéseket, az állampapírok bóvliba vágását.

S bár akkor valamennyi kormánypárti képviselő azt szajkózta, hogy a leminősítések után felminősítések jönnek, erre több mint négy évet kellett várni. A kudarcot persze az elődök nyakába varrták, és utólag egyvégtében azt ismételgetik, ha nem lépnek közbe, 2010-ben 7 százalék lett volna a hiány. Holott ezt saját elemzésük is cáfolja. Ám a jelek szerint minél többször mondják, annál inkább meg vannak győződve saját igazukról.

Ennél pedig már csak az nagyobb gond, ha nemcsak elhiszik azt, amit állítanak, hanem arra is építik a gazdaságpolitikát. Ilyesmi történt most is, amikor csak az első negyedévi adatok láttán esett le a tantusz, hogy az uniós támogatások folyósításában beállt szünet miatt visszaesett a gazdasági növekedés üteme.


http://hvg.hu/gazdasag/20160530_Ismetlodo_sikerhazugsagok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki kell adnia Quaestor-kapcsolatait a külügy háttérintézmény
  2016-05-30 18:31:54, hétfő
 
 
2016. május. 27. 13:42 2016. május 27. 14:26 Gazdaság

Ki kell adnia Quaestor-kapcsolatait a külügy háttérintézményének


szerző:
hvg.hu


A Transparency Internationalnak adott igazat a bíróság a Magyar Nemzeti Kereskedőház brókercéges ügyeivel kapcsolatban: a minisztériumi háttérintézménynek ki kell adnia, hogy tényleg a Quaestor bedőlése előtti pillanatban vette-e ki befektetéseit a cégből, és ha igen, vajon mennyit. A kereskedőház a perben azzal érvelt, hogy nem közfeladatot lát el, ezért nem köteles kiadni a kért adatokat.

Döntött a Fővárosi Ítélőtábla: a Magyar Nemzeti Kereskedőház nevű külügyminisztériumi háttérintézménynek ki kell adnia, mennyi pénzt tartott a Quaestornál, a Buda-Cashnél és a Hungária Értékpapír Zrt.-nél - adta hírül a 444.

Emlékezetes, hogy a három brókercég egymás után dőlt be látványosan tavaly tavasszal. A történetnek volt egy nem annyira mellékes szála is: az tudniillik, hogy a kereskedőház éppen a Quaestor-botrány kirobbanása előtti pillanatokban vette ki befektetéseit a brókercégtől, így felmerül a gyanú, hogy bennfentes információk birtokában cselekedtek, miközben a kisbefektetők fújhatták a vagyonukat.

Az ügy a mai napig meglehetősen homályos, a bíróság pedig a Transparency Internationalnek adott igazat, és arra kötelezte a kereskedőházat, hogy árulja el, volt-e számlája az említett cégeknél; mennyi pénzt helyezett el azokon, és mikor; illetve március 9-én mennyi pénzt vett ki a Quaestorból.

Korábban a Külgazdasági és Külügyminisztérium azt közölte, hogy a március 9-i öncsőd előtt, március 5-én döntöttek a pénzek kimenekítéséről. Ha ez a verzió igaz, kérdéses, vajon az állam miért nem tájékoztatta a kisbefektetőket is, ha ennyire nyilvánvaló volt a Quaestor bedőlésének veszélye. Orbán Viktor pedig konkrétan azt mondta, hogy ő adott utasítást, mikor megrendülni látta a brókercégeket, hogy a minisztériumi háttérintézmények nézzenek utána befektetéseiknek. A kilencvenes évekbeli Lupis-botrány óta amúgy tilos befektetni a központi költségvetésből támogatott állami szervek pénzét, csak a Magyar Államkincstárnál vezetett számlán tárolhatják a vagyonukat.

A kereskedőház esetében 3,8 milliárd forintról lehetett szó, a Külgazdasági és Külügyminisztérium ennél jóval gigantikusabb összeget fektethetett be az utóbb bedőlt cégnél. A kereskedőház vezetője nem sokkal a botrány után távozott posztjáról, de ennek a hivatalos közlés szerint nem volt semmi köze a Quaestorból kérdéses körülmények között kimozgatott összeghez.

A perben a Magyar Nemzeti Kereskedőház arra hivatkozott, hogy nem közfeladatot lát el, és ezért nem kötelezhető az üzleti titkot képező adatok kiadására. A kereskedőház feladata amúgy a magyar export felpörgetése.


http://hvg.hu/gazdasag/20160527_kulugy_magyar_nemzeti_kereskedohaz_quaestor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Saját miniszterei is félnek Orbántól, és inkább ráhagyják a
  2016-05-30 18:08:58, hétfő
 
  Vele együtt kell majd felhúzni őket...... .....
Így működik az áldemokrácia.
Óvakodnak a törpétől!
https://coubsecure-a.akamaihd.net/.../med_1457102219_image.jpg




Saját miniszterei is félnek Orbántól, és inkább ráhagyják a hülyeséget


ma, 10:33

Lázár János a múlt heti kormányinfón - Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterre hivatkozva - azzal dicsekedett, hogy

hat év alatt tíz százalékkal csökkent az államadósság.

Jól hangzik, de ez így egyszerűen nem igaz. A HVG utánaszámolt, és egy kicsit más lett a végeredmény.

A magyar állam bruttó tartozása ugyanis 2009. decembere és 2015 .decembere között 20 422 milliárd forintról 25 394 milliárdra nőtt, ami 10 százalékot meghaladó többlet - írj a hvg.hu.

Ha ezt az adósságot a hazai össztermékhez viszonyítjuk, akkor ez a mutató 2009. december végén 80 százalékon állt, a tavalyi év végén pedig az előzetes adatok alapján 75,5, a későbbi korrekció után 75,3 százalékon. Az adatokat bárki ellenőrizheti az Eurostat oldalán. Ez pedig így - százalékpontban kifejezve - mindössze

2,7 százalékos csökkenést jelent.

Miért mond hülyeséget Lázár?

A mindig felkészült és naprakész Lázár Jánosról nehezen képzelhető el, hogy ekkorát tévedne a számok terén. Ezért is hivatkozik óvatosságból Varga Mihályra.

A helyzet ennél sokkal prózaibb. A fő szólamot ugyanis Orbán Viktor viszi, aki következetesen 84 és 75 százalékot emleget, és a jelek szerint

senkinek nincs bátorsága vele szemben mást - igazat - mondani.

Még akkor sem, ha a csütörtökihez hasonló kínos jelenet játszódik le, amikor is

Varga háta mögött, a kivetítőn ott szerepeltek az igazi, hiteles adatok: 2009-ben a GDP 78 százaléka, 2010-ben a 80,6 százaléka, 2011-ben a 80,8 százaléka volt az államadósság,

Így trükköznek a méréssel

Mivel az államadósság mérési pontja mindig az év utolsó napja, a kormány előszeretettel trükközik, így kozmetikázva a siralmas adatokat. Erre a baráti cégekből egy-két napra visszakunyerált államkötvényektől a kincstári egységes számla átmeneti lemerítéséig számos módszer létezik.


http://propeller.hu/itthon/3220895-sajat-miniszterei-is-felnek-orbantol-inkabb-ra hagyjak-hulyeseget
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A V4 vezetői támogatják a háborús készülődést
  2016-05-30 18:07:26, hétfő
 
  hidfo.ru 2016.05.29. 14:25

A V4 vezetői támogatják a háborús készülődést

A Visegrádi Csoport támogatja a NATO kelet-európai haderőépítését - ez derült ki Antoni Macierewicz lengyel védelmi miniszter csütörtöki közleményéből, aki láthatóan a V4 egésze nevében nyilatkozik a háborús készülődésről.

Szerdán a Visegrádi Négyek (Cseh Köztársaság, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia) egy cseh faluban találkoztak, hogy egyeztetést tartsanak a Varsóban július 8.-án kezdődő NATO-csúcstalálkozó előkészítése kapcsán. A Liblice területén tartott találkozó eredményeiről a lengyel védelmi miniszter azt mondta, hogy ott valamennyi visegrádi ország miniszterei egyetértésüket fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy Varsóban döntést kell hozni a NATO kelet-európai jelenlétének további bővítéséről.

Macierewicz nyilatkozatáról a Telewizja Republika számolt be. A védelmi miniszter kijelentése szerint Oroszország ártani akar a NATO-országok és Európa biztonságának, és erre a legjobb válasz, ha a NATO fokozza katonai jelenlétét az orosz határ mentén, ennek részeként pedig amerikai katonák érkeznek térségünkbe.
Kapcsolódó: A Visegrádi Csoport rohadt almája

Varsóban július 8.-án kezdődik a NATO csúcstalálkozója. Lengyelország hatóságai a találkozó előkészületeinek részeként őrizetbe vettek és az oroszoknak kémkedéssel vádoltak meg egy ellenzéki vezetőt, aki a NATO-csúcstalálkozó idején szakszervezeti demonstrációkkal egybekötött ellentüntetést szervezett volna, tiltakozván a NATO háborús készülődése ellen, amiben a visegrádi országok lengyel vezénylet alatt részt vesznek.

Korábban számos európai vezető emelte fel hangját a Kelet-Európában zajló káros folyamatokkal szemben. Sahra Wagenknecht, a német Die Linke párt politikusa szerint a NATO vezetői nem beszámíthatóak, és az Amerikai Egyesült Államok szembefordította a lengyel kormányt Európával, hogy így megosztottságban tarthassa európai vetélytársait.


http://www.hidfo.ru/2016/05/a-v4-vezetoi-tamogatjak-a-haborus-keszulodest/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzenjünk Polt Péternek: A börtönben fogsz megrohadni a többi
  2016-05-30 17:41:56, hétfő
 
 
Üzenjünk Polt Péternek: A börtönben fogsz megrohadni a többivel együtt!


2016.05.26. 15:04

Orbán Viktor hatalomra kerülése után első és egyik legfontosabb dolga volt a maga, és a hozzá hasonló gerinctelen élősködők számára a büntetlenség biztosítása az ország javainak a kifosztása közben. Ehhez készséges pártkatonák állnak rendelkezésére a törvényhozásban és a végrehajtó hatalomban egyaránt, akik maguk is címeres olyan gazemberek kell legyenek mint maga a miniszterelnök akit vakon követnek azon az úton, ahol az adófizetők pénze elveszíti közpénz jellegét, így abból nagyon sok vándorol a saját zsebükbe. De itt most nem csak a túlárazott közbeszerzésekre kell gondolni a józan eszét használónak, a trafikok, a földek, a saját borházig vezető utak, a névre szóló támogatások, brókerek pénzügyi átverései, a jegybank alapítványai is mind ebbe a kategóriába tartoznak.

Egy jól felépített, átgondolt, és kiválóan működtetett rendszer biztosítja a jelenlegi hatalom büntetlenségét, és működése közben semmilyen eszköz alkalmazástól nem riad vissza ha rezzenéstelen arccal kell közben az emberek arcába hazudni ezért. Persze gondosan ügyel a törvényesség látszatára, és él vissza a demokrácia számos eszközével, melyet közben gondosan szembe köp a hatalma gyakorlása közben.

De mint minden Fidesz által felépített rendszer ami biztosítja a maga számára a közpénz és közvagyon elherdálását a saját jóléte érdekében, elég tökéletlenre, és vérlázítóan átlátszóra sikeredett a működése közben. Hiába változtatják a működés közben törvénymódosítások tucatjaival a látszat fenntartását a szabályosság miatt, abból mindig látszik a végső cél a hatalom számára. Ez pedig a büntetlenség, és a folyamatosság fenntartása. Ezért szüksége van Orbán Viktornak egy olyan hatalmi ágra is ami megakadályoz minden felelősségre vonást, és tovább engedi a törvényesített lopást, ami maga hatalom alapvetése. Ezt jelenleg egy ember is képes biztosítani akire már azt első kormányzása alatt is számíthatott, mikor Tokaj környékén igyekezett a maihoz mérten kisipari módszerekkel elcsenni jövedelmet magának a közösből.

A Polt Péter vezette ügyészségnek nevezett felügyeleti szerv, amelynek egész más lenne a feladata egy normális országban mint amit jelenleg művel, mára már kétséget kizáróan bebizonyította mi is az a valódi ok, amiért képes a szakma minden szabályát felrúgva biztosítani a hatalom elkövette gaztettek büntetlenségét. Ezt egyrészt a személyi összefonódásban is lehet keresni, de ezen túlmenően a legrosszabb emberi tulajdonság legaljasabb jellemzőit is meg lehet benne találni. A magát legfőbb ügyésznek nevező gerinctelen féreg kebelbarátja annak az Orbán Viktornak, aki a nemzet eddig volt legnagyobb tolvaja, hiszen az a hatalmát a maga, és a hozzá hasonlók meggazdagodására használja az ország kárára. Polt Péternek az lenne a feladata ezt megakadályozza, de hát ők annyira jó barátok a pártban, és a magánéletben ezt nem teheti meg azzal szemben aki erre a magas posztra juttatta. És nem először tette meg ezt vele, de jól kiállta a próbát mikor Orbán Viktor először volt hatalomban.

Azon kívül már Polt Péter szerepe túlér saját magán miközben menti a Fidesz bűncselekményeit, miközben a rokoni, haveri, szomszédi, elvtársi összefonódás hálójába maga is nyakig bele van kavarodva. A felesége jegybanki alkalmazott, ahol egy elmebeteg irányítja a közpénz elherdálását, amelynek az asszony tevékeny részese, már csak a betöltött tisztségei által is. Jó, jó, persze nem pont erről beszélnek családi körben ha a százmilliárdos bróker botrányba belekeveredett leendő családtag éppen megkéri a lánygyermek kezét, akit ezért ki sem hallgatnak ezen ügyből kifolyólag, hiszen az ember bízik a gyermeke választottjában. Orbán Viktor strómanjai, haverjai ezer hektár számra viszik el a jó magyar földet az abból megélők elől, de a miniszterelnökkel közös szotyola köpködés közben nem erről beszélnek, inkább ezen röhögnek jó ízűeket a károsultak tehetetlensége miatt. Meg azon az ügyészek által általánosan kimondott hazugságon, miszerint minden a törvényes, és szabályos, meg demokratikusan indokolt. De a többi egyértelmű bűncselekmény során el nem indított vizsgálódás is jó kedvre derítheti őket, amiben a kormányban helyet foglaló gazemberek szépen gyűjtik maguknak a vagyont a rokonok, szomszédok segítségével. Olyan szépen tágulnak maguktól a lakóparki ingatlanok ettől, és a miniszterek, államtitkárok, képviselők is emberek, akiknek meg kell élni a közösből ha már a maguk erejéből erre képtelenek. Hosszú lenne felsorolni azt a sok el nem indított vizsgálatot, ahol a törvényt is megcsúfolva nem verik vasra a tolvajokat a kormány háza táján. És érdekes lenne megtudni azon jogszabályokat és törvényeket amely alapján ezen szarháziak nyugodtan folytatják bűnös tevékenységüket, hiszen sok olyan eset fordult elő ahol a hatalom még a maga által hozott szabályokat is képtelen volt mohóságában betartani.



De még érdekesebb maga a szervezetben dolgozók hozzáállása Polt Péter tevékenységéhez. Nincs közöttük egy sem akinek fontosabb lenne a szakmai tevékenység annak megcsúfolásától. Nincs közöttük egy olyan ember sem, aki vállalná a törvénytelenség kimondását az igazság megcsúfolása helyett. Vagy mindenki meg van félemlítve és így érzi jól magát mentegetve a felelősség alól? Egyedül Polt Péter képtelen lenne véghezvinni mocskos tevékenységét, kell neki ebben segítség amikor védi a védhetetlent, cáfolja a valóságot, de hogy mindenki egyet értene vele egy ekkora szervezetben az azért elég hihetetlen. Vagy valóban ilyen az ország nagy része, és ezért tart itt ahol jelenleg vergődik a nagy együttműködés rendszerében, küzdve a mindennapokban a megélhetésért, elfogadva saját tehetetlenségét, mivel szerinte semmit sem tehet ellene. Mert szerinte ez a könnyebb út.

http://banditapolitika.blog.hu/2016/05/26/uzenjunk_polt_peternek_a_bortonben_fogs z_megrohadni_a_tobbivel_egyutt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: a néppártosodás az alelnökök bedarálásával kezdődik!
  2016-05-30 17:39:52, hétfő
 
  így vagy úgy de nálunk minden párt így működik: a mezei tagságnak, ha egyáltalán van, semmi beleszólása a pártvezetés pozícióiba, amit az erős emberek hitbizományként kezelnek, mint magát az egész pártot.

ezért nem csak az teljesen lehetetlen, ami másutt is minimum nehéz, hogy új, "tiszta" politikai erők lépjenek fel, de még az is, hogy egy már bejáratódott nép- vagy rétegpárt, ha nem is "megtisztuljon", de legalább valamilyen módon reagáljon a politikai környezet változására.

amikor nálunk még volt demokrácia, az is egy igen beteg torzszülött volt, mára pedig végképp megdöglött, a maradékot vonák, orbánok, gyurcsányok meg schifferek marcangolják.
a vicc az, hogy a "jobbosoknak" olyan szinten semmi közük a saját pártjukhoz, mintha nem is arra szerveződött volna, hogy őket képviselje.

tulajdonképpen Vona a "néppártosodás" felkiáltással éppen nem néppártosít, hanem rétegpártosít, vagy még inkább "viccpártosít" ahol a vezérhülye megteheti, hogy egymaga gründol egy pártot, aztán akinek nem tetszik, elmehet máshova, úgy tagnak, mint szavazónak.

a néppárt jobb helyeken =/= azzal, hogy mondjuk 1 millió szavazóm van, hanem társadalmi beágyazottságot és demokratikus ügymenetet jelent.

**************************


2016.05.30. 12:09
Jobbik: a néppártosodás az alelnökök bedarálásával kezdődik!

Sok minden kiderült Vona Gáborról és a Jobbikról a hétvégén. Vonáról nem elsősorban, hogy mekkora politikus, hanem, hogy mekkora idomár. Novák Előd anélkül ment le kutyába, hogy legalább a lovaglópálcát suhogtató kezébe belekapott volna, amivel a "bokros lovakat" - mint Szávay, Apáti és Hegedűsné - trenírozta engedelmesre.

A "hetvenkedő katona" Novák meg ment a darálóba.

"Egy szabadversenyes választáson" bezzeg - hüppögött a faszbúkon teljesen feleslegesen, ugyanis a Jobbikról most derült ki, hogy a demokratikus működéstől meg a "szabadversenyes" választásoktól búcsút véve játsszák tovább amit Orbán a Fideszben lekottázott. Vona jó tanítvány, lépésről lépésre leutánozza Viktort, épp most alakítja ki maga köröl a centrális erőteret a Kiválasztottakból.

vona_1.jpg

Teheti, mert a Jobbik tagsága erős hasonlóságot mutat a Fidesz tagsággal: kijelölsz nekik egy Szent Célt, amire hivatkozva képesek bármit lenyelni. Akár azt is, hogy helyettük Vona válassza meg a pártvezetést egyszemélyben, ő jelöljön irányt, ő szabja meg kicsoda lesz micsoda a pártban és annak környékén. Hallgatnak birkamód és tényleg elhiszik, micsoda merészség/kompromisszumkészség Vona részéről, hogy Novák kussoltatásáért cserébe Volnernak adta a frakcióvezető posztot.

Mit kockáztat ezzel Vona? Mire garancia Volner?

Pont arra, amire Novákot hitték amíg ki nem derült, Novák is pont a semmire garancia. Úgy szervezik ki a pártból, hogy alig veszi észre, a morgás nyüsszögéssé szelídült, ma meg már talán csak az jár a fejében, a kutyahúgy képes kirohasztani a cseresznyefát, ha elég sűrűn locsolják vele.


http://varanus.blog.hu/2016/05/30/jobbik_a_neppartosodas_az_alelnokok_bedaralasav al_kezdodik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ajajj, sehol sem találjuk Kósa Lajos egymillió új munkahelyé
  2016-05-30 17:31:15, hétfő
 
  Ajajj, sehol sem találjuk Kósa Lajos egymillió új munkahelyét!

DiószegiHorváthNóra

2016. május 28. szombat, 11:03


Nem újdonság, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szeret trükközni a számokkal, ha arról van szó, hogy a kormány győzelmi jelentéseit kell egy kicsit hátulról megtámasztani. De hiába a hivatal igyekezete, ha a kormánytagok egy párhuzamos valóságból nyomják a propagandát. Íme, egy újabb gyönyörű példa.


,,Ma a közfoglalkoztatottak nélkül is közel jár az egymillió új munkahely megteremtéséhez Magyarország" - jelentette ki a minap Kósa Lajos. Kár, hogy tételesen nem sorolta fel, hogy hol és miként sikerült ezt az egymillió új munkahelyet (a közfoglalkoztatottak nélkül is) megteremteni. Mert valahogy a tények nem ebbe az irányba mutatnak. Persze, Kósát az ilyesmi nem szokta zavarni.

A KSH legfrissebb adatai kicsit árnyalják a képet. A statisztikai hivatal közölte: február-áprilisban a foglalkoztatottak létszáma 4 millió 294 ezer fő volt, 153 ezer fővel több, mint egy évvel korábban. A növekedéshez a hazai elsődleges munkaerőpiac 111 ezer fővel járult hozzá, a közfoglalkoztatottak köre 28 ezer fővel bővült, miközben külföldi telephelyen 13 ezer fővel dolgoztak többen. Mindeközben pedig a munkanélküliek száma ugyanebben az időszakban az egy évvel korábbihoz képest 73 ezer fővel (265 ezerre) csökkent.

Mivel magyarázhatók ezek a számok? Az adatok javulásához hozzájárulhattak a külföldre vándorló, és ott munkát vállaló magyar állampolgárok. Ők ugyanis kiváló példái annak, hogyan lehet szépen kozmetikázni a számokat. Az, aki korábban idehaza munkanélküli volt, de külföldön talált munkát, egyszerre csökkenti a hazai munkanélküliségi rátát, és növeli a foglalkoztatási mutatót. Ügyes, nemde? Ha viszont volt idehaza is állásuk, mégis úgy döntöttek, hogy jobb lesz nekik a határ másik oldalán, helyükre fel lehetett venni valaki mást. Szóval így lehet nyerni az elvándorláson.

Igaz, hogy ezzel még nem találtuk meg a megnyugtató választ arra, hogyan lett több munkahely Magyarországon, hiszen azt azért még a statisztikai hivatal sem meri megtenni (egyelőre), hogy a külföldön dolgozókkal is a hazai foglalkoztatási adatokat szépítgeti (bár a 13 ezer külföldi telephelyen dolgozó magyar már kezdi dúsítani ezt a statisztikai sort is).

De szerencsére itt van nekünk a közfoglalkoztatás, mint csodaszer - még 28 ezer főt sikerült idén is beterelni a kilátástalanság poklába, a közmunka világába. ,,Kár", hogy lassan eléri a plafont a közmunkások száma, sokkal több bevonható személy már nincs, legfeljebb az iskolákból kikerülő fiatalokat lehet ebbe a szektorba belökni (ez egyébként hatékonyan megy a kormánynak). Igaz, hogy a jövő évi költségvetésből is látszik, hogy az áhított cél ez lenne - nem véletlen, hogy az amúgy nemzetközi szakértők szerint is hasznos, fiatal munkavállalókat segítő Start-munkaprogramra kevesebbet szán az állam a központi büdzséből, míg a közfoglalkoztatásra fordított összeg évről-évre nő 2013 óta. Csakhogy most már ezzel kapcsolatban is van egy kis bibi...

,,A tapasztalatok azt mutatják, hogy a közfoglalkoztatásba bevonhatók létszámának további növekedése különböző okok (mentális, szociális vagy egészségügyi problémák) miatt korlátozott lehet, a közfoglalkoztatottak 250 ezer fős létszáma várhatóan tovább már nem emelkedik" - ez áll a költségvetés Nemzeti Foglalkoztatási Alapról szóló indoklásában. Várhatjuk tehát, hogy a kormány valamiféle új csodafegyverrel támad majd, hogy ezeket a ,,mentális, szociális vagy egészségügyi problémák miatt korlátozott" személyeket is bevonja a munka világába. ,,A közfoglalkoztatásba sem bevonható társadalmi rétegek foglalkoztatási lehetőségeinek megteremtése érdekében kormány-program kerül kidolgozásra" - áll a tervben. Talán ez egy lehetséges jövőbeli megoldása Kósa szavainak is, ha az új munkahelyek megteremtéséről van szó. De az biztos, hogy a közmunka-program sikereiből kiindulva sok jóra nem számíthatunk.

És még mindig ott van az a 111 ezer ember, akik az elsődleges munkaerőpiacon járultak hozzá a foglalkoztatási ráta kedvező adataihoz. Viszont a GKI Gazdaságkutató rámutatott arra is, amikor a statisztikák csúsztatásaira igyekezett felhívni a figyelmet, hogy miközben a közszférában már a 2008-as válság előtti szintet is meghaladja a foglalkoztatás, addig a versenyszférában még nem érte el azt. Való igaz tehát, hogy egyes szegmensekben jobban teljesítünk - ettől azonban nem várható végleges megoldás.

Az persze módszer a munkanélküliség csökkentésére, ha az állam a saját szárnyai alá terelgeti az embereket, csakhogy a közszféra sem nyújthat örökké, mindenkinek megoldást. És akkor a bürokráciacsökkentő programra (ami Lázár János vesszőparipája) már ne is merjünk gondolni - annak célja ugyanis épp az, hogy innen a versenyszférába terelgesse a munkavállalókat.

Kérdés, hogy hova?

Jelenleg ugyanis a helyzet korántsem olyan jó, mint amilyennek lennie kéne. Magyarországon a versenyképes szakmákban ugyanis óriási a hiány. Utoljára a 2008-as gazdasági válság előtt volt olyan sok betöltetlen álláshely Magyarországon a versenyszférában, mint amennyi most van, a szakképzett munkaerőért tehát öldöklő harc folyik.

Mely ágazatokban? Az egészségügyben és a vendéglátóiparban bizonyosan (ugye, ezekben a legnagyobb az elvándorlás is), de képzett szakmunkásokból is nagy a hiány. Vasutasból is szükség lenne még legalább 300-ra, és még a Magyar Honvédség is mintegy 5000 fős létszámhiánnyal küzd, hogy a képzett mérnökökről és informatikai szakemberekről már ne is beszéljünk...

Régiónként is nagyon változó a munkaerő-piaci igény - bár a legtöbb munkahely a fővárosban van, itt lelhető fel a legtöbb betöltetlen álláshely is. Emellett a fejlettebb régiók közül Nyugat-Magyarország, ezen belül is főként Győr és környéke, valamint az osztrák határ menti területek vannak komolyabb bajban. Mindeközben a munkanélküliség egészen más területeket súlyt - csakhogy a kereslet és a kínálat nehezen találja meg egymást. Az országon belüli mobilitási hajlandóság (lehetőség) nem túl nagy, emellett az elszegényedő régiókban a szakképzettség megszerzése is komoly akadályokba ütközik, így azok, akik Borsod vagy Somogy megyében beragadnak a munkanélküliségbe, jóformán esélytelenek arra, hogy abból kilépjenek.

Ezek tehát a szomorú tények, hiába is próbálnák elfedni őket a KSH igyekvő munkatársai. És hogy akkor mégis hol van az a közel egymillió új munkahely, amivel a Fidesz kampányolt, és ami Kósa szerint már létezik is? Rejtély.

Hívjuk hát segítségül a matematikát: a KSH adatai szerint 2010 márciusa és májusa között (vagyis a kormányváltás idején) a 15-74 éves korosztályból 3 millió 756 ezren végeztek valamilyen munkát. És ismételjük el újra: 2016 februárja és áprilisa között a foglalkoztatottak létszáma 4 millió 294 ezer fő volt. Vagyis egészen pontosan 538 ezerrel dolgoznak többen most, mint akkor. Na de akkor hol van a másik, majdnem félmillió új munkahely?






http://kettosmerce.blog.hu/2016/05/28/mit_szed_kosa_lajos_megis_hol_van_itt_1_mil lio_uj_munkahely
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2016.04 2016. Május 2016.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 462 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3203
  • e Hét: 13470
  • e Hónap: 24581
  • e Év: 178077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.