Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Utca embere: Orbán Viktor nélkül nem győztünk volna!
  2016-06-16 21:13:04, csütörtök
 
  http://www.thepost.hu/images/hirkep20160616075941553.jpg

Bob Hoffnung

Utca embere: Orbán Viktor nélkül nem győztünk volna!

A magyar nemzet teljesen megőrült. Degenerált barmok. Nagyon megérdemlitek az orbáni önkényt. Lett egy másik Észak-Korea is. Talán az elmebajos Orbánotok lőtte a két gólt? Ő küzdötte végig a 90 percet? Európa leghülyébb nemzete a magyar. Bocs,akinek a birkabekecs szűk,az .........
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Figyelem! Meccs alatt lopnak!
  2016-06-16 21:08:43, csütörtök
 
 
Figyelem! Meccs alatt lopnak!
2016. június 16. - 07:49
Gazdaság


Újabb ingatlanos céget alapított egy Tiborcz Istvánhoz köthető érdekcsoport, az új cég pedig már be is kebelezte a felújításra váró bodajki Hochburg-Lamberg-kastélyt - írja a valasz.hu.

Hochburg-Lamberg-kastély - Forrás: egykor.hu

Az új céget BDJK-Real Estate Kft. néven jegyezték be, a tulajdonos pedig a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt. Ez ugyan papíron nem Tiborcz István cége, de a bejegyzéskor fizetett illetéket Orbán vejének bankszámlájáról utalták át.

A BDPST több másik, drága és felújítandó ingatannal rendelkező cég tulajdonosa. A tulajdonában van például a turai Schossberger-kastélyt 200 millió forintért privatizáló TRA Real Estates Kft; az AMX HS Kft., ami a Városligeti fasorban található Spitz-villa tulajdonosa; egy ideig a BDPST beszállt a AMX Nador House nevű cégbe is, ami megvette a Postabank József nádor téri székházát, hogy aztán eladja egy, az FBI által is körözött szaúdi befektetőnek a céggel együtt; most pedig az új cég, a BDJK, amely azon a szálon keresztül is kötődik Tiborcz Istvánhoz, hogy a cég ugyanarra a címre van bejelentve, ahol Tiborcz régi üzlettársának, Hamar Endrének az ügyvéri irodája is van.

Az elmúlt évben tehát négy villa és kastély került a BDPST érdekeltségébe, amiket a Válasz.hu szerint uniós támogatással felújítanak majd, hogy felértékelődve továbbadják különböző külföldi befektetőknek.

propeller.hu


http://civilhetes.net/figyelem-meccs-alatt-lopnak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NEMZETI HÁRY JÁNOS TERV - a MAI SZAKASZ
  2016-06-16 20:47:57, csütörtök
 
  NEMZETI HÁRY JÁNOS TERV - A MAI SZAKASZ

Bakapcsolom a tévét és éppen EGYIK HAZUGSÁGÜGYI MINISZTERÜNK (Lázár János) válaszol valamelyik újságíró kérdésére. Lázár az aktuális bürokráciacsökkentési performanszát adja elő, valahogy így:
- Nekem az a véleményem, hogy ha csökkenteni akarjuk a bürokráciát, azt SAJÁT MAGUNKON KELL KEZDENI, ezért ebben a minisztériumoknak kell az élen járni. (Kb. eddig bírtam.)
Ehhez képest mi történt éppen két napja? Révész Máriuszt KERÉKPÁROZÁS-ÜGYI KORMÁNYBIZTOSNAK nevezték ki, ötfős minisztériumi apparátussal (!). Vele együtt valamiféle címerügyi kormánybiztost is kineveztek, gondolom ő sem egyedül fog megküzdeni ezzel a szép és nemes feladattal. Ahogyan a rengeteg senkiházi rokon meg barát, további kormánybiztosokként és helyettes államtitkárokként. De hogy őket nem fogja érinteni a leépítési hullám, az biztos. Majd másokat alacsonyabb szinteken, ahonnan majd tényleg hiányozni fognak. Így szokás ez nálunk. Szegény kormányunk: rettentő sok az éhes lakáj-száj.
És a sajtótájékoztató folyik tovább, újabb és újabb manipulációs hazugságokal és Lázár (Háry) János gúnyos röhögéseivel. Miközben a sajtó munkatársai (kormánypárti és ellenzéki egyaránt) ájultan hallgatják a nagy ember semmitmondó válaszait. De még egyiküknek sem jutott eszébe, hogy talán bojkottálni kellene ezeket a csütörtöki förmedvényeket, mert oda elmenni, és úgy tenni mintha fontos dolgokról esne szó, A KOLLABORÁCIÓ egyik formája.

Horváth András
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dübörög Mekkmester ingatlanbiznisze, folynak a tízmilliárdok
  2016-06-16 20:35:00, csütörtök
 
  És ez megy 26 éve ! A Nép nyomorog ezek meg Luxusirodákat építenek.
Kinek? Minek ?
Az egyik legnagyobb pénzszivattyúk az alapítványok és azon keresztül magánszámlákra áramoltatása az állami pénzeknek .

********************



Dübörög Mekkmester ingatlanbiznisze, folynak a tízmilliárdok!-elfelé


Posted on 2016-06-16 by Admin

Ingatlanokat vesznek a Nemzeti Bank alapítványai


Alacsony kockázatot és biztonságosan magas hozamot remél a Pallas Athéné Alapítványok vagyonát kezelő Optima Befektetési Zrt. az ingatlanbefektetésektől. Az Európai Központi Bank észrevételei nyomán államkötvény portfóliójuk egy részét csoportosítják át az alapítványok az ingatlanokkal.
Az Európai Központi Bank a magyar jegybank esetében vizsgálja a tiltott monetáris finanszírozás lehetőségét. Az ingatlanbefektetéstől stabil, vagy emelkedő hozamot várnak, tehát röviden az alapítványi vagyon összetételét változtatják meg annak növelése érdekében - ezt mondta Fekete Zoltán, az Optima Befektetési Zrt. vezérigazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Három budapesti ingatlant vásárolnak összesen nagyjából 54 millió euróért.
Két épület a Millenáris Parkon belül van, a Millenáris Classic (25,13 millió euró) és az Avantgarde (6,67 millió euró), a harmadik ingatlan pedig a Széll Kálmán téri Buda Palota, az egykori Posta Palota. A Buda Palotát 22,3 millió euróért veszik meg, és rövid fejlesztési időszak után tervezik megnyitni modern irodaházként.
A két Millenárison lévő irodaház műemléki környezetben van, és Fekete Zoltán szerint ezek biztonságosan magas hozamot termelő irodaházak lesznek. Megvásárlásukkal és hasznosításukkal az alapítványok a nemzeti vagyont is gyarapíthatják.

nv
A Buda Palota 22,3 milliós vételára mellett az Optima Befektetési Zrt. még egy nagyjából 25 milliárd eurós felújítási költséggel számol.
A három budapesti ingatlan mellett az alapítványok megvásárolnak egy eddig az ITSH (IT Service Hungary) által bérelt, a Debreceni Innovációs Tudásparkban lévő irodaházat is.
Az épületet 20,4 millió euróért veszik meg a HUN-Office Kft-től. A szerződéseket megkötötték, a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyása után a közeljövőben történnek meg a tényleges vásárlások.
Az ingatlanvásárlások után az alapítványok vagyonának összetétele a következőképpen alakul:
174,5 milliárd forint államkötvény
49,67 milliárd forint ingatlan
27,7 milliárd forint cégrészesedés
10 milliárd forint vállalati kötvény portfólió
5,85 milliárd forint bankbetét

nv1
Az ingatlanbefektetések a tervek szerint több hozamot jelentenek, amelyet az alapítványok a szabályok szerint saját működésükre fordíthatnak. Fekete Zoltán elmondta, “objektív tény, hogy a pénzpiaci kamatok az utóbbi években történelmi mélypontra süllyedtek".
Ennek megfelelően, ha a pénzpiacon, vagy államkötvényben tartanák az alapítványok a vagyonukat, kevesebb bevételük van. Ezért gondolták úgy, hogy egy magasabb hozamú befektetési forma irányába, ez pedig jelen esetben az ingatlanbefektetés. Fekete Zoltán azt is elmondta, hogy több hónapja kezdték előkészíteni az ingatlanbefektetéseket nemzetközi szakértőcégek bevonásával. A következő 1-2 évben pedig folytatják az ingatlanbefektetéseket.
(origo)
Bal-Rad komm: Mekkmesterék képtelenek magukat visszafogni. Teljesen eluralkodott rajtuk a kleptománia. “...A következő 1-2 évben pedig folytatják...az alapítványok a nemzeti vagyont is gyarapíthatják..."
-És be van dobva a varázsszó! “NEMZETI VAGYON"! Amibe illik ám beleszámítolni a MAGÁNVAGYONT is! Ami lehet alapítványi is! DE NEM ÁLLAMI!
Egyszóval igyekszik a döbrögista horda befektetni a zsákmányolt pénz egy részét! A NEMZETI VAGYON megbocsájtó címszó erejében bízva!



http://www.balrad.com/2016/06/16/duborog-mekkmester-ingatlanbiznisze-folynak-a-ti zmilliardok-elfele/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán mégiscsak palotába vágyik
  2016-06-16 18:29:21, csütörtök
 
 
Micsoda meglepetés ....... !



Orbán mégiscsak palotába vágyik

2016.06.16. 10:51

Csak ideiglenesen költözik Orbán Viktor a Karmelita kolostorba, a Miniszterelnökség végleges székhelye a Sándor-palotában lesz. Erről beszélt Lázár János a budavári önkormányzat májusi képviselő-testületi ülésén - írta a Heti Válasz.

Azt már régóta lehet tudni, hogy több minisztérium és a Miniszterelnökség is a budai Várba költözik, a mostani tervek szerint Orbán és a stábja a Karmelita kolostorban kap majd helyet. Ennek várszínházi épületszárnyában rendezvénytermet fognak kialakítani.

Ám ez csak átmeneti állapot. Lázár azt mondta, hogy a Nemzeti Hauszmann Terv hosszú távú, két évtizedes rekonstrukciós tervei szerint
az államfői hivatalt, amely jelenleg a Sándor-palotában van, a királyi palotába fogják költöztetni, a Miniszterelnökséget pedig a Sándor-palotába.


Ettől kezdve a volt kolostorépületben a háttérstáb fog dolgozni. Arról Lázár nem beszélt, hogy a második költözés hány év múlva valósulhat meg.

A Belügyminisztérium a Magyar Tudományos Akadémia Országház utcai épületébe fog költözni, a Nemzetgazdasági Minisztérium pedig a Szentháromság téri Magyarság Házába, amelyet korábban Pénzügyminisztériumnak használtak.


http://index.hu/belfold/2016/06/16/orban_vegul_bekoltozik_a_sandor-palotaba/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-06-16 18:11:04, csütörtök
 
  Álhír:
Orbán Viktor baráti megbeszélésre hívta meg az izlandi miniszterelnököt a versailles-i kastélyba, ahol kétoldalú megállapodást írtak alá, amelynek értelmében Magyarország évi ezer darab gejzírt importál az északi országból, cserében viszont Tiborcz István lecseréli Reykjavik közvilágítását és megreformálja az északi fényt.
Amennyiben a magyar csapatot elveri az izlandi válogatott, kiküldjük hosszabb idejű tanulmányútra az izlandi fővárosba Németh Szilárdot és Tállai Andrást.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fideszes polgármester a bírói tiltás ellenére vágatta ki a
  2016-06-16 18:08:41, csütörtök
 
  A kiérkező járőrök sem tettek ellene semmit.
Kiérkező rendőrök mit csináltak ?
Elmentek megverni egy hajléktalant?

Pontosan így működik a fidesz... szarik a törvényekre, a bíróságra tök mindegy hogy egy pár fa, vagy világörökség, vagy éppen egy korábbi saját törvényük. Ha ő úgy gondolja akkor csak a fidesz...
A bíróság szerint Kocsis Máté sem meleg, ennyit a bírósági ítéletekről.
Mindenben törvényesen jártunk el - nyilatkozta a polgármester, majd elköszönt, mert vevő jött tűzifára.

A kivágott fát fel lehet használni. :)

http://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2F7EwgCI0gSBo%2Fhqd efault.jpg&key=QotCIUVMrRV00p9TyAhXcA&w=480&h=314



**********************


A fideszes polgármester a bírói tiltás ellenére vágatta ki a ráckevei óvoda védett platánfáit

Herczeg Márk
környezetvédelem
ma 16:05


Szadai József ráckevei fideszes polgármester azért vágatta ki a helyi óvoda védett platánfáit, hogy a helyükre egy új épületszárnyat húzzanak fel, pedig bírói tiltás volt ellene - írta meg a Hír Tv, ami szerint a 40 éves fák kivágása ellen a kiérkező járőrök sem tettek semmit. Czerny Róbert ügyvéd, aki perli az önkormányzatot, azt mondta, az intézmény bővítését környezetvédelmi rombolás nélkül is meg lehetne oldani. Szerinte a városnak kártérítést kellene fizetnie, a bíróságnak pedig akár az óvodabővítést is le kellene állítania. A polgármester nem nyilatkozott a Hír Tv-nek.


http://444.hu/2016/06/16/a-fideszes-polgarmester-a-biroi-tiltas-ellenere-vagatta- ki-a-rackevei-ovoda-vedett-platanfait
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Házmesterország szupermax: a Magyar Közös Képviselők Egyesül
  2016-06-16 17:54:38, csütörtök
 
  Dicséretes kezdeményezés, de ez még így kevés. Belügyminiszteri rendelettel kell kötelezni minden ingatlan tulajdonost a nemzeti zászló kitűzésére magyar foci győzelmek esetén (az ingatlannal nem rendelkező hajléktalanok a nejlon szatyrukra ragasszanak nemzeti színű kokárdát, jól látható helyen), a későbbiekben törvényi, esetleg alaptörvényi szabályozás is célszerű lesz


Csak az a fontos, hogy kijutottunk a foci-EB-re (mert kibővítették a bejutók számát), és megvertünk egy sehol sem jegyzett csapatot. Gratulálok mindenkinek, aki ehhez asszisztál.
és ha (véletlenül) nem jutnak tovább, vagyis, ha kiesnek, akkor meg értelemszerűen a a fekete zászlót kéretik lengetni...
Szombatra támogató lakógyűléseket kell összehívni, aki nem jelenik meg, ráterhelik a lakására!
nemzeti ontudat = futball?
Nem lehetne ugy, mint a finneknel, hogy nemzet = oktatas es jolet?
Hamarosan jön a körlevél, hogy a vezér születésnapjára is legyen minden ház fellobogózva.
ez már majdnem tök olyan, mint rákosipajtás idején a május elseje. akkoriban állítólag kötelező volt
1. vidéken felvirágozni a kapukat,
2. zászlókat (ha lehet vöröset is) kirakni a kapu fölé,
3. ablakba szép szőnyeget, vagy terítőt kilógatni és rátenni a rádiót, amely az utcára üvölti rákosielvtárspajtás beszédét. remélem, az olimpiára már ezt a szintet is elérjük.

Megvàrom a Sajkészitök és Baletttàncosok Egyesületének àllàsfoglalàsàt.

******


Házmesterország szupermax: a Magyar Közös Képviselők Egyesülete felszólítja a házmestereket, hogy tűzzék ki a magyar zászlót az Eb idejére

anarki
futball
ma 14:43


A Magyar Közös Képviselők Egyesülete arra kéri a közös képviselőket, számvizsgáló bizottsági tagokat, tulajdonosokat, hogy tűzzék ki a magyar zászlót a társasházakra a labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt.

A szervezet az MTI-vel csütörtökön azt közölte: ezzel a gesztussal szeretnék megköszönni a magyar sportolóknak a hihetetlen teljesítményüket.


"Az elmúlt évtizedek legfontosabb sporteseménye zajlik, amely a magyar társadalom minden rétegét megmozgatja. A magyar válogatott sikere előtt nem lehetnek közömbösek a közös képviselők sem" - írták a közleményben. (MTI)

http://444.hu/2016/06/16/hazmesterorszag-szupermax-a-magyar-kozos-kepviselok-egye sulete-felszolitja-a-hazmestereket-hogy-tuzzek-ki-a-magyar-zaszlot-az-eb-idejere
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-06-16 17:42:36, csütörtök
 
  Álhír:
A kormány a ,,Gyere haza fiatal" program sikerein felbuzdulva most egy újabb kampányt indít, melytől az egészségügyben jelentős fejlődést várnak és, melynek a frappáns ,,Gyere haza doktor bácsi" nevet adták.
Varga Mihály tájékoztatása szerint, egy ügyes átcsoportosítással meg is van a fedezet ennek finanszírozására, ezt úgy érik el, hogy a kórházakban levő, túlságosan sok vécépapír, szappan és szárazelem mennyiségből lefaragnak egy kicsit. Ezen felül számtalan csábító lehetőséget kínálnak a visszatérő orvosoknak. Például:
havonta egyszer együtt reggelizhetnek Mészáros Lőrinccel a Four Seasonsben,
minden második hónapban lehetőség nyílik arra, hogy megnézhessék, hogy integet Orbán Viktor dolgozószobájának ablakából,
a nőorvosok közül havonta kisorsolnak egyet, akinek Orbán Viktor kezet csókol,
amennyiben a miniszterelnök nem elérhető, az integetésben Kósa Lajos, a kézcsókban Németh Szilárd helyettesít,
a leglelkesebb visszatérő doktorok függetlenül a szakterületüktől rendszeresen elvégezhetnek egy prosztatavizsgálatot Tállai Andráson,
hogy az anyagi kompenzáció se maradjon ki, akik letöltötték a 72 órás ügyeletet, a hetvenharmadik órától kezdve már 0.9%-os pótlékot is kapnak.
Jól látható, hogy a magyar kormány mennyit tesz annak érdekében, hogy az egészségügyben is Európa elsők legyünk - zárta az interjút a gazdasági miniszter.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Betiltják az e-cigarettát, jön az e-fing
  2016-06-16 17:39:00, csütörtök
 
 
Betiltják az e-cigarettát, jön az e-fing

2016-06-16


Az e-cigaretta zárt terekből történt kitiltása után további szigorú szabályozások bevezetésére lehet számítani. Jön az e-fing, ami egyelőre legális úgy mozik, mint planetáriumok és templomok esetében is, viszont a természetes fingot végleg betilthatják.201606-fart

Múzeumokban, éttermekben , repülőn kizárólag szénszálas szűrőkúppal szabad majd felszállni. A Fart Filtert 2020-ig az EU összes országában kötelezővé teszik.
A speciális karbon-kevlár kúp egyszerűen felhelyezhető, kényelmes eszköz, és teljesen kiszűri a környezetre és embertársainkra mérgező gázokat.

,,Honnan lehet tudni, hogy valaki Fart Filter használ?" - vetődik fel a kérdés, amire a prototípus tájékoztató füzetében találtuk meg a választ. ,,A kúp kétpercenként 300 voltos ostorcsapást mér a viselő ánuszgyűrűjére, aki ekkor sziszegve azt mondja: a kurva anyád. Fel kell készülnünk a fingszűrő-kúp viselést hitelesen utánzó frusztrált Jobbik és MSZP szavazókra, akik így is egész nap kurvaanyáznak, csak más-más okból."


http://hircsarda.hu/2016/06/16/betiltjak-az-e-cigarettat-jon-az-e-fing/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2016.05 2016. Június 2016.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 450 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2444
  • e Hét: 12711
  • e Hónap: 23822
  • e Év: 177318
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.