Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Risztov Éva kavar Kósa Lajos nejével
  2014-05-12 19:43:46, hétfő
 
  Risztov Éva kavar Kósa Lajos nejével

Bár Orbán Viktor miniszterelnök beiktatási vacsorájára kézenfogvaérkezett meg a debreceni fenegyerek, Kósa Lajos és neje Porkoláb Györgyi, az idilli kép csak a kameráknak szólt. Lali király ugyanis már több mint egy éve Budapesten lakik és csak hivatali ügyeket intézni jár Debrecenbe, illetve gyerekeit meglátogatni.

Bár Kósa nem a hűségéről híres (elég csak legendás kurvázásaira gondolni), mégsem önszántából költözött ki, a saját maga által összemutyizott 300 négyzetméteres luxus-családi házából, hanem neje rúgta ki. Nem is akármiért: a nagy keresztényként tetszelgő Kósa-családot a híres úszónő, Risztov Éva szakította szét.

A most sikeres úszónő karrierjének már befellegezni látszott, amikor Debrecenbe szerződtette Debrecen ura a sportolót, ő pedig meg is hálálta a mentőövet: lenyúlta a politikus feleségét. (Porkoláb Risztov felbukkanásáig állítólag nem is sejtette, hogy ő valójában a nőkhöz vonzódik.) A városvezető életére rálátó forrásaink szerint amikor kiderült, hogy a Kósa-házasságnak lényegében, de nem papíron vége, Kósa még jól elagyabugyálta nejét, majd Budapestre költözött.

De nem kellett sokáig egyedül nyugóvóra térnie a fideszes macsónak, csakhamar beújított magának egy fiatal szőkeséget. Hogy kicsoda ő, azt következő posztunkban osztjuk meg. Addig is, ha valamilyen jó politikus sztorija volna, küldje el a politikusfigyelo@gmail.com címre.

Update: Egy olvasónk írt, hogy ezt az információt kevéssé részletesen már lehetett olvasni a neten itt:

http://kriszta.tumblr.com/post/82671549528/kosa-lajos-felesege-osszekoltozott-ris ztov-evaval


http://politikus-figyelo.blogspot.hu/2014/05/kosa-lajos-nejet-lenyulta-risztov-ev a.html
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Orosz miniszterelnök-helyettes: Legközelebb hadászati bombá
  2014-05-12 19:10:12, hétfő
 
  Orosz miniszterelnök-helyettes: Legközelebb hadászati bombázóval utazok át Románián


A magyar politikai elitnek lenne mit tanulnia orosz kollégáiktól, annak kapcsán, hogy miként kell kommunikálni az egyre pofátlanabb trianoni utódállamokkal.

Dmitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes kijelentése szerint "legközelebb TU-160-as típusú hadászati bombázóval utazik" a térségbe. A kemény szavak természetesen nem ok nélkül hangzottak el, hiszen Románia - az Egyesült Államok követelésére - lezárta légterét repülőgépe előtt, amellyel a Dnyeszter menti Köztársaságból Moszkvába akart utazni.

A román külügy természetesen hangos nyafogásba kezdett, hiszen látják, hogy Oroszország nem a levegőbe beszél, ha érdekvédelemről van szó.

Az orosz miniszterelnök-helyettes a május 9-i, győzelem napi katonai parádé alkalmából látogatott a Moldovából "kiszakadt", csak Oroszország által elismert Dnyeszter menti Köztársaság fővárosába, Tiraszpolba. Az oda vezető légi úton a kijevi hatóságok nem engedték átrepülni gépét Ukrajna légterén, így Bulgárián és Románián keresztül érkezett a helyszínre. Románia azonban visszafelé már nem engedte be légterébe Rogozin gépét.

Ezt követően született az orosz miniszterelnök-helyettes twitteres fenyegetése a bombázóval. A román külügyminisztérium most nyilvános magyarázatot kér a moszkvai hatóságoktól arról, hogy az orosz kormány hivatalos álláspontját képviselte-e Dmitrij Rogozin.

(Deres.TV)

http://harcunk.info/index.php/hirek/548-orosz-miniszterelnok-helyettes-legkozeleb b-hadaszati-bombazoval-utazok-at-romanian
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A német exkancellár a Cár pártját fogta
  2014-05-12 18:57:33, hétfő
 
 


A német exkancellár a Cár pártját fogta
2014. május 11. 19:11
Hunhír.info

A szankciók politikája és Oroszország elszigetelése nem vezet eredményre az ukrán válság kezelésében - véli Gerhard Schröder volt német kancellár, aki szerint büntetőintézkedések helyett Oroszország biztonsági érdekeiről kell tárgyalni.

A szociáldemokrata politikus a Welt am Sonntag című vasárnapi német lapban megjelent interjúban kifejtette: az ukrán válság megoldását az jelentheti, hogy Ukrajnából szövetségi - föderális - államot szerveznek és kinyilvánítják, hogy az ország nem csatlakozik a NATO-hoz, Moszkva pedig ezeket a rendezési elveket támogatva elfogadja, hogy a következő választások eredményeképpen felálló új ukrán kormány legitim, és önálló politikát folytathat.

A válság legfőbb oka az Európai Unió elhibázott keleti partnerségi politikája - hangsúlyozta Schröder. Az EU nem vette tudomásul, hogy Ukrajna "kulturálisan mélyen megosztott" ország, amelynek keleti és déli része mindig is inkább Oroszországhoz húzott, nyugati régiója pedig inkább az EU-hoz. Az ukrán társulási megállapodásról nemcsak Kijevvel, hanem Moszkvával is tárgyalni kellett volna, a legnagyobb hiba pedig az volt, hogy az EU a társulás és az Oroszországgal kötendő vámunió közötti választásra kényszerítette Ukrajnát - mondta a volt német kancellár.

Gerhard Schröder Vlagyimir Putyin orosz elnök társaságában ünnepelte 70. születésnapját Szentpéterváron április végén, az ukrajnai válság egyik igen feszült időszakában, amikor kelet-ukrajnai oroszbarát szakadárok őrizetbe vették az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) több megfigyelőjét. A volt német kancellárt számos bírálat érte az orosz elnökkel közös ünneplés miatt. Schröder visszautasította a bírálatokat a Welt am Sonntagnak adott interjúban, és azt mondta, hogy az ünnepségen Putyinnal folytatott négyszemközti megbeszélése hozzájárult az EBESZ-megfigyelők szabadon bocsátásához.

A volt kancellár a fogadáson készült, az orosz elnököt és őt egymás karjaiban ábrázoló fényképpel kapcsolatban elmondta, hogy már 14 éve jó kapcsolatban vannak, mindig öleléssel üdvözlik egymást és nagyon örült, hogy barátja eljött a születésnapjára.

A fogadást az Északi Áramlat földgázvezetéket üzemeltető társaság szervezte és finanszírozta. A rendezvényen részt vett többek között Philipp Missfelder, a német konzervatív CDU parlamenti frakciójának vezető külpolitikai szakpolitikusa, Erwin Sellering, Mecklenburg?Elő-Pomeránia tartomány miniszterelnöke, valamint Németország moszkvai nagykövete és Alekszej Miller, a Gazprom orosz energetikai társaság elnöke.

Az Északi Áramlat Oroszországot Németországgal köti össze Ukrajna és Lengyelország megkerülésével. A Balti-tenger alatt húzódó vezeték a Mecklenburg?Elő-Pomeránia tartományi Greifswaldnál éri el Németországot. A több mint 1200 kilométeres vezetékpár megépítését Gerhard Schröder már kancellárként is támogatta, és kormányfői megbízatása után vezető pozíciót vállalt a beruházást irányító és a vezetéket üzemeltető társaságban, amelynek többségi tulajdonosa a Gazprom. Jelenleg a részvényesek bizottságának elnöke.

mti

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=75034
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új világrend, új Sisi: az osztrákok kreatúrája nyerte a dal
  2014-05-12 18:50:42, hétfő
 
 

Új világrend, új Sisi: az osztrákok kreatúrája nyerte a dalfesztivált

Conchita Wurst osztrák kreatúra nyerte Rise Like a Phoenix (Szállj főnixként) című dalával az 59. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton este rendezték Koppenhágában. A Magyarországot képviselő Kállay-Saunders András Running című számával az ötödik helyen végzett.

A 26 éves osztrák győztes, Conchita Wurst, aki tizenegyedikként adta elő dalát, nagy fölénnyel, 290 ponttal győzött a 26-os döntőben, mögötte a holland duó, a Common Linnets lett a második a Calm After the Stormmal (238 pont), a svéd Sanna Nielsen és az Undo (218 pont) a harmadik.
A végeredmény a nemzeti zsűrik és a tévénézők szavazatainak kombinációjaként alakult ki.
Ausztria másodszor nyerte a versenyt, 1966-ban Udo Jürgens lett az első. A Magyarországot képviselő Kállay-Saunders András, aki a keddi első elődöntőből jutott a fináléba, 143 ponttal az 5. helyen végzett Running című dalával. Ez az eddigi második legjobb "magyar" eurovíziós helyezés. Magyarország Montenegrótól a maximális 12 pontot kapta, 10-et Romániától és Macedóniától, 8-8-at Azerbajdzsántól és Albániától.
Az idén a Join Us (Csatlakozz hozzánk) szlogennel zajlott Eurovíziós Dalfesztivál 26-os döntőjében a B&W Hallernében a végeredmény úgy alakult ki, hogy összeadták az egyes országok által adott kombinált (a nemzeti zsűrik még a pénteki főpróbán megszületett értékelése, illetve a tévénézők telefonos szavazatai alapján összeállt) pontszámokat. Az országok által adott három legmagasabb pontszámot (8-10-12) a 37 országból bejelentkező szóvivők, Magyarországról Novodomszky Éva, ismertették; a 7 ponttól egyesével lefelé következett a többi nemzeti pontszám.
A férfiként - Tom Neuwirth néven - született, de a színpadra női külsővel, ám szakállal lépő Conchita Wurst a grazi divatiskolában tanult, és egész eddigi életében az eurovíziós szereplésről álmodott. Egy fiúcsapat színeiben korábban már indult az osztrák válogatóversenyen, de akkor másodikok lettek.
Zoom
Ez sajnos nem Photoshop
Az MTI-nek még a verseny előtt azt mondta, talán sokszor nem könnyű az érvényesülés számára, de ez az élete, az éneklés, emellett a modellkedés, illetve a házigazda szerep is nagyon érdekli különböző műsorokban.
Rise Like Phoenix című dala olyan, akár egy James Bond-film betétdala. "Pontosan ez volt a célom, egy ilyen dal, imádom a James Bond-széria Shirley Bassey által előadott zenekari betétdalát. Egy ilyen lehetőség talán csak egyszer adódik egy ember életében, én pedig élni akarok vele" - tette hozzá korábban.
Európa halott
A döntőt követő sajtótájékoztatón azt mondta, a választással Európa megmutatta, hogy toleráns és tiszteletben tartja mindenki jogát ahhoz, hogy megválassza, miként kíván élni.
További szégyen, hogy szimfonikus kíséretét a Magyar Rádió 22-es stúdiójában vették fel a Budapest Art Orchestrával.
Kállay-Saunders András az MTI-nek az öltözőben a szereplésről elmondta: "Soha nem fogom ezt elfelejteni, amikor öreg leszek, akkor is emlékezni fogok rá. Sajnálom, hogy vége, de fantasztikus volt. A jövőben is szeretném Magyarországot képviselni a világban, nagy álmaim vannak, célom, hogy minél többen megismerjék a hangomat".
A 29 éves, New York-i születésű - az MTI szerint - magyar énekes hangsúlyozta: reméli, otthon most büszkék rá és nagyon boldog, köszöni mindenkinek, hogy lehetőséget kapott a szereplésre.
Conchita Wurstról elmondta: nagyon jól énekelt, a dal is remek volt. Hozzátette: a hollandok voltak a kedvencei, drukkolt nekik és örül, hogy befutottak másodiknak.
A magyarverő nigger szerint a Common Linnets és az ő jó szereplése mutatja, hogy az Eurovízió változik, "az igazi dalok kerülnek előtérbe".
A magyar dal társszerzője, Szakos Krisztián elmondta: óriási "flash" ez az érzés, megérte ennyit dolgozni, majdnem egy év munkája van az 5. helyezésben.
Az idei dalfesztivál döntőjét, a showműsort 45 ország közvetítette élőben, köztük Ausztrália és Kína, és több mint 180 millióan nézték a televízión keresztül.
Mivel az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) által szervezett verseny szabályai szerint mindig az előző évi nyertes a rendező ország, jövőre Ausztriában lesz az esemény.
Eddig 26 ország győzött Eurovíziós Dalfesztiválok 1956 óta zajló történetében, a legtöbb győzelem - hét - az íreké.
(MTI nyomán)

http://kuruc.info/r/6/127687/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új világrend, új Sisi: az osztrákok kreatúrája nyerte a dalf
  2014-05-12 18:46:30, hétfő
 
 

Új világrend, új Sisi: az osztrákok kreatúrája nyerte a dalfesztivált


Conchita Wurst osztrák kreatúra nyerte Rise Like a Phoenix (Szállj főnixként) című dalával az 59. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton este rendezték Koppenhágában. A Magyarországot képviselő Kállay-Saunders András Running című számával az ötödik helyen végzett.

A 26 éves osztrák győztes, Conchita Wurst, aki tizenegyedikként adta elő dalát, nagy fölénnyel, 290 ponttal győzött a 26-os döntőben, mögötte a holland duó, a Common Linnets lett a második a Calm After the Stormmal (238 pont), a svéd Sanna Nielsen és az Undo (218 pont) a harmadik.
A végeredmény a nemzeti zsűrik és a tévénézők szavazatainak kombinációjaként alakult ki.
Ausztria másodszor nyerte a versenyt, 1966-ban Udo Jürgens lett az első. A Magyarországot képviselő Kállay-Saunders András, aki a keddi első elődöntőből jutott a fináléba, 143 ponttal az 5. helyen végzett Running című dalával. Ez az eddigi második legjobb "magyar" eurovíziós helyezés. Magyarország Montenegrótól a maximális 12 pontot kapta, 10-et Romániától és Macedóniától, 8-8-at Azerbajdzsántól és Albániától.
Az idén a Join Us (Csatlakozz hozzánk) szlogennel zajlott Eurovíziós Dalfesztivál 26-os döntőjében a B&W Hallernében a végeredmény úgy alakult ki, hogy összeadták az egyes országok által adott kombinált (a nemzeti zsűrik még a pénteki főpróbán megszületett értékelése, illetve a tévénézők telefonos szavazatai alapján összeállt) pontszámokat. Az országok által adott három legmagasabb pontszámot (8-10-12) a 37 országból bejelentkező szóvivők, Magyarországról Novodomszky Éva, ismertették; a 7 ponttól egyesével lefelé következett a többi nemzeti pontszám.
A férfiként - Tom Neuwirth néven - született, de a színpadra női külsővel, ám szakállal lépő Conchita Wurst a grazi divatiskolában tanult, és egész eddigi életében az eurovíziós szereplésről álmodott. Egy fiúcsapat színeiben korábban már indult az osztrák válogatóversenyen, de akkor másodikok lettek.
Zoom
Ez sajnos nem Photoshop
Az MTI-nek még a verseny előtt azt mondta, talán sokszor nem könnyű az érvényesülés számára, de ez az élete, az éneklés, emellett a modellkedés, illetve a házigazda szerep is nagyon érdekli különböző műsorokban.
Rise Like Phoenix című dala olyan, akár egy James Bond-film betétdala. "Pontosan ez volt a célom, egy ilyen dal, imádom a James Bond-széria Shirley Bassey által előadott zenekari betétdalát. Egy ilyen lehetőség talán csak egyszer adódik egy ember életében, én pedig élni akarok vele" - tette hozzá korábban.
Európa halott
A döntőt követő sajtótájékoztatón azt mondta, a választással Európa megmutatta, hogy toleráns és tiszteletben tartja mindenki jogát ahhoz, hogy megválassza, miként kíván élni.
További szégyen, hogy szimfonikus kíséretét a Magyar Rádió 22-es stúdiójában vették fel a Budapest Art Orchestrával.
Kállay-Saunders András az MTI-nek az öltözőben a szereplésről elmondta: "Soha nem fogom ezt elfelejteni, amikor öreg leszek, akkor is emlékezni fogok rá. Sajnálom, hogy vége, de fantasztikus volt. A jövőben is szeretném Magyarországot képviselni a világban, nagy álmaim vannak, célom, hogy minél többen megismerjék a hangomat".
A 29 éves, New York-i születésű - az MTI szerint - magyar énekes hangsúlyozta: reméli, otthon most büszkék rá és nagyon boldog, köszöni mindenkinek, hogy lehetőséget kapott a szereplésre.
Conchita Wurstról elmondta: nagyon jól énekelt, a dal is remek volt. Hozzátette: a hollandok voltak a kedvencei, drukkolt nekik és örül, hogy befutottak másodiknak.
A magyarverő nigger szerint a Common Linnets és az ő jó szereplése mutatja, hogy az Eurovízió változik, "az igazi dalok kerülnek előtérbe".
A magyar dal társszerzője, Szakos Krisztián elmondta: óriási "flash" ez az érzés, megérte ennyit dolgozni, majdnem egy év munkája van az 5. helyezésben.
Az idei dalfesztivál döntőjét, a showműsort 45 ország közvetítette élőben, köztük Ausztrália és Kína, és több mint 180 millióan nézték a televízión keresztül.
Mivel az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) által szervezett verseny szabályai szerint mindig az előző évi nyertes a rendező ország, jövőre Ausztriában lesz az esemény.
Eddig 26 ország győzött Eurovíziós Dalfesztiválok 1956 óta zajló történetében, a legtöbb győzelem - hét - az íreké.
(MTI nyomán)

http://kuruc.info/r/6/127687/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Eurovíziós Dalfesztivál végeredménye, avagy kitakarítjuk
  2014-05-12 18:45:23, hétfő
 
 


Az Eurovíziós Dalfesztivál végeredménye, avagy kitakarítjuk-e végre Augiász bűzlő istállóját?
A nyugati világban zajló eseményekre reagálva gyakran ismételgetjük - felháborodva, dacosan, lemondóan, elkeseredve -, hogy ?ennél már nincs lejjebb?. És újból és újból kiderül: igenis van még lejjebb. Az egykori Ausztriát képviselő, meghatározhatatlan nemű Conchita Wurst győzelme az Eurovíziós Dalfesztiválon ismételten emlékezetünkbe idézhette a nyilvánvaló tényt: a keresztény európai civilizáció végérvényesen halott.

Bevándorlás, faji keveredés, az őshonos európai fehér nemzetek rohamos hanyatlása, erkölcsi fertő, a hagyományos keresztény, nemzeti és polgári értékek sárba tiprása, a családok szétesése, a buziság és mindenféle perverzió kultusza ? íme, a Gyurcsány által emlegetett Európai Egyesült Államok életének legfőbb jellemzői. Érdemes lenne az euroszkeptikus pártoknak olyan választási plakátokat készíteniük, melyeken a férfiből nővé varázsolt, de szakállas Conchita Wurst ocsmány képe alatt például ez a felirat állna: ?az ő Európáját akarod??
Függetlenül attól, hogy ténylegesen ilyen sok szavazatot adtak le a homo sapiens eme különös példányára, vagy pedig előre elrendezett színjáték nyomán diadalmaskodott, az üzenet egyértelmű: Európa a teljes faji, etnikai, nemi keveredés és erkölcsi fertő irányába halad. Egy olyan világ születik, melynek egyenirányított, múltjától, öntudatától, sőt emberi voltától megfosztott, zombi létre kárhoztatott egyedei semmiféle ellenállásra nem képesek többé, és engedelmesen végrehajtják a birodalmat irányító oligarchia parancsait.

Az ő Európájukat akarod?
És mindez a borzalom nem valamiféle elkerülhetetlen történelmi folyamat eredményeképpen szakadt a nyakunkba. A nyugati világot uraló globális elit tudatos birodalomépítő ténykedésének következményeképpen bukott el az európai civilizáció ? a kereszténységgel, a polgári világgal, a nemzetállamokkal, és a családdal együtt. A keresztény egyházak súlyos történelmi mulasztása, hogy - az utóbbi évtizedekben legalábbis - nem volt bátorságuk szembeszállni a förtelmes áradattal. De nem vonhatják ki magukat a felelősség alól a hazájukat és népeiket pénzért és hatalomért gátlástalanul eláruló politikusok és az úgynevezett ?értelmiségiek? sem (köztük magukat ?kereszténydemokratáknak? és ?jobboldaliaknak? hazudók), akikhez képest a legutolsó prostituált is egy Földre szállt angyal benyomását kelti.
Itt állunk most ennek az Európának vagy Nyugatnak nevezett ocsmányság kellős közepén, amely ráadásul véres háborúk során még terjeszteni is kívánja ?demokratikus értékeit?. A világnak a globális birodalomba még be nem tagolt részein élő népek aligha tehetnek mást, mint hogy sürgősen ?karanténba zárják? ezt a rákos daganatként a földgolyón burjánzó, mindent elnyeléssel fenyegető szörnyállamot.
Mi várható a jövőben? Megtörténhet még, hogy Európa népei a 24. órában végre felébrednek, és egy nemzeti-keresztény ébredés során kitakarítják Augiásznak ezt a fél világra kiterjedő, bűzlő istállóját?
Perge Ottó - Kuruc.info


ttp://kuruc.info/r/7/127689/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Holokauszt-maraton - mert ilyen még nem volt
  2014-05-12 12:58:49, hétfő
 
  2014-05-11. 14:47
Holokauszt-maraton - mert ilyen még nem volt

Emlékezésre várják a közönséget május 13-án, kedden a Centrál Színházba, ahol a Holokauszt és a családom Facebook-csoport történeteinek felolvasómaratonját tartják színészekkel és a csoport tagjainak részvételével.
"Ez az egyedülálló vállalkozás szimplán lelkiismereti kérdés a számunkra, szeretnénk emlékezni és emlékeztetni mindarra, ami 70 éve történt, és még most sem kibeszélt történelem. A színpadunkat és a hozzánk közelálló színészek és barátok közreműködését ajánljuk föl azért, hogy elhangozzanak a soha még el nem hangzott történetek" - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írják, a Centrál Színház délután 18 óra és éjfél között nyitva lesz, bármikor be lehet menni, leülni a Kisszínpad nézőterére, meghallgatni néhány történet, mécsest gyújtani a színház előtt a járdán, követ vagy virágot letenni, és emlékezni.
A Holokauszt és a családom elnevezésű Facebook-csoport néhány tagja maga olvassa fel a történetét, a többség azonban inkább színészre bízta ezt. A Centrál Színház társulata és barátai vállalták a felolvasást: Básti Juli, Puskás Tamás, Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter, Kulka János, Pokorny Lia, Kornis Mihály, Papp János, Borbás Gabi, Schell Judit, Schmied Zoltán, Szabó Éva, Simon Kornél, Botos Éva, Ágoston Katalin, Szalay Kriszta, Cserna Antal, Kálid Artúr, Igó Éva, valamint Mélykuti Ilona és Eörsi Mátyás, a csoport létrehozója. "Ideje van annak már régen, hogy ezek a sok évtizedekig titkolt történetek megszólaljanak végre, és helyet kapjanak az elsuttogott vagy elüvöltött mondatok között" - olvasható a színház közleményében.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/56/127700/#ixzz31Uvlj9s3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ukrajnából újabb darabok szakadnak le - végleg felbomlik a s
  2014-05-12 12:50:07, hétfő
 
  Ukrajnából újabb darabok szakadnak le - végleg felbomlik a szomszédos ország
2014.05.12 08:09


Ukrajna Donyeck és Luganszk régiói ma összesítik a vasárnapra kiírt függetlenségi referendum eredményeit, amit a nap folyamán nyilvánosan a városközpontokban is ki fognak hirdetni. Az előzetes adatok szerint Donyeck régióban 75%-os volt a részvételi arány. Arra a kérdésre, hogy "Ön támogatja-e a független Donyecki Népköztársaság megalapítását", a résztvevők 90%-a igennel válaszolt. Az előzetes eredményeket Roman Ljagin, Donyeck régió választási bizottságának elnöke hozta nyilvánosságra.

Alekszandr Malihin, a Luganszk régió választási bizottságának elnöke pedig 81%-os részvételi arányról számolt be, emellett a kijevi csapatok nagyszámú jelenlétéről, ami több helyen akadályozta a szavazást. A végleges eredményeket még a mai nap folyamán közlik.

Ukrajnában a dél-keleti régiók sorban bejelentik a függetlenedést Kijevtől és ezt referendumokkal támasztják alá. Korábban a fővárosban a nyugati titkosszolgálatok szervezte atlantista hatalomátvétel zajlott le. A jelenlegi kijevi kormány a demokratikus választásokkal hatalomra jutott ukrán kormány és államfő hatalomból eltávolításával jutott kormányra. Ezt a dél-keleti régiók többségi orosz lakossága nem fogadja el legitim kormánynak, a régiók saját vezetést választanak meg az elszakadást követően. Mivel a kijevi rezsim eltörölte a kisebbségi nyelvek használatát szabályozó nyelvtörvényt, a 80-90% többségi orosz lakosságú területek az Ukrajnától elszakadás mellett döntöttek.

A nyugatiak által puccsal hatalomra juttatott kormány fegyveres erővel lép fel a népszavazást követelőkkel szemben, több helyen Kijev fegyveresei elfoglalták a szavazóhelységeket és oda nem engedték be a választókat. Oroszország Külügyminisztériuma szerint a Kelet-Ukrajnába küldött csapatok egy része amerikai magán katonai vállalatok zsoldosa, vagyis a gyakorlatban amerikai katonák akadályozzák az ENSZ által a népek alapvető jogaként deklarált demokratikus önrendelkezést Kelet-Ukrajnában.


http://www.hidfo.net/2014/05/12/ukrajnabol-ujabb-darabok-szakadnak-le-vegleg-felb omlik-szomszedos-orszag
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor tehát az első olyan miniszterelnökünk, aki béke
  2014-05-12 07:45:21, hétfő
 
  Orbán Viktor tehát az első olyan miniszterelnökünk, aki békeidőben alakíthat háromszor is kormányt...

Aki tegnap látta a pesti “fölkenési" ceremóniát-és a jobb érzésű magyarok közé tartozik-gyorsan befalt egy nagy kanál szódabikarbónát, hogy az undort fel tudja böfögni.Olyanféle koronázási cirkuszt mint ami tegnap volt, ember a modernkori magyar történelem során még nem látott.
Tort ült a döbrögista maffia, útálkozott az ellenmaffia!
Rezesbanda, Kossuth-nóta, giccsparádé foglalta szürreális gyászkeretbe Banditisztán Nemzeti Patkányának újbóli piedesztálra emelését, aki öntömjénezésében-mintegy a maga megnyugtatására-kiröffentette: “Hallgatás beleegyezés"!Márpedig ez a kiszólás fenyegetés is volt a most még hallgatók felé! “Kötelesek vagytok engem tűrni és szolgálni!"

Szerencsétlen Wekerle! Vele egy lapon a Nemzet Patkánya?!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy izraeli cég a Mandela-temetés áljeltolmácsából is haszn
  2014-05-12 07:38:39, hétfő
 
  : 2014-05-11. 18:20
Egy izraeli cég a Mandela-temetés áljeltolmácsából is hasznot húz

Egy izraeli cég reklámjában tért vissza az a jeltolmács, aki azzal szerzett magának tavaly kétes hírnevet, hogy Nelson Mandela temetésén összevissza mutogatott. Thamsanqa Jantjie a tel-avivi székhelyű Livelens applikációját népszerűsíti, a hirdetésben pedig meglepő módon önmagát illetve egy jeltolmácsot alakít - derül ki a BBC beszámolójából.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CzSSGEVnvHU

A tévés közvetítés miatt az egész világ láthatta a jeltolmácsot, aki Nelson Mandela tavaly decemberi temetésén a szónokok, többek között Barack Obama amerikai elnök mellett jelelt. Később derült ki, hogy a siketek és nagyothallók valószínűleg semmit sem érthettek abból, amit előadott, mert szakszerű jelelés helyett egyszerűen összevissza mutogatott - hívta fel a figyelmet a a Dél-afrikai Siketek Szövetsége.
Thamsanqa Jantjie később azzal védekezett, hogy skizofréniás rohamot kapott, és hallucinált, ezért nem tudta rendesen végezni a munkáját. A Dél-afrikai Köztársaság kormánya bocsánatot kért a jeltolmács miatt.
Max Bluvbland, az izraeli Livelens vezérigazgatója megvédte Jantjie-t. A jeltolmács szerinte egy normális fickó, aki korábban egy ,,nagyon szerencsétlen baleset" áldozata volt, és a cégük jól döntött, hogy felkérte őt a reklámra.
(BBC - HVG)


https://kuruc.info/r/4/127708/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 399 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1542
  • e Hét: 11809
  • e Hónap: 22920
  • e Év: 176416
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.