Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Volt cseh államfő: az EP választás fölösleges
  2014-05-24 22:14:11, szombat
 
  Volt cseh államfő: az EP választás fölösleges
2014.05.24 18:05


Václav Klaus, korábbi cseh államfő szerint fölöslegesek az EP-választások, mert az alacsony részvételi arány miatt nem adnak valós demokratikus legitimitást az Európai Parlamentnek. “Az alacsony választási részvétel annak bizonyítéka, hogy egyre több ember tudatosítja, miszerint egy központból irányítani Európát tévedés" - mondta Klaus a sajtónak nyilatkozva, miután leadta a szavazatát. Csehországban pénteken délután kezdődött az EP-választás, és az első napon a választóknak csak alig több mint 9%-a adta le szavazatát.

Hídfő.net | Václav Klaus

Klaus elmondása szerint a kommunizmus bukása után eltelt 25 évben most először nehezen szánta rá magát, hogy leadja a szavazatot, a pártok programját pedig el se olvasta. A volt államfő emellett bejelentette, hogy nem ismeri el az Európai Parlamentet.

A jelenlegi cseh államfő, Milos Zeman is nyilatkozott a szavazat leadását követően; szerinte az emberek nem veszik komolyan az Európai Parlamentet, ami amiatt hiba, mert a tagállamok törvényeinek nagy része Brüsszelben születik. Az államfő elmondta, hogy az elfogadott törvények több mint 80%-át eredetileg Brüsszelben dolgozzák ki, a tagállam politikusai csak előterjesztik a Brüsszelben írt és lefordított törvényjavaslatot. Zeman szerint a politikusok felelőssége, hogy a helyzetről tájékoztassák a választókat, ami a legtöbb országban nem történik meg.

Az államfő nyilatkozata gyakorlatilag beismerése annak, hogy az Európai Unió nemzetek feletti diktatúraként működik, ami csak a színjáték kedvéért tart választásokat. A politikusok nem értesítik a választókat erről, mert saját hatalmukat féltik, amit azonnal elvesztenének, ha az emberek tudomást szereznének arról, hogy a tagállamoknak nincs önálló politikája, csak színjáték van. Mivel emiatt az érdeklődés roppant alacsony, az Európai Parlamentnek nincs demokratikus legitimitása - amire egyébként nincs is szüksége, mert ha magasabb is lenne a részvételi arány, akkor sem változna a helyzet, hogy az EP-be juttatott politikusok nagy része nem a tagállamokat képviseli, hanem Brüsszel funkcionáriusaként működik. Hazánk vonatkozásában ennek mutatós példája a "Széll Kálmán program", ami eredetileg angol nyelven jelent meg, és a Fidesz csak több hetes késéssel, rövidített változatot tett közzé magyar nyelven, mielőtt a teljes szöveget lefordították.

Az Európai Parlamentbe jutásnak egyetlen célja lehet csak; hogy Brüsszel lehetőleg minél kevesebb kárt okozzon az országnak, mielőtt előáll egy olyan politikai helyzet, hogy az Európai Uniótól függetlenedni tudunk. Homokszemként kell működni a brüsszeli gépezetben, mert ez a gépezet a nemzetállamok és nemzetek felőrlésének céljából épült.


http://www.hidfo.net/2014/05/24/volt-cseh-allamfo-az-ep-valasztas-folosleges
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rágalmak - minden alap nélkül
  2014-05-24 22:03:44, szombat
 
 




Rágalmak - minden alap nélkül


Nem is olyan régen készített az atlatszo.hu egy interjút Domokos Endre János hungarista vezetővel, ami egyrészt pozitívnak is mondható, hiszen ritkán jut akármilyen média szerepléshez is a Pax Hungarica Mozgalom ? ami nyilvánvalóan nem is véletlen. Az interjút készítők kipostolták a videót egy közösségi oldalra is, ahol azon nyomban megindult a véresszájú liberális hőzöngés.

Az utóbbi években már-már úgy látszik, hogy az ellenoldal megpróbál legalább érvekkel, a PHM rendezvényein vagy itt a Kitartáson elhangzott valamint leírt dolgokkal szembeszállni. Sok reményünk azonban ne legyen arra, hogy értelmes vitára kerülhetne sor agymosott emberekkel. Ahogy végig olvastam a posthoz írt hozzászólásokat, liberális demagógián és feszült idegállapotban megírt észrevételeken kívül úgy tűnik, hogy nem igazán nézték meg a videót.

Ha így történt volna, talán tanújelét láthatnánk annak, hogy az liberális, baloldali emberek tisztában vannak alapvető dolgokkal, vagy legalább mielőtt bírálni próbálnak akármit is, vagy akárkit, megpróbálják körül járni az adott tárgyat. Persze meglehet az is, hogy a videót megnézve szellemi elvakultságtól szenvedve nem sikerült felfogni semmit Domokos Endre János mondanivalójából. Az atlatszo.hu nem áll túlzottan közel világnézetileg a hungarizmushoz, de legalább annyira képes volt a riporterük, hogy végighallgassa a kérdésekre adott válaszokat.

Az Orbánozás, Jobbikozás persze nem maradhatott el a hozzászólások közül, hiszen az ilyen emberek ?objektív? világnézetében hungarista = konzervatív = nacionalista = Jobbik = Fidesz, ami egyrészt nevetséges szűklátásmódról tesz tanúbizonyságot, másrészt szemben áll az ő haladó és baloldali értékrendjükkel.

A média és az oktatás pavlovi reflexként nevelte az emberekbe, hogy a hungarista, vagy a nyilaskeresztes ? sőt a nacionalista, konzervatív vagy akár katolikus ? szó egy abszolút negatív dolog, amit nem kell önmagában kifejteni, elég ha ezeket a kifejezéseket szembeállítják a ?haladó gondolatokkal? ? melyeket szerintük kötelessége képviselnie mindenkinek, ha rendes embernek akar látszani ebben a társadalomban ? és elvárják, hogy ne csak elhatárolódjanak a kifejezésektől az emberek, hanem még mocskolják is a fentebb sorolt eszmék hirdetőit, úgy, hogy nem is ismerik sem őket, sem az eszmét. Hol van itt az objektivitás?

Ahogy Aquinói Szent Tamás tanította, egy tétel cáfolatánál soha nem azt kell nézni, hogy azt a tételt ki állítja, hanem magát a tételt. Nem azt, hogy szimpatikus-e az illető, hanem hogy amit mond az igaz, vagy nem. És mivel erre az ilyen mocskolódók nem képesek (sokszor önhibájukon kívül), így objektív igaz értékrendek képviselői ellen acsarkodnak minden hasonló közéleti kérdés kapcsán. E mellett az is érdekes, hogy ők beszélnek tiszteletről, míg a másiknak semmilyen szempontból nem hajlandók azt megadni ? saját előítéleteik alapján.

Georgius - Kitartás.net


http://kitartas.net/2014/05/21/ragalmak-minden-alap-nelkul
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megszereztük a Pintér-féle kommunikációs kurzus terveit
  2014-05-24 21:56:07, szombat
 
 
Megszereztük a Pintér-féle kommunikációs kurzus terveit
2014. május 22., csütörtök

Ezeket a feladatokat fogja elvégezni a szövetségi kapitány.

201405-pintkomm.jpg

Névtelen forrásból megkaptuk annak a kommunikációs tréningnek a terveit, amire Pintér Attila szövetségi kapitányt is benevezte a Magyar Labdarúgó Szövetség: az elsajátított képességek a megszégyenítő vereség kimagyarázásától egészen az újságírókkal való cinikus viselkedésig terjednek.

A KultÚrált Edzői Tréning részletes programja:

1. ,,Bazmeg, Tibi mondom csavard a kurvaanyád!" - hangerő és szókincs szerepe a pályán lévők motiválásában. (4 óra)

2. ,,Fejben elfáradtunk" - megfelelő faktorok hibáztatása eredménytelenség esetén. (6-8 óra)

3. ,,A jövő csapatát építjük" - megalázó vereségek kimagyarázása rögtön a meccs utáni sajtótájékoztatón. (3 óra)

4. ,,Akkor találjunk a Bélának is valamit" - kulcspozíciók a futballmenedzsmentben, hozzáértésfüggetlen állomány kialakítása. (2 óra)

5. ,,De az gól volt bazmeg!" - bírói ítéletek és a játékvezetők hatékony befolyásolása. (3,5 óra)

6. ,,Ricsi a 40. percben beáll" - a politikamentes kezdőcsapat összeállítása. (1 óra)

7. ,,Nem is értem, hogy képzeli ezt a kérdést, befejeztem!" - újságírók és kezelésük. (0,5 óra)

8. ,,Mocsok szemetek a pálya szélén" - a csapat és a szurkolók: az igazság. (3 óra)


http://hircsarda.blog.hu/2014/05/22/megszereztuk_a_pinter-fele_kommunikacios_kurz us_terveit
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a cigány pofátlanság: teljesen tönkretették az önkormányz
  2014-05-24 21:50:27, szombat
 
 





Ez a cigány pofátlanság: teljesen tönkretették az önkormányzati bérházat, majd tüntetésen követeltek új lakásokat

A fekáliával bekent falú, tönkretett kalocsai bérház, a Vigadó sor 2. évtizedek óta húzódó problematikájára hosszú procedúra után, törvényes keretek között megoldást talált a kalocsai önkormányzat: felszámolta a koszfészket, kiköltöztetve az utolsó illegális lakókat is. Ezen "felháborodva" vonultak a kalocsai hivatal elé tüntetni a környékbeli élősködők.
Zoom
Így néznek ki az ártatlan, kisemmizett romák
A kalocsai Vigadó sor 2. alatt lakó retkek kilakoltatása miatt szervezett "demonstrációt" a Roma Nemzetiségi Önkormányzat a város polgármesteri hivatala elé szerdán, és az általuk kényszerintézkedésként aposztrofált törvényes kilakoltatás ellen tiltakozva petíciót adtak át a városvezetésnek. Az ordítozó cigányok a kalocsai kisebbségi önkormányzat irodája elől vonultak a városháza elé, ahol Sztojka István felolvasta a petíciójukat, és átadta azt a város alpolgármesterének, dr. Filvig Gézának, követelve a kilakoltatások felülvizsgálatát, illetve hogy a kiköltöztetett családoknak biztosítson az önkormányzat új szociális bérlakást (hogy azt is tönkretehessék - a szerk.).
Zoom
Jó móka
Évtizedeken át a város szégyenfoltja volt ez a 18 lakásos társasház, amit néhány kivételtől eltekintve, többen önkényesen elfoglaltak, és a minimális együttélési szabályokat is felrúgva éltek ott, törvényen és társadalmon kívül. Az ablakokat kirúgva, az ablakkereteket eltüzelve, a vízvezetéket a falból kioperálva, a lakások előszobáit klozettként, a közüzemi számlákat gyújtósnak használva.
Zoom
A törékeny, gyenge lelkű asszonyok
A társasházban lakók 15 millió 677 ezer forint tartozást halmoztak fel. Melyet, mint azt az alpolgármester is hangsúlyozta, sokkal jobb helyre is tehetett volna a város.
Zoom
A legüldözöttebb szónokol
A dühöngőkhöz dr. Filvig Géza alpolgármester, a körzet képviselője ment le a hivatalból szerdán délután, aki megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy nagyon kevés ismerős arcot lát a tüntetők között.
Zoom
Mélyszegénység
- A kalocsai romák jelentős részét jól ismerem. Itt viszont sok idegen, vélhetően vidéki arcot láttam, akik, véleményem szerint tekintélyesen félre lettek tájékoztatva az ügyben, hogy miért és mi ellen kell tiltakozni. Legtöbbjüknek sejtelme sem volt, milyen tények és előzmények vezettek idáig. Sajnálom, hogy egyesek visszaélnek ezzel a helyzettel, sőt propagandát látnak benne, és az emberek nehéz sorsát igyekeznek kihasználni, hogy a saját szervezetüket, a saját személyüket pozicionálják, és egy olyan ügyet próbálnak felnagyítani szándékos félretájékoztatással, ami végül is megoldott, mert az érintettek elfogadták ezt a helyzetet ? mondta a körzet képviselője a sajtó képviselőinek, már a Vigadó sori épületnél, melybe belépve orrfacsaró bűz fogadta a médiásokat is.
Zoom
Remélhetőleg nem kap el semmilyen betegséget
Ezt megelőzően dr. Filvig Géza egyébként gyors közvélemény-kutatást végzett a "demonstrálók" körében. Gyorsan kiderült, hogy a jelenlévők közül vele együtt összesen négyen jártak az elmúlt időszakban a házban, vagyis az aktuális állapotokról a demonstrálók közül alig néhány embernek van reális képe.
Egyébként az egyik kiscsáládnak 671 458 forint, a másiknak 1 millió 139 439 forint fennálló tartozása van Kalocsa önkormányzata felé, melynek törlesztésére a leghalványabb esély sincs.
Zoom
Egy éhező, csontsovány kislány kínjában fagylaltozik
- Azt kérik most önök, hogy adjunk újabb szociális bérlakást ezeknek a családoknak? És azt követően miként nézzünk azoknak a többgyermekes, mégis tisztességesen fizető, lakhatási problémákkal küzdő, például egyedülálló anyák szemébe, akik sorban állnak lakáskérelmükkel az önkormányzatnál?! Nem gondolhatják komolyan, hogy tisztességes eljárás lenne a milliós tartozással rendelkezőket előtérbe helyezni ez ügyben! ? tette fel a meglepően korrekt kérdést a körzet képviselője, választ persze nem kapott felvetésére.
Zoom
Pillanatkép az eltérő kultúráról - Orbán szerint nem hiába születtek
A Vigadó sor kettő elé vonulva egy közelben lakó férfi megszólította a körzet képviselőjét, aki épp a sajtó képviselőit terelgette. A nyugdíjas férfi őszinte örömmel nyugtázta, hogy az önkormányzat végre pontot tesz a kritikus helyzet végére.
Majd elmondta, valaha ez egy nagyon jó, kulturált környezet volt. A tragédia pedig akkor kezdődött, a 1990-es években, amikor új lakók érkeztek és velük együtt a kisebbség betette ide a lábát ? mondta az arcát és a nevét, érthető okokból nem vállaló, a megtorlástól tartó férfi. Aki hozzátette: akkor olyan emberek jöttek ide, akik nem ismerték a tiszteletet, nem ismerték a rendet, az utcán kártyázgattak, ők pedig egy idő után nem mertek arra közlekedni, mert leszólították őket a lakók, hogy ?Hé, öreg köcsög, mit keresel erre??
- Minden nap ráláttam erre a házra. Vannak, akik messziről nézve ezt a helyzetet úgy értékelik, hogy szerencsétlenek milyen embertelen körülmények között kénytelenek élni. De könyörgöm! Valóban abban laktak, de ők tették ilyenné, például azzal, amikor a szemetüket egyszerűen kidobálták az emeleti ablakokon. Ami történt, ami történik, annak mind ők az okozói. Ők sem különbek nálunk. Tanulják meg, hogy rájuk is ugyanazok a szabályok vonatkoznak!
A Kalocsa TV felvételei a "tüntetésről":

videó https://www.youtube.com/watch?v=eB4qd5Tgqyw
Abszurd cigány tüntetés a kalocsai polgármesteri hivatal előtt (2014-05-22)

És ugyancsak a Kalocsa TV korábbi képei a cigány fertőről - és még ezek követelnek új lakásokat:

videóhttps://www.youtube.com/watch?v=VHa-A75SG4k
Orrfacsaró bűz, szemétkupacok és emberi ürülék a cigányok házaiban (2014-05-22)

(Kalocsa TV - Kuruc.info)


http://kuruc.info/r/35/128222/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Romokban a kórházak, sz..rban az egészségügy
  2014-05-24 21:35:19, szombat
 
  Romokban a kórházak, sz..rban az egészségügy
2014. május 24. 17:43
Hunhír-info

A költségvetési intézmények tartozása áprilisban öt milliárd forinttal nőtt, így az újra elérte a 94,9 milliárd forintot - közölte a Magyar Államkincstár (MÁK). A legnagyobb baj az egészségügyben van, de a kormányhivatalok sem fizetnek.

Az államháztartás központi alrendszerébe tartozó 696 költségvetési szerv, intézmény lejárt tartozása április végén 94,9 milliárd forint volt. Az összes tartozásból 30 nap alatti 32,1 milliárd forint, 30 és 60 nap közötti 19,2 milliárd forint, 60 napon túli lejáratú 39,9 milliárd forint, átütemezett tartozás 3,7 milliárd forint az Államkincstár legfrissebb adatai szerint.
A tartozásállomány teljes összegéből az állammal szemben fennálló tartozás 16,3 milliárd forint, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjaival szemben fennálló tartozás összege száz millió forint, a szállítókkal-szolgáltatókkal szemben fennálló tartozás állománya - amelyből 2,5 milliárd államháztartáson belüli tartozás - 78,5 milliárd forint. Vagyis az állami intézmények ennyivel tartoznak az őket kiszolgáló hazai cégeknek.

A tartozásállományból 48,4 milliárd forint (az összes tartozás 51,0 százaléka) a 2012-2014. években a központi alrendszerbe átvett, ezt megelőzően önkormányzati, illetve nonprofit és egyéb gazdasági társaságként működő intézményeknél halmozódott fel.(Ezek jellemzően a Klik által átvett iskolákat, oktatási intézményeket és az önkormányzatok által átadott kórházakat, szakrendelőket jelentik.) A 48,4 milliárd forintból az állammal szemben fennálló tartozás összege 2,5 milliárd forint, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjaival szemben fennálló tartozás összege 0,1 milliárd forint, a szállítókkal-szolgáltatókkal szemben fennálló tartozás állománya - amelyből 1,3 Mrd államháztartáson belüli tartozás - 45,8 milliárd forint.

A költségvetési intézmények tartozása tavaly októberben érte el a csúcsát 120,9 milliárd forinton. Az év végére ez 90 milliárd forintra csökkent, első ízben most áprilisban nőtt 95 milliárdra. A legnagyobb adósok továbbra is a kórházak, az emberi erőforrás tárcánál 72,8 milliárd forintos adósságot regisztrált a MÁK. Újra megjelentek a nemfizetők listáján a rendőrségek - egyelőre általában néhány tízmilliós lejárt számlát görgetnek a megyei kapitányságok.

A kormányhivatalok viszont egyre nagyobb bajban vannak itt már 14 milliárd forint a tartozás: a legnagyobb adós a fővárosi kormányhivatal 2,4 milliárdos lejárt adóssággal, de Pest Megyei Kormányhivatal is 2,1 milliárdos kifizetetlen számlát görget maga előtt.

A Honvédkórház egy hónap alatt 2 milliárdról 2,6 milliárdra növelte a tartozását és az egészségügyi ellátást végző egyetemek is rendesen belehúztak az adósságnövelésbe. A Semmelweis Egyetemen márciusról áprilisra 2,1 milliárdról 3 milliárdra, a Debreceni Egyetemen 2,8 milliárdról 3,9 milliárd forintra nőtt a ki nem fizetett számlák értéke. A Pécsi Tudományegyetemen viszont 5 milliárdról 4,7 milliárd forintra apadt az adósságállomány. Az országos intézetek közül az Országos Onkológiai Intézet járt élen adóssággyarapításban, 476 millió forintról 809 millióra duzzasztva azt. Durván megugrott a Gyemszi tartozása is, az egészségügyi intézményeket felügyelő és kezelő szervezet márciusról áprilisra 115 millió forintról 454 millió forintra növelte tartozását.

napi.hu

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=75400
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: a Fidesz hazugsággal és gyűlölettel kampányol
  2014-05-24 21:33:19, szombat
 
  Jobbik: a Fidesz hazugsággal és gyűlölettel kampányol
2014, május 24 - 18:41


Dúró Dóra, a párt szóvivője szombaton úgy nyilatkozott, hogy a Jobbik szerette volna, ha az EP-választási kampány a programokról, illetve azoknak az ütköztetéséről szól. Ehhez képest a Fidesz ahhoz is gyáva volt, hogy az egyetlen, listavezetők között szervezett vitán részt vegyen, s most sem tett le semmilyen érdemi programot az asztalra - mondta el.

"Diktatórikus módszerekkel, az '50-es éveket idéző hazugságokkal és gyűlölettel próbálják lejáratni a Jobbikot" - tette hozzá. Zsigó Róbertnek, a Fidesz szóvivőjének szavaira reagálva úgy fogalmazott: a kormánypárti politikus ma hazugságokat ismételt. Egyrészről a Jobbiknak nem célja, hogy kiléptesse Magyarországot az Európai Unióból, a párt programjában a csatlakozási szerződés felülvizsgálata, módosítása szerepel - jelentette ki.

Dúró Dóra kiemelte: a hazaárulás és a kémvád is hiteltelen most már a Fidesz részéről, hiszen minél több dolog kerül nyilvánosságra ezzel összefüggésben, annál gyengébb lábakon áll ez a vád, amelyre egyelőre semmilyen bizonyíték nincs. Szavai szerint éppen ezért a Jobbik arra kéri az embereket, hogy azért menjenek el vasárnap szavazni, hogy megmutassák: Magyarország nem kér a hazugság és a gyűlölet politikájából, ezzel szemben a programközpontú és jövőképet felmutató pártot, így a Jobbikot támogatják.

A Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: az elmúlt hetekben a Jobbikról kiderült, "veszélyesebbek, mint gondoltuk", mert az Európai Unióból való kilépést szorgalmazzák, aminek végzetes következményei lennének a magyar munkahelyekre. Ráadásul "azt sem tudjuk, kik ők valójában: nemzeti pártnak hazudják magukat (...), de megtudtuk, hazaárulók vannak" a pártban, ám azt még nem, hogy hányan - fogalmazott a kémgyanúba keveredett jobbikos EP-képviselőre, Kovács Bélára utalva. Hozzátette, azt sem tudni, "miért védi ezt a példátlan súlyú bűncselekményt Vona Gábor", a Jobbik elnöke.

Részleteket persze továbbra sem tudtunk meg, ahogyan egyelőre semmi sincs bebizonyítva. Azt is hozzá kell tenni, az EU elleni "kémkedés" eleve nem hazaárulás.

A Jobbikkal kapcsolatban arról is beszélt - felidézve a Vajdasági Magyar Szövetséget (VMSZ) vezető Pásztor Istvánnal történteket -, hogy bebizonyították, képesek a külhoni magyarok képviselői ellen hergelni, őket köpködni, megalázni. Ezzel a tegnapi vitán hallott baloldali retorikát vette át, mivel Szanyi Tibor és Bajnai Gordon is következetesen összemosta a köpködést a Jobbikkal.

MTI nyomán - alfahir.hu


http://alfahir.hu/jobbik_a_fidesz_hazugsaggal_es_gyulolettel_kampanyol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tiszteletet a magyaroknak, kártérítést Tiszavasvárinak!
  2014-05-24 21:25:31, szombat
 
  Tiszteletet a magyaroknak, kártérítést Tiszavasvárinak!
2014, május 24 - 12:04



Megdöbbentő sajtóértesülések láttak napvilágot a pénteki napon, miszerint magyarországi titkosszolgálatok akadályoztak meg egy jelentős munkahely-teremtési beruházást Tiszavasváriban. Ezen hírek igazságtartalmát megerősíteni látszik az a tény, hogy a vádakat azóta sem cáfolta egyetlen illetékes sem. Így alappal feltételezhető, hogy a kelet-magyarországi városban nemcsak ez az egyetlen, hanem más, az önkormányzat által gondosan előkészített gazdaságfejlesztési projekt is konspiratív, ügynöki jellegű beavatkozás miatt hiúsult meg.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerint mindez újfent csak azt támaszthatja alá, hogy a Fidesz-kormányzat Alaptörvény-ellenes működésre kényszeríti a titkosszolgálatokat, amikor arra utasítja őket, hogy önkormányzatok életébe úgy avatkozzanak be, hogy azoknak alkotmányos alapjogait csorbítsák, és kötelezettségeik teljesítésében korlátozzák őket - írta közleményében Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűléi képviselője.

Hozzátete: felhívjuk a Fidesz-kormányzat figyelmét arra, hogy minden destruktív törekvésükkel szemben a helyi lakosság értékeli és elismeri a jobbikos önkormányzat erőfeszítéseit, ezért választották meg újra - vélelmezhetően egy titkosszolgálati módszerekkel kivitelezett hangulatkeltő és bomlasztó akció ellenére - Tiszavasvári vezetésére Fülöp Eriket és csapatát egy időközi választás során.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SKmQUNuVfpw

A Jobbik meggyőződése, hogy a munkahelyeknek nincs pártpreferenciájuk, alapvetően csak kétfajta munkahely létezik: ez egyik, ami van és a másik, ami nincs. Követeljük tehát, hogy amennyiben a sajtóinformációk igaznak bizonyulnak, úgy a kormányzat - súlyos károkat okozó akciója után - kövesse meg a tiszavasvári polgárokat, s nyújtson teljes, feltétlen és azonnali kártérítést a városnak - közölte Hegedűsné.

Mint ahogy azt megírtuk: sajtóinformációk szerint titkosszolgálati "aknamunka" miatt meghiúsult egy 1 millió dolláros beruházás Tiszavasváriban. A Jobbik szerint ez a hazaárulás legdurvább formája.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A3vCQglMYCE

Vona Gábor, a nemzeti párt elnöke pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette: a nemzetbiztonsági bizottság összehívását és Orbán Viktor miniszterelnök meghallgatását szorgalmazzák. A Jobbik elnöke választ vár arra is, hogy a magyar titkosszolgálatok magyar érdekeket szolgálnak-e, esetleg külföldi megrendelőnek vagy a Fidesz pártérdekeiért dolgoznak.

alfahir.hu


http://alfahir.hu/tiszteletet_a_magyaroknak_karteritest_tiszavasvarinak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 399 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 569
  • e Hét: 14799
  • e Hónap: 25910
  • e Év: 179406
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.