Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
János és Gordon versenye a zsidók kegyeiért
  2014-05-03 22:40:59, szombat
 
 
János és Gordon versenye a zsidók kegyeiért

Ki tudja jobban érzékeltetni a magyar nép bűnösségét a "vészkorszak" idejéből?

Hírt adtunk tegnap Áder Jankó zsidókhoz intézett mélyen megható beszédéről, amelyet az Auschwitz-i üdülőtábor (egyesek szerint megsemmisítő tábor, de ahogy telnek a napok, sorra bukkannak elő a túlélők, még a végén kiderül egy zsidó sem pusztult ott el) helyszínén szavalt.

Gordonka nagyon gyorsan eszmélt és tollat is ragadott, hogy az elsők között gratuláljon a fideszes bajusziskola egyik kitűnő növendékének, lefújva a port a közvélemény felé mutatott egymás pártjainak szánt mocskolódásokkal teli ládikát. De a mi Bajnaink nem is lenne a mi Bajnaink, ha nem próbált volna meg rátromfolni Áder bebiflázott szavalatára. Míg Jánosunk szerint Auschwitz Magyarország legnagyobb temetője, Gordonka ezen, a jövőben egészen biztosan még sokszor megelevenedő mondatocskára próbált ráhúzni egy lapáttal: "A magyar állam felelős a holokausztért."

Mit is mondhatnánk erre? Talán egy közös cseverészésre elutazhatnának a Siratófalhoz, esetleg még versenyezhetnének is, hogy ki tudja a súlyosabb szavakkal illetni a magyar nép bűnösségét a holokamut illetően. Pontozóbíró lehetne Dániel Péter, bár zsigeri Fidesz gyűlölete miatt Ádernak rendesen bele kellene húznia, hogy legyőzze Gordonkát. Mindenesetre az első fordulót nálunk egyértelmű pontozással Áder János nyerte.

Bajnai Gordon nyílt levele változtatás nélkkül:

?Tisztelt Áder János Köztársasági Elnök Úr!

Ön tegnap Auschwitzban, a Nemzetközi Élet Menetén igazi európai, a nemzet egységét kifejező, államfőhöz méltó beszédet mondott, melyért Önt ? zsidó és nem zsidó honfitársainktól egyaránt ? köszönet és tisztelet illeti meg. Becsületes beszéd volt, gratulálok hozzá!

Ön kifejtette, hogy semmi sem szolgálhat mentségként arra, hogy 1944-ben a magyar állam saját polgárai ellen fordult, ahelyett, hogy megvédte volna őket; és kiszolgálta a náci megszállók ördögi tervét, ahelyett, hogy szembefordult volna azzal. Ön elmondta azt is, hogy Auschwitzban minden harmadik áldozat magyar zsidó volt, akiket Magyarország német megszállása után a magyar állami szervek közreműködésével zártak gettóba, majd deportáltak.

Hadd fejezzem ki egyetértésemet mindezzel, mind pedig azzal a kijelentésével, mely szerint 1944 tragédiájának megértéséhez önmagunkkal kell szembenéznünk.

Tisztelt Elnök Úr!

A fentiek értelmében, tisztelettel kérem Önt, hogy a fenti álláspontját képviselje akkor is, amikor Magyarország Kormánya olyan emlékművet készül állítani a budapesti Szabadság téren, mely ezzel teljes mértékben ellentétes, sőt összeegyeztethetetlen. A német megszállási emlékmű eltagadja azt, amiről ön tegnapi beszédében olyan becsületesen megemlékezett: a magyar állam támogató közreműködését több százezer honfitársunk meggyilkolásában. A tervezett szobor célja nem az önmagunkkal való szembenézés, hanem az, hogy elkendőzze a magyar állam felelősségét a soában. És persze nyilvánvaló mögötte a cinikus politikai számítás is, hogy ezzel a méltatlan vitával elterelje a figyelmet az ország jövőjét valóban meghatározó kérdésekről.

A magyar állam felelős a holokausztért, és ezt a felelősséget tagadnunk, elfelejtenünk sosem szabad! Emlékeznünk kell a vészkorszakra, mégpedig hitelesen, hogy az soha ne ismétlődhessen meg!

Tisztelt Elnök Úr!

Kérem Önt, hogy a fentiek szellemében, minden befolyását latba vetve, járjon közben annak érdekében, hogy ez a történelemhamisító emlékmű, ebben a formában ne épülhessen meg!

Tisztelettel és köszönettel,
Bajnai Gordon volt miniszterelnök,
az Együtt-PM Szövetség vezetője?.

2014.04.29. 19:03
Forrás:
Deres.TV

http://deres.tv/20140429/janos-es-gordon-versenye-zsidok-kegyeiert
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy zsidó ül a padon és újságot olvas. Meglátja egy barátja,
  2014-05-03 21:56:36, szombat
 
  Egy zsidó ül a padon és újságot olvas. Meglátja egy barátja, és elképed:
- Te Samu, hát ez egy keresztény újság! Miért nem a zsidók által kiadott újságot olvasod?
- Nézd, Móric, a zsidó újságok állandóan ilyesmiről írnak: antiszemitizmus, Auschwitz, izraeli konfliktusok. A keresztény újságban meg egyéb sincsen, mint hogy a zsidóké minden pénz, a zsidóké minden bank, a zsidók irányítják az országot. Hát nem jobb egy olyan újságot olvasni, amiben csupa jó hír van?
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
116 ezer mutyi vs 5 csillagos szálloda
  2014-05-03 21:50:19, szombat
 
  2014.05.03. 12:59

116 ezer mutyi vs 5 csillagos szálloda


Vidámodj, Mutyisztán népe! A 116 ezret elmutyizó elöljáróid most aztán meg lettek büntetve, lecsapott rájuk Viktor haragja: innentől nincs seftelés a lakhatási támogatással, helyette ötcsillagos szállodában lehet álomra hajtani a megfáradt buksikat.

meridien2_1.jpg

Egyrészt mert ez jár, ugye. Másrészt meg mert kurvára át teccettük ezt (IS) gondolni a nagy törvényalkotó rohanásban. Harmadrészt meg azért, mert kényelmetlen mikor legkisebb fiókszervezetünk a kereszténydemokrata pénzpárt szorongatja a mogyoróinkat mikor a képviselők juttatásainak újragondolása szóba került. Csoda ekkora zűrzavgarban, hogy senkinek eszébe nem jutott, az Országgyűlés Hivatala abszolút nem rendelkezik egy darab, törvényszövegben megjelölt 30-50 négyzetméteres lakással sem? Dehogy csoda, ez is ment a majdleszvalahogy vödörbe a többi félig vagy sehogy át nem gondolt marhaság mellé.

Most meg ilyen jól állunk, hogy elvettük az elmutyizható 116 ezret havonta, és a hallatlan megtakarítási hullám következtében "legfeljebb" 187 ezret költhetünk erre per koponya.

Illetve ettől egy kicsit többet, mert az ötcsillagos Meridienben a 187 ezer nem sok éjszakára elég, de szerencsére frakkervezéri engedéllyel az összeg emelhető. Végül is a keretemelés a megoldás, a kevesebb csillag/olcsóbb elhelyezés meg ne forduljon senki fejében, hiszen egy 4 csillagos superior szálloda már putri, a 3 csillag meg egyenesen gulág. Meg amúgy is: megszállt bármelyik olcsó vacakban a DzsodzsBús? Na ugye!

http://varanus.blog.hu/2014/05/03/116_ezer_mutyi_vs_5_csillagos_szalloda
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kegyúri ajándék Kósa lovagnak
  2014-05-03 21:49:19, szombat
 
 
Kegyúri ajándék Kósa lovagnak


Az írás a Népszabadság 2014. 05. 02. számában jelent meg.



Kácsor Zsolt
Népszabadság


Magyarország bizonyos értelemben még mindig európai ország, Debrecen pedig ennek az országnak a második legnagyobb városa, ahol egy sikeres és népszerű futballklub működik immár több mint száz éve. Nem kétséges, hogy egy 210 ezer lakost számláló, Európában található város és annak többszörös bajnokcsapata megérdemel egy olyan korszerű, minden tekintetben igényes és jól fölszerelt arénát, amilyet a debreceni Nagyerdőn tegnap ünnepélyes külsőségek közepette fölavattak.
Czeglédi Zsolt / MTI

Igaz ugyan, hogy a Nagyon Fontos Személyeket az első emeleti VIP-páholyba szállító mozgólépcső rongyrázásnak tűnik, de legyen meg az örömük. Ha Kósa Lajos polgármesternek és a többi fideszes nagyúrnak mozgólépcső kell, mert a sportos életmód apostolaiként még egy emeletet sem képesek gyalogolni, akkor rendben, járjon nekik mozgólépcső. Telik rá a mi adónkból. Belefér abba a 12 milliárd forintba, amelyet az ország adófizetői dobtak össze Kósa Lajosnak ajándékba.

hirdetés

Merthogy Debrecenben tegnap nem pusztán egy húszezres stadiont avattak föl, hanem pazar ajándékot adtak át. Magyarország Orbán Viktor vezette kormánya a mi pénzünkből megajándékozta érdemeiért a hű cívis lovagot, Kósa Lajost, a vitéz fegyvertársat, a kitartó bajtárst.

A kormányfő militáns, hűbéruras gondolkodását ismerve másról nem lehet szó: a főnökök főnökének kegyéből az egyik alvezér megkapta jutalmát az elmúlt huszonöt esztendőben végzett szolgálataiért. Legyen ez intő jel a feltörekvők előtt: ha jól szolgálod az uradat, s nem fordulsz vele szembe még akkor sem, ha tökéletesen ismered a bűnlajstromát, akkor jutalomban részesülsz.

A Debrecen éléről idén ősszel távozó Kósa Lajos ugyanis azon kevesek egyike, aki jól ismeri a főnökök főnökének titkolt szennyesét: elvégre évek óta közelről szagolja. Ha van valaki a maffiaállamban, aki tisztában van Orbán Viktornak a Fidesz és a Fidesz-frakció ellen elkövetett disznóságaival, az Kósa Lajos. Ha van valaki, aki testközelből látta, hogy miként gázolta le Orbán Viktor a Fideszt, ezt az egykor jobb sorsra érdemes pártot, az Kósa Lajos. Ha van valaki, aki tudatában van, hogy Orbán Viktor mit követett el a magyar demokratikus intézményrendszer ellen, az Kósa Lajos.

De nem szólt.


Egy szava sem volt a párt és az ország érdekében.

Kósa Lajos az elmúlt húsz évben nem emelte föl a szavát a pártjáért, amelyet Orbán Viktor gúzsba kötött. Kósa Lajos az elmúlt négy évben szó nélkül végignézte, hogyan alázza meg Orbán Viktor a magyar parlamenti többséget. Kósa Lajos nem az ország érdekét nézte, hanem a magáét, és befolyásos, sőt a Fideszben roppant népszerű ember létére hagyta, hogy a kétharmados Orbán azt csináljon, amit akar.

A hallgatásért cserébe most megkapta a jutalmát: tegnap felavatták végre a stadionját, amellyel beírhatja nevét a debreceni helytörténetbe. A kegyúr ajándéka egyúttal azt jelenti, hogy a polgármester idén ősszel bántódás nélkül elvonulhat a debreceni fellegvárból. A búcsúzó menetet gazdagon megrakott szekerek kísérik majd, de a málha élén haladó Kósa lovag soha többé nem lehet benne biztos, hogy a zsákmány vajon biztonságban van-e: Orbán Viktor bajtársaként neki is meg kellett tanulnia, hogy már régen nem a barátai lovagolnak mögötte, hanem üzlettársak. Nekik pedig nem tanácsos hátat fordítania.

http://nol.hu/velemeny/kegyuri-ajandek-1459685
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hárommilliárd forinthoz közelítenek Orbán fogorvosának álla
  2014-05-03 21:45:21, szombat
 
  Hárommilliárd forinthoz közelítenek Orbán fogorvosának állami támogatásai

Beküldte: atlatszo
2014. április 8. kedd

Az elmúlt másfél évben összesen 2,2 milliárd forint állami és uniós támogatást kaptak Orbán Viktor miniszterelnök fogorvosa, dr. Bátorfi Béla érdekeltségei a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségen keresztül. A pályázatok többségéről azután hoztak döntést, hogy Orbán Viktor a miniszterelnökséget vezető államtitkár útján átvette az NFÜ irányítását. Ezen felül a választások előtti héten a rendkívüli kormányzati tartalékból is kapott 400 millió forintot Bátorfi egyik vállalkozása.

A múlt héten írta meg a napi.hu, hogy a kormány ismét hozzányúlt a rendkívüli intézkedésekre szánt kerethez, és tartalékból 400 millió forintot irányítottak át egy magáncéghez, a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztő-, Kutató-, és Tudástranszfer Központ Kft.- hez. A cégnek három tulajdonosa van, az egyik a KE-VÍZ 21 Építőipari Zrt., amely nem ismeretlen a közbeszerzések területén, nyert már tendert a Duna Aszfalt Kft.-vel, ahogy a Swietelsky-Közgép duóval is.

A 400 milliós támogatásban részesülő társaság másik két tulajdonosa Szűcs László, valamint Orbán Viktor fogorvosa, dr. Bátorfi Béla. A fogorvos nevét először 2011 környékén hallhattuk, ekkor derült ki, hogy a kormány 1 milliárd forintot kíván fordítani a fogászati turizmus által kínált lehetőségek kihasználására. Ezt Orbán Viktor az első Magyar Fogászati Turizmus Konferencián jelentette be, ahol bemutatták az “Országos Fogászati Turizmus Fejlesztési Programot" is. Ennek alapítói dr. Bátorfi Béla és Szűcs László voltak.

A kormány a konferencia után egy héttel határozatot hozott az egymilliárdos támogatásról, az összeget a kormányzati tartalékból vették ki. A pályázat később egészen furcsán alakult: azoknak ugyanis, akik nyerni akartak rajta, részt kellett venniük egy másik, “Innováció a fogászatban" tárgyú pályázaton is. Erre viszont csak azok jelentkezhettek, akik vállalták, hogy a következő két évben részt vesznek az Orvosi Turizmus Iroda programjában. A pályázaton nyertes, az Origo által megkérdezett fogászok szerint a kitétel azt jelentette, hogy a pályázati pénz egy részéből személyre szabott innovációs csomagot vásároltak dr. Bátorfi Béla magáncégétől, az Orvosi Turizmus Iroda Zrt.-től (OTI Zrt.), amely mellé megkapták a cég know-how-ját, illetve a tagsági viszonyt.

Miután kiderült az 1 milliárdos támogatás, többen úgy értelmezték, hogy a pénzt közvetlenül dr. Bátorfi cége, az Orvosi Turizmus Iroda Zrt. kapta meg. Szűcs László, dr. Bátorfi üzlettársa 2012 elején erről a Világgazdaságnak úgy nyilatkozott, hogy ez tévesen terjedt el, hiszen dr. Bátorfi Béla cége még csak nem is kért állami támogatást. “Habár Bátorfi Béla cége megfelel valamennyi követelménynek, az orvos morális okokból döntött úgy, hogy nem kíván élni a támogatási lehetőséggel, miután az elmúlt kilenc hónapban a sajtó tévesen kapcsolta össze a nevével az elkülönített egymilliárd forintot (...) A hírekkel ellentétben Bátorfi egyetlen forint állami támogatást sem kapott, és - döntése következményeként - fogászati vállalkozása nem is fog kapni" - nyilatkozta akkor Szűcs.

Az kétségkívül igaz, hogy Bátorfi az egymilliárd forintos tenderen nem indult, akkor viszont nem volt ilyen szemérmes, amikor a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséghez kellett pályázni. Bátorfi és Szűcs érdekeltségei ugyanis a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől 2012 közepe óta összesen 2,2 milliárd forint állami és uniós támogatáshoz jutottak.

Az első támogatást 2012 júniusában ítélték meg a cégcsoportnak. A Bátorfi és Társa Fogászati Kft. “innovációs eredmények hasznosítására" kapott 5 millió forintot. A Bátorfi és Társa Kft. tulajdonosa az Implantátum Kft., ami pedig dr. Bátorfi Béláé, és Bátorfi Ágnesé. Egy szűk évvel később újabb támogatásról döntött az NFÜ: 2013 március végén ítéltek meg közel 1,3 milliárd forintot a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztő-, Kutató-, és Tudástranszfer Központ Kft.-nek önmaga (tehát a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztő-, Kutató-, és Tudástranszfer Központ) és a Nemzetközi Allergia Központ létrehozására. Ez a projekt várhatóan 2014 augusztus végén zárul.

Ezt az 1,3 milliárd forintot ugyanaz a cég kapta, amely a választások előtti héten 400 millió forinthoz jutott a tartalékból, amiből “a központ működéséhez kapcsolódó megalapozó kutatásokat" kell készíteniük. Ez a vállalkozás tehát eddig már összesen 1,7 milliárd forint közpénzt kapott.

2013 novemberében újra örülhettek Bátorfiék, egy másik cégüknek, a Malév Air Tours Kft.-nek ugyanis 56 millió forintot ítéltek meg “komplex fejlesztésre". Ekkor már Orbán Viktor irányította a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget a miniszterelnökséget vezető államtitkár, Lázár János útján. Két hónappal később, december 17-én ugyanezen a programon belül (GOP 2.1.1-12/B) a Bátorfi-Szűcs-féle OTI Zrt. is kapott támogatást. Ennek a cégnek ugyancsak “komplex vállalati technológia fejlesztésére" ítéltek meg 173 millió forintot. Egy nappal később pedig ugyanez a cég újabb 249 millió forinthoz jutott, de ezt már más címen ítélték meg a társaságnak, és más programban. Az OTI Zrt.a GOP 3.3.2-13 programból is kapott pénzt “B2B közösségi rendszer kialakítására a magyarországi fogászati és fogtechnikai szolgáltatók számára".

273/2013. (VII. 15.) Korm. rendelet a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségről
3. § (1) Az Ügynökség a miniszterelnök irányítása alatt működő
központi hivatal. A miniszterelnök az Ügynökség irányítását a
Miniszterelnökséget vezető államtitkár útján látja el.

Ám ami még a fentieknél is érdekesebb, hogy ugyanezen a napon, tehát december 18-án döntöttek egy újabb, ezúttal 137 millió forintos Malév Air Tours-támogatásról is (utaztatás-ügyviteli portál létrehozása), továbbá szintén ezen a napon ítéltek meg 248 millió forintot a Magyar Fogászati Turizmus Szervező Kft.-nek (B2C szolgáltatásközvetítői keretrendszer kiépítésére), továbbá 35 millió forintot a Digital Board Networks Kft.-nek (Apáczai Tudástár 2.0 - Digitális tananyag hozzáférés javítása).

Ezek a cégek mind Bátorfi és Szűcs érdekeltségei (a Digital Board Networks csak Szűcsé), amelyek tehát egy nap alatt, ugyanazon programon belül (GOP 3.3.2-13) összesen 669 millió forinthoz jutottak az Orbán és Lázár irányítása alatt álló NFÜ-től. A Bátorfi-Szűcs érdekeltségeknek megítélt NFÜ-s összeg 2,2 milliárd forint, a végösszeg tehát, amit a fogorvoshoz köthető cégcsoport 2012 közepe óta kapott, a kormányzati tartalékból kivett százmilliókkal együtt ma már a 3 milliárd forintot közelíti.

Oroszi Babett

http://atlatszo.hu/2014/04/08/harommilliard-forinthoz-kozelitenek-orban-fogorvosa nak-allami-tamogatasai/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így legalizálta a katolikusok pápája a kijevi banditakormány
  2014-05-03 21:35:56, szombat
 
  Így legalizálta a katolikusok pápája a kijevi banditakormányt - Frissítve
Posted on 2014/04/27 Szerző: Admin

Ferenc Pápa és Jacenyuk - Így legalizálta a katolikusok pápája a kijevi banditakormányt 1

Galéria: Kezet fog, majd tárgyal a puccsista kijevi kormány önjelölt “miniszterelnökével" Arszenyij Javenyukkal, Ferenc Pápa Rómában, 2014. április 26-án.

A pápa ezzel a gesztussal, mely inkább az Egyesült Államoknak szólt, - legalizálta, elismerte, a Vatikán részéről, - a véres erőszakkal, törvénytelenül hatalomra jutott kijevi juntát.

De, hogy az olvasó számára világosabb legyen, - vajon a pápa ezzel a fenti legitimációval, mit is tett voltaképpen:

Ferenc pápa közösséget vállalt a kijevi “kormány" erős karjának számító, - mészáros ‘Jobb Szektorral' is.

Nem valószínű ugyanis, hogy Vatikán a mainstream médiából tájékozódik. Vatikánnak minden bizonnyal rendelkezésére állnak a valódi információk is.

Ha ennek ellenére nem vesz tudomást arról, hogy egy csekély többség puccsal átvéve a hatalmat terrorizálja és kifosztja Ukrajna lakosságát, valamint megöli és külföldi zsoldosokkal és terroristákkal félemlíti meg és gyilkolja azokat, akik ebből a helyzetből szabadulni akarnak, - akkor a pápa és mindenki, aki elismerte ezt az erőszakos fasiszta kormányt, - egyúttal közösséget is vállalt vele. Ez alól immár a pápa sem kivétel.
A gonosz kijevi kormánya

A gonosz kijevi kormánya - Arszenyij Jacenyuk

Így a pápa megtagadta a krisztusi elveket, - mert elfogadta azt a kezet, melyhez számtalan vércsepp tapad - és be is szennyeződött általa.

A pápa ezzel igazából a hűségét bizonyította, a Rothschild család által irányított Vatikáni bankhoz. Olyan üzletemberré vált, aki pénzért lelket ad el a sátánnak.

Világossá tette mindenki előtt, hogy ő nem más, mint a Pénzügyi Háttérhatalom cionista-judeokeresztény klubjának a tagja, és ez már akkor kezdődött, amikor védelmébe vette a homoszexuálisokat, meggyalázva a házasság szentségét.

Minden katolikus egyházi vezető, aki továbbra is közösséget vállal ezzel az egyházi rendszerrel, - arcon köpi a hívőket. - Akik, pedig ha ezt hagyják, meg is érdemlik!

http://szabadriport.wordpress.com/2014/04/27/igy-legalizalta-a-katolikusok-papaja -a-kijevi-banditakormanyt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Luganszk kormányzója kihirdette a rendkívüli állapotot - ost
  2014-05-03 21:14:59, szombat
 
  Luganszk kormányzója kihirdette a rendkívüli állapotot - ostromra készülnek
2014.05.03 20:27


Az önvédelmi alakulatok kihirdették a rendkívüli állapotot és teljes mozgósítást rendeltek el Ukrajna Luganszk régiójában, miután a hírek szerint az ukrán hadsereg amerikai zsoldosokkal Kramatorszk teljes területét elfoglalta.

Kramatorszk, az amerikai zsoldosok bevonulása után

Valerij Bolotov, Luganszk régió kormányzója az egyesült dél-keleti hadsereg küldötteivel közös sajtótájékoztatót tartott. Bolotov beszédében elmondta, hogy Kijev nem is akarja a helyzetet békés úton rendezni, Kelet-Ukrajnában a hadsereg jelenléte egyre nő, Kijev megtorló akciókat indít a lakosság ellen. "Több tucatnyi halott Szlavjanszkban és Kramatorszkban, ugyanennyien élve égtek meg Odesszában, Kijev így hallgatja meg kéréseinket és így teljesíti a genfi egyezményt."

Bolotov a rendkívüli állapot bejelentését követően elrendelte a férfi lakosság teljes mozgósítását, fegyverrel ellátását és kijárási tilalmat rendelt el este 11 és reggel 6 közt a teljes régióban. A kormányzó felszólította a dél-keleti hadsereg minden alakulatát, hogy készüljenek fel saját városaik megvédésére és ne számítsanak külső segítségre.

Bolotov elrendelte, hogy minden fegyveres biztonsági alkalmazott, aki nem luganszki lakos, haladéktalanul hagyja el a város területét. Emellett felszólította a Belügyminisztérium, a Biztonsági Tanács városi adminisztrációját és a hadsereg helyi alakulatait, hogy azonnal jelentkezzenek be a dél-keleti hadsereg főhadiszállásán, és tegyenek esküt Luganszk régió új vezetése előtt a nép szolgálatára. Amennyiben nem tesznek eleget a felszólításnak, az új vezetés árulónak nyilvánítja őket és a háborús állapotnak megfelelően hadifogolyként kezelik őket.

Bolotov minden párt és civil szervezet működését betiltotta a régióban, a Jobb Szektort pdig törvényen kívül helyezte.

http://www.hidfo.net/2014/05/03/luganszk-kormanyzoja-kihirdette-rendkivuli-allapo tot-ostromra-keszulnek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy gój ország meghódításának forgatókönyve. (Cion bölcsei n
  2014-05-03 21:05:37, szombat
 
  Egy gój ország meghódításának forgatókönyve. (Cion bölcsei nyomán.)
Posted on 2011/07/29 Szerző: Admin

Létrehoztunk egy demokráciának elnevezett rendszert, amit az ostoba barmok szabadságnak hisznek. Nem ismerték fel, hogy a mindenkori elölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Folyamatosan biztosítani kell, hogy a pártok vezetését, a mi rendszerünkbe tartozó titkos szervezetbe tömörítsük. Csak olyanok kaphatnak meg kulcsszerepet, akik a mi irányításunkat elfogadják, és tudomásul veszik.
Ha a látókörünkbe kerülnek olyan egyedek, akik olyan szervezettekkel ápolnak kapcsolatot, amely nem a mi irányításunk alatt állnak, haladéktalanul likvidálni kell őket. Érdekeinket kevésbé veszélyeztető esetben, elég köztörvényes bűncselekménnyel megvádolni, és börtönbe zárni az illetőket.
Az általunk irányított pártjaink vezetését és tagságát, szigorú ellenőrzés alatt kell tartani. Az arra kiképzett szakértőink pontos választ adnak arról, hogy ki milyen mértékben megvesztegethető, ki milyen mértékben zsarolható, ki milyen módon fenyegethető, és ki az, aki teljesen a mi oldalunkra átállt egyén, aki élvezetből is elárulja sajátjait. Kinek mi jár, a szerint kell kezelni.
Különös figyelmet kell szentelni, a saját fajtája iránt elkötelezett, tehetséges, népszerű emberek irányába. A likvidálás nem minden esetben célra vezető, mert könnyen mártírrá válhat az illető, ami részünkről nem megengedhető. Az ilyen embereknek állami megbízást kell adni, mégpedig úgy, hogy amit ellenünk tesz, azt a mi utasításunkra, a mi igényeinknek megfelelő módon tegye.Ügyelni kell, hogy az illető száját, mindig a víz közelében kell tartani, hogy szükség esetén bármikor le lehessen nyomni a víz alá. Lehet, sőt kötelező ősi történelmi alapokon nyugvó társadalmi szerveződések életre hívása, de nem vezethet a magyarok hőn áhított egységéhez. Össze kell egy csokorba gyűjteni a hőzöngő hazafiakat, de megfelelő vezetés mellett, egy helyben topogásra kell kárhoztatni őket. Ha valami véletlen folytán mégis összeverődne egy - nem mi általunk vezérelt - csoportosulás, akkor azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük, mégpedig úgy, hogy a saját sírhelyeinket, emlékműveinket gyalázzuk meg. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citálunk valakit közülük, akit a mi bíróságunk, megfelelő médiatámogatással, jogerősen elítél.
Ügyelni kell arra, hogy az általunk megalkotott törvények, rendeletek, határozatok megfelelően pontatlanok legyenek, egymásnak ellentmondjanak. Ennek okán, a kizárólagosan közülünk kikerülő ügyvédi kart folyamatosan eltartatjuk mert állandóan szükség lesz munkájukra. Továbbá pontosan informálódhatunk ügyvédeink védenceiről.
A helyi közigazgatási szervek tudomása nélkül, minden gazdasági és stratégiai pozícióba, saját jól kiképzett csatlósainkat kell helyezni. Csatlós csak ott foglalhat el tiszti pozíciót, ahol a beépített embereink már jelen vannak.
A rendfenntartó erők vezetőinek megengedett bárminemű bűnszervezet fenntartása, és működtetése, csak tudj róla, és vedd el a haszon nagyobb részét.
Fontos, hogy az egészségügyben, az oktatásban, a közművelődésben ne
legyenek megfizetve az alkalmazottak. Így biztosíthatod, hogy az elsilányodjon. Eredeti történelmüket el kell venni. Az annak valódiságát hirdető tanokat nevetségessé kell tenni, tudománytalannak titulálni. Hitvány bűnös nemzet tudatát kell beléjük nevelni. A szakrális királyságok tényét tagadni kell. A királyok zsarnokságára és kegyetlenkedéseire kell fektetni a hangsúlyt. Nem szabad engedni, hogy a közgondolkodás eljusson a királyság, mint intézmény, vágyáig.
A közhivatalokban elbutult, ostoba, rosszindulatú személyeket kell pozíciókkal ellátni. Egyes ügyekkel, több osztálynak, alosztálynak és csoportnak kelljen foglalkozni, de döntést egyik se tudjon hozni a másik jóváhagyása nélkül. Semmiképpen nem engedhető meg normális működésük. Így el lehet érni, hogy semmi ne működjön, ami nem a mi fajtánk érdeke.
Csak azokat a csatlósokat szabad kitüntetéssel ellátni, akik nem akarnak túl látni egy-egy problémakörön, és nem fognak annak analizálásába.
Minden határon belüli termelést vissza kell szorítani. A mezőgazdaság tevékenységét veszteségessé kell tenni, így az magától, szin te észrevétlenül, kihalásos módon elsorvad. Az ipart, ha már tönkretettük, nem szabad hagyni, hogy ismét talpra álljon. Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság vérkeringéséből. Jogos járandóságok kifizetését meg kell tagadni, a vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. Amennyiben perre kerül sor, úgy ügyvédeink megint jól járnak. Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét. Csak a szolgáltató ipar működjön kedvünkre, mert így mi dönthetjük el, kinek adjunk munkát, ezáltal megélhetést. A nem zsidó származásúak között a cserekereskedelem szigorúan tiltott. Ez a tevékenység kieshet az ellenőrzésünk alól, és így elmarad a jogos hasznunk.
Mondanom sem kell, annyira természetes, hogy az írott és elektronikus média minden jelenleg ismert formáját, tulajdonosi szinten ellenőrizni kell.
Minden tudományos kutatóintézet fokozott felügyeletet igényel. Minden egyes találmány kizárólag a zsidó nemzet fejéből pattanhat ki. Ha nem lehetséges az eltulajdonítás, az ötletgazdát örökre el kell némítani.
A megélhetéshez szükséges valamennyi közmű, így az ivóvíz, energia, szennyvízelvezetés, saját tulajdonlásban tartása. A szolgáltatás ellenértékének mértékét, állandóan az elviselhetetlenség határán kell tartani. A felhasználó így kénytelen állandóan rettegni attól, mit hoz a holnap. A létbizonytalanság, a rabszolgasorsban tartás eszköze. Ezért az egyénnek, a közműhálózat bármely rendszeréről való lekapcsolódás nem megengedhető.
Tizenötödször. A gyógyítás természet adta módszereit szigorúan tiltani kell. Kizárólag a tulajdonunkban lévő orvosságok nyújthatnak átmeneti javulást állapotukban. A mellékhatások kiküszöbölésére megvásároltatott újabb, és újabb gyógyszerek úgyis biztosítják a folyamatos árbevételt, és a megfelelő hasznot. Ki kell fejleszteni olyan vírusokat, aminek az ellenszerét csak a mi fajtánk ismerheti, és használhatja. Másik megoldásként úgy kell ezeket a bakteriális törzseket megalkotni, hogy a mi génállományunkban ne tehessenek maradandó károkat. Az élelmiszerüket olyan módon kell az asztalukra tenni, hogy az soha ne lehessen friss. Hirdetni kell a konzerv és a fagyasztott áruk nagyszerűségét, így kellő mennyiségű mérgező vegyi anyagot juttathatunk tartósítószer címén a szervezetükbe. Ezáltal ismételten, jelentősen növelhetjük gyógyszergyártó iparunk hasznát.
Tűzzel, vassal irtani kell a többszöri élet valóságába vetett hitet. Porból lettünk, porrá leszünk: ez legyen a hittétel. Nem kell, hogy átlássák, hogy minden cselekedetüknek súlya van. Éljék le csak úgy az életüket, abban hitben, hogy nincs több esélyük. Költsenek, szórakozzanak, éljenek csak egészségtelen életet a mi hasznunkra.
Az ellenőrző szervek ellenőrzésének az ellenőrzését is ki kell megfelelő besúgó, és fizetett hálózattal építeni.
Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek, bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élő, fajta testvéreink számára.
A semmire való cigányokat ragyogóan fel lehet használni a magyarok ellehetetlenítésére. Adj nekik jogokat, kötelezettségek nélkül. Megfelelő rendeletekkel szaporítsd fel állományukat, majd a jog szerint járó segélyek terheit rakd a magyarok vállára. A nációk között biztosan felmerülő vitás jogi kérdésekben, minden esetben a cigányt részesítsd előnyben.
A család szentségét tedd tönkre. Tedd divatossá az egyedüllétet, és az egyneműek párkapcsolatát. Engedd, sőt támogasd a magzat elvételét.
Utoljára, de nem utolsó sorban termőföldjeik tulajdonjogát mindenáron meg kell szerezni. Nem baj, ha nem művelteted. A lényeg, hogy a magyar se tehesse. Az utolsó lehetősége lenne az életben maradásukra. Nem engedheted!


http://szabadriport.wordpress.com/2011/07/29/egy-goj-orszag-meghoditasanak-forgat okonyve-cion-bolcsei-nyoman/?honnan=Nemzeti_Hirhalo&honnan=Nemzeti_Hirhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Káosz az uniós pénzcsapnál: a tender, ami ott sem volt
  2014-05-03 21:04:45, szombat
 
  Káosz az uniós pénzcsapnál: a tender, ami ott sem volt

Beküldte: atlatszo
2014. április 29. kedd

Fordulatokkal teli a botrányos somogyi naperőműtender utóélete. A pályázatban meghozott döntéseket maga Lázár János függesztette fel, de az azóta megszüntetett NFÜ jogutódja nemcsak Lázár döntését nem adja ki nekünk, hanem már a létét is megkérdőjelezi. Pedig mi magától az NFÜ-től tudunk a döntésről, és épp az Átlátszó cikke miatt küldött levelükből.

Az Átlátszó 2013. szeptember 23-án írt tényfeltáró riportot a somogyi napelemtenderről, amelyen frissen alapított és NFÜ-közeli cégek nyertek. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség még aznap levelet küldött nekünk (PDF), amelyben azt írták szerzőnknek: ,,Ön az atlatszo.hu-n megjelent cikkében olyan támogatásokról szóló döntéseket sorol fel, amelyek hibásan kerültek fel az NFÜ honlapjára. A KEOP IH [a Környezet és Energia Operatív Program Irányító Hatósága] 2013. július 25-én valóban számos pályázatot bírált el és ki is értesítette a kedvezményezetteket. Lázár János az NFÜ-t felügyelő kormánybiztosként az összes döntést felfüggesztette, és erről az érintetteket hivatalos úton értesítették. Kérem, hogy az olvasóik pontos tájékoztatása érdekében jelezzék: a cikkükben felsorolt cégek jelenleg nem rendelkeznek támogatói határozattal. [Ezt meg is tettük, ld. itt - a szerk.] A tévesen szereplő információk az NFÜ honlapján a mai napon kijavításra kerülnek."

Korábbi cikkeink a levajazott naperőműtenderről

LMP-pénztárnok cége is nyert volna a felfüggesztett naperőműtenderen

Újabb érdekes nyertesek az NFÜ gyalázatos naperőműtenderén

Hazugságspirálban az NFÜ a megbundázott napelemtender miatt

Lázár János hozza nyilvánosságra a naperőmű-mutyi részleteit!

Lázár János felfüggesztette a botrányos naperőműtendert

Frissen alapított és NFÜ-közeli cégek kaszáltak a somogyi naperőműtenderen

Az NFÜ tehát éppen azon a napon döbbent rá arra, hogy két hónappal korábban véletlenül hibás döntést hoztak, amelyről hibás tájékoztatás került fel a honlapra, amikor írtunk róla. Kérdés, hogy vajon mikor tűnt volna fel e döntések hibás volta bárkinek is. A magukat nyertesnek gondoló pályázók nyilván szerettek volna szerződést kötni, hozzájutni a támogatáshoz, és elvégezni a munkát. Lehetséges, hogy két hónapig semmi sem történt ebben az ügyben, majd cikkünk nyomán szeptemberben döbbentek rá a hibára? A pénzt végül mindenesetre - ha nem is lélegeztetőgépekre, de - óvodákra költötték.

Ennél is jobban érdekel azonban bennünket, mivel indokolta Lázár János azt a döntését, amivel a két hónappal korábban nyertesnek hirdetett pályázatokat megsemmisítette. Adatigényléssel fordultunk tehát az NFÜ-höz, kérve, hogy küldjék meg a döntést a számunkra.

NFÜ → Miniszterelnökség

Az NFÜ persze nem válaszolt, ezért mi pereltünk. Maga az eljárás eleve nehézkesen indult: az NFÜ-t a kormány azóta szétdarabolta, négy jogutódja is van, így az első tárgyaláson csak eljárásjogi kérdésekről volt szó; tisztázódott, hogy az általános jogutód a Miniszterelnökség, így a múlt csütörtöki tárgyaláson ők voltak az alperesek.

A Miniszterelnökség nem ment a szomszédba a legváltozatosabb érvekért, amelyek a Lázár-döntés kiadása ellen szóltak. Először is arra hivatkoztak, hogy már korábban is beadtunk ilyen adatigénylést, tehát valójában feleslegesen terheljük a közigazgatást. Csakhogy az adatigénylést nem maga az Átlátszó adta be, ráadásul a közérdekű adatok kezelőinek nincs mérlegelési joga: valamennyi adatigénylésre kötelező válaszolniuk. Nagyobb probléma, hogy az NFÜ a korábbi adatigénylésre sem reagált érdemben: amit küldött, az nem adott választ az igénylésben foglalt kérelemre. Nekünk pedig még csak nem is válaszolt az NFÜ.

Miért kérjük az adatot? Csak.

A közérdekűadat-igénylést nem kell megindokolni, a bíróságnak csak arról kell döntést hoznia, hogy a kért adat közérdekűnek minősül-e, vagy sem - előbbi esetben azok kiadására kötelez, utóbbiban jogosnak minősíti az adatkiadás megtagadását. Mégis, újra és újra belefutunk abba a helyzetbe, hogy a tárgyalóteremben az adatigénylés hátterét is ismertetni kell. Ez esetben az volt a gond forrása, hogy az alperesnek nem volt világos, mely döntést is kérjük pontosan. Persze ahhoz, hogy ez tisztázódjon, nem kellett volna fél évet és két bírósági tárgyalást kivárni: még az adatigénylés teljesítése előtt rá lehetett volna kérdezni, hogy mit kérünk, ha nem lett volna világos. Szerintünk egyébként világos: Lázár Jánosnak a KEOP IH pályázati döntéseit megsemmisítő döntéseire vagyunk egyre kíváncsibbak.

A tárgyalás itt lépett legabszurdabb szakaszába: a Miniszterelnökség képviselője kétségbe vonta, hogy ez a döntés egyáltalán létezik-e - annak ellenére, hogy mi sem tudunk róla máshonnan, mint magának az NFÜ-nek a leveléből, amit nekünk írt. A per aznapi része ezzel félbe is szakadt: most nekünk kell bizonyítanunk, hogy az NFÜ valóban írt nekünk ilyen levelet, aztán június 19-én folytatjuk.

Talán az NFM

Mindazonáltal nem lennénk most az NFÜ irattárosainak helyében. Az alperesi képviselő ugyanis rendkívül bizonytalanul nyilatkozott azügyben, vajon hol is lehet az általunk kért döntés - feltéve persze, hogy egyáltalán létezik. A négyfelé szabdalt NFÜ általános jogutódja ugyan a Miniszterelnökség, de a KEOP-féle döntésekkel kapcsolatos hatáskörök a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz kerültek, így lehet, hogy maga a Lázár-döntést tartalmazó okirat is náluk van. Szerintünk ugyan az egykori elnök által előkészített irat legalább egy példányban megvolt az elnök titkárságának is, de rajtunk nem fog múlni: a következő tárgyalásra a Miniszterelnökség mellett az NFM idézését is kértük, így remélhetőleg egyszer tényleg megtudjuk, pontosan mi is volt Lázár János döntése a botrányos napelemtender ügyében.

Asbóth Márton

http://atlatszo.hu/2014/04/29/kaosz-az-unios-penzcsapnal-a-tender-ami-ott-sem-vol t/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán az EU kezébe adná a magyar állam jogosultságait
  2014-05-03 20:56:42, szombat
 
  Orbán az EU kezébe adná a magyar állam jogosultságait
2014.05.03 14:29


A Fidesz szóvivője megfogalmazta az újonnan választott európai parlamenttel és az uniós vezetéssel szemben fennálló követelményeket: a párt szerint az Európai Uniónak kötelessége a munkahelyteremtés, és a bürokratikus jellegű problémák helyett a munkanélküliség enyhítésére kellene törekednie.

Bár látszólag ellentmondás feszült a Gyurcsány által mondottak és a Fidesz által megfogalmazott követelmények közt, mindkettőnek ugyanaz a lényege: az Európai Unió kezébe adnák a hazai problémák megoldásának kötelességét. Ha a nyilatkozat lényegét tekintjük, gyakorlatilag mind a Fidesz, mind pedig a Demokratikus Koalíció olyan kötelességekkel ruházzák fel az Európai Uniót, amely nem egy nemzetközi szerv, hanem a magyar állam kötelessége lenne.

Azzal, hogy a munkanélküliség megoldását az Európai Uniótól várják, két dolgot nyilvánítanak ki: egyrészt, hogy a magyar kormány megbukott, mert nem tudja megoldani ezt a problémát. Másrészt, ha az Európai Uniót a magyar viszonyokra vonatkozó kötelezettségekkel ruházzák fel, az azt jelenti, hogy jogosultságokat is adnak mellé. A kötelezettségek és a jogosultságok mindig összhangban vannak, és ha az EU-nak kötelezettsége lenne a magyar belügyekre vonatkozóan, az azt jelenti, hogy jogot is kapna a magyar belügyekbe beavatkozásra.

Orbán a választási győzelem után: "Magyarország igent mondott az Európai Unióra"

Aki azt mondja, hogy az Európai Uniónak joga van a magyar belügyeket meghatározni, az a nyugat kollaboránsa, és kiszolgáltatja hazánkat a nyugati érdeknek. Brüsszelnek nincs semmilyen kötelessége a magyar belügyekre vonatkozóan, és jogosultságai sincsenek. Aki azt mondja, hogy vannak, az radikális atlantista, és az Európai Egyesült Államok megalapítása előtt egyengeti az akadályokat.

Elutasítjuk, hogy Brüsszelnek bármilyen jogosultságai legyenek a magyar belpolitikába beavatkozásra, ezért kötelezettségeket sem fogalmazhatunk meg Brüsszellel szemben. A magyar munkanélküliség magyar belügy, amit nem az Európai Unió keretein belül, valamiféle európai uniós munkahelyteremtéssel kell megoldani. A magyar munkanélküliség megoldása a magyar kormány kötelessége, és ha ezt Brüsszelre akarja testálni, az azt jelenti, hogy a kormány alkalmatlan a feladatai ellátására.

Az Orbán-kormány újra hazudik. Évekkel ezelőtt egymillió munkahelyet ígértek, most Brüsszelre mutogatnak, azt mondják, az EU kötelessége a munkahelyteremtés. Az Orbán-kormány ezúttal nem csak hazudik, de a nyilvánosság számára is egyre inkább kinyilvánítja, hogy az Európai Egyesült Államok létrehozásán dolgozik.

Az Európai Uniónak tíz éve volt arra, hogy munkahelyeket teremtsen Magyarországon. Nem tette. Ehelyett elvette a munkahelyeket, lerombolta a magyar ipart, a munkanélkülivé tett fiatalokat pedig Londonba, Berlinbe zavarta. Itt az ideje, hogy kilépjünk az Európai Unióból, ami bebizonyította, hogy nem csak haszontalan mint szövetségi rendszer, de kifejezetten káros az országra nézve. Az emberek többsége ebben egyetért, amit mi sem mutat jobban, mint hogy semelyik kormány nem mer népszavazást rendezni hazánk EU-tagságáról.

Ha a magyar nép túlnyomó többsége nem utasítaná el az Európai Uniót, mernének népszavazást tartani, mert az az EU-tagság demokratikus megerősítését szolgálná és egy üzenetet közvetítene a világ felé az EU-tagság pozitív megítéléséről, az abban rejlő lehetőségekről. Nem nehéz belátni, egy ilyen népszavazás csúfos kudarc lenne a nyugat számára. Azért, mert volt tíz évük, ami akár nyugati jólétet is hozhatott volna, új munkahelyeket és magasabb fizetéseket. Nem történt meg. Mostmár késő. A tíz évnyi leépülést és egy ország romba döntését nem fogjuk elfelejteni.

Molnár István

http://www.hidfo.net/2014/05/03/orban-az-eu-kezebe-adna-magyar-allam-jogosultsaga it?honnan=Nemzeti_Hirhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 399 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1370
  • e Hét: 11637
  • e Hónap: 22748
  • e Év: 176244
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.