Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Nincs Cím
  2016-11-01 11:52:35, kedd
 
  ÁLHÍR


Elszánt oknyomó újságírók Mészáros Lőrinc szemetesét áttúrva az alábbi bevásárlócédulát találták:



- 1 db médiabirodalom

- 3 szálloda

- 1266 hektár természetvédelmi terület

- 2 doboz tejföl



A fentiekre reagálva Lázár János közölte, aljas manipulációról van szó, hisz köztudott, hogy a Mészáros család minden tagja laktózérzékeny.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
80 ezres gigasztrájk van a szomszédunknál
  2016-11-01 11:47:31, kedd
 
  Nem hajlandók tovább éhbérért dolgozni az ápolók.
Igy kell szrtajkolni..Nempedig unnepnap, meg vasarnap, meg szabad szonbaton (buta magyar)


********************


80 ezres gigasztrájk van a szomszédunknál
tegnap, 20:21

Romániában határozatlan időre általános sztrájkba léptek hétfőn az egészségügyben dolgozók, miután a postások is felfüggesztették a munkát.

Az egészségügyben dolgozók érdekeit védő Sanitas szakszervezet vezetői szerint több mint 82 ezer dolgozó szüntette be a munkát.

A tiltakozók azt követelik, hogy az idei béremelésekben a szociális munkások, valamint a kórházak adminisztratív személyzete is részesüljön. Azt is nehezményezik, hogy jelenleg túl nagyok a fizetési különbségek a vezető beosztású személyek, illetve az alsóbb munkakörökben dolgozók között.

Az orvosok és az ápolók jobb munkakörülményeket is kérnek, és remélik, hogy a parlament úgy fogja módosítani a kormányrendeletet, hogy azokba az ő követeléseiket is belefoglalják.

Romániában nem ez az egyedüli általános sztrájk a közszférában, hiszen a postások is felfüggesztették a munkát meghatározatlan időre még csütörtökön. Ők is magasabb bért követelnek.

Az eddigi tárgyalásokon több béremelési tervezetről egyeztettek, de hétfő kora délutánig a felek nem tudtak megállapodásra jutni.


http://munchausenparokaja.tumblr.com/page/3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Boross 1945. január 1. után hivatásos katona nem volt.
  2016-11-01 11:21:06, kedd
 
  “ A kitüntetés 1945. január 1. napja utáni BM, HM, valamint a BV hivatásos állományában ténylegesen eltöltött 10, 15, 20, 25 évi eredményes szolgálat elismeréséül adományozható."

Boross 1945. január 1. után hivatásos katona nem volt. Börtönőr sem. Marad a BM. (Már akinek ez újdonság.)

https://67.media.tumblr.com/da7db9d7f5a01ee10a43bab3c3d7cf2d/tumblr_ofk52r83KP1so 87tso1_500.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oké, de ki jön majd Orbánék után?
  2016-11-01 11:05:55, kedd
 
 
Forgács Erzsébet 2016-11-01


Oké, de ki jön majd Orbánék után?


Egy interjúban ezt mondja Tölgyessy Péter politikai elemző, aki anno, a kilencvenes évektől 2006-ig maga is belekóstolt a politikacsinálásba: kezdetben a sokak (szerintem leginkább: felületes) véleménye szerint mindenért, de legalábbis nagyon sok mindenért felelős Szabad Demokraták Szövetségének egyik meghatározó személyisége, frakcióvezetője majd a párt elnöke is volt - aztán, ahogy mondani szokás, nagyot változott a világ, s ő 1998-2006 között már a Fideszben ténykedett.

Azt aligha lehetne rákenni, hogy túlságosan kesztyűs kézzel bánna korábbi pártjával és annak fejével: az interjúban csak úgy kopognak a karakánul, tűpontosan megfogalmazott mondatok. ,,Egy országot akkor is egyben kell tartani, ha sikertelen - és Magyarország meglehetősen sikertelen. Ha nem tudunk eredményt elérni, akkor legalább felelőst és ellenséget kell adni. Ezt az Orbán-rendszer roppant tehetséggel végzi, világcsúcsszintű bűnbakképző." Vagy: ,,A lelki dimenzió nagyon jelentős. Orbán Viktor egyszerűen visszamondja azokat a hiteket, képzeteket, mítoszokat, amelyeket a magyar közvélemény többségében gondol. Ezt pontosan mérik is a kormány környékén, és egyszerűen visszakiabálják, amit hallani akarnak az emberek, elképesztő sikerességgel."

Netán: (Orbán Viktorról szólva) ,,Habozás nélkül alakítja céljaihoz akár a tényállításait is. Az igazság és a racionalitás nála mindig a politikai akarat szolgálólánya volt." Hosszasan idézgethetnénk még, bőven van anyag - olvassátok el, ha gondoljátok, érdemes. Nagyon érdekes az a rész is, amelyben Tölgyessyt arról a téziséről kérdezik, mely szerint a centrális erőtér a mai politikai váltógazdaság keretei között nagyjából leválthatatlan: ő meg is indokolja, miért vélekedik így, ám aztán hozzáteszi: ,,Néha megdöbbentően gyorsak a rendszerváltások."

De azok ám... veszedelmesen. A napokban beszélgettünk valahol, szokás szerint csupa nemzetellenes, hazaáruló, liberálbolsevik dologról, és valaki bedobta, egyszerűen fel nem foghatja, minek kéne még itt történnie, hogy egy kicsit bemoccanjon már a nép; hogy közérthetően, a maga egyszerű módján elmagyarázza pár pökhendi, senkiházi, semmirevaló tahónak, hogy mennyire nem helyénvaló a., mindent ellopni, b., folyamatosan hazudni, c., a meglopottak pofájába röhögni. Hosszasan folytathatnánk persze, de a mostani ügyhöz elég lesz ennyi is. Szóval mi kell a robbanáshoz?

Merthogy a kellő nyomás - vélekedett ez a tudós barátom, akinek persze nem tudom a nevét, fel se ismerném, se... tudom is én... horgászsapkában, se semmi másban, csak szólok - szóval a kellő nyomás végül is már megvan, mi lesz a szikra. Hát ez az, mondtam talán én, ha ugyan mondtam ilyen ízléstelen, népellenes mondatot: hát ez az, hogy nem tudható, mi lesz. Lehet, hogy egy teljesen banális mozzanat, amire soha nem is gondolnánk: időnként valóban döbbenetes semmiségekből lesznek a nagy tüzek. Ki mondta volna meg mondjuk Romániában, 1988 decemberében, hogy egy év múlva minden, de minden megváltozik, néhány óra alatt... hogy egy igen jól beágyazott, védett elmebeteg és felesége úgy tűnik el a történelem süllyesztőjében, mint a játékosok a népszerű tévés vetélkedőben... Persze valaki (azt se ismerem, igazából nem is láttam, ki volt) bedobta a következő legnépszerűbb kérdést is: oké, de ki jön majd Orbánék után?

Merthogy kormányzásra alkalmas erő nem nagyon látszik körvonalazódni. Tölgyessy erre nagyjából azt mondja, mifelénk ilyen esetekben a bukó fél magával rántja az ellenzékét is: csak csendben mondom, őrült nagy veszteséget nem kell elkönyvelnünk, ha így lesz. És szerintem is így lesz: hogy ki jön utána? Az majd kiderül akkor és ott - hadd hozzam elő még egyszer az 1989-es bukaresti eseményeket, amikor, talán emlékeztek még, a tévéstúdióban ott volt két tucat lelkes önkéntes: volt, akiből fontos ember lett, mások szintén eltűntek a forradalmi hevület apadtával.

Valahol már, azt gondolom, igenis ott van, ott vannak azok a figurák, akiknek majd kulcsszerepük lesz abban, hogy ez az ország ismét egy normális, élhető, tisztességes hely legyen. Lehet, hogy még gyerekek - mondják a pesszimistább verzió hívei: szerintem viszont olyan komolyan recseg-ropog az egész, olyan feszültségek és hiányok vannak, hogy egyszerűen nem lehetnek már további évtizedek ebben a rezsimben. Orbánt épp mostanában fütyülték ki, az egyik sok milliárdos új, fővárosi stadion átadási ünnepségén: ráadásul futballszurkolók, akiknek ő elvileg kedvez, s akiknek ultra szárnyát olyan előszeretettel küldik rá feleslegesen arcoskodó civilekre, akik állítólag a demokráciát féltik...

Na ez aztán a totál hülyeség, nem kéne telehisztizni a termet: hát, már bocsánat, de ki lát még itt demokráciát, nertársak? Na? Erre nem számítottunk, igaz-e? És aki nekem nem hisz, kérdezze csak meg bátran a haza aktuális bölcseit: a birkózószövetség rezsi- és népszabi-nullázó elnökét, netán a lógó arcú, cöfögő nagyurat, vagy szinte bármelyik ,,biztonságpolitikai szakértőt", szakáll-amtitkárt. Vagy Kósa Lajost: de csak ha épp ki van pihenve. Köszönöm, kapcsolja ki: ha netán megszólalnak az Auróra ágyúi, majd újra elindítjuk.

Szerző: Boda Andr

http://kolozsvaros.com/2016/11/01/oke-de-ki-jon-majd-orbanek-utan/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Bombenholocaust újabb epizódjára derült fény
  2016-11-01 10:45:48, kedd
 
  A Bombenholocaust újabb epizódjára derült fény
2016. október 31. 17:06
Hunhír.info

Szörnyűséges titkot osztott meg családjával egy idős amerikai férfi, aki a második világháborúban egy B-17 bombázó repülőgép pilótájaként szolgált. Akaratán kívül olyan háborús bűntett elkövetésében vett részt, amelyért egész életében rettegett, hogy felelősségre vonják. Pedig elmondása szerint neki egészen a leszállásig fogalma sem volt arról, miféle célokat támadtak 1945 február 3-án.


Eugene H. Hall, az Egyesült Államok 8. Légi Hadserege (USAAF 8th AF) 1. légidandárja (1st Air Division) 401. Bombázócsoportja (401st Bombardment Group), 612. Bombázószázadának (612th Bomb Squadron) tagja volt. Az alakulat B-17H típusú repülőgépekkel támadta Németországot. Hall 35 éles bevetést teljesített 1944 és 1945 során.

1945 február 3-án, azaz tíz nappal Drezda barbár bombázása előtt különös akcióra indultak. Szokatlan módon a bombázótiszteket külön hívták eligazításra, és még a saját bajtársaiknak sem árulhatták el, mi lesz a célpont. A többieket csupán navigációs és egyéb adatokkal látták el. Ebből tudhatták, hogy a célpont Berlin területén lesz, de ennél többet nem.

Csak a bevetés utáni eligazításon tudták meg, hogy a célpont egy berlini park volt, ahol több ezer háborús menekült zsúfolódott össze, köztük természetesen nők, gyerekek sokasága. Ezt a tömeget kellett élőerő elleni repeszbombákkal pusztítaniuk. Az amerikai hadvezetés célja az volt, hogy a menekülők körében pánikot keltsenek, azok szétszóródjanak az egész városban, és a tömeg akadályozza a német főváros közlekedését és a védő csapatok tevékenységét. A hajózók Hall elmondása szerint hihetetlenül felháborodtak ezen a barbárságon, és csaknem lázadás tört ki. Több repülőkatonát, így őt magát is, ki kellett vonni a frontról és hazaküldeni Amerikába. Bár ez neki egyébként is kijárt volna, hiszen történetesen ez volt az utolsó, 35. éles bevetése.

A történetet megerősítette a személyzet másik, még élő tagja, Julien Roadman, a B-17H egykori parancsnoka.

Azt persze ne várja senki, hogy az amerikai kormány elismerje ezt a háborús bűntettet. A történetet Allen E. Hall, az egykori hajózó fia hozta nyilvánosságra a Quora.com weboldalon, amelyet történetesen a HunHír egyes cikkírói is gyakran lapozgatnak. A fenti adatok alapján azonban, amelyeket ő adott meg, ellenőrizhetőek a tények, hiszen az amerikai levéltárakban őrzött második világháborús katonai iratok a mai napig hozzáférhetőek és kutathatóak.

tc

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98528
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mire várunk még?
  2016-11-01 10:17:08, kedd
 
  2016.nov.01.
Írta: Csaba Lőrincz

Mire várunk még?


Ha arra kérdésre keressük a választ, hogy mik azok az ügyek, amik a kormány legitimitását egyértelműen megkérdőjelezik, hosszú listát írhatunk össze. Egy talán klisés kifejezés, a "bizonyítékorgia" jellemzi legjobban a helyzetet. Egy valamire való eljáró szerv számára a világ egyik leggyorsabban felgöngyölíthető ügye lenne ez.

Elég csak azt megnézni, hogy milyen módon gazdagodott meg Orbán közvetlen környezete. Kezdve felesége, Lévai Anikó ingatlanügyleteivel, amik gyakorlatilag a későbbi "birodalom" fedezete lettek. Ebből nőhette ki magát az a horribilis mértékű vagyon, ami jelentős szeletét képezi a hazánk költségvetéséből hiányzó csillagászati összegnek. A módszer - bár első pillantásra zseniálisnak tűnhet - a maga nemében gyatra és középszerű. Hogy Orbán ezeket az ingatlanokat, kastélyokat és egyéb vagyonokat nem saját nevén birtokolja, tök mellékes, és nem teszi igazzá, az állítást, hogy ne lenne vagyonos ember.

Mindez márciusban egy Nárcisz nevű kutya köztudatban való megjelenésével kezdődött.

Az igazsághoz Nárcisz kutya vezette el az országot, akit a minap szimpla figyelemelterelésből dobott be Kaminski Fanny, Orbán Facebook-oldalának kezelője.

A kuvasz sokakban gyanút ébresztett - eddig úgy tudta a nagyérdemű, hogy a miniszterelnöknek nincs kutyája.

A Nárcisz utáni nyomozás elvezetett egy titokzatos hatvanpusztai birtokhoz. Az egykor Habsburg-tulajdonban lévő főúri majorságon öt műemlék jellegű épület található. Az Alcsút mellett fekvő 13 hektáros birtokról Mészáros Lőrinc maga erősítette meg az Átlátszónak 2012-ben, hogy ő bérli 155 millióért évente. Csakhogy minden jel szerint nem ő használja...

A Magyarországgal foglalkozó amerikai Hungarian Spectrum weboldalon már két éve, 2014. áprilisában megjelent egy cikk, ami az Orbán-család vagyonosodásával foglakozik.

Nyugati fény

Sajnálatos módon a hatóságok és az igazságszolgáltatás nem különösebben tartja érdekesnek, hogy sorra kerülnek a miniszterelnök vonzáskörébe olyan értékek, amik elvileg a magyar kultúra elidegeníthetetlen részét képezik.


http://huvos.blog.hu/2016/11/01/mire_varunk_meg_550
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 511 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 754
  • e Hét: 14984
  • e Hónap: 26095
  • e Év: 179591
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.