Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Magánügy?
  2016-11-19 21:31:00, szombat
 
  Magánügy?
Na hogyan nevezik a példátlan lopást, szabadrablást amit ma a politikusok hazánkban intézményesen elkövetnek? Nem másként mint: "magánügy".
Mit is nyilatkozott a Fidesz amikor a miniszterelnök Svájcban turnézott? Azt, hogy ez "magánügy". Vagy amikor Lázár doktor Londonban kurv...., izé..., kalandozott? Azt, hogy ez "magánügy". Vagy amikor a Rogán család - igaz a feje nélkül - dubajozott? Természetesen azt, hogy ez "magánügy". Esetleg ma amikor szintén a Rogán retyerutya került rivaldafénybe egy cirka 80-100 millás nyaralófelújítás kapcsán?
Fidesz: "Azt, hogy a Rogán Antal társtulajdonában lévő balatonlellei nyaralóban történt-e bármilyen változtatás alapvetően magánügynek tartjuk."
"Magánügy" manapság minden ami mozdítható és nincs lebetonozva... De ha le is van..., alapokkal együtt "magánügy." Sorolhatnánk a "magánügyeket" végtelenül, ennek - ezeknek - csak egy új erő vethet majd véget akinek a szemében a sok-sok "magánügy" az bizony KÖZÜGY.
(JTR)
facebook.com/jadranovic
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Agymosás
  2016-11-19 21:30:35, szombat
 
  Agymosás - avagy az ország amelynek nincs országos kereskedelmi rádiója csak kormánypárti médiája
Ma éjfélig van sugárzási engedélye a Class FM-nek, az egyetlen országos és leghallgatottabb kereskedelmi rádiónak. Aztán vége, lekapcsolják. Vége a reggeli jó "munkába menős" pörgős zenés műsoroknak. De miért is keseregnénk hiszen marad nekünk országosan három közszolgálati adónk is. Bizony három. A Kossuth, a Petőfi meg a Bartók. Jobbnál jobb reggeli műsorokkal. Akár kíváló szavalatokkal esetleg rendkívül ütemes reggeli közel-keleti elemzéssel vagy esetleg jó Vivaldi vagy Mozart üzemeket dobolgatva a kormánykeréken múlathatjuk az időt a reggeli csúcsforgalomban munkába menet. Mi kell még? Hiszen volt egy időszak régen amikor csak egy központilag sugárzó "drótos" rádió létezett. Most van három. Igaz nem drótos, de kormány vezérelte. Szép, új világ....
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bell: Pharaon egy körözött bűnöző, és ezt elmondták a magyar
  2016-11-19 21:28:12, szombat
 
  "Bell: Pharaon egy körözött bűnöző, és ezt elmondták a magyaroknak"
Osztán tolmács volt -e? Naugye!

Egy körözött bűnöző (terroristák pénzmosója) feltűnik egy magyar falunapon, fényképezik, semmi.
12 év múlva Lőrinc barát jachtja mellé sodródik az övé, majd Orbán szomszédjában vesz házat.
Ja, és az intézője Tiborczcal üzletel. Közben a nem létező (Lázár) ujjlenyomatot Pintér aláírja, pedig nem kellett elküldeni, ezért el se küldték (Kósa).
Más semmi, ugorgyunk.

Az a poén, hogy miközben sulykolják a haza nem eladó és a többi baromságaikat, a nagy "nemzeti" kormány szépen csöndben eladja az országot, arab, török, orosz maffiózóknak.
Orbánék egy egész körözött kalifátust idehozhatnak, nem lesz aki ráér majd ezzel foglalkozni.
Nehéz időkben nagy szükség van ilyen professzorokra és gázszerelőkre.
Akit még a CIA és az FBI sem tud elfogni és olyan pénzeket mozgat, amelyeknek sem forrása, sem felhasználása soha nem derül ki, az csak olyan professzor lehet, amelyre az Orbán családnak nagyon nagy szüksége van. A svájci bankok már rég nem biztonságosak. Panama is kibukott. Ezeknél az offshore bankoknál mindig lehet valaki, aki pénzért ad információt.
Nagyon nehéz manapság megbízható bankot találni!
Pénzért még TEK védelmet ,testőrséget is kap. Gátlástalanság tetőpontja....
az amerikai szervek folyamatosan egyeztettek a magyar hatóságokkal Pharaon ügyében
Tanulópénz. Legközelebb ha körözött bűnözőt kerestek Magyarországon, már tudjátok kivel nem kéne egyeztetni a siker érdekében... :)
Bűnözőkből itt nagy a választék. Ez a "professzor" gyenge kisdiák az itteniekhez képest. Válasszon a Bell kisasszony az itteni választékból.
Bell : - nézzék, ez a pharaon egy bűnöző.
Rogán, Lázár : -jó,jó, de mi a gond vele.
Nem lehet körözött bűnöző, ha Lőrinc barát boltol vele.


****************



Bell: Pharaon egy körözött bűnöző, és ezt elmondták a magyaroknak

kasnyikm
POLITIKA november 18., péntek 22:06


Nagy a kavarás Gaith Pharaon - Orbán új szomszédja, Mészáros Lőrinc luxusyacht-szomszédja, Tiborcz István miniszerelnöki vő kvázi üzlettársa és a seregélyesi falunap vendége, továbbá magyar vízum birtokosa - körül: az amerikaiak a terrorizmus finanszírozása és egyebek miatt 1991 óta körözik a szaúdi üzletembert, Orbán Viktor viszont azt mondta a parlamentben, hogy Pharaon "professzor" körül titkosszolgálati játszma zajlik. Lázár János pedig azt állította, hogy az amerikaiak nem válaszoltak, amikor a magyarok megkeresték őket Pharaon vízumigénylésénél.
Colleen Bell amerikai nagykövet az ATV Szabad Szemmel című műsorában beszélt erről. Azt mondta, "nincs itt semmilyen játszma",
Ghaith Pharaon egy körözött bűnöző, és mihamarabb bíróság elé kell állítani.
A nagykövet nem kommentálta a magyar hatóságok hozzáállását az ügyhöz, ám azt elmondta, az amerikai szervek folyamatosan egyeztettek a magyar hatóságokkal Pharaon ügyében.


Bell azt mondta, elküldi majd lemondó levelét a Trump-kormányzatnak, de nem kizárt, hogy marad. (ATV)



http://444.hu/2016/11/18/bell-pharaon-egy-korozott-bunozo-es-ezt-elmondtak-a-magy aroknak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy brassói plázában fogták el Chile legkeresettebb csalóját
  2016-11-19 21:00:53, szombat
 
  a pillanat amikor a brassói pláza chileibb magyarországnál.
Mekkora lúzer! Vett volna házat a Cinege utcában vagy Felcsúton! Élete végéig nyugodtan elehetett volna. Ilyen "teljesítménnyel" néha még Mészáros jahtjára is felengedték volna :)
A románoknak kell majd elfogni pl. Matolcsy-t is...
Nem magyar ez a jóember véletlenül ?
Ha nem is, a 920 millió dolláros teljesítmény bőven elég egy állampolgársághoz és államtitkári poszthoz.
sot! magyarorszagnak kernie kene
a kiadatast, hogy az allamtitkarokat tovabbkepezze
gyémántfokozatú kormánybiztos




***************************

Egy brassói plázában fogták el Chile legkeresettebb csalóját

Botos Tamás KÜLFÖLD ma 16:01


Feketepénteken Brassó egyik plázájában fogták el a román rendőrök Chile legkeresettebb csalóját. Rafael Garay nem létező projektre húzott be hatalmas összegeket befektetőktől, miközben bejelentette, hogy agydaganata van és azonnal megkezdi a kezeléseket. Szeptember negyedikén viszont kámforrá vált, a Főtér.ro szerint
920 millió dollárral, más források szerint viszont 1,7 milliárd dollárral a zsebében.
Miután a befektetők sehol sem találták, feljelentették, a hatóságok tűvé tették érte Hollandiát, Thaiföldet, majd Franciaországot is, ahol egy magánklinikára is bejelentkezett, de a párizsi rendelő szerint
hiába kért időpontot, mert Garay valójában nem rákos.
Hogy hogyan akadtak Romániában a nyomára, egyelőre nem tudni, a chilei csalót 24 órára őrizetbe vették, és megkezdték a kiadatási procedúráját.




http://444.hu/2016/11/19/egy-brassoi-plazaban-fogtak-el-chile-legkeresettebb-csal ojat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Drónfelvételek alapján nagyon szépen felújították a Rogán cs
  2016-11-19 20:45:10, szombat
 
  Az éhes vend cselédivadék nem tud jóllakni.


Miből, miből? Természetesen családi összefogásból, mindannyiunk családja összefogott és összedobtuk.
És a föld alatti szinteket még nem is láttuk :D

nincs helikopterleszálló...Idővel ez is tágul és remélhetőleg el fog férni az is.
Éjt nappallá téve csákányoznak, hogy jussanak valamire, azt bezzeg nem irigylitek.
Még nincs betiltva a drónfelvétel?
Nemzetbiztonsági kockázat, terrorveszély!
Olyan ez, mint Hofi. A doki nem mondja meg, hogy melyik gyógyszert mire írta föl, ő meg nem mondja meg, hogy melyik gyógyszert mire szedi.
Nem kell itt elárulni, hogy Rogánnak miből telik minderre. De nekünk sem kell elhinni, hogy nem egy köztörvényes bűnöző az egyik miniszterünk.

*

Drónfelvételek alapján nagyon szépen felújították a Rogán család balatoni nyaralóját

Horváth Bence POLITIKA ma 10:28



Az Átlátszó ír arról, hogy drónfelvételek alapján komoly felújítások zajlottak abban a balatonlellei nyaralóban, ami Rogán Antal és testvére, Rogán Valéria birtokában van.
A tulajdoni lap szerint a Honvéd utca 27. szám alatt található ingatlan 2008-ban került egy szakonyfalui idős asszony, Majczán Ferencné birtokába. Az akkori sajtóhírek szerint a nő Rogán Antal nagyanyja. Sosem derült ki, hogy miből futotta neki az akkor is több tízmillió forintos ingatlanra.


A nő pár hónappal később meghalt, a tulajdoni jog Rogán Antalra és testvérére szállt. Mivel a fideszes politikus örökölte az ingatlant, eredetével nem kellett sosem elszámolnia. Rogán testvére is politikus amúgy, Szakonyfalu polgármestere.

Fotó: Átlátszó.hu
Az Átlátszó szerint egy hasonló nyaraló a Balatonnál 50 és 100 millió forint körüli áron kelhet el. Tavaly szeptembertől pedig idén tavaszig komoly munkálatok zajlottak a helyszínen, a lap cikke szerint újraparkosították a területet, kicserélték a térköveket, megemelték a kerítést és egy nagyobb medencét is építettek. A lap helyi forrásai szerint jelentős beltéri munkák is zajlottak ezzel párhuzamosan.
Megkeresték a propagandaminisztérium sajtóosztályát, többek között arra voltak kíváncsiak, hogy megtörtént-e a felújítás, és ha igen, milyen forrásokból fedezték ezt.
A minisztérium válasza így hangzott:
,,Azt, hogy a Rogán Antal társtulajdonában lévő balatonlellei nyaralóban történt-e bármilyen változtatás alapvetően magánügynek tartjuk. Állításai azonban erősen túlzóak, semmilyen engedélyköteles változtatás, érdemi nagy felújítás nem történt. Rogán Antal és az ingatlan társtulajdonosa minden költséget közösen viselnek."
Ezután a lap ismét a sajtóosztályhoz fordult, és mivel ezek szerint érdemi nagy felújítás nem történt, gondolták, semmi akadálya, hogy a minisztérium nyilvánosságra hozza a felújítással kapcsolatos számlákat.
Nem is tévedhettek volna nagyobbat.
A minisztérium második válasza így hangzott:
,,Ahogyan azt már a tegnapi nap folyamán is jeleztük, ez magányügy, megkeresésében erősen túlzó állítások szerepelnek. Rogán Antal vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének eleget tett. Kérjük, küldje el a jogszabályi hivatkozást, hogy mi alapján kéri miniszter úrtól a megkeresésében szereplő számlákat."
És igen, jogszabály erre valóban nem kötelezi a minisztert, de mivel Rogán Antallal kapcsolatban rendszeresen merül fel a kérdés, hogy hogyan tud ilyen körülmények között élni a bevallott jövedelméből, ha valóban nem volt komolyabb felújítás az ingatlanon, biztos nem ártott volna a miniszter megítélésének a számlák nyilvánosságra hozatala.


http://444.hu/2016/11/19/dronfelvetelek-alapjan-nagyon-szepen-felujitottak-a-roga n-csalad-balatoni-nyaralojat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiverte a biztosítékot a kormány új ötlete
  2016-11-19 20:24:55, szombat
 
  Már megint az ajándék ló fogát lessük!

Közzétéve 2016-11-19

Kiverte a biztosítékot a kormány új ötlete



A kkv-szektor szerint súlyos helyzetbe kerülnek a jövő évi minimálbér-emelési javaslat miatt.


A kormány javaslata szerint 2017-ben a vállalkozásoknak dolgozónként és havonta minimálbér esetén 16 289 forint, garantált bérminimum esetén 34 991 forint többletterhet kellene kigazdálkodniuk - írja a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség, a kkv szektor érdekképviseleti szerve.

Ennyi többletkiadásra csak úgy lennének képesek a kkv-k, ha a járulékcsökkentés kompenzálni tudná a béremelésből származó többletkiadásukat.

A kiskereskedelmi tevékenységet folytató mikro-, kis- és középvállalkozások személyi jellegű ráfordítása az üzemelési költség több mint 50 százalékát is kiteheti, ezért a 2017-re tervezett emelés több ezer kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozást tehet tönkre - véli a szövetség.

A versenyszférán belül a nagyvállalatok a munkavállalók mintegy 25 százalékát foglalkoztatják, a fennmaradó 75 százalék a kkv-szektorban dolgozik, amely a vállalati szektoron belül árbevétel alapján 60 százalékot, numerikusan több mint 99 százalékot tesz ki. Ez azt is jelenti a szövetség szerint, hogy a munkahelyeket elsősorban nem a nagyvállalatok, hanem kkv-k biztosítják a magyar munkavállalók számára.
(privatbankar)

Bal-Rad komm: Az a helyzett állott elő, amikor a nép megkapja amit akart!-de bizony savanyú a szőlő!

Döbrögiék nem hülyegyerekek gyülekezete! Ez egy aljasul rafinált bűnbanda! Nyilvánvaló, hogy a “kicsik"-akiknek a vállalkozási nyereségadó csökkentés semmit nem jelent-nem fogják bírni a bérversenyt a MUNKAERŐRE ÉHES, az adócsökkentéssel kistafírozott nagyokkal.

Az önfoglalkoztatók, a kényszervállalkozók, vagy a csak éppen elvegetálók VAGY ÁRAKAT EMELNEK (amivel a' zemberek zsebeiben hagyott pénz máris elillan), vagy bedőlnek!

Ha bedőlnek is, az élet megy tovább! Materiális alapon. És mivelhogy létezni kell, hát ODA KELL MENNI DOLGOZNI, AHOL LEGALÁBB A MATERIÁLIS FELTÉTELEK MINIMUMÁT MEGADJÁK!

No ezek a multinacionális tulajdonú összeszereldék, üzletláncok, szolgáltatók! Amelyek lihegnek a rabszolgák után!

Döbrögiék terülj-terülj asztalkán tették eléjük a fogást!

BÉREMELÉS, ADÓ-ÉS JÁRULÉKCSÖKKENTÉS KÉPÉBEN!

Milyen jól hangzik már mindez másfél esztendővel a “választások" előtt! Ráadásul IGAZ IS!

Itt az ajándék ló! Hogy a nép az nem ilyen lovat akart? Mert ez rúg is!?-harap is!?

Ajándék ló ez akkor is! Nem illik a fogát nézni!

http://www.balrad.com/2016/11/19/mar-megint-az-ajandek-lo-fogat-lessuk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Ön családjára is jut 10 millió forint, csak nem tud róla
  2016-11-19 20:20:04, szombat
 
  Asszony! Hol a pénz?


Közzétéve 2016-11-19

Az Ön családjára is jut 10 millió forint, csak nem tud róla



Az utóbbi években jelentősen átalakult a megtakarítások szerkezete. A teljes népességet tekintve egy ember átlagosan havi 10 ezer forintot rak félre, háztartásonként pedig 10 milliós pénzügyi vagyon felett rendelkezünk.


Csecsemőtől aggastyánig egy magyar havonta átlagosan 10 ezer forintot tett az idén félre, és majdnem ugyanennyit nyert is havonta a meglévő megtakarításain. Egyebek között ez is kiderül a Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss adataiból. A háztartások ugyanis az idén január és szeptember között összesen 897 milliárd forinttal gyarapították a pénzügyi vagyonukat, ehhez jött még hozzá csaknem ugyanennyi hozam is - számol be a Világgazdaság.

A háztartásoknak így a harmadik negyedév végére már 42 353 milliárd forintnyi pénzügyi vagyonuk volt - ez történelmi csúcs, és háztartásonként több mint 10 millió forintot jelent...
(Forrás: profit7)

Bal-Rad komm: “...háztartásonként több mint 10 millió..."

-Igaz, csak forintban. De van! Több mint tízmilliós PÉNZÜGYI VAGYON! Mekkmesterék kimutatták!

Úgyhogy hiába sír a szánk...! Van pénzünk!-csak tagadjuk!

A fenti cikknek csak jóformán a bevezetőjét copyztuk! Éppen elég az! Ha még azt is idéztük volna, hogy “...A párnacihában rekordösszeget, 3800 milliárd forintot tart a lakosság, ebből 317 milliárdot valutában..."

-De hogy az idézett cikk másik sarkos megállapítása se maradjon ki: “...Az eloszlás persze nem egyenletes. A vagyon tizede nagyjából 50 ezer privátbanki ügyfél számláján lehet, miközben a különféle megtakarításokkal kapcsolatos felmérések szerint a lakosság döntő része nem vagy alig rendelkezik spórolt pénzzel..."

-Úgyhogy még mielőtt nekiugranánk asszonyainknak, hogy hol a pénz?-gondoljunk bele: lehet ám hogy a mi familiánk IS a lakosság döntő többségéhez tartozik!

NEM AZ ÚJ NEMMZETTHY ELYTH TAGJA!

http://www.balrad.com/2016/11/19/asszony-hol-a-penz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jövő A MAGYAR FIATALOK NEGYEDE NÉLKÜLÖZIK
  2016-11-19 20:18:03, szombat
 
  Jövő


Közzétéve 2016-11-19 | Szerző: Admin

A MAGYAR FIATALOK NEGYEDE NÉLKÜLÖZIK


A 28 uniós tagállam közül Magyarország a 23. lett a Bertelsmann Alapítvány társadalmi igazságosságot mérő kutatása szerint. A magyarok harmadát fenyegeti a szegénység vagy a társadalmi kirekesztés, a helyzet a 18 év alattiak körében a legrosszabb. A nélkülözők aránya is nagyon magas, az EU-átlag kétszerese.


A társadalmi igazságosság terén továbbra is a lista végén kullogunk, a tavalyi évhez hasonlóan idén is a 23. helyet sikerült elérnünk a 28 uniós ország rangsorában. Szomszédaink többsége is megelőz minket, közülük csak Románia áll mögöttünk, a 27. helyen. A lista legalján Görögország végzett, a legjobban teljesítő országok közé pedig Svédország, Finnország, Dánia, Csehország és Hollandia tartozik - írja a Népszava.

A legjobb teljesítményt a munkaerőpiachoz való hozzáférésben nyújtottuk. Az elmúlt évekhez hasonlóan a generációk közötti igazságosság tekintetében továbbra is az öt leggyengébben teljesítő ország között foglalunk helyet. A fiatalok között a legrosszabb a helyzet: míg a 18 év alattiak 24,9 százaléka nélkülözőnek számít (például nincs mobiltelefonja, fűtetlen lakásban él), a 65 év felettiek tekintetében az arány 14,2 százalék.

A magyar lakosság majdnem harmadát fenyegeti a szegénység és társadalmi kirekesztettség, a fiatalok aránya e tekintetben magasabb, 36,1 százalék. A magyarok ötöde kénytelen nélkülözni, ez több, mint az EU-átlag kétszerese.

Bár a gazdasági mutatók javultak az elmúlt években, az alacsony jövedelmek és az elszegényedés miatt azt az emberek nem érzik meg, ráadásul a múlt évi büdzsében a szociális kiadásokat is csökkentették. A 2014-es választások óta a magyar középosztály is gyengült.
(vs)

Bal-Rad komm: “...A legjobb teljesítményt a munkaerőpiachoz való hozzáférésben nyújtottuk..."

-EZ VOLT AZ EREDETI CÉLKITŰZÉS! NEM AZ, hogy MEG IS LEHESSEN ÉLNI A MUNKÁBÓL!

“...A nélkülözők aránya is nagyon magas, az EU-átlag kétszerese..."

-Viszont a népszerűségi listát a döbrögista horda vezeti!

http://www.balrad.com/2016/11/19/jovo/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Patkányok sütkérezése
  2016-11-19 20:16:26, szombat
 
  Patkányok sütkérezése

Közzétéve 2016-11-19 | Szerző: Admin

Farkas Flórián: “nincs mitől félnem, nem bujkálok"


Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő, a Lungo Drom elnöke nem tervezi, hogy visszavonul az ellenzék támadásai miatt. “Nincs mitől félnem, nem bujkálok" - nyilatkozott a Magyar Időknek.


A lap szombati számában publikált interjúban kifejtette: nemcsak személyét, hanem az egész cigányságot támadják, próbálják megosztani őket. Úgy vélekedett, hogy a “hadjárat" az önkormányzati választás után kezdődött, miután a Lungo Drom mindenhol nagyon komoly eredményt ért el, ahol jelöltet állított.

“A Fidesz körülbelül 3500, mi pedig 2400 helyet fogtunk, míg az utánunk következő Jobbik csak 468-at. Ez azt jelenti, hogy sikerült a magyarországi cigányságot egy saját közösségi érdekeit felismerő és azt képviselő, kikerülhetetlen politikai tényezővé szervezni" - mondta.

Hozzátette, mindehhez egy sikeres felzárkózási program párosul, amelyet a kormánnyal együttműködésben hajtanak végre, míg az előző kormányok romastratégiája abban merült ki, hogy segélyen tartották a cigány közösségeket, hogy azok minél kiszolgáltatottabbak legyenek az aktuális hatalomnak. “Ezért is ütnek minket!" - jelentette ki.

Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) működése Farkas Flórián szerint nem kerülhet veszélybe amiatt, mert az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) úgy határozott, visszafizetteti az ORÖ-val a Híd a munka világába programra felvett 1,6 milliárd forintot.

“Ha a szervezet jól gazdálkodik, a működéssel sem lesz gond. Az viszont elképzelhető, hogy a visszafizetés menetét újra kell gondolni. Meg kell vizsgálni, hogy milyen konstrukcióval, átütemezéssel lehet könnyíteni a helyzeten" - reagált arra, hogy az a hír járja, nem tudják teljesíteni, amit az Emmi elvár tőlük.

A képviselő szerint a Híd a munka világába program akkor romlott el, amikor összeférhetetlenség miatt lemondott az ORÖ elnöki posztjáról. A projekt akkor rossz kezekbe került - mondta.

Arra a kérdésre, valóban súlyos gondot okoz-e az oktatásban a szegregáció, kifejtette: amióta a cigányok is demokratikusan választhatnak maguknak vezetőt, és megvannak azok a fórumok, ahol kifejezésre tudják juttatni a véleményüket, az önjelölt jogvédők kora lejárt. Azok a szervezetek, amelyek ezekben az ügyekben felszólaltak, nem is a cigányság képviselői, csak a botránykeltésben érdekeltek.
“Sajnos, időnként eredményesek, mint a kaposvári iskola ügyében. Jómagam Balog Zoltán miniszter úrral értek egyet, aki kiállt a huszártelepi iskola mellett" - mondta.

Arra a felvetésre, hogy egy kiszivárogtatott hangfelvétel szerint neki is szerepe volt Hegedűs Istvánnak, a ORÖ volt elnökének megbuktatásában, közölte: Hegedűst nem buktatta meg senki, lemondott tisztségéről. Az ORÖ-ba kétharmaddal bekerült Lungo Drom elnökeként azonban természetesen figyelemmel kíséri a szervezet munkáját, és odafigyel a szervezet képviselőire - tette hozzá.
(atv)

Bal-Rad komm: Előkerült “A" Flóri is! Sütkéreznek a patkányok és egyéb kártevők!

“...mi pedig 2400 helyet fogtunk..."

-Miért is bujkálna? “...természetesen figyelemmel kíséri a szervezet munkáját..."

MI IS FLÓRI!

Amúgy a veszett jószágra jellemző, hogy nem fél! Elhagyja az egészséges félelemérzete! Ez okozza a megérdemelt vesztét!

http://www.balrad.com/2016/11/19/patkanyok-sutkerezese/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tóparti kis Kertész-lak
  2016-11-19 20:14:36, szombat
 
  Tóparti kis Kertész-lak

Közzétéve 2016-11-19

Íme Rogán Antal propagandaminiszer kávépartnerének svájci villája

zug3


Nem csak bejelentett lakcíme, de svájci frankban milliókat érő, a zugi tóra panorámás luxusvillája van Svájcban Rogán Antal bizalmasának, Kertész Balázs ügyvédnek.


Szépen teljesített tavaly az Opal Szolgáltató Zrt. 7,3 milliárd forintos árbevétel mellett 800 milliós profitot termeltek, amit az utolsó fillérig meg is szavazott osztaléknak a tulajdonos Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség. A társaság kőolaj és üzemanyagok tárolásával foglalkozik, illetve informatikai és egyéb szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

Bár a menedzsmentben felülreprezentáltak az energiaipari szakik, az Opal mégsem mondható a Fidesztől távoli cégnek. Elnöke Bártfai Béla, az első Orbán-kormány idején a Miniszterelnöki Hivatal közigazgatási államtitkára volt, az igazgatóság tagja Király Péter, a jegybanki tulajdonú Magyar Pénzverő gazdasági vezérigazgató-helyettese.

Szintén az igazgatóság tag az Opalban 2010 decembere óta Kertész Balázs ügyvéd. Ő visszatérő ismerősünk, leginkább ezt érdemes tudni róla: a Fidelitasból ered politikai szövetsége Rogán Antal jelenlegi propagandaminiszterrel, akinek V. kerületi politizálása (képviselősége, majd polgármestersége) idején Kertész is a belvárosi Fideszt erősítette, a Kulcsár-féle K&H-s brókerájban is felmerült a neve. A legkeményebb összefüggésekre, nemzetközi panamagyanúra az Index cikke hívta fel a figyelmet.

Az Opal igazgatóságában idén áprilisig budapesti hegyvidéki lakcímmel szerepelt Kertész, ekkor azonban egy svájci zugi címet adott meg a cégbíróságon.

Nem csak hogy bejelentkezett oda, de állandó lakcímként is regisztrálta Zug város lakosság-nyilvántartó hivatala - derült ki a hivatal válaszából, amit a svájci Tages-Anzeiger napilapnál dolgozó kollégák érdeklődésére küldtek el.

zug2

A környék rendkívül elegáns, a Weidstrasse vonatkozó címén található, tóra panorámás, 2010-ben épült penthouse ingatlanokat még megtalálni helyi ingatlanhirdetéseken 10 ezer svájci frankos négyzetméteráron hirdetve. Az ingatlanok értékét a svájci újságírók 2 millió svájci frankra, havi bérleti díját mintegy 3000-3500 frankra taksálják.

Csakhogy úgy fest, Kertész nem bérlő. Zug kanton nyilvános adatbázisa szerint az ingatlan egyedüli tulajdonosa bizonyos Kertész Balázs Gábor.

zug4

A svájci szál már korábbi cikkünkben is felmerült Kertésszel kapcsolatban. A svájci Bergavest AG-é egy magyar cég közvetítésével az a Gellért-hegyi villa, amelynek felújítását Kertész rendelte meg az Átlátszó birtokába került dokumentumok szerint. A Bergavestet szintén magyar állampolgár jegyeztette be, bizonyos Osterhaab Andrea, akinek Magyarországon könyvelőcége működik.
(atlatszo)

Bal-Rad komm: KERTÉSZEKBŐL kifogyhatatlanok vagyunk. Mindegyikük olyan jelességek, akik ékes bizonyítékai Döbrögisztán nagyszerűségének. Legyenek írók, költők, vagy akár ügyvédek. Itteni teljesítményükből Germániában, Amerikában, Helvétiában is telik egy-egy kis viskóra.

http://www.balrad.com/2016/11/19/toparti-kis-kertesz-lak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 511 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2090
  • e Hét: 12357
  • e Hónap: 23468
  • e Év: 176964
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.