Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Döntött az EU! A betétesek pénzét is felhasználhatják bankme
  2013-12-23 09:35:59, hétfő
 
 
Döntött az EU! A betétesek pénzét is felhasználhatják bankmentéskor



A legfrissebb döntés szerint a bankmentésben a magánbetéteket is felhasználhatják - erősítette meg a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a Külügyminisztérium EU-ügyekért felelős államtitkára.

A százezer euró alatti betétek azonban a bankunió létrejötte után is biztonságban vannak - tette hozzá Győri Enikő. Az Európai Unió kétnapos csúcsértekezletén döntöttek az eurózóna bankjait felügyelő szervezet létrehozásáról. Magyarország később határoz arról, hogy csatlakozik-e a bankunióhoz.

,,A kisbetétesek pénzéhez továbbra sem lehet hozzányúlni, százezer euróig ezek garantálva vannak, védettek, semmilyen bankmentésnél nem eshetnek áldozatul, a bankbetétek tulajdonosai tehát nyugodtak lehetnek. A kockázatviselésben elsősorban a bank részvényeseinek, kötvénytulajdonosainak, hitelezőinek kell helytállniuk, utánuk következnek a sorban a nagy bankbetétek birtokosai, a százezer euró feletti befektetésekkel rendelkezők" - mondta az államtitkár.

A videó itt tekinthető meg: http://mno.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/a-maganbetetesek-penzet-is-felhasznalhatjak-b ankmenteskor-1201746?fb_action_ids=690754607623606&fb_action_types=og.likes&a mp;fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1442283756000034%5D&act ion_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

Forrás: http://mno.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/a-maganbetetesek-penzet-is-felhasznalhatjak-b ankmenteskor-1201746?fb_action_ids=690754607623606&fb_action_types=og.likes&a mp;fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1442283756000034%5D&act ion_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kormánytagok idén már nem fizettek az adósságalapba
  2013-12-23 09:33:50, hétfő
 
 
Egymillió forintos induló tőkével hozta létre egy katolikus plébános.
Ezt követően nagy propagandával munkába állt az apparátus, számítógépes hálózat, titkárnők, mi egyéb. Most már az is lehet, hogy az apparátus még megvan, de már az adóforintjainkból tartják fenn ezt a kudarcot (is)!
A maffiózók, az offshore lovagok (külföldön bejegyzett cégeikkel elkerülik a magyar adófizetést!), a kormánytagok, röviden: a gazdagok - nos ők azok, akik nem adakoznak!! Nagyon kevés a kivétel.
Adakozni a középréteg (amely réteg megindult már jócskán lefelé a lejtőn), valamint a szegényedő réteg szokott.
Aki nem dolgozik, ne is egyék a magyar közmondás szerint. Elég sokan nem dolgoznak, és nekik jutnak a legfinomabb falatok. Aki a béréért, főként a közpénzből finanszírozott béréért nem dolgozik meg, az bércsalást követ el!!
Szerintetek hány ilyen fehérgallérost tart el ez a lepukkantott magyar társadalom?
SVPSZ




Kormánytagok idén már nem fizettek az adósságalapba

2013-12-23 03:30:00
BUDAPEST - Kifulladt az államadósság elleni harc! A két éve indított kezdeményezésbe, az Összefogás az Államadósság Ellen Alapba szinte már nem érkezik pénz. Idén alig 20 millió forint gyűlt össze, ami a teljes, 22 000 milliárdos tartozás egymilliomod részét sem fedezi.

Az alapot civilek indították, az első felajánlást - egymillió forintot - Rédly Elemér győri plébános tette. A cél az volt, hogy csökkentsék a tartozást, amelyből minden hazai állampolgárra átlag bő kétmillió forint jut. Ám míg az alap gondozói százmilliárdos bevételt reméltek, a valóság siralmas képet mutat.

Adakozhatsz a kabinet alapjába
Már csak Matolcsy fizeti az adósságunkat
Kevés pénz az államadósság-elleni alapban
- A bő két és fél év alatt 285 millió forint érkezett, s ebből az idei rész már csak alig 20 millió - mondta a Blikknek az alap elnöke, Hor­váth Tihamér. - Sajnos bebizonyosodott, hogy ilyen fontos ügyben sem tud összefogni az ország. Pedig főként az államadósság teszi kiszolgáltatottá pénzügyileg az országot.

Horváth nem véletlenül csalódott. Az alap elindulásakor megfogadta: befizeti az államadósság családjára eső részét, illetve egy állami gondozott után is törleszt. Így idén is 4 millió forintot adományozott - ezzel már 8 milliónál tart -, jövőre még ugyanennyit fog. Rajta kívül szintén 4 milliót ajánlott fel idén a testvére, s egy ötmilliós utalás is érkezett. Így ők hárman adták az idei bevétel 60 százalékát. Ám az elnök szerint nem csak a gyér érdeklődés szomorú. Többen viccet csinálnak a civilek jó szándékú akciójából.

- Rendszeresek az egyforintos utalások - panaszkodott az elnök. - Érkezett már háromforintos adomány, ami mellé feladó azt írta: ,,Magyarország háromszor jobban teljesít."

A vicces kedvű ,,adományozó" a kormányon akart élcelődni, ám az alaphoz annak nem sok köze van. Igaz, indulásakor a kabinet és a kormánypártok is a kezdeményezés mellé álltak, de inkább csak szavakban. Alig tíz politikus nyúlt a zsebébe. Közülük legtöbbet, mintegy 5 milliót Surján László európai uniós fideszes képviselő adta, míg Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő 2 milliót, Schmitt Pál volt államfő úgy 1,1 milliót, s Navracsics Tibor igazságügy-miniszter is 700-800 ezret. De a mostani kormány tagjai idén már egy fillért sem adtak. Egyedül Matolcsy György küld pénzt havi rendszerességgel, ám ő már jegybankelnök. Matolcsy eddig 2-3 milliót fizethetett be.

Megkérdeztük a kormány tagjait, hogy elöl járnának-e jó példával, s tennének-e akár újabb felajánlásokat, illetve szoktak-e rendszeresen jótékonykodni. Konkrét új felajánlásra nem kaptunk ígéretet, de a kormánytagoktól azt az információt kaptuk: rendszeresen támogatnak civil szervezeteket.

M. L.

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kormanytagok-iden-mar-nem-fizettek-az-adossaga lapba-2228291
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Ezalatt az öcsém remegve ült egy fotelben, a kezében egy ké
  2013-12-23 09:31:59, hétfő
 
  Cigánybűnözés :: 2013-12-22. 20:33
"Ezalatt az öcsém remegve ült egy fotelben, a kezében egy késsel és várta, mikor jönnek a lakást is kirabolni"

Olvasónk beszámolója:
Szeretném megosztani Önökkel és minden kedves olvasóval az édesanyámmal pár napja történteket, akit egy embernek nem nevezhető, cigány vadállat rabolt ki délután fél 5-kor a VII. kerületi Damjanich utca közelében.
Előzményként szeretném elmondani, hogy családunk minden tagja tisztességesen dolgozó, keresztény, nemzeti szellemű magyar ember. Édesapám marosvásárhelyi, fél családom ott is él, családom másik fele német gyökerekkel rendelkezik. Nem vagyunk gazdagok, nincsen kiterjesztett kapcsolati hálónk, nem vagyunk nagyratörők, és családunk egyetlen tagja sem sértette meg soha törvényeinket.
Édesanyám a munkahelyéről elindult délután fél 5-kor december 17-én, hogy karácsonyi ajándékokat vegyen az édesapámmal mindennapi kemény munkával megspórolt, ünnepekre félretett pénzből. A munkahelyétől 100 méterre lévő másik utcába akart eljutni egy mobiltelefon-üzletbe, hogy az öcsémnek ajándékot vegyen, amikor útközben megtámadta egy gazember cigányállat. A háta mögé osont, és hirtelen olyan erővel tépte le a táskát anyukám válláról, hogy kettészakadtak a táska fémpántjai, édesanyám hassal a földre vágódott, és beverte a könyökét. Pár másodperc múlva már méterekre menekült ez a genetikai hulladék.
Az esetnek szemtanúja volt két "férfi", akik semmit nem tettek, az egyikük még legyintett is pökhendi módon. Anyukám egyedül próbált meg minden erejéből utána futni, de mivel 3 hete szívritmuszavarral került kórházba, nem bírt sokat futni, de, mint később kiderült, jobb is, mivel a féregnél kés is volt. A táskát a rendőrök 5 darabban találták meg szanaszét vágva, ők állapították meg, hogy kést használt hozzá.
Ez a drága, egyetlen kormányunk és hazánk politikusainak 80%-a által csak fiatalembernek, felzárkóztatni kívántnak, hátrányos helyzetűnek hívott mocsadék nemcsak a keserves munkával megkeresett, karácsonyra összespórolt készpénzt vitte el, hanem az autókulcsot, a személyigazolványt, taj-kártyát, forgalmi engedélyt, 2 bankkártyát, lakáskulcsot, a szemüvegét (!) is. Egyszóval mindent, ami a normális hétköznapi életvitelhez szükséges.
Miután édesanyám hívta a rendőrséget, apám is a helyszínre ment, majd hosszas órákon át tartó "helyszínelés" után 5 órát ültek a VII. kerületi rendőrkapitányságon egy fűtetlen helyiségben, ahol sikerült megfázniuk. Ezalatt a 18 éves öcsém, miután hazaért az iskolából, egyedül ült remegve itthon egy fotelben, a kezében egy késsel, és várta, mikor jönnek a lakást is kirabolni, mivel a támadónál volt a lakáskulcs és a címünk.
Az utca, ahol az eset történt, be volt kamerázva, a derék rendőrök órákon át "vizsgálták a felvételt", hogy egyáltalán felvette-e a kamera a történteket. Ez a "vizsgálat" semmi eredményre nem vezetett. A derék biztos urak és biztos hölgyek még csak egy igazolást se adtak anyámnak, ami bizonyítja, hogy eltulajdonították az iratait. A rendkívül jó közbiztonsági állapotot az is jellemzi, hogy az egész hetedik kerületi rendőrségnek összesen 3 darab rendőrautója van. Rend van, Magyarország jobban teljesít.
Zoom
Anyukám azóta olyan lelkiállapotban van, mintha megöregedett volna, teljesen elvesztette emberi méltóságát, összetört. Valami vigaszt nyújt, hogy én már előre megvettem a szüleimnek, a testvéremnek és a páromnak a nekik szánt ajándékot, így valami lesz a fa alatt. Több százezer forintba kerül a lakás zárainak lecserélése, az autó zárainak lecserélése és a papírok illetéke. Szerencsére az unokatestvéremék most vágtak disznót, és ajándék gyanánt kapunk tőlük disznótorost. Így enni is lesz mit.
Szeretném megköszönni Pintér Sándor "úrnak", a Fidesz és az MSZP összes politikusának, az összes liberális majomnak, a rendőrségnek, hogy felelősséget vállalnak minden adófizető, keményen, napi 10-12 órát dolgozó, tisztességes, bűncselekmények áldozataivá vált magyar ember és családjuk iránt. Köszönöm minden magyar áldozat nevében, akik cigányok támadásának sértetteivé váltak, hogy két hét alatt rendet tett Pintér úr és szánalmas, söpredék hordája. (Legalább ne hazudtak volna!) Szeretném felhívni mindenki figyelmét a rendkívül jó szociális hálóra, ami hazánkban működik: kirabolnak, elveszik mindened, a földbe tipornak, miközben te keményen dolgozol a családodért, majd az utcán, a cigány hulladékoktól rettegve még neked kell elmenned és elintézned a megmaradt minimális pénzedből, a papírjaidat, hogy igazolni tudd magad, hogy magyarként létezel. Remélem, azért kormányunk politikusainak és az állami intézmények gőgös vezetőinek összeszorul még a gyomruk, rettegve, hogy elegendő prémiumot kapnak-e, hogy meg tudják-e venni a hatodik Audit, vagy hogy egyetlen fiacskájuknak be tudják-e fizetni a Yale-re vagy az Oxfordra a következő szemeszter tandíját még időben.
A támadó 30-40 év közötti, bajszos, zömök, cigány vadállat, aki kötött sapkát és kinőtt, bokalengő nadrágot visel. Ha bárkire illik a személyleírás, nyugodtan tegyen legjobb belátása szerint minden igaz, tiszta szívű magyar. Nincs kegyelem. Minden magyar hazafi nevében üzenem minden kormánypárti, liberalista és kommunista féregnek, kívánom, hogy nektek legalább ilyen szép karácsonyotok legyen. Fel kell támasztani a gárdát, nemzetőrséget, minden véderőt, minden magyar embernek fegyverviselési jogot! Együtt kell felvennünk a harcot a sötétség ellen.
Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta és megértette a mondandómat.

További részletek: http://kuruc.info/r/20/121739/#ixzz2oHjCGahP
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balog miniszter iszonyatosan megalázta a szegény gyerekeket
  2013-12-23 09:30:35, hétfő
 
  Balog miniszter iszonyatosan megalázta a szegény gyerekeket

- 2013.12.23. 09:01

Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint


,,Felejthetetlen estét" szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és ,,más közéleti személyiségekkel", sajtónyilvánosan egy budapesti luxusszállodában.

,,Negyven nehéz körülmények között élő gyermeket ajándékoz meg a Református Szeretetszolgálat egy különleges vacsorával, melynek fővédnöke Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere" - olvasható a Református Szeretetszolgálat sajtóközleményében. A szeretetszolgálat a Hilton Budapestbe szervez a szegény gyerekeknek ,,egy felejthetetlen estét", interaktív gyerekműsorral, és ajándékokkal, többek között ,,Nyilas Misi-Pakkokkal". Balog miniszter mellett közéleti személyiségek is ellátogatnak majd az alkalomra, akik ,,a szívükön viselik az elesettek sorsát".

Á, hát ez biztos nem igaz, ilyen egyszerűen nincs, ennyire nem lehetnek cinikusak - gondoltam magamban, mert egyszerűen nem akartam elhinni.

Persze tényleg megcsinálták, naná. Az Origo megírta és lefotózta. De van kormánybeszámoló is.

baloghilton.jpg

"Jól esik nektek, hogy ennyit fényképeznek?" - kérdezte Balog Zoltán miniszter, a rendezvény fővédnöke, mire a vele szemben ülő 9-10 év körüli fiú mosolyogva ingatni kezdte a fejét.

A gyerekek valamennyien a Református Szeretetszolgálat pártfogoltjai: volt köztük devizahiteles hétgyerekes család a X. kerületből, nevelőszülőknél élő ceglédi tinik és otthonban lakó miskolci tízévesek is.

Mindannyiukat maximálisan megalázták tegnap. Eleve ott kezdődik, hogy a jótékonykodás fő szabálya a diszkréció, a szép csendben, önzetlenül adás. Az, hogy sajtónyilvános volt az esemény, nyilvánvalóvá tette, hogy csak olcsó pr-fogásról van szó. 40 szegény gyereket vendégül lát a szeretetszolgálat és pláne a jóságos miniszter úr. Ráadásul a Hiltonban!
Ahol ezt a menüt kapták: libaerőleves zöldséggel, lúdgége tésztában, csirkemellfilé calvadossal ízesített gombamártással, zöldséges lasagne-val, brokkolirózsával és párolt rizzsel, desszertnek pedig joghurttorta eper öntettel. Miközben egy hátrányos helyzetű gyereknek még az is gond lehet, hogy minden este megkapja-e a kis szendvicsét....... De adtak a gyerekeknek ajándékokat is, úgynevezett NyilasMisi-pakkokat (ez elég szándékos iróniának tűnik), amikbe édességet, élelmiszert és ruhát tettek nekik. Viszont annyira már nem becsülték őket, hogy a nevüket megkérdezzék pláne megjegyezzék, a csomagokra ugyanis csak annyi volt írva, hogy "6-7 éves fiúnak"; "10-14 éves lánynak"; "5-10 éves fiúnak". Tehát egyértelműen csak biodíszletnek kellettek a szeretetszolgálat és a tekintetes miniszter úr műsorába. Ennél kevesebb gázabb dolog van.

Balog például. Az emberi erőforrás miniszter az év legkínosabb videójában jópofizott a gyerekekkel, elmesélt nekik valami homályos régi sztorit az adventről, és olyanokat mondott, hogy

- "az advent az négy vasárnap" (0:48)

- "az advent az arra való, hogy kicsit világosabb legyen az életünkben. És ha világos lesz, látjuk a rendetlenséget. Az például a rendetlenség része, hogy Magyarországon vannak, akik szegények. Akiknek nem jut annyi, mint másoknak, akik gazdagok. Ez így nincs jól. És ha segíteni akarunk, akkor jó, hogyha látjuk ezt. És én ezért örültem annak, hogy meghívott a református szeretetszolgálat" (3:43)

- "az a cél, hogy egyszer majd ti olyan emberek legyetek, hogyha elvégzitek az iskolát, elmentek aaaa... esetleg az egyetemre, lesz egy jó szakmátok, és aztán legyen annyi megélhetésetek, hogy a saját gyereketeket majd el tudjátok hozni ne csak a Hiltonba, hanem el tudjatok vele menni Párizsba is, Kolozsvárra is, meg mindenhova, ahova érdemes gyerekeket elvinni" (4:18)

A hülye beszéde végén pedig még volt pofája nyomorult gyerekekkel megtapsoltatni a Református Szeretetszolgálat kuratóriumának elnökét, Pál Sándort.

A NER tökéletes lenyomata ez a videó, ami felteszi a koronát az egész éves ténykedésükre. Minden benne van a Fidesz szociális érzékenységéről, arról a nemlétezőről.

Ez az esemény egyébként állítólag az itt található programokra akarta felhívni a figyelmet.

Tulajdonképpen sikerült is.

http://vastagbor.blog.hu/2013/12/23/balog_miniszter_iszonyatosan_megalazta_a_szeg eny_gyerekeket
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Trafik szak indul a Corvinus Egyetemen
  2013-12-23 09:24:11, hétfő
 
  Trafik szak indul a Corvinus Egyetemen

Neves vendégprofesszorok, műhelymunka, szakmai gyakorlat.

Miután néhány hét alatt világossá vált, hogy a tudásalapú társadalmat a trafikalapú társadalom váltja fel, a kormányzat átfogó felsőoktatási reformot indított el. ,,Csak úgy felelhetünk sikerrel a jövő kihívásaira, ha az új nemzedéket a legmélyebb tudással vértezzük fel", mondta Klinghammer István azon a sajtótájékoztatón, ahol bejelentette: a Corvinus Egyetem az új világrendhez igazodva trafik szakot indít.

Az érdeklődés máris óriási, a bejutás 480 ponttal sem garantált a slágerszakra. Az egyetem világszínvonalú képzést garantál neves vendégprofesszorokkal.

Úgy tudjuk, prof. Palcsó Tamás a trafik és a tánczene kölcsönhatásáról vezet speciális kollégiumot, míg hab. Dr. Sánta János ,,Kormányzati kapcsolatok, füstszűrős Pall Mall raklapáron" címmel tart kurzust.

A tervek szerint Dr. prof Mészáros Lőrinc Phd.is megosztja tapasztalatait a hallgatókkal, a ,,VIP páholy, szotyola, kátránytartalom és korai plakkosodás a nyaki ütőerekben" témakörben.

diploma-trafik.jpg

A tíz féléves szak és a sikeres diplomavédés után az egyetemről kikerülő friss diplomások legjobbjai trafikokban helyezkedhetnek el a gyakorlati tudnivalók elsajátítására.

http://avakkomondor.blog.hu/2013/07/23/trafik_szak_indul_a_corvinus_egyetemen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Anyós, halászlé, bejgli
  2013-12-23 09:10:11, hétfő
 
  Anyós, halászlé, bejgli


Egy mondatba sűrített ünnep.

Anyósom a bejglis tállal fellökte karácsonyfát, de a halászlével sikerült eloltani a tüzet.

vak11.jpg

A Vakkomondor kollektívája szívből kíván a fentiekben vázoltnál sokkal tartalmasabb és boldog ünnepeket minden kedves olvasónak!

https://www.facebook.com/vakkomondorblog/posts/713172868695053?notif_t=notify_me
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Karácsonyoztak a jogvédők kedvencei: Összeverték, összerugda
  2013-12-23 09:09:10, hétfő
 
  Karácsonyoztak a jogvédők kedvencei: Összeverték, összerugdalták és kirabolták a KISLÁNYT!
2013. december 22. 19:27
Kincses Albin - Hunhír.info

Előzetes letartóztatásba helyezett a rendőrség három emberállatot Salgótarjánban. A 14, 15 és 16 éves erőtartalékok egy KISLÁNYT próbáltak kirabolni, összeverték, majd elmenekültek. A kormány tényleg arra játszik, hogy gyilkosok legyenek a becsületes magyar apák. Mert be fog következni, hogy egy magyar apa nem bírja elviselni, amit az eltérő kultúrájúak gyerekével tettek, és fültől-fülig mosolyt varázsol a redvás pofájukra.

A feltörekvő beilleszkedni vágyók kifigyelték, ahogyan a kislány a belvárosban telefonál, és előre eltervelték, hogy kirabolják. A kegyeken emberállatok a kislányt körbevették a gyereket, lökdösték, megütötték, majd, mikor a földre került, rugdosni kezdték.
Egy arra sétáló asszony meglátta az ütlegelést, és odarohant segíteni. A támadók elmenekültek, de a térfigyelő kamera pont felvette kegyetlen tettüket, így a rendőrök hamarosan előállították, majd őrizetbe vették őket. Nem lehetett volna a helyszínen agyonlőni őket? Sajnos nem! majd kapnak egy-két ejnye-bejnyét, mert a rasszista kislány identitásukban sértegette őket, rájuk támadt, ők meg csak védekeztek.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=71318
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 878 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.