Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Elnöki rizsa újév hajnalán
  2014-01-03 23:28:44, péntek
 
 
Elnöki rizsa újév hajnalán
2014.01.01. 20:26


Ilyen Savanyú Jóska stílusban régen hallottam politikust szónokolni. Ehhez képest Antall József maga volt a Hofi Géza. Ez az Áder beszéd közben olyan képet vágott, mint a foghúzásra váró páciens, akinek már benyomták az ínyébe az érzéstelenítő injekciókat.

Félreértés ne essék, nem azt kívántam volna, hogy táncra perdüljön a kamera előtt, mint Gyurcsány, de legalább kicsit elmosolyodott volna. Csak egy icipicit. De ő csak állt ott, mint egy faszent...

A köztársasági elnökünk újévi köszöntőjében a hazaszeretet emelte ki, mégpedig az életörömmel megélt hazaszeretetét.

,,Történelmünk 2014-es esztendejének lapjára egy szót most én is szeretnék felírni. Egyetlen szót. A hazaszeretet szavát. A nagy szavak pátosza helyett az életörömmel megélt hazaszeretetét. Egyszerű kimondását annak, hogy szülőföldünk épp úgy a sajátunk, mint szüleink vére az ereinkben."

Több bajom is van ezzel a beszéddel.

Először is, erről a hazaszeretetről egy régi átkosbeli vicc jutott eszembe, miszerint május elseje akkoriban a kikelet és a hazaszeretet ünnepe volt. Mert, hogy a felvonulásra kikelet menni, jóllehet mindenki hazaszeret volna menni.

És milyen duma volt már, hogy ,,A nagy szavak pátosza helyett"?

Hiszen éppen, hogy ilyen semmitmondóan patetikus beszédet már rég nem hallottam! Micsoda süketelés millió és millió élet szőtteséről, a szeretet fonaláról, reményről, a szívről, meg a magyarul szólított édesanyánkról!

De a csúcs mégis az volt, amikor arról hadovált, miszerint a szülőföldünk épp úgy a sajátunk, mint szüleink vére az ereinkben.

Na persze. Hogy lehet ennek az új esztendőnek már az első perceiben ekkorát hazudni?

Egyrészt a szüleink vérét már rég kiszipolyozták, mégpedig éppen ők, a mindenkori hatalmon lévők, másrészt pedig a szülőföldünk sem a sajátunk.

Nem is volt az soha.

Pár ezer ember birtokolta és birtokolja ma is a termőföldjeink döntő részét, de ugyanígy legszebb erdeinket, vizeinket is.

Sokak viszont már az állítólagos szabadságban eltelt utóbbi huszonöt évben váltak teljesen földönfutókká, vagy éppen mostanában veszítik el még azt a 50-60 m2 területet is, amit saját lakásuknak tekinthettek. És a jobbik esetben legfeljebb bérelhetnek majd egy lukat valahol, talán éppen Ócsán.

Rosszabbik esetben viszont mehetnek ők is az utcára, de még ott sem akárhová. A melegebb, fedettebb helyeket kerüljék ám, mert újabban ott is tilos tartózkodniuk.

Azután vannak több százezren, sőt egyre többen olyanok is, akik már nem is itthon a szülőföldjükön laknak, hanem valahol Angliában.

Nem tudom, mit szóltak ezek az emberek valamelyik aluljáróban, a rendőröktől tartva, netán Ócsán vagy éppen Angliában, ahhoz a köztársasági elnöki dumához, miszerint: ,,Van hazánk. Van múltunk és van jövendőnk."

http://proszektura.blog.hu/2014/01/01/elnoki_rizsa_az_ujev_hajnalan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz és a fák
  2014-01-03 23:05:54, péntek
 
  2014. 01. 03.
A Fidesz és a fák

A Fideszt szemmel láthatóan valami ősi, atavisztikus gyűlölet fűzi a fákhoz. Minden lehetséges alkalmat megragadnak, hogy valahol taroljanak egyet a főváros amúgy is tragikusan csekély kiterjedésű zöldfelületein. Emlékszünk a Kossuth tér fáinak vitatott engedélyek alapján történő hajnali legyalulására. A nemzet főtere megújul, és az ennek az útjában álló fákat tűzzel-vassal el kellett pusztítani. Így nézett ki:


kossuth tér hvg.jpg

cikk_1.jpg

nol.jpgKossuth tér: szorgos munka és elismerésre méltó eredmény. Egy ágacska sem maradt (forrás: greenfo.hu, hvg.hu, nol.hu)

Nem jártak jobban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem virágzását akadályozó fák sem a Ludovika téren. Emlékeztetőül, mi is történt velük:

ludovika_MG_8436w_fit_574x430.jpg

ludovika_MG_8453w.jpgLudovika tér: döntsd a tőkét! (forrás: magyarnarancs.hu)

Fairtási láz lett úrrá a XII. kerületen a Normafánál, ahol ki tudja mikor, ki tudja pontosan milyen tervek alapján, de könyörtelenül sífelvonó, nyári bobpálya, engesztelő kápolna, parkolók sokasága, és még ki tudja mi minden fog épülni. A Nagy Fakivágási Juniális (Nagy Fakjú) elérte a XIV. kerületet is, amelyik a Városliget fái között vágna rendet a Múzeumi Negyed bizonytalan kimenetelű projektje érdekében (csak úgy ne járjunk vele, mint a Tabánnal: a tervezett fürdőváros soha nem épült meg, de a régi Tabánt azért szinte nyomtalanul elbontották.)

A versenyben a Kossuth térrel jól kezdő Belváros már-már vesztésre állt, de az utolsó pillanatban a sorsnak és a magyar városépítészetnek köszönhetően a zöldfelületekkel amúgy is pazarló bőkezűséggel ellátott V. kerület visszavette a kezdeményezést. Az egyébként is erősen vitatott német megszállási emlékműről rendelkező 565/2013 számú kormányrendelet a "fás szárú növények kivágására vonatkozó engedélyezési eljárások" esetében az engedélyezési jogkört elveszi az egyébként illetékes kerületi jegyzőtől, és Budapest Főváros Kormányhivatala V. Kerületi Hivatalának Építésügyi és Örökségvédelmi Hivatalához telepíti. Ahol nyilván végtelen elővigyázatossággal fognak tekinteni a kerületi zöldfelületek megőrzésére. Nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy nagy forgácshullást sejtsünk az emlékmű megépülése előtt.

De végső soron méltó intézkedés ez. Ha már emlékművet avatunk a szörnyű pusztulást hozó német megszállásnak (amelynek időpontja amúgy is meghatározó épp a Kossuth tér viszonyainak rekonstruálása során is), akkor legalább övezze valami fájdalom, kísérje pusztulás. Ha másé - remélhetőleg - nem is, legalább a fáké.

http://javorbenedek.blog.hu/2014/01/03/a_fidesz_es_a_fak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyre többen dolgoznak a friss statisztika szerint
  2014-01-03 23:04:27, péntek
 
  Egyre többen dolgoznak a friss statisztika szerint
2014. január 3.

Hát persze! 24 milliárd forintért a ,,közmunkásoknak" tanfolyamot tartanak, és a tanfolyam résztvevőit is beszámítják a munkavállalók közé. Elvégre 50 ezer forintot kapnak a napocska és holdacska rajzolásért. Remélhetőleg lesz annyi eszük, hogy írni-olvasni elkezdik tanítani a körletük rendben tartására is képtelen népséget...

Miskolcon azok, akik a ,,tanfolyamon" részt vesznek, ingyen utaznak a tömegközlekedési járműveken. Hogy a FIZETŐ UTASOK addig mivel közlekednek, arról nem szól a híradás.
Arról viszont lehetett a facén olvasni, hogy az okosodók időnként spiccesen, időnként benyomva mennek az ,,iskolába".

Az adóforintok, amikor ilyen nagybani célra kerülnek felhasználásra, a pénz felét általában ellopják. Vajon lesz-e elszámoltatás és felelősségre vonás a végén?
És fognak-e vizsgázni a ,,nebulók"?

Idejutott ez a szerencsétlen Magyarország!

A rokkant nyugdíjasokat kilökik az ellátásból. Kevés volt a felülvizsgáló orvos, ezért kétmilliárd forintért gebinbe adták a feladatot. Hogy a kétmilliárdból és a 24 milliárdból hány rokkant nyugdíjas életét lehetett volna megmenteni, arról a kormányt dicsőítő közmédia soha nem fog beszámolni! Sajnos az ellátásból kikerülő rokkantnyugdíjasok élete veszélyben van!

A hatalom és testes holdudvarának jövedelme havi egymilliótól három millióig terjed. A parlamentből áprilisban kikerülő országgyűlési képviselők és munkatársaik (általában rokonok, haverok) hathavi végkielégítést kapnak. Már erre számítva csökkentették a végkielégítések adóterheit (két millió feletti rész 98 százaléka volt eddig az adó, ezt levették 75 százalékra). Emberileg is, jövedelmileg is elszakadtak a társadalomtól!

,,Csak azt a statisztikát hiszem el, amit én hamisítottam!" (Churchill)
SVPSZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
“Bejglire” költötte a zsákmányt a nyugdíjas rabl
  2014-01-03 23:02:36, péntek
 
  “Bejglire" költötte a zsákmányt a nyugdíjas rabló

Bejglire, egyéb ennivalókra, és állateledelre költötte a dohányboltból rabolt pénzt H. Mária (52). A nyugdíjas asszony nagyon el volt keseredve karácsony előtt.
Otthon nézte a tévét, amikor kipattant az agyából a világmegváltó ötlet. A hírekben éppen arról beszéltek, hogy szinte minden napra jut egy dohánybolti rablás, erről pedig Marika néninek eszébe jutott, hogy ha másnak sikerült, talán neki is menni fog majd.Felvette fehér kapucnis kabátját, garbóját az arcába húzta, és bement egy Angol utcai dohányboltba.
- Látszott rajta, hogy kétségbe volt esve - emlékezett vissza az eladó, Bai Zsanett (20), aki egy kicsit meg is sajnálta az asszonyt. - Inkább udvarias volt, mint agresszív. Először is elnézést kért, mondta, hogy nem akar megijeszteni, de most elvinné a bevételt. Én rávágtam, hogy nem adom. Ő még egyszer kérte, én viszont megkértem, hogy inkább menjen el. Ő pedig így tett.H. Mária nem csüggedt el a kudarcon, és ezután egy Hegedűs Gyula utcai trafikba ment. A bolt előtt még bátoritotta magát, majd belépett az üzletbe. Itt már biztosabbra ment, elővette a szatyrából a 30 centis kését, és kérte az eladónőt, hogy adjon neki 50-60 ezer forintot. Az alkalmazott belenyúlt a kasszába, és odaadta a pénzt, amit ott talált. Megkérdezte a rablót, hogy ennyi elég lesz-e, Mária pedig elvette a marék bankjegyet, majd boldog karácsonyt kívánt az eladónak, és távozott. Az alkalmazottat egyébként annyira megrázta a támadás, hogy azóta már fel is mondott.H. Mária a rabolt 25 ezer forintot ennivalóra költötte, került bejgli a karácsonyi asztalra és az állatai sem éheztek már. Így a nyugdíjas asszony - információnk szerint - kieszelte: az ünnepek után vissza is megy sikeres rablásának helyszínére, és újból pénzt szerez. A nő felmérte a terepet, de végül nem ment be a boltba. Az utcán már ekkor feltűnhetett a civil ruhás nyomozóknak, akik kérték: mutassa meg a szatyrát. H. Mária nem tette, inkább gyorsan hazament. Pár perc múlva mégis csöngettek nála a rendőrök, a nő pedig bevallott mindent. Tegnap bilincsben vitték előzetes tárgyalására.
- A bíróság elfogadta a védelem álláspontját, így házi őrizetbe helyezték ügyfelemet. Rendezett körülmények között él, és állandó gyógykezelésre szorul - magyarázta dr. Mile Attila ügyvéd.
Könnyű prédának tűnik
Bár pontos kimutatás nincs, idén a Nemzeti Dohányboltok voltak a rablók legkedveltebb célpontjai. Látszólag könnyű prédának tűnnek, hiszen sok bevétellel kecsegtetnek, ráadásul az ablakokra ragasztott fólia miatt nem is lehet belátni. Ugyanakkor minden egyes támadást rögzítenek az üzletek kamerái, így a rablókat legtöbbször viszonylag gyorsan elkapják a rendőrök. A támadók minden esetben a pénzre utaznak, elvétve fordult csak elő, hogy cigarettát is vittek magukkal.
(Forrás: Blikk)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2014: a harc éve
  2014-01-03 22:55:20, péntek
 
 

2014: a harc éve

Sok mindent ígér nekünk 2014. Valószínűleg a legjelentőségteljesebbnek kikiáltott esemény, amelyről a legtöbbet fogunk hallani és beszélni a választások lesznek. Én mégsem a választási harcokra gondoltam, amikor azt a címet adtam írásomnak, 2014: a harc éve. Sokkal komolyabb és fontosabb harcra gondoltam, olyan harcra, amely valóban döntő az ország és saját magunk szempontjából is. Ez pedig az a harc, amelyet Szt. Pál a következőképp jellemez: ,,Nem annyira a vér és a test ellen kell küzdenünk, hanem a fejedelemségek és hatalmasságok, ennek a sötét világnak kormányzói és az égi magasságoknak gonosz szellemei ellen." (Ef 6,12)

Elsőre talán megdöbbentő lehet az apostol megállapítása, pedig ma sok minden léte, amely szabad szemmel nem látható, természetesnek tűnik az ember számára. Tudjuk, hogyha valamit nem is érzékelünk, attól még létezhet. Azonban azt már kevesebben hiszik el, hogy az angyalok és a démonok nem mitologikus vagy mesebeli figurák csupán. Pedig ha keresztények vagyunk, akkor az ő létezésüket ugyanannyira valóságosként kell kezelnünk, mint bármilyen teremtmény - ember, állat, növény stb. - létét.

Azt is tudjuk, hogy kezdetben Isten angyalokat teremtett, akik tisztán szellemi lények. Azonban a leghatalmasabb angyal, Lucifer fellázadt Isten ellen, és őt sok más angyal követte. Lucifert nevezzük Sátánnak vagy Ördögnek, míg a bukott angyalokat démonoknak. Az ő lételemük a tagadás, a viszály, az Isten elleni lázadás, a neki való engedelmesség, szolgálat megtagadása, a tőle való függetlenedés. Az ilyen, Istent megtagadó világ a pokol, az az állapot, amely Isten elutasítását, ebből következően a szeretet és a jóság, így végső soron a valódi boldogság megtagadását jelenti. Ezért jelent egyet a pokol a végtelen szenvedéssel, noha olyan manapság divatos jelszavakra épül, mint a ,,szabadság", ,,függetlenség", ,,önmegvalósítás", vagy az, hogy ,,a magam ura vagyok", ,,azt teszek, amit akarok", esetleg ,,nekem ne parancsoljon senki". A pokol ezt jelenti, felemás uralkodást a magunk bűnös szemétdombján, egy olyan világban, melynek építőelemei közül teljesen kihagytak mindent, ami valódi érték: az alázatot, a megbocsátást, az igazságot, a szentséget, a hitet, a reményt, a hősiességet, végső soron a szeretni tudást.

Egy keresztény ember számára világos, hogy két út létezik: Isten szolgálatának útja és a Sátán szolgálatának útja. Istent követni annyit tesz, mint elismerni azt, ami tény. Azt, hogy Isten teremtette a világot, tehát Ő annak a legitim ura. Isten teremtett bele a világba engem is, tehát Isten uralma rám is kiterjed, én sem önmagamé vagyok, nem vagyok a magam mindentől és mindenkitől független ura. Szabad akaratom arra terjed, hogy megválasszam, kinek szolgálok: Istennek vagy a Sátánnak. Isten, noha mindenható, nem kényszeríti ránk saját magát. Ő azt akarja, hogy szabadon válasszuk Őt. Nem despota, nem zsarnok, nem abszolutista uralkodó, hanem igazságos úr, jó király. Nem üresfejű és -szívű csinovnyikoknak akar minket, hanem olyan teremtményeknek, akik szeretetből választjuk Őt, mert felismerjük, Ő e világ és így a mi urunk is. És Ő jó király, vagyis magunknak és a világnak is azzal teszünk jót, ha elismerjük és terjesztjük az Ő uralmát, mert az hozhat saját életünkben és a világban is felvirágzást. Nem csak azért kell Őt szolgálnunk, mert Ő a legitim úr, hanem azért is, mert Ő jó úr.

Másik választásunk, hogy a Sátánt szolgáljuk. Manapság azt akarják elhitetni velünk, hogy a másik választás az, hogy a saját magunk urai vagyunk, de ez csupán porhintés, olyan porhintés, mintha azt mondanánk, lett volna lehetőségünk a II. világháborúból kilépni, se a németek, se a szovjetek mellett nem harcolni. A tény az: aki csatatéren él, sosem lehet független.

A világ pedig csatatér, sőt, mi magunk vagyunk azok, a lelkünkben dúl a harc. Benső világunk, a mi személyünk a legfőbb csatatér. Így tehát életünk természetes része az Isten és a Sátán közötti harc, melyről igyekezhetünk nem tudomást venni, de attól még ott dúl bennünk. Minden gondolatunk, szavunk, tettünk állásfoglalás valamelyik harcoló fél mellett, döntés a jóság, a szeretet és igazság vagy a gyűlölet, a bűn és a hamisság között.

Olyan nincs tehát, hogy nem veszek tudomást a Fény és a Sötétség harcáról, hiszen elsősorban én magam vagyok a tét, az üdvösségem, földi és örök életem mikéntje. Az, hogy boldog vagyok mindörökre, vagy az, hogy a pokolban élek és ott is maradok a halálom pillanatával mindörökké. Belőlem kiindulva pedig harc dúl szűkebb és tágabb környezetemben is, hogy miképp alakítom családom és nemzetem, az Egyház, végső soron az egész teremtett világ sorsát. Akár akarjuk, akár nem, mindannyian katonák vagyunk, nincs kivétel. Döntésünk abban áll, kinek a seregében szolgálunk: az örök vesztesében, az irigy zsarnokéban, a Sátánéban, aki, noha kihasználja, de gyűlöli és el akarja pusztítani katonáit, miután felhasználta őket saját elvetemült céljaira, vagy pedig Istenében, a legitim és jó királyéban, aki végtelenül szereti és az örök boldogság zsoldjával kínálja harcosait.

Isten azonban nem felülről szemléli ezt a csatát, nem a biztonságos Mennyek Várának legfelsőbb tornyából küldi csatába katonáit. Krisztussal eljött tulajdonába, ahogy Szt. János írja evangéliuma elején. Krisztusban Isten megtestesült és vállalta a katonák sorsát, hogy kereszthalála után még inkább velünk lehessen, mint amikor az ács fiaként itt volt. A keresztség szentségében Isten fiává fogad és örök életet ad. A gyónásban megszabadít a bűn rabságától, hogy újult erővel vághassunk neki a mindennapok küzdelmeinek. A nap minden percében közénk jön a Föld valamely pontján a Szentostyában, megerősítve és üdvösségre táplálva harcosait. A bérmálással kiárasztja ránk a Szentlelket, hogy annak hét ajándékával felvértezett harcosai legyünk. A házasság szentségében Krisztus a Szentháromság képét, a családot szenteli meg, isteni szolgálattá emelve a házastársak közötti kapcsolatot és a gyermekáldást. A papokat Krisztus hű képmásává szenteli, akik az Ő seregének hadvezérei. A betegek kenetében pedig a halálos veszedelemnél áll őrt az Úr és erősít, sokszor gyógyít minket.

Láthatjuk mindebből, hogy Krisztus Király nem hagyja magára katonáit, hanem seregei között jár-kel, minden egyes harcosára gondja van. Összegyűjti őket az Ő Egyházába, igazságával és szentségeivel táplálva katonáit.

A saját üdvösségünkért vívott harc az, amelyet elsősorban meg kell harcolnunk. Azonban van egy másik harc is, amelyet kötelességünk megvívni: a többi emberért és az egész világért vívott harc. Nem zárkózhatunk be elefántcsonttornyunkba, hogy csak magunkkal foglalkozzunk, elég jók vagyunk-e Istennek. Az üdvösség útja nem a folytonos önméricskélés, és az, hogy állandóan magunkkal foglalkozunk, nem törődve másokkal, a környezetünkkel. Aki igazán Krisztust akarja szolgálni és üdvösségre akar jutni, annak nagyon is foglalkoznia kell másokkal és mindazzal, ami körülveszi. Ne legyünk naivak, a Sátán szolgái nagyon is foglalkoznak kisebb és nagyobb közösségekkel, családok, kisebb intézmények, sőt államok, kontinensek, és végső soron az egész Föld dolgaival. Minden ember életébe, minden közösség és intézmény sorsába bele akarnak szólni. ,,Világmegváltó", ,,emberközpontú", ,,szabadelvű", ,,boldogító", ,,felszabadító" eszméikkel mindenkihez el akarnak jutni. Épp ezért volt olyan fontos nekik, hogy megszerezzék az államok, a média, az oktatás, a kultúra irányítását, így kívülről támadva minket. És ezért olyan égető dolog, hogy a családról is, a férfi-nő kapcsolatról, a gyermekvállalásról is okoskodjanak, és belénk ültessék a gender-elméletet, támogassák a ,,szabad" szerelmet, propagálják az ,,önmegvalósítást", amelybe nem fér bele, hogy szorgalmasan és alázatosan dolgozzunk egymásért, hogy megbocsássunk egymásnak, hogy a másikért éljünk, hogy gyermekeket neveljünk.

A Sátán szolgái kivették kezünkből országunk, kultúránk, médiánk, oktatásunk irányítását. És kiirtották a szívünkből a család és az otthon iránti vágyat. Helyette lett benne más: pénzre, hírnévre való vágy, és annak az élvezete, hogy másokon átgázolunk. Felszabadított minket Krisztus, a szeretteink és a hazánk szolgálata alól, hogy szolgáljuk helyette a Sátánt és saját alantas vágyainkat, a globalista világhatalmat, a zsidó pénz- és médiabirodalmat. Micsoda szabadság! Micsoda uralom! Büszkén, felszegett fejjel, pöffeszkedve hajtjuk fejünket nem férjünk és feleségünk, nem hazánk, Egyházunk és Istenünk, nem az élet, vagyis gyermekeink, hanem a multicégek, a bankok, a gyűlölet, a pusztulás és a Perverz Elme szolgálatába.

2014 a harc éve lesz, csak úgy, mint minden eddigi év az volt, és ahogy az lesz minden ezután következő is. A tét pedig nem más, mint az üdvösségünk és a hazánk, nemzetünk, Egyházunk, végső soron egész világunk sorsa. Kemény küzdelem lesz, reggeltől estig, elsőtől utolsó leheletig tartó. De ne feledjük, hogyha Krisztus mellett állunk, akkor a győztes oldalon állunk. A kérdés csak az, hogy mi magunk, a családunk és a nemzetünk elpusztul és pokolra jut-e, hogy ne élvezhesse Jézus második eljövetelének diadalát és az örök boldogságot, vagy pedig mi is Krisztus Király győzelmi lakomájának résztvevői lehetünk, és helyreállított uralmának örökké boldog lakosai.

Újévi kívánságom nem lehet más, mint az, hogy a jó oldalra álljunk és tartsunk ki a harcban!

B. Bernadett - Kitartás.net


http://kitartas.net/2014/01/02/2014-a-harc-eve
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Novák Előd: teljes nyilvánosságot a baloldal pénzügyeinek, r
  2014-01-03 22:47:07, péntek
 
  2014-01-03. 17:34
Novák Előd: teljes nyilvánosságot a baloldal pénzügyeinek, reklámadót a TV2-re!

A Fidesz bebizonyította, hogy az ország helyett a maga érdekét nézi, ezért a Class FM és a TV2 lenyúlása után már hallani sem akar a reklámadóról, azt már csak a Jobbik szorgalmazza - írja közleményében Novák Előd, a Jobbik alelnöke, az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának tagja.

A Jobbik szerint a TV2 kormányközeli strómanok általi felvásárlásával beigazolódott a nemzeti ellenzék korábbi figyelmeztetése: a Fidesz azért farolt ki a reklámadó bevezetéséből, mert azzal zsarolták az érintett kereskedelmi médiumokat, hogy még kormánybarátabbak legyenek, egyúttal lenyomták a TV2 eladási árát. Ám a Simicska Lajos-Nyerges Zsolt fémjelezte cégbirodalomnak való átjátszás után már nem olyan fontos az ,,arányos közteherviselés", melyet indokolásul hoztak a kormány reklámadót célzó, hivatalos törvényjavaslatában.
Novák leszögezte, a Jobbik kormányra kerülése esetén haladéktalanul bevezeti a főként a multicégeket sújtó reklámadót, és a TV2 sem csak 12 órás elsötétítésre számíthat, s pláne nem húzhatja 5 évig a végrehajtást, amint megtehette az MSZP és a Fidesz kormányzásainak idején a tegnapi büntetéssel.
A képviselő rámutatott, mennyire álságos, hogy a TV2 eladása kapcsán épp az MSZP és az Együtt-PM követel most - amúgy indokolt - átláthatóságot, miközben saját házuk táján is volna sepregetnivalójuk.
Mint az köztudott, Bajnai Gordon alapítványa következmények nélkül kaphat pénzt amerikai megbízóitól, az MSZP finanszírozásáról pedig Gyurcsány Ferenc nemrég azt mondta: ,,Én voltam ennek a pártnak az elnöke, sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon, ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk."
A Jobbik szerint a baloldal előbb saját külföldi függőségét, a pontos nemzetközi érdekköreit, finanszírozóit kellene teljes körűen közzétegye.
(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/122235/#ixzz2pNHDuknQ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Idióta Szanyi Tibor: "Félmillió magyar polgárt hurcoltak el
  2014-01-03 22:43:21, péntek
 
  : 2014-01-03. 19:13
Idióta Szanyi Tibor: "Félmillió magyar polgárt hurcoltak el a gázkamrákba"

A gyűlölködés terjedése miatt gyakran aggodalmaskodó, feltétlenül ,,toleráns" és ,,demokrata" Szanyi Tibor egy képtelenül dühös hangvételű cikket tett közzé, melyben sűrű gyalázkodások közepette bírálta a kormánynak a német megszállás 70. évfordulójára tervezett emlékműtervét. Szanyi azonban jókora öngólt lőtt, mert ismételten kiderült, hogy még a holokauszt-dogmatika alaptételeivel sincsen tisztában. Hogy hazánk szovjet megszállása számára még mindig felszabadulás, és a magyar nép fájdalma és szenvedése számára a világon semmit sem jelent, az pedig szintén nem újdonság.

Szanyi írásában kijelenti: ,,Fél millió magyar polgárt hurcoltak el a gázkamrákba." Ezzel szemben a dokumentumokkal igazolható tény a következő: 1944. május 15. és július 9. között 437.402 zsidót deportáltak az akkori Magyarország területéről. Hivatalos zsidó forrás szerint - melynek hitelességét Szanyi elvtárs aligha meri kétségbe vonni - ,,rajtuk kívül kisebb magyar csoportok még egészen októberig érkeztek, így az Auschwitz-komplexumba összesen mintegy 430 ezer magyar zsidót deportáltak."
A Degob.hu zsidó portálon továbbá azt olvassuk, hogy ,,április vége és július vége között deportált 445 ezer magyar zsidó közül 15 ezren az ausztriai Strasshofba kerültek, a többieket mind Auschwitz-Birkenauba küldték." Csakhogy akiket Strasshofba vittek, azokat nem gázosíthatták el, mert jó ideje senki sem állítja, hogy ebben a táborban valaha is történtek volna elgázosítások. Természetesen a 430 ezres számhoz még hozzá lehetne adni azt a néhány tízezer főt, akiket határvédelmi munkálatok elvégzése céljából az év novemberében az osztrák határhoz rendeltek. Igen ám, csakhogy egyetlen hivatalos történész sem hirdeti, hogy az osztrák-magyar határon gázkamrák működtek volna. (Az ,,egy napig működő" kőszegi gázkamra meséjét a kitalálói sem veszik komolyan. (Lásd többek között itt vagy éppen itt.) Ily módon tehát Szanyi legfeljebb annyit mondhatott volna, hogy 430 ezer ,,magyar polgárt küldtek a gázkamrákba".
Valójában azonban ez a kijelentése sem lenne összhangban még a hivatalos zsidó történetírás álláspontjával sem. Szanyi csak hablatyol a holokausztról, de valójában halvány fogalma sincsen róla. (Vagy ami még rosszabb: egyszerűen propagandaeszköznek tartja, amely kiválóan alkalmas a bűntudat keltése révén a magyarság megfegyelmezésére.) Szanyi persze nem tudja azt sem, hogy nincsenek írásos bizonyítékok az állítólagos gázkamrákban ,,meggyilkolt" magyarországi zsidók számára vonatkozóan. Ezért aztán jócskán eltérnek a becslések. Georges Wellers zsidó származású francia történész szerint az 1944 májusa és júliusa között elgázosított magyar zsidók száma 409.640. (Georges Wellers, ,,Essai de détermination du nombre des juifs morts au camp d'Auschwitz“, in: Le Monde Juif, Octobre-Décembre 1983.) Ezzel szemben Raul Hilberg, a talán legtekintélyesebbnek tartott holokauszt-történész úgy vélte, ,,több mint 180.000" magyarországi zsidót végeztek ki az auschwitzi gázkamrákban. (Raul Hilberg, Die Vernichtung der europäischen Juden, Fischer Taschenbuch Verlag, Frankfurt am Main 1997, p. 1000 (Volume 3). Jean-Claude Pressac, a legbecsületesebb (és ebből fakadóan élete vége felé a revizionistákhoz közeledő) hivatalos történész pedig - belátva a szűk két hónap alatt történt feltételezett 400 ezer hamvasztás technikai képtelenségét - úgy számolt, hogy a hozzávetőlegesen 438 ezer Auschwitz-Birkenauba deportált magyarországi zsidó közül 146 ezer volt munkaképes, őket életben hagyták, 292 ezer fő pedig el lett gázosítva.

Tankönyvekben, meg a Szanyihoz hasonló idióták propagandaszövegeiben általában ,,400 ezernél valamivel több elgázosítottról" esik szó. Éspedig azért, mert hivatalosan csak 28 ezer magyarországi zsidót regisztráltak Auschwitz-Birkenauban. Aki pedig nem lett regisztrálva, az - a hivatalosság álláspontja szerint - csakis gázkamrában fejezhette be életét. Valójában azonban aligha valószínű, hogy a németek 400 ezer magyarországi zsidót Auschwitzban néhány hónap alatt kivégeztek volna, éspedig az alábbi okokból:
1. A németek 1944 áprilisában jelezték a magyar vezetés számára, hogy 100 ezer munkásra lenne szükségük a német hadiiparban. Májusban pedig Himmler már 200 ezer fős munkaerő-szükségletről tett említést. A nyomasztó német munkaerő-szükségletre tekintettel felmerül a kérdés: vajon miért gyilkoltak volna le a németek 430 ezer ember közül több mint 400 ezret, akik között sok munkaképes személy is volt?
2. A nem regisztrált magyarországi zsidók elgázosítására nézve kizárólag a ,,szemtanúk" kétséges hitelességű, sok-sok ellentmondást tartalmazó beszámolói állnak rendelkezésünkre. Egyetlen egy dokumentum sem létezik, amely egyértelműen igazolná az elgázosítások tényét. (J. Claude Pressac legalább becsületesen beismerte, hogy az elgázosításokra vonatkozó bizonyítékok legfeljebb közvetettnek tekinthetők.) Ha pedig pusztán a ,,szemtanúk" (sokszor kényszer alatt, netán bosszúból, elfogultságból stb. tett) tanúvallomásai alapján írnánk a történelmet, akkor hinnünk kellene a például a boszorkányok, az ufók létezésében, és tényként kellene elfogadnunk például azt a sok hazugságot is, amit a ,,szemtanúk" a kommunisták által levezényelt koncepciós perekben összehordtak.
3. Vannak olyan adatok, amelyek arra utalnak, hogy az ,,elgázosított" zsidók egy részét valójában továbbszállították más németországi munkatáborokba, és ezért nem regisztrálták őket Auschwitzban.
4. A krematóriumok kapacitása nem tette lehetővé, hogy 1944. május 15. és július 9. között elhamvasszák ,,több mint 400 ezer" ember holttestét, a tömeges nyílt színi halottégetéseknek pedig a magas talajvízszint képezte a legsúlyosabb akadályát. (És akkor még az úgynevezett gázkamrák kapacitásáról szót sem ejtettem.) De számoljunk csak egy kicsit. Május 15. (ekkor kezdődött a magyar zsidók tömeges deportálása Auschwitzba) és július 9. között (ekkor fejeződtek be a deportálások Magyarországról), tehát 55 nap alatt a négy krematórium 46 égetőkemencéjében elméletileg összesen 55.000 ezer holttestet tudtak elégetni. Ha a ma többé-kevésbé hivatalosnak tekinthető adatot vesszük alapul, mely szerint 409 000 magyarországi zsidót gázosítottak el, akkor a következő eredményt kapjuk: július 9-e után (409.000 - 55.000 =) 354.000 el nem hamvasztott holttestnek kellett lennie Birkenauban. De még ha Raul Hilberg szerényebb számait tekintjük, akkor is (180.000 - 55.000 =) 125.000 még el nem hamvasztott holttest feküdt valahol Birkenauban 1944. július 9-ét követően. Csakhogy a hivatalos holokauszt-történészek azt hirdetik, hogy 1944. július 9. után is zajlottak elgázosítások (egészen októberig vagy novemberig), továbbá természetes okokból és járványok következtében is sok fogoly halt meg. Így tehát a szabad ég alatt fekvő 354 ezer (vagy 125 ezer) holttest mellett a németeknek még el kellett volna hamvasztaniuk a július 9-e utáni feltételezett elgázosítások, valamint a természetes okokból, illetve betegségek következtében elhunyt foglyok tetemeit is. Vajon hogyan voltak képesek a németek eltüntetni a sok százezer ember földi maradványait néhány hónap alatt? És vajon hol tárolták a sok százezer elhunyt, de még el nem hamvasztott fogoly földi maradványait hosszú hónapokon keresztül?
5. További súlyos gond a feltételezett hamvasztásokhoz szükséges koksz és fa hiánya, illetve teljes mértékben megmagyarázhatatlan, hová tűnt a folyamat során keletkezett irdatlan mennyiségű hamu. Tegyük fel, hogy 200 ezer elgázosított foglyot az égetőkemencékben, 200 ezret pedig a ,,nyílt színi gödrökben" égettek el. Amennyiben tényleg igaz, hogy 400 ezer magyarországi zsidót végeztek ki két hónap alatt, akkor - mivel egy holttest elégetése során kb. 2 kg hamu keletkezik - összességében 800 tonna emberi maradvány elszállításáról kellett gondoskodniuk a ,,náciknak". Hová tüntették el ezt az irdatlan mennyiségű hamut? A környező földeket trágyázták vele, mint egyes szemtanúk állítják? De a hamu még nem minden, mert a halottak elégetése során keletkezett kokszot és fát is tekintetbe kell venni. A legszerényebb számítás szerint is a felhasznált kokszból 400 tonna, a ,,nyílt színi égetéseknél" alkalmazott fából pedig 600 tonna hamunak kellett keletkeznie. Ha ezeket a számokat összeadjuk, akkor azt a megdöbbentő eredményt kapjuk, hogy a németeknek összesen 1800 tonna hamu (a 800 tonna emberi hamun kívül még 1000 tonna kokszból és fából keletkezett hamu) eltüntetéséről kellett gondoskodniuk. Ha a németek a magyarországi zsidóság ,,megsemmisítésének" 60 napja alatt el is tüntették a maradványaikat, akkor (1800:60=) napi 30 tonna emberi maradványt és hamut kellett elszállítaniuk a lágerben tevékenykedő németeknek.
És ez még nem minden, ugyanis a halottak elégetéséhez szükséges fát (ha ténylegesen zajlottak halottégetések) és kokszot (a krematóriumokban történő hamvasztásokhoz) is a helyszínre kellett szállítani. Ami nem kevesebb, mint 4600 tonna kokszot és 40 ezer tonna fát jelent! 60 nap alatt napi átlagban tehát 743 tonna fát és kokszot kellett volna a lágerbe szállítani, ami az Opel és Ford teherautókkal csak úgy volt lehetséges, ha naponta (!) 212 tüzelőanyaggal megrakott teherautó érkezett Auschwitz-Birkenauba!
Tehát ha igaz, hogy 400 ezer ember két hónap alatt elhamvasztottak, és még a maradványaikat is eltüntették a ,,nácik", akkor naponta 8 teherautó szállította az emberi maradványokat a környező földekre, és naponta 212 teherautó érkezett koksszal és fával megrakodva a lágerbe. Megjegyzem, egyetlen ,,túlélő" sem számolt be ilyen hihetetlen méretű teherautó-forgalomról azokban a hónapokban. De egyébként is megőrültek a németek, hogy tomboló háború közepette ekkora mennyiségű üzemanyagot, szállítókapacitást és munkaerőt használtak fel az" ipari méretű népirtás" végrehajtása céljából? Nem lehetett volna értelmesebb célok szolgálatába állítani a teherautókat, a sofőröket, az üzemanyagot és a munkaerőt?
6. Ezenkívül, amikor a több százezer holttest feltételezett elhamvasztása zajlott az ,,égető gödrökben", az auschwitz-birkenaui tábort lefényképezték a levegőből a szövetségesek felderítő gépei. Csakhogy az 1944. május 31-én készített felvételen nem látszik a legcsekélyebb nyoma sem az óriási halottégető gödröknek, füstnek, lángoknak, a vermekből kiásott irdatlan mennyiségű földnek, a halomban álló tűzifáknak, és nincs jele járművek mozgásának, vagy bármiféle más tevékenységnek a krematóriumok környékén. Pedig éppen azon a napon, amikor a légi felvételek készültek, több mint 15 000 deportált érkezett Birkenauba. Ekkor egyébként már Magyarországról két hét óta szakadatlanul özönlöttek a zsidókat szállító vonatok, és zajlottak az állítólagos tömeges elgázosítások és hamvasztások.
Szanyi a cikkében más ostobaságokat is összehordott. Így például leírja az alábbi, már-már holokauszt-tagadással felérő mondatot: ,,A civilizáltnak mondható kultúrákban ugyanis a sikereknek, rosszabb esetben a borzalmak végének állítanak emlékművet." Valóban? A legtöbb holokauszt-emlékmű, valamint holokauszt-zarándokhely - beleértve az Auschwitzban létesített ,,múzeumot" - a zsidók deportálásának, elhurcolásának, tömeges kivégzésének állít emléket. Szanyi Tibor szerint tehát mindezeknek az emlékhelyeknek a létezése nem fogadható el egy civilizált országban? Jó lesz vigyázni, hogy miket fecsegsz, Tibor...

Szanyi cikkéből az is kiderül, hogy ő még ma is felszabadítónak tartja a hazánkat legázoló, magyarok tömegeit lemészároló, nők tízezreit megerőszakoló, százezreket fogságba hurcoló Vörös Hadsereget. A Vörös Hadsereg és a szövetségesek rémséges háborús bűncselekményeiről semmit sem tudó Szanyi a következőket írja: ,,A második világháború vége felé sorra szabadultak fel az európai országok, városok, s nem utolsó sorban azok a telepek, amelyeket náci koncentrációs táboroknak, még pontosabban náci haláltáboroknak ismert meg az emberiség. Hogy mi alól? A német náci hadsereg megszállása alól, amely megszállás árnyékában mindenütt módszeresen gyilkolták a védtelen lakosságot. Ez volt a világvége megkísértése. Ám ennek vetett véget a szovjet Vörös Hadsereg, illetve az úgynevezett szövetséges haderők hősiessége. Ha valami, akkor ez a felszabadító küzdelem nagyon is megérdemli az emlékművek sokaságát." Az idézet ismételten rávilágít arra is, hogy Szanyi Tibor a hivatalos holokauszt-kánonnal mennyire nincsen tisztában: nem tudja ugyanis, mi a különbség a ,,haláltábor" és a ,,koncentrációs tábor" között. (Az utóbbi évtizedekben elterjesztett holodogmatika szerint hat úgynevezett haláltábor létezett, mindegyik a mai Lengyelország területén található. A többi lágert koncentrációs tábornak vagy munkatábornak kell tekinteni.) Vajon hogyan lehet befolyásos politikus ma, a cionista gyarmattá süllyesztett Magyarországon egy ilyen ember, aki a holokauszt legalapvetőbb dogmáival sincsen tisztában? Vajon meddig tűrik ezt a zsidók?
Szegény Szanyi persze azért szerette volna megmutatni, hogy ismeri a holotörténelmet, de nem jött össze neki. Átkozódásokkal sűrűn teletűzdelt cikkében a következő mondatot olvassuk: ,,A budapesti gettó lakói elhurcolásának megakadályozása inkább köszönhető a szinte egy szem Koszorús Ferenc honvédtiszt hősiességének, mint bármi, vagy bárki másnak". Nos, hadd válaszoljak erre egy Karsai Lászlótól származó idézettel: ,,Ha már a fővárosi zsidók megmentéséről ír valaki, legalább azt vegye figyelembe, hogy a nemzetközi vagy más néven védett gettót Szálasi Ferenc 1944. november közepén, a nagy gettót pedig november utolsó hetében szerveztette meg. Amikor Koszorús ezredes páncélosai bevonultak Budapestre, vagyis július 6-án, a fővárosi zsidók főleg a pesti oldalon, mintegy 2100, sárga csillaggal megjelölt házban, háztömbben, de nem gettóban éltek." Mindenképpen jó lenne, ha Szanyi időnként tájékozódna is arról, amiről fecseg. Kezdetnek ajánlom figyelmébe Karsai László hivatalos holokauszt-történész egyik legutóbbi kijelentését, melyben megerősítette a ,,holokauszt-tagadó", ,,náci" történészek évtizedek óta hangoztatott álláspontját: ,,A nyilas terror elkövetői jórészt nem nyilasok voltak, hanem az 1944-ben hozzájuk csapódó társutasok, sok esetben katonaszökevények" - közölte Karsai.

Szanyi elvtársnak tehát csak azt javasolhatom, hogy fontolja meg egykori tanítómesterének, Lenin elvtársnak a hallhatatlan útmutatását: ,,tanulni, tanulni, tanulni!" Ezen kívül az idegeit is le kellene nyugtatnia valahogyan, mert az mégsem járja, hogy cikke tele van a legképtelenebb gyalázkodásokkal és dühkitörésekkel. (,,A kénköves pokol legmélyére kívánom ezeket a söpredék provokátorokat", ,,a kormányzó brigantik", ,,elvetemült gazember", ,,gyalázatos társaság", ,,bűnbanda", disznóság" stb.) Azért parlamenti képviselőként, valamint egy olyan párt tagjaként, amely állítólag harcot folytat a ,,gyűlölködés" terjedése ellen, és a ,,közbeszéd eldurvulása" miatt is gyakran aggodalmaskodik, talán ideje lenne, ha megtanulna végre normális emberként viselkedni.
Perge Ottó - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/56/122233/#ixzz2pNGI8IsL
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidó spekuláns Kínára mutogat
  2014-01-03 22:42:16, péntek
 
  A zsidó spekuláns Kínára mutogat
2014. január 03. 19:56
Hunhír.info

Nem az európai gazdaság, az eurózóna stabilitása jelenti a legnagyobb kockázatot a világgazdaságnak, hanem Kína, amelynek korábbi növekedési modellje kimerült, és erre a gondra egyelőre nem találja a jó megoldást - állítja Soros György milliárdos zsidó spekuláns.

Kína útválasztása jelenti a fő bizonytalanságot a világgazdaság közeljövője szempontjából - véli Soros György magyarországi zsidó származású üzletember, akit sikeres spekulációi alapján sokan befektetési gurunak tartanak. A szakértő szerint megoldatlan ellentmondások feszülnek a pekingi vezetés politikájában, amelyek nem jó irányú feloldódása súlyos következményekkel járhat Kínában, és áttételesen a világgazdaságban - idézi a CNBC Soros internetes bejegyzését a Project Syndicate weboldaláról.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=71596
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hunhír-olvasó: Keszthelyi Szilveszter egy agresszív cigánnya
  2014-01-03 22:40:59, péntek
 
  Hunhír-olvasó: Keszthelyi Szilveszter egy agresszív cigánnyal
2014. január 03. 15:14

A bácsi sem hagyta magát annyira, de végülis a meghunyászkodása vetett véget a vitának, csak ezért nem csapta agyon a kezével hadonászó vérgőzös félcigány. A petárdázó cigány kölyök így viszont bevéshette a kicsiny agyába, hogy Keszthelyen, Magyarországon ő a góré, őneki mindent szabad és nem tanulta meg egy életre, hogy mit jelent viselkedni, és tisztelni az idősebbet!

Sziasztok!

Testvéremmel úgy döntöttünk, hogy 2013' Szilveszterét Hévízen töltjük egy 2 gyermekes, de még további gyermekeket tervező nemzeti érzelmű magyar családnál, régi barátomnál!
Gépkocsival a Balaton déli partján Siófokot elhagyva kihalt üdülőtelepek során áthaladva a télen alig lakott Balaton parton autóztunk...

Hévízre menet benéztünk a keszthelyi szilveszterre is, ahol sajnos a gyönyörű belvárosban petárdázó cigánybandákat kellett kerülgetni...
A petárdázással szilveszter éjjelén különösebb bajom nincsen. Nyilván veszélyes a petárda, mint ahogy az egész élet veszélyekkel jár, de, hogy Európa közepén csak Magyarországon tilos a használata, azt nem tudom megérteni.
Illetve, ha a cigány származású rajkók petárdázási szokását megtapasztalja az ember, akkor máris megérti, hogy miért is kell Magyarországon betiltani a petárdát. Napjainkban már az egész Délkelet-Európa tele van cigánnyal, de míg Romániában elgettósítva pénztelenül él a cigány nép, Szlovákiában szintén, Szerbiában, ott a Balkán közepén meg mit számít egy ártatlan petárda, addig Kis-Magyarországon a cigányt a kádári szocializmusban szépen elvegyítették a magyarok közt...

Magyarországon a kádári integráció olyannyira "jól" sikerült, hogy már rég a fejünkre nőttek.
Magyarország a roma integráció oly felemásra sikerült, hogy felemelni nem tudták őket, de a fejünkre emelni azt már sajnos igen!
Úgy látom, emiatt van több gond velük, mint a románoknál, szerbeknél, mert ott nem fecsérelték ilyen marhaságokra a pénzüket.
Szegény Marian Cozmat sem merték volna leszúrni Romániában...Szegény Cozma nem ilyen vérmes, kemény cigánybűnözőkhöz szokott, talán azért mert ennyire bátran ellenállni.

A petárdatiltók a háziállatokra és a balesetveszélyre hivatkoznak....a cigányság petárdázási szokásait álszent mód nem hozzák föl nyomós érvként.

Mindenesetre ne ám már a felelőtlen cigánykölykök és holmi ölebek miatt ne lehessen petárdát durrogtatni ebben az állítólag szabad országban legalább egy évben egyszer, szilveszterkor.
Ne ám már az legyen az egyik legnagyobb tragédia ebben az országban, hogy egy szegény kutyuli-mutyuli infarktust kapott szilveszterkor egy petárdától vagy egy süvítő rakéta durranástól...

A nagy hangon ricsajozó cigánygalerik, családok látványa a petárdák "szakszerűtlen" dobálásánál is irritálóbbak és félelmetkeltőbbek számomra.

A keszthelyi Fő utcán sétálgatva a bámészkodó, mindenkiben jót látó turistát tettetve kerültük a szemkontaktust és az üzletek kirakatait nézegetve a lehető legtávolabb haladtunk el a Fő utca közepén bandázgató cigányok mellett. Szerencsére mi végül nem is konfrontálódtunk senkivel...
Nem konfrontálódtunk azért sem, mert nem egyedül, hanem ketten voltunk. Nem konfrontálódtunk, mert harmincas éveink közepén járunk és viszonylag elég magasak vagyunk.

Ha egy kis néplélektannal foglalkozunk, akkor mások okítása végett ki kell mondani, le kell írni, hogy a cigányok lecsúszott tömege elsősorban a gyengéket támadja! A bűn útjára lépett cigánybanda a könnyű prédára vadászik! Időseket, kamaszokat, határozatlan, önbizalomhiányos, depressziós embereket, ittas egyéneket, leszakadt külsejű nyomorult hajléktalanokat, egyedül mászkáló tétovázókat, kihívó külsejű lányokat, nőket, velük leálló bizonytalanokat, visszakérdezőket.

Egy igazi cigányban mindig ott van az örök bizonyítási kényszer, hogy ő erősebb, keményebb, menőbb a másiknál...
Egy félcigánynál a bizonyítási kényszer még inkább felerősödik! Ők ezért még veszélyesebbek!

Ha el akarod kerülni a balhét, akkor nem szabad kérkedni az erőddel és semmiképp ne lássák rajtad, hogy félsz tőlük. A legjobb megoldás! A kitérés, a baj elkerülése, az észrevétlenség!

Igen! Mi magyarok a saját hazánkban ide jutottunk! Hacsak nincs 10 kigyúrt embered, ha nem vagy látványosan gazdag akkor feleslegesen, sőt okkal se ne keménykedj a cigánnyal!

Keszthely belvárosában bárgyú és gyáva turistaként sétálva mégis egy apró incidens szemtanúi lettünk!
A Fő tér mellett, a templomnál a városalapító, Lackfi István szobránál sajnos egy hétköznapinak tűnő, de vérlázító történés sokkal nagyobb bajba is torkolhatott volna...

Itt egy idősebb kutyát sétáltató magyar urat egy félcigány, fehér-cigány féle részeg, agresszív alak többed magával, gyerekek védelmére hivatkozva félelmetes, ordenáré hangnemben fenyített le a fülünk hallatára...
Az agresszív alak kölyke végig ott állva most megtanulta, hogy Ő mindent megtehet egy magyarral, mert a magyar parasztok legtöbbje csak egy csicska! Ha rosszat is csinálnak, majd apjuk a "nyomós cigány érveikkel" úgyis megvédik, úgyis nekik adnak igazat!

Az ügy előzménye, hogy a bácsika talán kicsit csúnya beszédben szóvá tette, hogy miért petárdáznak a kutyája mellett a gyerekek...
Igaza volt szerintem meg nem is magyar bácsinak, de azt a megalázóan sértő hangnemet mégsem érdemelte ki.
Szilveszterkor miért a Fő téren kell kutyát sétáltatni, miért a városalapító szobránál kell wécéztetni a kutyát...
Erre a gyerekek elmehettek panaszkodni és egy nevelő szülői feddés helyett immár az apjukkal vagy rokonukkal felvértezve visszamentek a megcsúfolt önérzetükért elégtételt venni.

A cigányoknál, aki még nem tudná a gyerek az a szent!

Nem úgy a magyarnál! A magyarságnál az idősebb, korosabb ember bír tisztelettel és a gyereket a magyar szokások szerint teljesen normális dolog leszidni, sőt meg is verni, meg is alázni, sarokban térdepeltetni, úgymond alázatra nevelni.
A világ azonban megváltozott és ez a cigányok gyereknevelési módszereinek kedvez!

A magyar szülőknél a gyermeknevelésben, ha csak csökevényeiben is, de ma is megfigyelhető alázatra nevelés, az állandó szidalom és a túlzó féltés, ami fölösleges alázatra, óvatos önbizalomhiányra neveli a magyar gyermekeket és többségüknél a sikertelenségre nevelést eredményezi.

Az új kapitalista korszak nem egy alázatos embert kíván, hanem egy sikerközpontú, önbizalomtól dagadó nagymenőt.
A magyarságra viszont még ma is a feudalizmusból örökölt gyermeknevelési rendszer a jellemző, ami teljesen alkalmatlanná teszi az új évezred új kihívásainak leküzdésére, így manapság már egy kisstílű részeg sittes tag is könnyen "rendreutasíthatja" a magyart. Magyarán földig alázva lefenyíthet!

Ma azok a népek nyerik meg a jövőt, akik imádják a gyermekeiket. Akik a gyermekeik fenekét nyalják! Akik azért is bűnbakot keresnek a tanítónőben, ha a gyerekük véletlenül elesik az iskolaudvaron és a gyermekük felsérti a kis térdét.

A cigányság felszaporodása és elterjedésük sikere a kádári segélyrendszernek és az új világrend szemléletéhez való jobb alkalmazkodásában rejlik!

A lumpen, bűnöző életvitelű elemek továbbszaporodását és a magyar földöni tobzódását nem fasizmussal, nem hungarizmussal, nem diktatórikus eszközökkel, nem is gárdistákkal, hanem a segélyrendszer teljes befagyasztásával lehet(ne) szinte egyik napról a másikra megszüntetni.

Hozzáteszem a magyarságnak sem előnyös, ha a segélyrendszer következtében nem azok a magyar rétegek szaporodnak és gyarapodnak, akik a saját erejükből teszik, hanem azok, akik a segélyre ráállva eléldegélnek.
Az ilyen rétegekkel nem lehet felülvizsgáltatni Trianont!
A segélyrendszerrel csak a szegénységet szaporítjuk, mert Jézus mondása szerint is ne halat, hanem hálót adj a népnek, hogy megéljen!

Segély és ételosztás helyett hálót kell adni a népnek! A többi mind csak látványos farizeuskodás!

A konfrontáció oka a két nép a magyar és a cigány nép teljesen ellenkező életvezetéséből fakadt és miután a cigányság már megerősödött számban és lélekben is, immár nem kíván megalkudni...ahogy a román sem akart a számbeli gyarapodása után a magyarnak megalkudni

Az idős magyar bácsit egy cigánynak nem tiszteletlenség kíméletlen könyörtelenséggel szájbarúgással sértegetni...
Egy idős magyar bácsinak meg nem sértő egy kisgyereket csúnyán leszidni!

Valljuk be! Lássunk tisztán!
A magyar is szereti a gyermeket, mégis sok helyen hallom, hogy a magyar gyerekekkel csúnyán, türelmetlenül beszélnek a szülők.
A magyar emiatt is fogy!
A cigány viszont majomszeretetben mérhetetlen önbizalomra, uralkodásra, gőgösségre neveli gyermekét.
A cigány ebből kifolyólag is szaporodik!

A bácsi sem hagyta magát annyira, de végülis a meghunyászkodása vetett véget a vitának, csak ezért nem csapta agyon a kezével hadonászó vérgőzös félcigány. A petárdázó cigánykölyök így viszont bevéshette a kicsiny agyába, hogy Keszthelyen, Magyarországon ő a góré, őneki mindent szabad és nem tanulta meg egy életre, hogy mit jelent viselkedni és tisztelni az idősebbet!

Megalázó, tehetetlen düh forr most a lelkemben, szívemben, hogy nem mertem, mertünk kiállni az idős magyar Úr mellett...mert bevallom féltünk a saját országunkban.

Őszintén ki mer néhány látszólag erősebb, agresszívebb, gátlástalanabb, tök részeg cigány alaknak odaszólni?
Ki akarja, hogy egy piti hülyeségért szilveszter napján megkéselje, pofán rúgja egy részeg vadbarom.

A rendőrséget kellett volna hívnom, de abban az ideges állapotban mindent elfelejt az ember!
Szerencsére a bácsikát nem bántották így mi is továbbálltunk.
Egyébként a rendőrök épp a keszthelyi bevezető útszakaszon ellenőrizgették az autósokat! Ez ám a Keszthelyre érkező kedves fogadtatása vagy a cigányladákat, merciket akarták így kiszűrni?
Nem hiszem!
A rendőreink alapvetően az 50km-es tábláknál 60-al menő gyorshajtókra vadásznak, rendezett életvitelű, enyhén ittas fehéreket büntetgetnek, miközben a totál részeg, hőzöngő, petárdázó cigányok a belvárosban mulatoznak!

Szilveszter este 8 órakor a keszthelyi fehérek még otthon voltak vagy már minden normális keszthelyi ember ma már inkább átmegy Hévízre szilveszterezni, ha nem akarja agresszív cigányokkal búcsúztatni az óévet?

Hévíz tele van ruszkival! A németek eltűntek, magyarok is alig vannak.
Hévíz az orosz turistáknak köszönhetően legalább nem haldoklik, de én annak örülnék a legjobban, ha mi magyarok kezdenénk el újra belakni a Kárpát-medencét!
Annak örülnék, ha a mi vérünk, a mi génjeink szaporodnának föl újra! Ha a nagy magyar népszaporulattól újra a magyar családok uralnák Keszthely városát, ha a magyar túlnépesedés miatt minél több magyar költözne Pozsonyba, Nyitrára, Losoncra és Kassára. Azt szeretném, ha újra magyarokkal telnének meg a kihalt dél-erdélyi templomok, ha Arad felől újra magyar szél fújna és újra magyarok kezdenék el szántani Bácska és Temesköz véráztatta magyar földjét...ennek örülnék, mert én ebben hiszek!

Nem vagyok keszthelyi lakos, de mindig szívesen megyek a nyári szezonban a városba.
Mostanában számos rossz hírt olvastam Keszthelyről erről az egyik legszebb magyar városról. Nem gondoltam volna, hogy Keszthelyen ózdi, putnoki állapotokkal lehet találkozni! Ilyen hangnemmel még Salgótarjánban sem találkoztam, pedig egy időben többször megfordultam Nógrád megye megbarnult Kis-Moszkvájában.

Boldog magyar Új Évet és Sok Magyar Gyereket Nemzeni, mert Magyarország első bébijei szinte kivétel nélkül mind cigányok!

KITARTÁS!

Üdvözlettel:
Pozsonyi Atilla
(a vezetéknevem a magyarság összefogásra képtelensége miatt álnév)


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=71587
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
SÜSÜ, Az ÁRTÁNY
  2014-01-03 17:05:22, péntek
 
 
2014. január 2., csütörtök

SÜSÜ, AZ ÁRTÁNY

Az ártány szép, nyelvújításkori kifejezés.

Vitya
http://2.bp.blogspot.com/-6qT_xmcuBnY/UsXHYKk5qaI/AAAAAAAAIEY/ZdQ2smpua3M/s320/OR B%C3%81N+FOCI.jpg

A hajtányt hajtják, a cickány cick, az ártány meg árt, a disznaja, de nem is keveset.
Elröhigcsélünk kollektívan a grazi két kórterem közötti sípályáról, ahol a mi Eddienk, a turul elbeszélgetett Michael Schumacherrel, aki nem hallott még Mubarak és társai, legutóbb például Erdogan török miniszterelnök nehéz sorsáról, oszt most aggódhatunk érte, szegényért.

Persze, ha komolyabban belegondolunk a dologba, akkor inkább sírni lehetne okunk, hiszen a nép kollektív bölcsességének nincsen párja, az pedig azt mondja, hogy nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
Márpedig itt a szél évek óta egyenletesen fújdogál, a haraszt zörög, mi meg hallgatózunk csendesen, hogy akkor most mi is van?
Érdekes ez a jelenség, olyan igazán magyaros dolog: amiről nem beszélünk, az nincs.

A Mi Reménységünkkel kapcsolatban két dologról nem lehet beszélni, ezekből az egyik a cigány származás, ami egyébként nem szégyen, hanem állapot, és mint ilyenről tulajdonképpen nem is lenne ok beszélni róla, ha nem lenne ez az idióta hárítás, amit előad itt a politika teljes vertikuma, szélsőjobbtól a balszélig.
Tulajdonképpen büszkék is lehetnénk rá, hiszen olyan ő nekünk, mint Obama Amerikának, csak nem annyira tisztességes, habár még Obamáról is kiderülhet, hogy kiosztotta a prérit bérbe a haverjainak, kenyai sógornője megkapta a popcorn-koncessziót, Michelle Obama meg a fél Napa-völgyet, már csak, hogy ne ők nyerjék a legtöbbet, ugye.

A magyarok túlnyomó többsége abban a téves feltételezésben él, hogy ha valakiről azt mondják, hogy cigány, az már önmagában is sértő.
Erre vannak is mindenféle szép kifejezések, például lecigányozni valakit, de persze a zsidók sem járnak jobban, mert őket meg lezsidózzák, sőt, anyukám mesélte, hogy a múlt század negyvenes éveiben még le is sváboztak embereket, ezért nem tanulhattak meg színsváb nagymamájuktól németül.
Pedig a származásnak nincsenek emeletei, az embereket pedig egyénenként, tetteik alapján kell megítélni.

Még mielőtt itt kapnék a pofámra, tájékoztatom olvasóimat, hogy amikor újonc katona korunkban a körletben családfakutatásokat végeztünk, volt közöttünk sváb, tót meg mindenféle náció, csak velem nem tudtak mit kezdeni, ezért aztán besoroltak az ,,egyéb" kategóriába, így aztán teljességgel pártatlannak tartom magam.
Nem azért írom ezt le ezerhatszázhetvenkettedszer, mintha abban a hitben ringatnám magam, hogy az érintettek elolvassák, majd magukba szállnak, csak az indíték jobb megértése végett, hogy tudjuk, aki a másikat lecigányozza, az önmagát felmagyarozza, jóllehet a nagyapja esetleg a II. Ukrán Front volt.

Baloldalon nem illemtudó dolog leírni valakiről, hogy milyen származású, a liberálisoknál meg egyenesen bűn, mert szerintük mindenki olyan származású, amilyennek vallja magát!
Mint a vonatban, mikor a szépasszony beszélget a szemben ülő utassal:
- Nekem már mindenféle nációval volt dolgom, csak még zsidóval és indiánnal nem!
- Asszonyom, hadd mutatkozzak be: Kohn Winnetou vagyok!
Sajnálatos, hogy ezt a szép elvet a deportált zsidók és cigányok nem tudták érvényre juttatni.
Szóval, nem kellene olyan rettenetesen szörnyülködni akkor, ha valaki megemlíti a Vezérlő Tábornok gyökereit, hiszen nem ezért nem szeretjük őt, hanem azért, mert ő maga egy gyökér, hogy a közismert szleng-kifejezéssel éljek.

Ha vállalná a származását, akkor ez még akár dicsőség is lehetne, pláne, ha nem egy kleptomániás szociopatát tisztelhetne benne bánatos népe..
És már itt is van a másik kérdés, mely szintén tabutéma a magyar közbeszédben, ez pedig a Nagy Kormányos pszichés állapota.
Nem mai téma ez sem, ezt is szemérmesen, lehunyt pillákkal, zsebkendővel két ujja közé csippentve vizsgálgatja a magyar közbeszéd, mint szűzlány a faxot, jóllehet egy ország röhög, mikor a délceg bandavezér hülyébbnél hülyébb fedőtörténeteket mesélve elvonul elemcserére.

Minap járta be - nem először - az internetet a hír, hogy a Mi Büszkeségünk Grazban melyik klinikán, melyik kórteremben milyen néven fekszik szoftverfrissítésen.
Nem dolgom, hogy ellenőrizgessem a dolog valóságtartalmát, de az sem igaz, hogy a médiának nem lenne dolga egy ilyen hírnek - mely szerint Magyarország miniszterelnöke manifeszt elmebeteg - utánajárni.
Ha nem lengette volna hónapokon keresztül a nyelvét, mint friss hadnagyok a kardot a tisztavatáson, levagdalva egymás füleit, nem is szólnék szót sem, de ideje lenne már keríteni egy szabóinast, akitől megtudhatná a világ, hogy a király meztelen.

Nem azért, hogy lejárassuk, hiszen e tekintetben önkiszolgáló - egyáltalán nem ez a cél, hiszen ha beteg, hát gyógyítani kell, de azért mindenkinek bele kellene gondolnia, hogy itt ülünk a Magyarország nevű autóbuszban, a volánnál meg egy pszichés kihívásokkal küzdő, mindenféle betegségtudatot és gátlást nélkülöző szociopata nyomja a gázt.
És ha csak egyedül lenne, de attól tartok, akad még a környezetében nem egy ember, akinek diagnosztizálásához nem kell pszichiátriai szakvizsga, elég csak felborzolt bajszukra, vagy kusza szemükbe nézni, mikor elönti őket a hazafias érzemény.

Ha valaki elmegy egy ABC-be szalámit szeletelni, előtte el kell mennie munkaalkalmassági vizsgálatra, hogy a majdani munkáltató tudja, amikor majd meghallgatja a balesetvédelmi oktatást, akkor képes lesz-e megérteni annak tartalmát, és rendeltetésszerűen használni a szeletelőgépet anélkül, hogy levagdalná az ujjait és közben verné a vevőket.
Ha valaki mentőautót, tűzoltóautót vezet, a jogosítványa mellé PÁV - vizsgát is kell tennie, ami azt tanúsítja, hogy valószínűleg képes értelmezni a bonyolult közlekedési helyzeteket és képes helyes döntéseket hozva azoknak megfelelően cselekedni.
Egy buszvezető mögött negyven ember ül, a szirénázó mentőautóban három vagy négy, a beteggel együtt.
A Magyarország nevű járművön tízmillióan ülünk, de senki sem követel papírt arról, hogy aki vezeti, az épelméjű, ép erkölcsi érzékű, szellemi értelemben egészséges ember.

Pedig a mai tudomány már ismer olyan eljárásokat, melyek segítségével igen pontos közelítéssel meg lehet állapítani egy ember elmeállapotát.
Nekünk meg minden pénzt megérne, ha egy nemzetközi orvoscsoport rohadt drágán, de alaposan, elfogulatlanul és kötelezően megvizsgálná, majd felelősséggel írásba adná, hogy a vizsgált páciens pszichikailag alkalmas-e az állam magasabb vezetői beosztásainak betöltésére.
Erre a vizsgálatra ki lehetne dolgozni a szükséges protokollokat, meg lehetne állapítani a kizáró okokat és meg lehetne teremteni a humánus körülményeket arra az esetre is, ha valaki elbukna a vizsgálaton.

Ha ezeket a problémákat nem kezeljük, akkor igaza van a kissé átalakított közmondásnak: ostobák közt a féleszű császár...
Egyéni képviselői indítvány - népszavazási kezdeményezés - aláírásgyűjtés - ez lenne a menetrend.
Nem kellene félni tőle...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 709 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 126
  • e Hét: 459
  • e Hónap: 14651
  • e Év: 147568
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.