Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Egyetlen kérdés a Magyar Krónika kapcsán
  2014-01-06 21:21:59, hétfő
 
  2014.01.06. 14:09 Harpi
Egyetlen kérdés a Magyar Krónika kapcsán


Kínzó kérdést vet fel a ma kipattant hír, amely szerint markáns kormánytámogatás mellett májustól új, exkluzív magazint indítanak közelebbről meg nem határozott Fidesz-barát körök. A Magyar Krónika című lapot Orbán Viktor mellett többek között Bencsik Gábor, Bencsik András, Balogh Zoltán, Vizi E. Szilveszter jegyzi (UPDATE: Vizi E. utóbb elhatárolódott a szerkesztőségi munkában való szerepvállalástól), a felkért szerzők között pedig lényegében a Fidesz teljes szellemi holdudvara megtalálható. A lappal kapcsolatos részletek itt olvashatók.

A Kertényi Imre főceremóniamester által széjjelküldött levél szerint január 9-én, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke által pontifikált alakuló szerkesztőségi ülést tartanak, így a szándék annak ellenére komolynak tűnik, hogy a száz felkért szerző közül többen már most jelezték: nem kívánnak élni a lehetőséggel.

A 2014. május elsejével induló magazin kapcsán egyetlen rövid kérdés fogalmazódik meg bennünk:

Szerintetek mennyire elegáns, ha a regnáló kormánypárt a választások (várható) kiírása előtt éppen egy hónappal bejelenti, hogy a választások után milyen közvetlen pártcélokra fogja fordítani az adóforintjainkat?


http://napizeje.blog.hu/2014/01/06/egyetlen_kerdes_a_magyar_kronika_kapcsan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Nem fogok sok időt adni az elkövetőknek, a mi válaszunk az
  2014-01-06 21:16:25, hétfő
 
  "Nem fogok sok időt adni az elkövetőknek, a mi válaszunk az egész közel-kelet térképét megfogja változtatni , és ez az én ígéretem a dicső orosz népnek" Miután bebizonyosodott a két arab olajdiktatúra szerepe a Volgograd-i robbantásokban, Putyin megfenyegetite Szaúd-arábiát meg Katar-t az egész közel-kelet térképének megváltoztatásával, egy olyan kilejentésben mely lavinaként csapott le a perzsa öböli arab nagy Nyugat barát diktatúrákra. Vlagyimir Putyin orosz elnök ígérte meg népének a napokban, hogy az egész közel-kelet teréképét megfogja változtatni válaszként a terror támadásra, mely közel két héttel ezelőtt történt Volgograd-ban, miután bebizonyosodott hogy az elkövetők egyike, Szíriában harcolt, szaúdi támogatással, szaudi terveket megvalosítva, egy olyan terror szervezetben, mely hivatalosan is Katar és Szaúd-arábia által finanszírozott. Megfigyelők szerint az oroszok támadásokat mérhetnek szaudi és katari bázisokra, vagy a szír konfliktus kirobbanása óta először, lehet orosz alakulatokat is bevonnak harcolni Szíriába, Assad elnök úr seregei oldalán, a katari és szaudi terror szervezetek ellen. Oroszország mely a terroroizmus első fő célpontáva vált Szíria támogatása miatt, vas ököllel fog lecsapni a terrorizmusra, és Putyin saját szavai szerint: a robbantások elkövetői személye köztudott, hisz ugyan azok követték el a terror támadásokat Oroszországban, mint akik Szíriában, Libanonba, és Irakban is tevékenykednek. Szakértők szerint, a robbantások, válaszként sujtottak Oroszországra, az utolsó Bandar Bin Sultan herceg látogatása után Moszkvába, melyet Moszkva elutasított, miután nem tudta meggyőzni Moszkvát az Al-Kaida első embere (avagy Bandar herceg, a szír volt nemztebiztonsági vezér szerint), hogy mondjon le Szíria támogatásárol. Putyin szintén azt nyilatkozta, hogy megfelelő szakrétői vannak, minden elmebeteg kezelésére, ki azon gondolkozna hogy orosz földön robbantsa fel magát, és szakértői nagyon egyszerű módon, egy életre ivartalanítani tudják ezeket az elmebajosokat, kik Szíriában, és Irakban tevékenykednek évek óta. Érdemes tudni hogy Szaúd-arábia, meg Izrael történelem során először kötöttek nyilvános szerződést, az Irán és Szíria elleni harcban múlt Novemberben. a hír mely a legtöbb nuygati médiumból kimaradt, de ilyen dolgok olvasása esetében, sok átlag becsületes adófizető polgár, elgondolkozik hogy tényleg arról kell hogy szó legyen a híradóban, hogy hány kutya szökött el otthonról "Szilveszter" során, és hány kutyát találtak meg a szuper mikrochip segítségével, melyet egyesek lassan, emberekben is elszeretnének ültetni? Szíriai Hírek 06/01/2014  
 
0 komment , kategória:  Általános  
“Aprócska” eltérés-de Magyarország jobban teljes
  2014-01-06 20:56:57, hétfő
 
  “Aprócska" eltérés-de Magyarország jobban teljesit!

Posted on 2014/01/06 Szerző: Admin
A 2014-es költségvetés 77,4 százalékos GDP-arányos államadóssággal számol 2013 év végére. A jelenleg ismert adatokból kiindulva ezt az értéket biztosan nem teljesítettük.

Hatalmas, kétszámjegyű reál GDP-növekedést kellett volna elérnie a magyar gazdaságnak a negyedik negyedévben ahhoz, hogy teljesülhessen az a 77,4 százalékos GDP-arányos államadóssági cél, amelyet a kormány a 2014-es költségvetésben a 2013-as záróértékről feltételez. A jelenleg elérhető publikus adatok, illetve az mfor.hu kalkulációja alapján ugyanis az államháztartás teljes bruttó, konszolidált adóssága december végén 23 350 milliárd forint körül lehetett, ami a kormány által várt 29 200 milliárdos 2013-as év végi GDP-re vetítve 79,9 százalékot tesz ki. Ez az érték pedig 2,5 százalékponttal magasabb a 77,4-es célnál, sőt még a 2012-es év végi értéket is 0,1 százalékponttal meghaladja. De nézzük, hogy számítottuk ki a 23 350 milliárdos államadósságot!

22 380 milliárdnyi központi költségvetési adósság és 970 milliárd egyéb

Azt a jegybank múlt heti adataiból ismerjük, hogy 2013 szeptember végén a 28 774 milliárdnyi magyar GDP-re 23 089 milliárd konszolidált bruttó államadósság jutott, ami 80,2 százalékos GDP-arányos adósságot jelentett. Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) adatai szerint ugyancsak szeptember végén 22 085 milliárd volt a központi költségvetés bruttó adóssága, vagyis az államháztartás további szereplőire (önkormányzatok, TB alapok) konszolidációt követően 1004 milliárdnyi egyéb adósság jutott. Ahhoz, hogy a december végi értékeket meg tudjuk becsülni, mind a központi költségvetés, mint az egyéb adósság utolsó három havi változását figyelembe kell vennünk.

Az ÁKK a központi költségvetés adósságára havonta egyszer közöl pontos számokat, illetve hetente közöl előzetes adatokat. A legfrissebb adatok december 20-ára datálódnak az ÁKK honlapján és 22 365,5 milliárdról szólnak. (A 280,5 milliárdos növekedés jelentős részben a 2 milliárd dolláros novemberi dollárkötvény-kibocsátásnak köszönhető.) Az adósságkezelő október és december közötti időszakára vonatkozó frissített kibocsátási terve alapján december 27-én volt egy 40 milliárdos összegű háromhónapos diszkontkincstárjegy (DKJ) lejárat, míg 31-én egy 0,8 milliárdnyi kötvénylejárat. Ezek a tételek apasztották az állományt, míg a december 23-i, illetve 30-i háromhónapos DKJ-kibocsátások 50, illetve 55 milliárdos értéke növelték azt. (Zárójelben jegyezzük meg, hogy december 20-án volt egy nagyobb, 128 milliárdos kötvénylejárat is, de az ÁKK heti adatainak változása alapján feltételezzük, hogy ezt a december 20-i állapotra közölt adataiban az adósságkezelő figyelembe vette.)

A lejáratok és az új kibocsátások mellett azzal is kell számolni, hogy a december 20-i 298,47 forintos euróárfolyam szilveszterre 296,91-re csökkent, vagyis a november végi 30,7 milliárd eurós devizaállományon forintban kifejezve szűk 50 milliárdnyi “nyereség" képződhetett. Ezek alapján a központi költségvetés adóssága december végén 22 380 milliárd forint lehetett, hacsak valami nagy átrendezés, például kisebb előtörlesztések a likvid tartalékok terhére nem történtek.

Ehhez jön még hozzá az önkormányzati, a társadalombiztosítási, és egyéb, államszférába sorolt szervezetek adóssága, ami mint fentebb írtuk, szeptember végén 1000 milliárd forint volt. Mivel önkormányzati adósságátvállalás a publikus adatok szerint az év utolsó negyedévében nem valósult meg, így ezt a tételt csak azzal a 30 milliárddal csökkentettük, amelyre Varga Mihály utalt múlt héten, vagyis a 30 milliárdnyi kórházi adósságátvállalással. Így a saját számításaink szerint december végén a teljes államadósság 23 350 milliárd forint volt (22 380 központi + 970 egyéb).

És mennyi lesz a GDP?

Ahhoz tehát, hogy a 23 350 milliárdnyi adósság 77,4 százalékos GDP-arányos adósságállományt jelentsen, év végén 30 170 (23 350/0,774) milliárdos GDP-re lett volna szükség. Na ez az, ami teljességgel kizárt. Az év első három negyedében folyóáron 21 174 milliárd volt a GDP, tehát az utolsó három hónapban 8997 milliárd (30 168-21 174) bruttó terméket kellett volna előállítanunk, miközben 2012-ben ugyanezen időszak alatt 7601-re futotta. Vagyis nominálisan 18 százalékkal többet, mint egy évvel ezelőtt. Bár ebből a 18 százalékból valamennyit az árak emelkedése is magára “vállal", de ha ugyanannyi 2 százalékos éves deflátorral (a GDP számításnál használt árindex) kalkulálunk, mint ami a harmadik negyedévben volt, akkor is 16 százalékos éves reálnövekedésre lett volna szükség, ami ugye a lehetetlen kategória.

Egyébként, ha a deflátor valóban 2 százalék lesz az utolsó negyedében is, akkor éves összevetésben 3,5 százalékos növekedés kellene a 29 200 milliárdos éves GDP-hez is, ami szintén igencsak optimista forgatókönyvnek tűnik. Így bár nincs kizárva, hogy bizonyos technikai műveletekkel (pl. kisebb előtörlesztésekkel) valamivel alacsonyabb lesz az államadósság év végi értéke az általunk számoltnál, de az alacsony infláció miatt könnyen lehet, hogy a nominális GDP is kisebb lesz a várt 29 200 milliárdnál. Ez pedig azt jelentené, hogy nemcsak a 77,4 százalékos célt, de a 2012-es év végi 79,8 százalékos értéket sem tudtuk tartani tavaly.
(mfor.hu)

Bal-Rad komm: Néhány dolog csak: “...16 százalékos éves reálnövekedésre lett volna szükség, ami ugye a lehetetlen kategória... 2 milliárd dolláros novemberi dollárkötvény-kibocsátásnak...hogy 2013 szeptember végén a 28 774 milliárdnyi magyar GDP-re 23 089 milliárd konszolidált bruttó államadósság jutott, ami 80,2 százalékos GDP-arányos adósságot jelentett."

-Pedig Döbrögiék tákolmányukba vésték, hogy az államadósság bizony nem haladhatja meg a 80 százalékot, mert akkor aki ezt okozza...na annak annyi!

Ám a leggyönyörűbb mondat ez: “...22 380 milliárdnyi központi költségvetési adósság és 970 milliárd egyéb."

-És 970 milliárd “egyéb"!

Az idei év második felére akkora bukta fog bekövetkezni, hogy maga a Jóisten is pénzért nézheti csak! Mert olyan előadást ritkán látni!
A Birkamenet oszloposai pedig boldogan bégetnek!


https://balrad.wordpress.com/2014/01/06/aprocska-elteres-de-magyarorszag-jobban-t eljesit/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Honfitársak! Budapest környéki CBA-s Hennessy-akció!
  2014-01-06 20:54:52, hétfő
 
  Honfitársak! Budapest környéki CBA-s Hennessy-akció!

Posted on 2014/01/06 Szerző: Admin

Imázsépítés szempontjából van szüksége a CBA két üzletének is arra, hogy 800 ezer forintos konyakot áruljon - derül ki az Origo cikkéből. A portál úgy tudja, a néhány hónapja polcokra került luxusitalokból még egyet sem sikerült eladniuk.

A budapesti Budenz úti CBA Príma a trafiktörvény hatályba lépése után úgy döntött: a cigaretták helyére méregdrága szeszes italokat pakol.

A bárki által elérhető vodkák és gyomorkeserűk mellett olyan luxusszeszek állnak, mint a 800 ezer forintos konyak vagy a 270 ezres Metaxa - írja az Origo. A luxusitalokat néhány hónapja kezdték el árulni, de a portál úgy tudja, azóta még egyet sem sikerült eladniuk.

Pénztáros: “A rágógumiktól balra, az a zöld dobozos lesz? 800 ezret kérnék"
Fodor Attila, a CBA szóvivője szerint a luxusitalokra imázsépítés szempontjából van szükségük. Azt is elmondta: “jó néhány CBA és CBA Príma rendelkezik" a Budenz Csemegéhez hasonló kínálattal, a lap munkatársa még egy ilyen üzletet talált egy Budapesthet közeli kisvárosban, ahol még kedvezményt is kapott volna az ital árából.

A 800 ezres konyakot áruló mindkét üzletet a Budaconsum Kft. üzemelteti, ennek ügyvezetője Gyelán Zsolt Tamás, a CBA elnökhelyettese. Gyelán a trafikpályázatok egyik nyerteseként négy trafikhoz jutott a saját nevében, a Capital Food Holdinggal pedig további hét nemzeti dohányboltra nyert koncessziós jogot - írja a lap.

Bal-Rad komm: “...még kedvezményt is kapott volna az ital árából."

-De nem vásárolt. Viszont megtudta, hogy néhány farhátért betért idősebb vásárló már számolgatja a nyugdijfizetésig hátralévő napokat.


https://balrad.wordpress.com/2014/01/06/honfitarsak-budapest-kornyeki-cba-s-henne ssy-akcio/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Életfogytiglant kapott a “NEMGYILKOSCIGÁNY” band
  2014-01-06 20:50:58, hétfő
 
  Életfogytiglant kapott a “NEMGYILKOSCIGÁNY" banda-egy része

Posted on 2014/01/06 Szerző: Admin
Három életfogytiglant szabott ki idősek sérelmére elkövetett súlyos cselekmények miatt a hattagú ároktői banda ügyében első fokon a Fővárosi Törvényszék hétfőn.

Az első és a harmadrendű vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra, a másodrendű vádlott pedig leghamarabb 30 év múlva, ha ez az ítélet emelkedik majd jogerőre - számolt be az MTI.

A negyedrendű vádlott 8, az ötödrendű 20, a hatodrendű pedig 10 évet kapott.
Örömkönnyek?

A vádbeli több emberen elkövetett emberölés helyett csupán egyrendbeli emberölés kísérlete, továbbá számos rablás és más bűncselekmény miatt mondta ki egyes vádlottak bűnösségét a törvényszék, amely ugyanakkor számos vádbeli cselekmény, köztük halálos kimenetelű támadás esetében is kevesellte a bizonyítékokat, és felmentő rendelkezést hozott.

Az ügyész vádbeszédében öt tényleges életfogytiglant kért.
(Bors)

Bal-Rad komm: ELKÉPESZTŐ ITÉLET!

“...emberölés helyett csupán egyrendbeli emberölés kísérlete..."

Döbrögi rejtett munkaerőtartalékai NEM GYILKOLTAK-csak belehaltak az áldozatokk a zsákmányszerzésbe!
A “magyar" jogszolgáltatás-első fokon-ISMÉT REMEKELT!

A CIGÁNY NEM GYILKOL, CSAK A MAGYAR ÁLDOZATA DÖGLIK MEG! És még hátra van a fellebbviteli tárgyalásuk! Vajon felmentik őket teljesen?

https://balrad.wordpress.com/2014/01/06/eletfogytiglant-kapott-a-nemgyilkoscigany -banda-egy-resze/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
913 lelőtt állat, fenéken pálcázás – így mulat egy fid
  2014-01-06 20:44:32, hétfő
 
  913 lelőtt állat, fenéken pálcázás - így mulat egy fideszes magyar úr


Posted on 2014/01/06 Szerző: Admin

Lázár János svágtitkár hibátlan zakóban táncoltatott meg herceget, főherceget és grófot a saját birtokán decemberben. Elképesztő galéria!
913 lelőtt állat, fenéken pálcázás - így mulat egy fideszes magyar úr

Habsburg-Lotharingiai Mihály Főherceg, Gróf Károlyi László és felesége, Miklós liechtensteini herceg és felesége, Oszter Sándor és felesége mind elmentek decemberben Lázár Jánoshoz vadászni. Az eredmény 913 lelőtt fácán és a Magyar Holokauszt - 2014 Emlékbizottság titkárának vadásszá avatása.

Donatella Failoni, Oszter felesége tette ki ezt a 18 képes, nyilvános galériát a Facebookra még decemberben, de egy olvasónk csak most hívta fel rá a figyelmet. Szerencsére Failoni minden képnél részletesen leírta, hogy pontosan ki látható rajta, de Lázár János testi kapcsolatra ingerlő zakóján amúgy is megakadt volna a szemünk. Meg a 913 lelőtt fácánon is.
913 lelőtt állat, fenéken pálcázás - így mulat egy fideszes magyar úr

Meg csak úgy átsiklottam volna azon, hogy egy ember hason fekszik a lelőtt állatok körén kívül és mintha valaki egy mogyorófavesszővel csapkodná éppen, fene se tudja, hogy mennek a dolgok a vadászoknál, nekem mindig is olyanoknak tűntek, mint a szabadkőművesek, biztosan vannak titkos kézfogások, meg titkos köszönések, meg titkos vesszőzések a még gőzölgő elejtett vadak mellett.
913 lelőtt állat, fenéken pálcázás - így mulat egy fideszes magyar úr

Donatella asszony viszont segített, ezen a képen ugyanis Perényi Zsigmondot avatják vadásszá éppen. Feltehetőleg azt a Perényi Zsigmond miniszterelnökségi főtanácsadót, aki annak a Magyar Holokauszt Emlékbizottságnak a titkára, amit Lázár János irányít.

Hogy pontosan miből áll a vadásszá avatás? Megmondja ezt a horgaszat-vadaszat.ro:

...a vadászkés vagy szarvastőr ünnepélyes átadásával történt, majd mikor a vadászinas meglőtte az első vadat, a puskavesszővel vagy a vadászkéssel háromszor megérintették a vállát, utánozva a lovaggá ütést. Az idők során ez a szokás kissé átalakult: váll helyett az illető fenekét érintették, puskavessző helyett pedig pálcát kezdtek el használni.

Szóval valószínűleg fenéken pálcázták a miniszterelnök egyik tanácsadóját. Itt egy fotó Perényiről, haj alapján akár még róla is lehet szó. Ez nekünk annyira tetszik, hogy még egy képet beteszünk róla.
913 lelőtt állat, fenéken pálcázás - így mulat egy fideszes magyar úr

A vadászat ilyen szerény körülmények között zajlott:
913 lelőtt állat, fenéken pálcázás - így mulat egy fideszes magyar úr

A vadászat ilyen szerény körülmények között zajlott:

913 lelőtt állat, fenéken pálcázás - így mulat egy fideszes magyar úr
A fényes úhi népség-úhak és úhhölgyek hemekül múlatták az időta Lázáh-bihtokon, és nagyszehűen éhezték magukat! Kiváló táhsaság!
Hát Hölgyek és Urak! Lesz itt még nemulass!


https://balrad.wordpress.com/2014/01/06/913-lelott-allat-feneken-palcazas-igy-mul at-egy-fideszes-magyar-ur/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nap mondata Kósa Lajosé. Beszólt az RTL riporterének
  2014-01-06 20:02:15, hétfő
 
  A nap mondata Kósa Lajosé. Beszólt az RTL riporterének
propeller.hu, ma, 19:50


"Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni?"

(Kósa Lajos az RTL riporterének. A csatorna arról csinált anyagot, hogy előbb bezártak, majd újra kinyitottak egy anyatejgyűjtő állomást Debrecenben.)


http://propeller.hu/itthon/2850332-nap-mondata-kosa-lajose-beszolt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lecsúszott drogos lesz minden második amerikai
  2014-01-06 19:20:15, hétfő
 
  Lecsúszott drogos lesz minden második amerikai
2014.01.06 16:26


Január 1.-jétől Colorado Államban legálisan lehet marihuánához jutni. Ennyi volt a beetetés, mostanra mindenki boldog, a birkák önként mennek a vágóhídra.

A "befektetők" már korábban rátaláltak a lehetőségre, és még a törvény elfogadása előtt országos hálózatot építettek ki a kábítószer terjesztésére. Az üzlet lepapírozása közben orvosi engedélyre árulták a drogot (a kampósorrú doktor is kapjon egy kis részesedést, a "páciensek" tömegével vásárolták feketén az orvosi jóváhagyást), január 1.-től pedig a bolthálózat üzemeltetőjéé az extraprofit.

Meggazdagodott az orvos, az üzemeltető, a részvényesek, Colorado állam pedig extra adóbevételre tesz szert. Mindenki jól jár, mindenkinek megéri, - mondja a média. A canabis termesztéssel foglalkozó cégek részvényeinek ára az egekben, hatalmas üzlet lett a drog, immár legálisan. Mindeközben a liberális zsidó szennymédia örömujjongásban tört ki, arról győzködik az olvasókat, hogy a kábítószer legalizálása hatalmas áttörés és mindenkinek csak előnye származik belőle.

Így örül a liberális zsidó a drognak

A "befektetőknek" biztos. A boltokat üzemeltető MediaSwipe Inc részvényeinek ára 88%-ot, a canabis termesztéssel foglalkozó GreenGro Technologies részvényeié pedig 52%-ot ugrott. A kábítószer-terjesztők szerint jövő évre duplázzák a bevételt, és az ország lakosságának fele potenciális vásárló. Arra is számítanak, hogy a többi állam sorban mind legalizálni fogja a drogkereskedelmet, hogy ott is zsebre vághassák az ebből származó extra adóbevételt. Vagyis minden második coloradoi állampolgár potenciális függő, a várakozások szerint pedig minden második amerikai kábítószerfüggő lesz.

A "hatalmas üzletnek" van egy másik vonása, amihez nem nagyon nyúlt a fővonalú média. A szövetségi törvény továbbra is tiltja a kábítószer-terjesztést, vagyis a Colorado államban legálisan működő drogdíler nem teheti be a bankba a szövetségi törvény szerint illegálisan szerzett jövedelmet. Vagyis az államnak a gyakorlatban nincs rálátása, mekkora valós forgalma van az árusítóknak, mennyi drogot terítettek, mekkora profitra tettek szert. Gyakorlatilag zöld utat adtak néhány magáncégnek ahhoz, hogy bármiféle különösebb ellenőrzés nélkül lecsúszott kábítószerfüggőt csináljanak az emberekből, és ebből pofátlan módon meggazdagodjanak.

Az eladóknak is láthatóan ködös a tekintete...

Ezzel az ellenőrizhetetlenséggel a kereskedők is tisztában vannak. "Ez az igazi szabadság". Amy Reynolds, két, Colorado Springsben működő bolt tulajdonosa mondta ezt, szerinte a növény "ártalmatlan", és "gyönyörűnek" nevezte, hogy mostantól mindenki vehet kábítószert, aki betöltötte a 21. életévét.

Gyönyörű? Ez a "gyönyörűség" adja meg a nyugati társadalmaknak a kegyelemdöfést. Szabad buzinak, pedofilnak lenni, szabad család helyett karriert csinálni, szabad kurválkodni, mindenki szabadon úgy árt magának, ahogy akar, miközben azzal áltatja magát, hogy ez a szabadság és ennél soha nem lehetne jobb. Valójában sokan most azt hiszik, január 1-től még az eddigieknél is jobb, mert mostantól drogozni nem csak "menő", de szabad is. Onnantól, hogy a társadalmat elkábítják és megszűnik a valóság észlelése, már nincs messze a következő lépés, amikor büntetlenül gyilkolni is "szabad". "Nem lehet elítélni, mert nem volt tudatában annak, amit tett".

Ne legyenek illúzióink, a drog liberalizálásának nem sok köze van a drogosok követeléseihez vagy bármiféle szabadságjogokhoz. Ezek a férgek ott nyugaton azt remélik, hogy az emberek legális elkábítása majd enyhíteni fogja a társadalmi feszültségeket, - és ha a tömeg módosult tudatállapotban lézeng, nem robban ki faji alapon polgárháború. Rosszul hiszik. A fekete hordák és más aljanépek már eddig is csak minimális önkontrollal rendelkeztek. A legálisan és olcsón vehető fű hatására ez a minimális önkontroll is meg fog szűnni. Akkor pedig utat tör a tömeges erőszak. Felszínre jönnek az elfojtott feszültségek, aminek erkölcs és önkontroll híján már semmi nem szabhat gátat. Ezt jelenti a drogkereskedelem liberalizálása. Ösztönlényt csinálni az emberből úgy, hogy közben a lehető legtöbbet lehessen keresni rajta.

Olyan ez a fűtől kábult nyugati társadalom, mint a sürgősségin fekvő páciens, aki baleset áldozata lett, kezét-lábát amputálták, - de mivel segíteni nem lehet rajta, droggal kábítják a tudatát, hogy halála előtt legalább a fájdalmat ne érezze. A nyugati társadalmon már nem lehet segíteni. Így fog kimúlni a világ első és utolsó szabadkőműves állama.

Fenyvesi Áron

http://www.hidfo.net/2014/01/06/lecsuszott-drogos-lesz-minden-masodik-amerikai
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt van Orbán Viktor újságának száz szerkesztője
  2014-01-06 19:17:25, hétfő
 
  Itt van Orbán Viktor újságának száz szerkesztője

propeller.hu, ma, 10:54

Vagy leendő szerkesztője - bár, akit a Kedves Vezető kér fel, valószínűleg nem fog nemet mondani. A Cink számolt be ma arról, hogy új fideszes lapot alapítottak Orbán Viktornak. Az újság címe Magyar Krónika lesz, a főszerkesztője pedig természetesen maga a miniszterelnök, aki csütörtökön meg is tartja első szerkesztőségi értekezletét.

Nyilvánosságra került a lista, akiket szerzőnek hívtak az újságba. Nem csak újságírókat válogattak a Fidesz holdudvarából, akad köztük zenész, tudós, tévés, filmes, producer is. Íme:

1. Ablonczy Bálint újságíró
2. Ágh István költő
3. Agócs Gergely néprajzkutató
4. Andrásfalvy Bertalan egyetemi tanár
5. Baán László főigazgató
6. Balogh Ákos Gergely újságíró
7. Balogh Zoltán miniszter
8. Batta András kormánybiztos
9. Bayer Zsolt író
10. Belénessy Csaba újságíró
11. Bencsik András főszerkesztő
12. Bencsik Gábor újságíró
13. Bencsik János képviselő
14. Bogárdi Szabó István püspök
15. Borókai Gábor főszerkesztő
16. Boross Péter miniszterelnök
17. Bősze Ádám újságíró
18. Czakó Gábor író
19. Csík János előadóművész
20. Csontos János újságíró
21. Csoóri Sándor író
22. Deutsch Tamás képviselő
23. Döbrentei Kornél költő
24. Fábri Anna művelődéstörténész
25. Fekete György belsőépítész
26. Feledy Balázs művészettörténész
27. Filep Tamás Gusztáv művelődéstörténész
28. Fónagy János államtitkár
29. Fritz Tamás politológus
30. Gazsó L. Ferenc újságíró
31. Hankiss Elemér szociológus
32. Héja Domonkos karmester
33. Horkay Hörcher Ferenc tanár
34. Jankovics Marcell filmrendező
35. Jókai Anna író
36. Káel Csaba rendező
37. Kálomista Gábor producer
38. Keresztes Ildikó előadóművész
39. Keserű Katalin művészettörténész
40. Kiss-Rigó László püspök
41. Koltay Gábor rendező
42. Kondor Katalin újságíró
43. Kovács Ákos előadóművész
44. Kő Pál szobrász
45. Kövér László házelnök
46. Kristóf Attila újságíró
47. Kudlik Júlia újságíró
48. Kulin Ferenc irodalomtörténész
49. Kun Miklós történész
50. Lévai Anikó jogász
51. Liszkay Gábor főszerkesztő
52. Martonyi János miniszter
53. Matolcsy György jegybankelnök
54. Matuz Gábor újságíró
55. Melocco Miklós szobrász
56. Molnár Pál újságíró
57. Navracsics Tibor miniszter
58. Nékám Kristóf allergológus
59. Nemeskürty István író
60. Ókovács Szilveszter igazgató
61. Orbán Viktor miniszterelnök
62. Osztovits Ágnes szerkesztő
63. Pálffy István képviselő
64. Pálinkás József atomfizikus
65. Papp Lajos szívsebész
66. Perner Ferenc sebész
67. Pozsgai Zsolt író
68. Prőhle Gergely államtitkár
69. Ráday Mihály operatőr
70. Rákay Philip intendáns
71. Rockenbauer Zoltán író
72. Rosivall László egyetemi tanár
73. Sándor György humoralista
74. Sándor Tamás orvos
75. Sasvári Sándor színész
76. Schäffer Erzsébet író
77. Schmidt Bea divatszakértő
78. Schmidt Mária történész
79. Sebestyén Márta előadóművész
80. Seszták Ágnes újságíró
81. Siklósi Bea szerkesztő
82. Stumpf András újságíró
83. Szakály Sándor történész
84. Szakolczay Lajos író
85. Szentesi Zöldi László újságíró
86. Szentgyörgyvölgyi Péter jogász
87. Szentmihályi Szabó Péter író
88. Szigethy Gábor irodalomtörténész
89. Szinetár Miklós rendező
90. Szörényi Levente zeneszerző
91. Takács Bence előadóművész
92. Tarnay Richárd képviselő
93. Torkos Matild újságíró
94. Tőkéczki László történész
95. Végh Alpár Sándor író
96. Vitézy László filmrendező
97. Vizi E. Szilveszter egyetemi tanár
98. Zalavári Lajos építész
99. Zárug Péter Farkas politológus
100. Zoboki Gábor építész

http://propeller.hu/itthon/2849973-itt-van-orban-viktor-ujsaganak?utm_source=vara nus.blog.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=Itt%20a%20top%20100%20nyalonc %20%E2%80%93%20%C5%91k%20%C3%ADrhatnak%20Orb%C3%A1n%20%C3%BAjs%C3%A1g%C3%A1ba

A legtöbb zsenit égeti a tűz belülről......egészen az őrületig.....
Csodás. , lehetne egy cellasorszám-lista is...

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leleplezés: elektromágneses rádióhullámokkal lőtték szét a k
  2014-01-06 19:03:15, hétfő
 
  2014-01-06. 07:46
Leleplezés: elektromágneses rádióhullámokkal lőtték szét a kolontári gátat

Nem véletlen volt az iszapkatasztrófa. A rezonancia-tan és Molnár F. Árpád kis barátja mindenre választ ad.
Ha "felrobbanik az a zépület", az katonai technológia. Nem a HAARP a csúcs! A besugározást még Paul Walker sem bírta. Mi sem. Ez katonai technológia.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L3FiPUOhyME

(Kuruc.info)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BXBtzcHUUNg

Frissítés: Megdöbbentő felvétel bizonyítja Titán Józsi elméletét
(Olvasónktól)
Kapcsolódó:
- Molnár F. Árpád lerántja a leplet, miért kellett távoznia az Index főszerkesztőjének

További részletek: http://kuruc.info/r/22/122322/#ixzz2pduAVUJr
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 709 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 150
  • e Hét: 483
  • e Hónap: 14675
  • e Év: 147592
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.