Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
A szervező után a West Balkán
  2011-01-16 21:23:26, vasárnap
 
  2011-01-16. 19:21
A szervező után a West Balkán is mosakodik

A West Balkán Kft. bérbe adta a helyszínt a Noise Night Life független szervezőnek, fix áron, így a legkevésbé sem volt érdekelt a jegyeladásban - közölte a Nyugati téri szórakozóhely üzemeltetője.
A West Balkán Kft. közleménye szerint a szombat éjszakai alkalmi rendezvény nem a cégük által szervezett rendezvény volt. A rendezvény szerződés szerinti lebonyolítását a Noise Night Life szervezői saját személyzettel, saját eszközökkel végezték. A rendezvényre kötött szerződés értelmében a jegyértékesítést és a létszámkontrollt is a Nois Night Life végezte. Korábban a tragédiával végződött rendezvény szervezője, a Noise Night Life azt közölte: ők csak bérbe vették a helyszínt az üzemeltetőtől, és nem volt tudomásuk arról, hogy a helynek nincs érvényes működési engedélye.
Közleményük szerint a biztonságért az üzemeltető saját portaszolgálata felelt, a szervezők feladata a program, a hang- és fénytechnika kivitelezése volt. A rendezvényre 2881 darab karszalagot vásároltak meg.
Azt, hogy a szórakozóhelynek nem volt működési engedélye, Hassay Zsófia (Fidesz-KDNP), Terézváros polgármestere mondta el vasárnap kora délután rendkívüli sajtótájékoztatón. A West Balkán nyilvántartásba vétele megtörtént, amely szerint maximum háromszáz ember részvételével 22 óráig tarthatott volna rendezvényt.
A szórakozóhelyen szombat éjszaka, eddig tisztázatlan körülmények között, a diszkóból kiáramló tömegben pánikhangulat alakult ki, s ennek során három fiatal lány életét vesztette.
A West Balkán Kft. vezetősége "mély megrendüléssel" értesült a szombat éjjeli rendezvényen történt tragédiáról, és őszinte részvétét fejezte ki az elhunytak családtagjai, barátai, ismerősei felé. A cég vezetősége és munkatársai készséggel segítik a tragikus esemény felderítését végzők munkáját - olvasható a közleményben.

(MTI nyomán)
Kapcsolódó: Csak pár száz embert engedhettek volna be, a szervező nem tudta, hogy nincs működési engedélye a helynek


http://kuruc.info/r/2/72622/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Morvai Krisztina : A Kuruc.inf
  2011-01-16 21:22:29, vasárnap
 
 
Morvai Krisztina : A Kuruc.info szerkesztői a szabadságukat kockáztatják


Ezen okok miatt távozott külföldre a Szent Korona Rádió szerkesztősége is.
Sun, 2011/01/16 - 20:20


Az új médiatörvénnyel a Fidesz átvette az uralmat az egész hírközlés felett. A legpofátlanabb lépés talán az, hogy az ötfős médiatanács - akik életről és halálról, több milliós bírságokról döntenek majd - mind az öt tagja fideszes, így 100%-ban pártérdekeket szolgál majd a testület.

A Ma reggel című műsorban (lásd a kapcsolódók első sorában lévő kisfilmet - a szerk.) lévő nem ítélte el az új médiatörvényt, sőt, azt mondta, teszteljük le, adjunk időt nekik, hogy meglássuk, mennyire sikerül megrendszabályozni a hazudozó médiumokat. Ha a Jobbikot nézzük, a választások előtt nem balról, hanem jobbról kapta a legalantasabb támadásokat és rágalmakat. Önről például a Demokrata hasábjain Bencsik azt állította, hogy a pedofília népszerűsítésén munkálkodott -amiről utóbb kiderült, hogy az egész egy aljas hazugság. Számít Ön arra, hogy az ilyen, nyilvánvalóan a Fidesz megrendelésére készült cikkek kapcsán vizsgálatot indít majd a fideszes médiatanács? Várható-e, hogy a fideszesek milliókra fogják büntetni saját újságíróikat azért, mert egyik fő ellenségükről, a Jobbikról hazudoztak?

A Ma Reggel című műsorban elsősorban azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy a "sajtószabadság" eddig is hazugság volt mind Magyarországon, mind a nyugati világban, hiszen a sajtó szinte kizárólag csak a politikailag korrekt gondolatokat közvetítette, azaz a globalizációt, a neoliberális eszméket, a bankok és a nagytőke érdekeit.
Ehhez járult hozzá az a hihetetlen primitívség, ami a valóságshow-kból és a buta sorozatokból ömlött az emberek tömegeire, akik ettől szinte megváltozott tudatállapotba kerülve rohantak felvenni a reklámokban ajánlgatott életveszélyes bankhiteleket és megvenni a sok felesleges árucikket, hogy aztán a végrehajtók hiénáknak adhassák át a szerencsétlenül jártak otthonait. Arra kívántam rámutatni, hogy szerencsés lenne, ha ez az alapképlet változna meg egy olyan jogalkalmazási gyakorlattal, amely megakadályozná az emberek tömeges megvezetését és a folyamatos hazudozást.

Tudom, hogy minden bizonnyal naiv vagyok, de szeretném, ha a "sajtószabadság" fogalmát az igazságkereső emberek töltenék meg végre valódi tartalommal. Erre hoztam példának, hogy írhatnánk sok-sok levelet Barrosónak az az Európai Uniónak, bebizonyítva, hogy a magyar emberek igenis követelik a multik megadóztatását s szemben a globális nagytőke megmondóembereivel mi ezt tartanánk követhető útnak a saját hazánkban. Sajtószabadság véleményem szerint akkor lesz, ha egy ilyen mozgalom híre főhelyen szerepel majd a médiában, s akkor lesz, amikor az emberek a szólásszabadság, a véleménynyilvánítás gyakorlásával ténylegesen alakítói lehetnek a sorskérdéseknek.

Akár a régi, akár az új médiaszabályozás lehetővé tenné, hogy a nemzeti önrendelkezési törekvések, az "igazságosság-követelések" elhallgatása - éppúgy, mint az emberek becsapása - a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményének megsértését jelentse, s komoly büntetéseket vonjon maga után. Azaz: komoly bírságokkal végre rendszabályozhatóak lennének azok az írott és elektronikus sajtótermékek, amelyeknek kiemelt szerepe volt a nemzet megtaposásában, az ország tönkretételében. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennék felháborodva azon a médiatörvényen, amely egy párt kezébe adja e "rendszabályozás" jogát és lehetőségét.

Ami a Jobbikról hazudozó sajtótermékek megbüntetését illeti - ezzel kapcsolatban a kérdésben rejlő jóslatot alaposnak tartom. A Jobbik, illetve a nemzeti radikálisok gyalázásáért aligha jár majd komoly büntetés. S még jobban tartok attól, hogy a "kiegyensúlyozott tájékoztatás" követelményének megsértéséért továbbra sem fogják példás büntetéssel sújtani azokat, akik gyalázatos módon folyamatosan elhallgatják a Jobbikkal kapcsolatos híreket. Ez utóbbit a választóink szempontjából is veszélyesebb jelenségnek tartom, mint a sokszor szánalmas gyalázásunkat.

Akik nem olvasnak "Kurucot" vagy más nemzeti hírportált, alappal érezhetnek folyamatos hiányt és csalódást: "mit csinál a Jobbik, az Új Erő, amelyben úgy bíztunk? Hol vannak a jobbikos politikusok? Lendvai Ildikó, Gyurcsány és az LMP nyilván sokkal többet dolgozik, mint ők, hiszen ezeket az arcokat sokkal többször látjuk a tévében..." Ez, tehát a munkánk elhallgatása még nagyobb veszély, mintha mindannyiunkról azt terjesztenék, hogy pedofilok vagyunk. Ettől persze nagyon hálás vagyok a Kuruc.infónak, amiért annak idején megvédtek a folyamatos rágalmaktól. De még hálásabb vagyok azért, mert - szemben a "fősodratú médiával" - rendszeresen bemutatják magyar parlamenti és európai parlamenti felszólalásainkat, követik a munkánkat.

Nem szeretném kerülgetni a forró kását: a Kuruc.info nélkül a nemzeti radikális oldal, s benne a Jobbik nem válhatott volna ilyen megkerülhetetlen erővé Magyarországon. Ezt az ellenfeleink is tudják. A szerkesztőség munkatársai nap mint nap a szabadságukat, a biztonságukat kockáztatják - s ezért mindannyiunknak hálát kell éreznünk. S lehet, hogy most ismét a naivságomról árulkodok: én az új médiatörvénytől sem féltem a Kuruc.infót. Bárhogy trükköznek is a labancok nem fognak tudni túljárni az Önök eszén.

(Kuruc.info)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_01_16_morvai-krisztina-a-kurucinfo-szerk esztoi-a-szabadsagukat-kockaztatjak?utm_source=feedburner&utm_medium=feed& ;utm_campaign=Feed%3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magya r+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rendőri intézkedés a Nyugati t
  2011-01-16 21:19:59, vasárnap
 
  Rendőri intézkedés a Nyugati téren, jelen volt "Mr. Közbiztonság" is
barikad.hu
2011, január 16 - 21:01


A barikad.hu szerkesztőségéhez eljutott információk szerint a Nyugati téren tartó megemlékezésről 20 óra körül "cigánybűnözést" kiabáló fiatalokat hurcoltak el a kivezényelt rendőrök.
Cikk Front kép - 280x185:

A barikad.hu szerkesztőségéhez eljutott információk szerint a Nyugati téren tartó megemlékezésről 20 óra körül "cigánybűnözést" kiabáló fiatalokat hurcoltak el a kivezényelt rendőrök.

A megemlékezésen jelen lévők száma folyamatosan növekszik. Nem hivatalos becslések szerint 400- 500 főről van szó. Közben egyre több rendőr érkezik.

Korábban megjelent Orbán Viktor is feleségével és meggyújtották a magukkal hozott mécseseket. Valaki a közelében állók közül beszólt neki "Mr. Közbiztonságnak "nevezve őt. A kormányfő és kísérete rövidesen távozott.

A felduzzadt tömegből folyamatosan utalások hallatszanak ki a fent említett bűnözési formára vonatozólag amely a rendőröket és a jogvédőket rendkívül tudja zavarni.

Újabb fejlemény esetén újra jelentkezünk.

barikad.hu


http://barikad.hu/rend%C5%91ri_int%C3%A9zked%C3%A9s_nyugati_t%C3%A9ren-20110116
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Műértelmezés
  2011-01-16 20:53:15, vasárnap
 
  Műértelmezés

Egy házaspár a New York-i Nemzeti Galériában egy művészeti kiállítást látogatott, ahol egy képet bámultak, ami teljesen összezavarta őket.

A kép három fekete, meztelen férfit ábrázolt egy padon ülve. Kettőjüknek a farka fekete volt, de a középen ülőnek rózsaszín.

A galéria őre - aki néger volt - észrevette, hogy nem értik a képet, ezért felajánlotta segítségét:
Közel félóráig magyarázta, hogy a kép mennyire az afro-amerikai férfiak szexuális elnyomását ábrázolja, a fehér patriarchális társadalom által.
- Valójában - mutatott rá a galéria őre - néhány komoly kritikus azt hiszi, hogy a rózsaszín pénisz tükrözi a homoszexuális férfiaknaka mai társadalomban tapasztalt kulturális és szociális hátrányosságát.


Miután az őr elment, egy láthatóan skót származású férfi lépett a párhoz és megkérdezte:
- Szeretnék tudni, valójában mit is ábrázol ez a kép?
- Aztán milyen alapon hiszi, hogy Ön többet tud, mint az őr? - kérdezte a házaspár.
- Mert én festettem - felelte a férfi - A helyzet az, hogy azok egyáltalán nem afro-amerikai férfiak.
A képen három skót bányászt látnak . A különbség mindössze annyi, hogy a középső fickó hazament ebédre.

.
Látjátok ezért nem szerettem soha, amikor az irodalomtanár bemagyarázza nekem, hogy mit gondolt a költő.

 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Késelés vagy taposás, a félreé
  2011-01-16 19:23:48, vasárnap
 
  Késelés vagy taposás, a félreértések elkerülésére



Késelés, vagy taposás? Ezen vitatkozik most fél Magyarország. Egy jó részük (rekord látogatottság a mai napon) jelzi, hogy hozzánk jelentős számban, mint biztos forráshoz fordulnak ma. Biztosat azonban nem tudunk, de valószínűleg senki sem, a rendőröket és az elérhetetlen tulajdonosokat kivéve.

A halottak szemszögéből, és a társadalom szemszögéből azonban teljesen mindegy. Fiatalok haltak meg. Magyar fiatalok. Sokakat a műtőasztalon késelnek meg, "legálisan" több tízezret évente. De az fel sem tűnik. Utána pedig sokan, akik elnézik, és így csendben támogatják a magzatgyilkosságot, felháborodnak az éjszaka történteken. Vajon elgondolkodott-e valaki már azon, ha évi 75 000 magzatot késelnek meg a műtőasztalokon, akkor az naponta mennyi?

Azt, hogy "teljesen mindegy" pedig azért írom le, mert önmaga ez az életvitel halálos a nemzet számára. Diszkó, drogok, zaj, füst, féktelen nemi aktusok a WC-ben, idegbeteg fiatalság. Mi ez, ha nem nemzetgyilkosság? Kik a valódi gyilkosok? Azok, akik tömegével ölik meg a magyarokat! Azok, akik ezt az életvitelt helyeslik, Azok, akik lehetővé teszik a fent leírtak (drogok, stricik, kurvák, észjakai élet, alvilág) létezését. Ők az igazi gyilkosok.
Kapcsolódó cikk:

SORAKOZÓ - A Rongyos Gárda emlékére

Ha most valakire haragudni lehet, az a hatalom. Mert a hatalom, és ez a világ egylényegűek, összetartoznak. Egyik sem létezhet a másik nélkül. Bármit állítanak, ígérnek, a nyugati demokrata liberális világ mindenütt ilyen. Ezért van halálra ítélve. Hogy kik süllyednek el vele együtt a sírjába? A gyengék! Az erősek túlélik.

Kik az erősek? Az életképesek! Ha magyarországon a cigány az életképes, akkor ő megmarad, a magyar eltűnik. Be lehet menni az első osztályokba, és megtekinteni kik az erősek, a rátermettek, az életképesek! Van mitől félni? Van! Mondjak példát? Koszovó! Palesztina! Ott van a sorsunk megírva. És ha valaki azt hiszi nincs veszély, mert homokba dugja a fejét, az nagyot téved!

Ezek a szomorú, de valójában kis ügyek csak arra jók, hogy talán ébresztgetnek valamit. De ideje lenne elgondolkodni azon is, hogy az MNA miért úgy taktikázik, ahogy.

Ébresztő magyarok! Sorakozó! Az MNA várja a fiatalokat! Hogy hátat fordíthassanak ennek a szemét világnak, és a nemzet számíthasson rájuk!

SORAKOZÓRA rongyos magyarok!

Kovarcz Emil - Jövőnk.info


http://jovonk.info/2011/01/16/keseles-vagy-taposas-felreertesek-elkerulesere

Videó: Akciócsoportok épületharcászat gyakorlata
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Öt centiméteres szúrás volt a
  2011-01-16 19:20:51, vasárnap
 
  "Öt centiméteres szúrás volt az egyik lány hasán"

barikad.hu
2011, január 16 - 19:09


Két szemtanú tisztán látható szúrt sebett látott az egyik földön fekvő lány holttestén. Érthetetlen, meddig kell még várnunk az igazságra.
Cikk Front kép - 280x185:

Vonatom 23.40-kor érkezett a Nyugati pályaudvarra. Már az aluljáróban föltűnt a nagy tömeg. Az aluljáróból fölérve kb. 15 rendőrautót és 4-5 mentőt láttam, rengeteg rendőrt és hatalmas tömeget.

Újságíró igazolványom segítségével bámulatos könnyedséggel átrágtam magamat bámészkodón, rendőrön, mentősön, és egyszer csak három lány testét pillantottam meg. Kettő mozdulatlanul feküdt, ők halottak voltak, a harmadik életéért küzdöttek a mentők. Egy barátommal voltam ott, ő is tisztán látta a holttesteket.

Az első dolog, ami föltűnt, hogy az egyik lány alhasi tájékán, a bordái alatt, köldök fölött, bal oldalon méretes, kb 5 cm nagyságú, vízszintes, nyílt, szúrt seb tátong. Nem volt nagyon véres, nem voltak vértócsák, gondolom már meg volt tisztítva. Egy idő után a rendőrök szalagkordont feszítettek ki és távolabb kerültünk, kb 4-5 méterre a holttestektől. Sok fiatalt kérdeztem, akik kint voltak, pólóban, pulóverben, hogy mi történt, mindannyian a pánikról számoltak be, hatalmas tömegről, mindenki kifelé próbált nyomakodni, óriási tumultus volt a lépcsőnél - de mást nem láttak.

Sajnos az újraélesztés sikertelennek bizonyult, hamarosan mindhárom lány holttestét fekete

Döbbenten olvastam és néztem a mai híradásokban, hogy arról számoltak be, hogy agyontapostak három lányt, a késelést pedig tagadták. Már ott elterjedt, hogy megkéseltek valakit, én -másodmagammal - pedig a saját két szememmel láttam a szúrt sebet a lány alhasán. Azt nem tudom, mitől származott, de láthatóan éles, lapos tárgytól. Ilyet mindenki meg tud állapítani. Kizártnak tartom, hogy pl. tűsarkú cipő vagy más tárgy okozta volna a szúrást, ellenben üveg vagy kés annál inkább.

Egyszerűen érthetetlen, miért tagadja mindenki, miért távolítják el a késelésről szóló kommenteket, és miért állítja Győrfi Pál, hogy ,,amennyire a helyszínen meg lehetett vizsgálni őket, nem találtak szúrásra utaló nyomot az áldozatokon"? Minden ott álló és arra járó, aki a letakarás előtt látta a holttesteket, láthatta a szúrt sebet a lányon.

Hogy a sebbe halt-e bele, a taposás előtt, vagy után szerezte-e, hogy ettől indult-e be a pánik, hogy szándékosan szúrt-e meg valaki egy fiatal lányt, nem tudom. Annyi bizonys: szúrt seb volt a lányon. Nagy kérdés továbbá, hogy miért nem jelentkezik senki, aki esetleg látta, mi történt a lánnyal.

A fent leírtak igaz voltát szemtanú társammal együtt eskü alatt is vállalom!



barikad.hu


http://www.barikad.hu/%C3%B6t_centim%C3%A9teres_sz%C3%BAr%C3%A1s_volt_az_egyik_l% C3%A1ny_has%C3%A1n-20110116
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kishír: A magyar média hallgat
  2011-01-16 19:19:48, vasárnap
 
  Kishír: A magyar média hallgat - A BBC gyilkosságról beszél
barikad.hu
2011, január 16 - 17:29

Míg a magyar média mindent elkövet annak érdekében, hogy elhallgassa azokat az információkat, melyek szerint a szombati tragédia mögött késelés áll, addig a BBC így tájékoztat: három nőt öltek meg Budapesten. Ugyanakkor megjegyzik: a kialakult pánik oka még nem tisztázott, ám a rendőrség kizárta azt a korábbi jelentést, miszerint késelés történt a klubban.

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tömeghalál oka a bűnözőktől
  2011-01-16 18:18:42, vasárnap
 
  A tömeghalál oka a bűnözőktől való iszonyú félelem

2011. január 16. 18:10
Koldus Kálmán - Hunhír.info

Lehet azon vitatkozni, hogy káros-e, ha a médiumokban szinte naponta ott szerepel az újabban már önálló életet élő bűncselekményforma, a késelés. Bármennyire is tiltakozik a Jobbik a bűncselekményekkel kapcsolatos hírek csökkentése ellen, ezt csak úgy lehet elfogadni, ha mellette a politikában és a médiában megvalósul a kívánt konszenzus. Aminek oka a kettős mérce totális elvetése. Ameddig a blibsi médiumok azzal vannak elfoglalva, hogy kimosdassák az esetleges cigány elkövetőket, és csökkentsék cselekményük súlyát, addig a nemzeti médiumok pont a kisebbségi bűnözés meglétének sajtóbeli erősítésével válaszolnak. Ha minden dolog a helyén lenne kezelve, hiteles lenne a sajtó. Még akár a blibsi médiumok is.

Az ország egyik legégetőbb kérdése a kisebbségi bűnözés megfelelő szintű politikai, rendőrségi, bírósági és kommunikációs kezelése, amely a mai napig nem megoldott. Lassan önálló bűncselekményforma a késelés, illetve következményei naponta megjelennek a médiumokban azért, mert mára mindennapos eseménynek számít országszerte. A blibsi médiumok titkolják azon elkövetők származását, akik a legnagyobb mértékben vannak jelen ebben a körben, a radikálisok pedig figyelmeztetésképpen kiemelik.

Ettől függetlenül kézzelfogható társadalmi jelenség, ahol végre minden oldalnak őszintén kéne beszélni. Nem állítjuk, hogy tegnap este késelés történt, hogy cigányok támadtak magyarokra, de annyi ilyen napvilágra került, és eltitkolt eset fordul elő Magyarországon, hogy már emiatt is uralkodó lett a félelem légköre. Állítólag elterjedt a diszkóban, hogy késeltek a cigányok, és kitört a pánik, amelyben ifjú életek estek áldozatul. Ennyire fél a társadalom, ennyire retteg, akár megnevezik az elkövetők származását bizonyos esetekben, akár nem. A késelő cigányok megléte éppen olyan jellemző, mint a viperás verőembereké, vagy éppen a tejfehér agresszoroké. Csak az előbbiek által elkövetett esetek vannak többségben, és hiába a tűrés-tiltás, a többség retteg, hogy olyan környezetbe kerül, ahol atrocitás éri.

Főleg a veszprémi bárban történtek után, ahol az volt a hatóság első dolga, hogy amaddig lehet, tartsa inkognitóban a tettesek származását. Nincs megfelelő közbiztonság ma hazánkban, ha egy átlag magyar azt hallja, hogy balhéznak a cigányok, menekülni kezd. A tömegvonzás felerősödik, és már ott is a tragédia, mint most is. Valaki megijed, hogy történt valami, ott a mellette eleső ember, a nyáj riadtan megindul, és eltapos. Mindent, mert ilyenkor mindenki a saját érdekét és életét védi.

Amikor a rendőrök belelőttek a tömegbe 2006-ban, akkor is volt pánik. Tudósítónk látott fellökött babakocsit is, mert a könnygázban fuldokló embereknél az életösztön legyőzte a szolidaritást. Ezért nagy a felelőssége a politikusoknak, és a médiumoknak. Az igazi bűnösök persze azok, akik a folyamatot elindították és generálták, hogy megalkották a megélhetési bűnözés kategóriáját, és kötelező kettős mércét vezettek be a kisebbségi bűnözőkkel kapcsolatosan. Azok a főbűnösök, akik felheccelték őket, és akik szinte médiasztárként ünnepelték a kardos cigány szamurájokat.

Most három ifjú élet esett áldozatul a bliberális kettős mércének. Ha valami nemzeti tüntetés volt, a zsaruk a gyanús magyarok herezacskójába is benyúltak bűnmegelőzés címszóval, kések után kutatgatva. A joggingos józsefvárosi cigányok zsebéből meg kilóg a biztosan nem svájcibicska, és nincs ellenőrzés, mert bizony a zsaruk sok helyszínre oda sem mernek menni, nemhogy fegyver után kutatni.

Mindenesetre eléggé valószínűtlennek tartjuk, hogy kést csak úgy be lehet vinni szórakozóhelyekre, hacsak nem valami csókosról van szó, legyen az akár fehér, akár barna bőrű, vagy olyanokról, akitől tartanak a biztonságiak. Egy átlag magyar, zsidó, vagy akár idegen tízen-huszonévestől biztosan nem, így szinte száz százalékosan állítható, hogy a tiltott eszközöket nem is náluk kell keresni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
WEST BALKÁN - Társadalmi célú
  2011-01-16 18:15:14, vasárnap
 
  WEST BALKÁN - Társadalmi célú reklám

http://www.youtube.com/watch?v=fp01Etq223k&feature=player_embedded
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tragédia, és ami mögötte van (
  2011-01-16 17:05:29, vasárnap
 
  Tragédia, és ami mögötte van (?)

2011. január 16. - 10:05

Tegnap családoztam, nem voltam gépközelben, csak este, futólag. Ma reggel pedig a tegnap éjjeli iszonyat híre fogadott a barikad.hu-n. Elolvastam a lányok haláláról szóló ellentmondásos híradásokat, s folyamatosan borsózik a hátam. Több okból is: az ember gyanútlanul elengedi a kamasz gyermekét szórakozni, s reggel a lánya helyett a rendőrség csenget be, miszerint a gyerek erőszakos halált halt. Tizenévesen. Rettenet.

A másik: a ködösítés, maszatolás, találgatás, ami lassan már a mindennapjaink részévé válik, szinte az élet minden területén, de a bűncselekményekkel kapcsolatban biztosan. A hivatalos szervek mellébeszélése miatt válik majdnem egyértelművé, hogy valószínűleg ismét ugyanolyan bűncselekménnyel van dolgunk, mint Horák Nóri és Marian Cozma esetében. Ha a szemtanúk állítanak valamit, a rendőrség és a média miért ragaszkodik görcsösen az ellenkezőjéhez? A kérdés persze költői.

Direkt óvatosan fogalmazok, mert nem tudjuk, mi történt pontosan, s valószínűleg csak "alternatív" csatornákon fog szivárogni az igazság. De: ha tényleg késelés történt (amit a jelenlévők egybehangzóan állítanak), megint felvet néhány kérdést. Én még nem voltam úgy koncerten/szórakozóhelyen, hogy ne vetkőztettek volna le, ne motoztak volna meg, s ne pakoltatták volna ki a táskámat. Hogyan lehetséges az, hogy egy éjszakai klubba valaki bevihet észrevétlenül egy komplett fegyverarzenált? Hol van ilyenkor a szekuriti, a kétajtós fapofa szekrények a bejáratnál? Épp félrenéznek, amikor a "jószándékú" szórakozni vágyó visszagyömöszöli a machetét a zoknijába?

Borzasztóan érzem magam. Borzasztóan sajnálom a lányokat, a szüleiket, azt, hogy életeknek megint így kellett megszakadnia. Borzasztóan fáj, hogy nem lehet az igazságról beszélni, borzasztóan fáj, hogy vannak emberek, akik - valamilyen oknál fogva - a saját lelkiismeretüket is legyilkolják a polkorrektség jegyében, miközben vadul nácizzák azokat, akik tényleg a problémákról beszélnek... Meddig még?

Tudom, hogy ilyenkor ezek csak üresen kongó szavak, de: őszinte részvétem a lányok hozzátartozóinak! Isten óvjon mindnyájunkat!

Vona-Szabó Krisztina

Forrás: Facebook

http://szebbjovo.hu/node/6474
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
2010.12 2011. Január 2011.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 670 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 14230
  • e Hónap: 25341
  • e Év: 178837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.